E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έκανε απόπειρα αυτoκτovίας η σύζυγός του Αστυνομικού της Βουλής

Απίστευτες αποκαλύψεις για τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι της φρίκης

Δημοσίευση 3/12/2024 | 17:21

Έκανε απόπειρα αυτoκτovίας η σύζυγός του Αστυνομικού της Βουλής

Σε μια νέα αποκάλυψη αναφορικά με τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι του αστυνομικού της Βουλής, ο οποίος κακoπoιούσε τη σύζυγό του και τα παιδιά τους, προχώρησε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 35χρονη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στο παρελθόν καθώς δεν άντεξε τα όσα ζούσε εκείνη και τα παιδιά τους στα χέρια του αστυνομικού συζύγου της.

Αστυνομικός της Βουλής: Διέδιδε στη γειτονιά πως είναι τρελή η γυναίκα του

Τα αδικαιολόγητα προσπάθησε να δικαιολογήσει στη γειτονιά ο αστυνομικός της Βουλής ο οποίος κατηγορείται για την κακoπoίηση της οικογένειά τους.

Σύμφωνα με το MEGA, ο αστυνομικός αφού άρχισε να κατανοεί πως η γειτονιά ακούει τις κραυγές από το σπίτι του, ξεκίνησε να διαδίδει πως η σύζυγός του είναι… τρελή και οι φωνές προέρχονται από κρίσεις που πάθαινε!

Τι συνέβη τελικά με αίρεση και τη λίστα του «αρχιμανδρίτη»

Τέλος στο σήριαλ που πήγε να δημιουργηθεί σχετικά με πιθανή σχέση του αστυνομικού της Βουλής με αίρεση με την ονομασία «Παιδιά του Θεού» δόθηκε μετά από τη σύγχυση που επικράτησε.

To πρωί στο Mega αναφέρθηκε ότι η αίρεση «Τα παιδιά του θεού» έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον αστυνομικό. Στην εκπομπή μάλιστα έγινε λόγος για «παρέμβαση του αρχιμανδρίτη, κ. Διονυσίου Φωτόπουλου».

Έγινε μάλιστα λόγος για λίστα την οποία επρόκειτο να καταθέσει επισήμως στον εισαγγελέα ο ιερέας.

Ωστόσο στη συνέχεια, μιλώντας στο OPEN ο δικηγόρος Ανδρέας Καραγιάννης, ανέφερε ότι υπήρξε παρέμβαση της επίσημης Ελλαδικής Εκκλησίας. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο πρωτοπρεσβύτερος π. Κυριάκος Τσουρός, Γραμματέας της Συνοδικής Επιτροπής επί των Αιρέσεων, διευκρίνισε ότι ο συγκεκριμένος Αρχιμανδρίτης ανήκει στο Παλαιό Ημερολόγιο. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο π. Κυριάκος Τσουρός υπογράμμισε πως σήμερα δεν υπάρχει αυτή η αίρεση, αλλά έχει μια άλλη μορφή.

Τέλος και ο συνήγορος του κατηγορούμενου αστυνομικού αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση του πελάτη του με αίρεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετά το Κατάρ κλείνει κάνουλες και το Κουβέιτ: Το ντόμινο από τους μεγάλους παραγωγούς θα εκτοξεύσει το πετρέλαιο

Οικονομία Χτες
Τα πρώτα σημάδια περικοπών και ο κορεσμός των αποθηκών δίνουν ώθηση στις τιμές του πετρελαίου

Οι χρήστες του ChatGPT το «ξεφορτώνονται» μαζικά: Οι απεγκαταστάσεις της εφαρμογής αυξήθηκαν κατά 295% σε μία μόνο ημέρα

Tech + Science Χτες
Χάνει χρήστες το ChatGPT ή είναι η έξαρση στις απεγκαταστάσεις μια βραχυπρόθεσμη αντίδραση; Τα σενάρια της «μαζικής φυγής»

Εντυπωσιακό βίντεο από τον απόπλου της φρεγάτας Κίμων από Λιμένα Λεμεσού

Ελλάδα Χτες
Οι δυνατότητες της φρεγάτας «Κίμων»

Ανησυχητική εξέλιξη στο Ισραήλ: Κατηγορούν το Ιραν πως ρίχνει βόμβες διασποράς

Κόσμος Χτες
Πως λειτουργεί το απαγορευμένο αμφιλεγόμενο όπλο

Η στιγμή που βόμβα πέφτει κοντά στο συνεργείο του Mega στον Λίβανο: Η αντίδραση της δημοσιογράφου

Κόσμος Χτες
Συγκλονιστικά πλάνα από τα σύνορα Ισραήλ και Λιβάνου

Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε ότι έχει εκρηκτικά έξω από τη ΓΑΔΑ

Ελλάδα Χτες
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπό

Ένας Έλληνας μετέφερε το πρώτο φορτίο πετρελαίου από τη μετά Μαδούρο Βενεζουέλα

Κόσμος Χτες
Ο εφοπλιστής Τσάκος και το πρώτο φορτίο πετρελαίου που έφυγε από τη Βενεζουέλα μετά τη σύλληψη Μαδούρο από την κυβέρνηση Τραμπ.

Ιρανοί παρακρατικοί ντύνονται γυναίκες για να κρυφτούν από τα ισραηλινά drone

Κόσμος Χτες
Ιρανοί αξιωματούχοι ντύνονται με τσαντόρ και γυναικεία ρούχα για να γλιτώσουν από τα ισραηλινά drone, με τον αρχηγό της Μπασίτζ στην Τεχεράνη να κρύβεται πίσω από το ίδιο σύμβολο καταπίεσης των Ιρανών γυναικών

Τραμπ: Καμία συμφωνία με το Ιράν, μόνο παράδοση άνευ όρων και μετά θα επιλέξουμε τον νέο ηγέτη

Κόσμος Χτες
Ο Αμερικανός πρόεδρος κάλεσε τους συμμάχους των ΗΠΑ να εργαστούν για να «κάνουν το Ιράν μεγάλο ξανά»