Ελίζαμπεθ Πίπκο: Η συνεργάτιδα του Τραμπ που θα είναι πλέον σχολιάστρια στα δελτία ειδήσεων του ΑΝΤ1
Η Ελίζαμπεθ Πίπκο εντάσσεται στο δυναμικό του Ομίλου Antenna
Δημοσίευση 2/5/2025 | 14:17

Η πρώην Εκπρόσωπος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ και στενή συνεργάτιδα του Προέδρου Τραμπ, Ελίζαμπεθ Πίπκο (Elizabeth Pipko), εντάσσεται στο δυναμικό του Ομίλου Antenna.
Η αποκλειστική συνεργασία της με τον ANT1, ως σχολιάστρια στα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού, σηματοδοτεί μια μεγάλη διεθνή επιτυχία.
Γεννημένη και μεγαλωμένη στη Νέα Υόρκη, με σπουδές στα Πανεπιστήμια του Harvard και της Pennsylvania, η Ελίζαμπεθ Πίπκο είχε ενεργό ρόλο στην αμερικάνικη πολιτική. Συμμετείχε και στις 3 εκστρατείες του Προέδρου Τραμπ, διασφαλίζοντας την επικράτησή του το 2017 και την επανεκλογή το 2024. Παράλληλα, είναι προσκεκλημένη των μεγαλύτερων δικτύων ενημέρωσης παγκοσμίως, για την ανάλυση της πολιτικής επικαιρότητας.
Σε μια εποχή, όπου οι γεωπολιτικές εξελίξεις είναι καταιγιστικές, ο ΑΝΤ1 φέρνει στους τηλεθεατές του άμεση, έγκυρη και αποκλειστική πληροφόρηση απευθείας από την καρδιά του Λευκού Οίκου. Στόχος του η πολύπλευρη ενημέρωση των πολιτών για όλες τις σημαντικές κινήσεις στη διεθνή πολιτική σκηνή.
Με αιχμή την αντικειμενική παρουσίαση της ειδησεογραφίας και την ουσιαστική καταγραφή όλων των απόψεων, το ANT1NEWS είναι πάντα κοντά στις εξελίξεις, εντός και εκτός συνόρων. Είναι πάντα εκεί όπου οι πρωταγωνιστές και τα γεγονότα «γράφουν» την επικαιρότητα.