E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Tέλος για το «And Just Like That...»: Το συγκινητικό «αντίο» και τα χαμηλά νούμερα της 3ης σεζόν

Το «And Just Like That» έκανε πρεμιέρα το 2021, στο HBO Max

Δημοσίευση 2/8/2025 | 12:28

Tέλος για το «And Just Like That...»: Το συγκινητικό «αντίο» και τα χαμηλά νούμερα της 3ης σεζόν

Και κάπως έτσι… η ιστορία της Κάρι Μπράντσο (Carrie Bradshaw) ρίχνει αυλαία. Η είδηση έγινε γνωστή από τον δημιουργό της σειράς, Μάικλ Πάτρικ Κινγκ, ο οποίος και επιβεβαίωσε ότι το «And Just Like That» φτάνει στο τέλος του, σηματοδοτώντας το οριστικό τέλος του «Sex and the City».

Σε δηλώσεις που έκανε ο ίδιος στο Deadline, περιέγραψε πως εκείνος και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) καθυστέρησαν ν' ανακοινώσουν την είδηση, επειδή δεν ήθελαν να χαλάσει τίποτα την θέαση της τρίτης σεζόν.

«Και κάπως έτσι… η συνεχής αφήγηση του σύμπαντος του "Sex and the City" φτάνει στο τέλος της. Καθώς έγραφα το τελευταίο επεισόδιο της τρίτης σεζόν του "And Just Like That…", συνειδητοποίησα πως ίσως είναι ένα υπέροχο σημείο για να σταματήσουμε.

Μαζί με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, τον Κέισι Μπλόις και τη Σάρα Όμπρεϊ, αποφασίσαμε να ολοκληρώσουμε τη δημοφιλή σειρά φέτος με ένα φινάλε δύο επεισοδίων, επεκτείνοντας τον αρχικό προγραμματισμό της σεζόν από 10 σε 12 επεισόδια. Η Σάρα Τζέσικα και εγώ καθυστερήσαμε να ανακοινώσουμε την απόφαση, γιατί δεν θέλαμε η λέξη "τελευταίο" να επισκιάσει τη χαρά της παρακολούθησης της σεζόν. Με βαθιά ευγνωμοσύνη, ευχαριστούμε όλους τους θεατές που επέτρεψαν σε αυτούς τους χαρακτήρες να μπουν στα σπίτια και τις καρδιές τους όλα αυτά τα χρόνια». 

Το «And Just Like That» έκανε πρεμιέρα το 2021, στο HBO Max, ως συνέχεια του «Sex and the City», και ήταν το δεύτερο επίσημο spin-off μετά το prequel «The Carrie Diaries» του 2013. Σημειώνεται ότι η τηλεθέαση του πρώτου επεισοδίου της τρίτης σεζόν ήταν μειωμένη κατά 7% σε σχέση με τη δεύτερη και 62% σε σχέση με την πρώτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επικό βίντεο: Το καστ της «Οδύσσειας» αφηγείται Όμηρο σε δακτυλικό εξάμετρο μέσα σε ένα λεπτό

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Το δεκαετές ταξίδι του Οδυσσέα συμπυκνώνεται σε 60 μόλις δευτερόλεπτα με τους πρωταγωνιστές σε ρόλο... ποιητών

Ποιο πραγματικό πλοίο των Βίκινγκ επέλεξε ο Νόλαν για την «Οδύσσεια» ‑ και γιατί δεν είναι απλώς σκηνικό

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Το Draken Harald Hårfagre, ένα λειτουργικό ωκεάνιο longship κατασκευασμένο με παραδοσιακές τεχνικές στη Νορβηγία, πρωταγωνιστεί στο νέο blockbuster του Κρίστοφερ Νόλαν ως το πλοίο του Οδυσσέα.

«Οικία Κοκοβίκου»: Το περίφημο σπίτι της Ελενίτσας και του Αντωνάκη στην Πλάκα, επί της οδού Τριπόδων 32

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Το νεοκλασικό κτίριο στην οδό Τριπόδων 32, ένα από τα ελάχιστα σωζόμενα δείγματα παλαιάς αθηναϊκής κατοικίας, αποτέλεσε σκηνικό της αγαπημένης ταινίας «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα».

«Οδύσσεια»: Η ταινία του Νόλαν σαρώνει τις κριτικές και χαρακτηρίζεται «ορισμός του έπους»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η κινηματογραφική απόδοση της Οδύσσειας του Ομήρου από τον Σερ Κρίστοφερ Νόλαν αποθεώνεται από κριτικούς παγκοσμίως, με πολλές πεντάστερες κριτικές και χαρακτηρισμούς-ορόσημα.

Ποιος δημιούργησε με AI μια εναλλακτική «Οδύσσεια» και γιατί το κάνει τώρα

E-Daily 3.Left Χτες
Η Fountain O κυκλοφορεί το «Odysseus: The Fall», μια ταινία 135 λεπτών φτιαγμένη με τεχνητή νοημοσύνη, ακριβώς την ώρα που η υπερπαραγωγή του Νόλαν κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες.

Η τελευταία σκηνή της Μάρως Κοντού στη «Γη της Ελιάς»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Μάρω Κοντού, που υποδυόταν τη «Μαρία Αναγνώστου» στη δημοφιλή σειρά, έπαιξε την τελευταία της σκηνή στις 7 Μαΐου 2025.

Το ήξερες; Οι The Cure έχουν μια ιστορία γεμάτη παράξενες συμπτώσεις και απίθανες στιγμές που ελάχιστοι γνωρίζουν

E-Daily 3.Left Χτες
Από στίχους γραμμένους πάνω σε φακελάκι ζάχαρης μέχρι δύο συναυλίες την ίδια βραδιά, η πορεία των The Cure είναι γεμάτη ιστορίες που μοιάζουν βγαλμένες από ταινία.

Σκασμός εσύ Αντωνάκη μου: Η μυθική ατάκα της Μάρως Κοντού από το «η γυνή να φοβείται τον άνδρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Η φράση «σκασμός εσύ Αντωνάκη μου» από την ταινία «η γυνή να φοβείται τον άνδρα» έμεινε για πάντα χαραγμένη στη συλλογική μνήμη του ελληνικού κοινού.

Η θριαμβευτική επιστροφή της Μαντόνα: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι Νο 1 σε όλο τον κόσμο»

E-Daily 3.Left Προχτές
«Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο ευγνώμων και έκπληκτη είμαι από την απίστευτη υποδοχή που έλαβε το “Confessions on a Dance Floor”!!», έγραψε η Madonna

Η Suki Waterhouse κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Loveland» με 14 νέα τραγούδια

Μουσική 13.07.2026
Το τρίτο άλμπουμ της indie pop καλλιτέχνιδας συνοδεύεται από το music video του «Notting Hill», ένα νοσταλγικό αφιέρωμα στη γειτονιά όπου μεγάλωσε.

Thievery Corporation: 30 χρόνια καριέρας γιορτάζουν live στη Μονή Λαζαριστών Θεσσαλονίκης

Μουσική 13.07.2026
Το διάσημο αμερικανικό ντουέτο εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη στις 15 Ιουλίου 2026 με ένα «best of» live set τριών δεκαετιών.