E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Γλυκερία μιλάει για πρώτη φορά μετά τις αντιδράσεις για τις συναυλίες στο Ισραήλ

Οι Έλληνες καλλιτέχνες δεν ήταν υποστηρικτικοί, δεν έπρεπε να είχε συμβεί αυτή η ανθρωποφαγία

Δημοσίευση 15/9/2025 | 17:18

Η Γλυκερία μιλάει για πρώτη φορά μετά τις αντιδράσεις για τις συναυλίες στο Ισραήλ

Στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω προγραμματισμένης εμφάνισής της στο Ισραήλ αναφέρθηκε η Γλυκερία, κάνοντας λόγο για «ανθρωποφαγία». Η γνωστή τραγουδίστρια που είχε εγκλωβιστεί στη χώρα δήλωσε πως δεν τη στήριξαν οι συνάδελφοί της, υποστηρίζοντας πως η «επίθεση» που δέχτηκε ήταν άδικη. Αν και προσπάθησε να ακυρώσει τη συναυλία, όπως εξήγησε, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Πιο αναλυτικά, η Γλυκερία είπε στην εκπομπή «Το Πρωινό», τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου: «Οι Έλληνες καλλιτέχνες δεν ήταν υποστηρικτικοί. Ήταν πολύ άδικο όλο αυτό, δεν έπρεπε να είχε συμβεί αυτή η ανθρωποφαγία εναντίον μου, αλλά μέσα μου τους έχω συγχωρήσει, γιατί καταλαβαίνω τους ανθρώπους. Ήταν μια ανειλημμένη υποχρέωση που είχα αναλάβει καιρό, είχα προσπαθήσει να ακυρώσω αυτή τη συναυλία, αλλά μου είπαν ότι δεν γίνεται. Αν τα πράγματα βρουν τη θέση που τους αρμόζει, θα πήγαινα ξανά στο Ισραήλ. Αν είχα επιλογή, δεν θα πήγαινα. Θα το έκανα ξανά υπό προϋποθέσεις».

Η Γλυκερία εξέφρασε την απορία της που η συναυλία της στο Ισραήλ πήρε τόσο μεγάλη έκταση, αναφέροντας: «Δεν έχω καταλάβει γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Κατανοώ μέχρι ένα σημείο τις αντιδράσεις. Δεν ήθελα να πάρω θέση γιατί στο Ισραήλ πάω 35 χρόνια. Έχω κάνει φίλους εκεί. Πιστεύω ότι σε αυτά τα γεγονότα, υπάρχουν πολλές πλευρές, όλοι κάτι έχουν να πουν. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί που δεν συμμετέχουν σε καμία γενοκτονία. Δεν είμαι ομαδικά ένας γενοκτόνος λαός. Είναι ένας λαός που περιβάλλεται από άλλους λαούς που δεν έχουν καλύτερα συναισθήματα για αυτούς. Ένας πόλεμος πάντα είναι κάτι πολύ άσχημο, γιατί δεν είναι καλό για καμία πλευρά».

Στη συνέχεια της συνέντευξής της, η ερμηνεύτρια τόνισε πως παρότι έγιναν προσπάθειες από κάποιους να ακυρωθούν οι καλοκαιρινές της συναυλίες, η πλειοψηφία του κόσμου τη στήριξε. Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Όλο αυτό το πράγμα έχει μια κατεύθυνση. Η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν με έχει αφήσει. Έγιναν προσπάθειες από κάποιους να ακυρώσουν αυτές τις συναυλίες που έκανα το καλοκαίρι. Με επιστολές ζητούσαν από τους διοργανωτές να ακυρώσουν τις συναυλίες. Οι αρχές μας βοήθησαν πολύ σε αυτές τις περιπτώσεις. Κάποια σχόλια με στεναχώρησαν στα social media, και ξέρω ότι μερικοί από αυτούς δεν με έχουν ακούσει ποτέ. Κάποιοι άνθρωποι επηρεάστηκαν χωρίς να είναι υποκινούμενοι. Εγώ δεν υποστηρίζω τον πόλεμο, είμαι άνθρωπος της Ειρήνης, μέσα από τα τραγούδια μου προσπαθούσα να ενώσω τους ανθρώπους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο πιο ανατρεπτικός Sexiest Man Alive του People είναι σίγουρα ο φετινός κάτοχος του τίτλου

Celebrity Stories 07.11.2025
Ένας τίτλος που ξεπερνάει το σεξαπίλ: Η νέα εποχή των ανδρών στο σινεμά και την τηλεόραση

Λοταρία στο Παρίσι κληρώνει… τάφους «δίπλα» στον Τζιμ Μόρισον και τον Όσκαρ Ουάιλντ

Παράξενα Χτες
Οι αιτήσεις για τη λαχειοφόρο αγορά άνοιξαν τη Δευτέρα και θα κλείσουν στις 31 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το Δημαρχείο, με κάθε συμμετέχοντα να υπόκειται σε τέλος εγγραφής 125 ευρώ

Γυναίκα δουλεύει ως μοντέλο χεριών για μεγάλες εταιρείες και βγάζει 2.271 ευρώ την ημέρα

Παράξενα Χτες
Το μοναδικό προαπαιτούμενο είναι να διατηρεί τα χέρια της σε καλή κατάσταση - «Η φωτογράφηση είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς μπορεί να διαρκέσει έως και 12 ώρες», δηλώνει

Δανάη Μπάρκα: Όταν δεν είχες χρήματα ούτε για τσιγάρα, μου έβαζες μουσική στο σπίτι για να μην ακούω τα κλάματά σου

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια ευχήθηκε δημόσια στη μητέρα της για τα γενέθλιά της

Τσιμτσιλή – Λιάγκας – Καινούργιου στο πλευρό του Γκλέτσου μετά τις δηλώσεις της Μουτίδου

TV Buzz Χτες
Μετά το επεισόδιο στο Real View οι παρουσιαστές πήραν θέση για τα σχόλια της Μουτίδου και τη φράση που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων

Σμαράγδα Καρύδη: «Ο μπαμπάς μου τα τελευταία χρόνια πριν φύγει, ταλαιπωρήθηκε αρκετά»

Celebrity Stories Χτες
Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της, για τη γνωριμία των γονιών της και για την προσωπική της ζωή πριν τον Θοδωρή Αθερίδη

Καρβέλας: «Κάθε φορά που τον ακούω να τραγουδάει με πιάνουν τα γέλια, πιο χάλια φωνή δεν υπάρχει»

Celebrity Stories Χτες
Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης σε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη

Μέγκαν Μαρκλ: Επιστρέφει στην υποκριτική μετά από οκτώ χρόνια

Tabloid Χτες
«Ήταν πολύ γλυκιά και προσιτή σε όλους»