E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Oταν ο Ozzy τραγουδούσε το «Mama Ι’m coming home» και έκανε το Βίλα Παρκ να δακρύσει

Πέθανε μετά από εννιά ημέρες

Δημοσίευση 22/7/2025 | 21:44

Oταν ο Ozzy τραγουδούσε το «Mama Ι’m coming home» και έκανε το Βίλα Παρκ να δακρύσει

Η συγκίνηση ξεχείλισε όταν ο Ozzy τραγούδησε το βράδυ του προπροηγούμενου Σαββάτου το “Mama, I ‘m coming home” από την καρέκλα του στη σκηνή του “Back to the Beginning” στο Μπέρμπιχαμ. Πέθανε μετά από εννιά ημέρες.

Η αυλαία έπεσε το βράδυ του προπροηγούμενου Σαββάτου για τους Black Sabbath. Επαιξαν live με την αυθεντική τους σύνθεση, στην πόλη που γεννήθηκαν (Μπέρμπιχαμ), στο γήπεδο της Αστον Βίλα και χάρισαν μία πραγματικά αξέχαστη βραδιά στους περίπου 40.000 ανθρώπους που κατέκλυσαν το στάδιο.

Εννιά ημέρες μετά έπεσε και η αυλαία της ζωής του Ozzy Ozbourne!

Η στιγμή που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό όλων είναι αυτή κατά την οποία ο Ozzy τραγούδησε το “Mama I’m coming home” (από τη σόλο καριέρα του). Μία στιγμή που κράτησε περίπου τέσσερα λεπτά και έκανε άπαντες να δακρύσουν.

O Ozzy, περήφανος μα και πληγωμένος από την ασθένεια που τον ταλαιπωρεί (Πάρκινσον), καθηλωμένος στην καρέκλα, έμοιαζε με θηρίο στο κλουβί. Η συγκίνησή του ήταν πασιφανής, τα μάτια του φάνηκαν να γυαλίζουν κάτω από το make up.

Με τις πρώτες κιόλας νότες και τη σπασμένη-από τη συγκίνηση-φωνή του “πρίγκηπα του σκότους”, τα ιδιαίτερα vibes μεταδόθηκαν σε όλο το γήπεδο.

Πολλοί δεν άντεξαν και δάκρυσαν. Δάκρυσαν για το αντίο αυτού του μεγάλου καλλιτέχνη που μαζί με τους υπόλοιπους Sabbath νοηματοδότησαν τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων από το 1970 (όταν και κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ τους) μέχρι και σήμερα.

Δάκρυσαν ίσως και για μία νιότη που χάνεται. Και φυσικά για τον ίδιο τον Ozzy που ήταν εκεί, παρά τα μεγάλα προβλήματά του, να αποχαιρετήσει το κοινό του.

Αυτή έμμελε να είναι και η τελευταία του εμφάνιση, η τελευταία παράσταση ενός τεράστιου καλλιτέχνη.

Δείτε τα χαρακτηριστικά video

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ταινίες της εβδομάδας: Η επιστροφή των Fantastic Four

Σινεμά 23.07.2025
ΑΘΗΝΑαπό 24/07 έως 31/07

Τα Αρλεκιν... επέστρεψαν: Γιατί τα σύγχρονα κορίτσια ξαναδιαβάζουν παλιά ρομάντζα;

Paper Χτες
Γιατί όσο κι αν προχωράει ο κόσμος, ένα κλασικό `κι έζησαν αυτοί καλά` πάντα θα έχει τη γοητεία του...

Οι Dream Theater έρχονται μαζί με τον Mike Portnoy για το αποχαιρετηστήριο live του Release Athens 2025

Μουσική Προχτές
Μια μοναδική συναυλία που δεν πρέπει να χάσεις!

Kylie Minogue και Loreen έλαμψαν στην Πλατεία Νερού

Μουσική 19.07.2025
Με την υποστήριξη του E-Radio.gr και του E-Daily.gr

Οι κούκλες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου

Σινεμά 19.07.2025
Σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή!

Τέλος εποχής: Το CBS σταματά το The Late Show with Stephen Colbert

Paper 18.07.2025
Σοκ έχει προακλέσει η ανακοίνωση του CBS ότι σταματά την εκπομπή

Loreen: Η μοναδική γυναίκα που κέρδισε 2 φορές την Eurovision έρχεται στο Release Athens 2025

Μουσική 16.07.2025
Η αδιαμφισβήτητη βασίλισσα της Eurovision ανεβαίνει στη σκηνή του Release Athens 2025 για μια νύχτα γεμάτη πάθος, χορό και… Euphoria!

Το τραγούδι που έκανε επιτυχία για ένα νησί... που δεν υπάρχει καν

Μουσική 15.07.2025
Γραμμένο για την ταινία Cocktail με τον Tom Cruise, το τραγούδι μιλά για έναν τροπικό παράδεισο

Οι πιο εθιστικές ταινίες του Woody Allen

TV Σειρές 13.07.2025
Όσες θέλουμε να βλέπουμε ξανά και ξανά!

Τι «έκλεψε» ο Joey από το πλατό όταν τέλειωσαν τα «Φιλαράκια»;

LOL 13.07.2025
Τι αποκάλυψε ο Matt LeBlanc στον Jimmy Fallon