E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συναυλία ΛΕΞ στο ΟΑΚΑ: Η νέα λύση που εξετάζουν για να ικανοποιηθεί η τεράστια ζήτηση

Λύση για να ικανοποιηθεί όσο το δυνατό περισσότερος κόσμος αναζητούν οι διοργανωτές της συναυλίας του ΛΕΞ στο ΟΑΚΑ

Δημοσίευση 29/4/2025 | 10:07

Συναυλία ΛΕΞ στο ΟΑΚΑ: Η νέα λύση που εξετάζουν για να ικανοποιηθεί η τεράστια ζήτηση

Φρενίτιδα προκάλεσε η ανακοίνωση της μεγάλης συναυλίας του ΛΕΞ στο ΟΑΚΑ στις 28 Ιουνίου. Οι θαυμαστές του 41χρονου ράπερ κατέκλυσαν την ηλεκτρονική πλατφόρμα προκειμένου να εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τεράστια αναμονή, η οποία μάλιστα, ξεπέρασε και τις 50.000.

Σε λιγότερο από 24 ώρες ανακοινώθηκε από την διοργανώτρια εταιρεία το sold out, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ακόμα και για 70.000 εισιτήρια. Ωστόσο, αρκετός κόσμος δεν κατάφερε να εξυπηρετηθεί με αποτέλεσμα η ζήτηση να είναι τεράστια.

Στην ανακοίνωσή του sold out, η Dynasty Athens δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει να βρει λύση προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερο κόσμο να παρακολουθήσει την μεγάλη συναυλία του ΛΕΞ τον Ιούνιο.

«Αντιλαμβανόμαστε τη μεγάλη επιθυμία του κοινού να παραστεί στη συναυλία και ζητούμε μερικές μέρες για να βρούμε τη καλύτερη λύση, ώστε να εξασφαλίσουμε τη δυνατότητα συμμετοχής σε όσο το δυνατόν περισσότερους», ανέφερε χαρακτηριστικά η διοργανώτρια εταιρεία.

ΛΕΞ τριημέρου η λύση

Η τεράστια ζήτηση του κοινού φαίνεται ότι προβλημάτισε τους διοργανωτές, κάτι που είχε ως συνέπεια η αναζήτηση της καλύτερης δυνατής λύσης έτσι ώστε να καλυφθεί όλος αυτός ο κόσμος. Τελικά όπως όλα δείχνουν, η λύση θα είναι να προστεθούν κι άλλες συναυλίες στον εξωτερικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Όπως αποκάλυψε ο γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ μιλώντας στην εκπομπή «Live You« του ΣΚΑΪ, η διοργανώτρια εταιρεία φέρεται να καταλήγει στη λύση να πραγματοποιηθούν δύο ακόμα συναυλίες του ΛΕΞ στον ίδιο χώρο.

«Αυτό το οποίο εξετάζουμε και το ακούτε για πρώτη φορά είναι να γίνει και δεύτερη και τρίτη μέρα συναυλίας γιατί όπως είπαμε προέχει η ασφάλεια. Μιλάμε για σερί μέρες», αποκάλυψε ο γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ.

Άρα θα γίνουν τρία σερί live του 41χρονου ράπερ στον εξωτερικό χώρο του ΟΑΚΑ προκειμένου να ικανοποιηθεί το κοινό που ζητάει εισιτήρια και έχει μείνει απ΄ έξω και φυσικά να συμβαδίζει με τους κανόνες ασφαλείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της «Οδύσσειας» του Κρίστοφερ Νόλαν

Σινεμά Χτες
Στη δημοσιότητα το πρώτο teaser για το The Odyssey, την πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους

Η πιο εντυπωσιακή βιβλιοθήκη του κόσμου «κρέμεται» πάνω από την άβυσσο

Paper Προχτές
Ένα βιβλιοπωλείο που συνδυάζει την ηρεμία της ανάγνωσης με την αγριάδα της φύσης – και σου κόβει την ανάσα

Wham!: Το «Last Christmas» εκθρόνισε τη Mariah Carey από το Billboard Global 200

Μουσική 20.12.2025
Η μάχη των χριστουγεννιάτικων ύμνων καλά κρατεί

The Weeknd: Έκλεισε ιστορικό deal 1 δισ. δολαρίων για τα δικαιώματα της μουσικής του

Μουσική 18.12.2025
Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες και πιο καινοτόμες συμφωνίες ενός σύγχρονου καλλιτέχνη στην ιστορία

Galaxy 92 Christmas Edition: Το ρεσιτάλ «Rays of Love» μάγεψε τον ναό του Αγ. Γεωργίου Καρύτση

Μουσική 17.12.2025
Περισσότεροι από 400 θεατές κατέκλυσαν τον ναό για ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο ρεσιτάλ πιάνου

Eurovision: «Κλείδωσαν» οι χώρες που θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό

Μουσική 15.12.2025
Παρά τις αποχωρήσεις, τελικά 35 εκπρόσωποι χωρών θα βρεθούν στη Βιέννη το 2026

Βιβλίο για δώρο: Αυτά είναι τα best sellers, για να μην ψωνίσεις... στα τυφλά

Paper 15.12.2025
Αν ψάχνεις δώρο για κάποιον που δεν γνωρίζεις καλά, για ένα Secret Santa ή απλώς για ανθρώπους που αγαπάς, το βιβλίο παραμένει η πιο safe αλλά και ουσιαστική επιλογή

10 τραγούδια για να ξεχάσετε τα πάντα

Play lists 14.12.2025
Βάλτε τα δυνατά και αφεθείτε στη μελωδία