E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η αιμομικτική αίρεση «τα παιδιά του Θεού» και η «ευχαριστήρια επιστολή» στον αστυνομικό της Βουλής

«Πονεμένο παιδί το προσηλύτισαν νωρίς, ήξερα ότι πήγαινε συχνά εκεί στου Ζωγράφου γιατί τους έβλεπα»

Δημοσίευση 3/12/2024 | 11:06

Η αιμομικτική αίρεση «τα παιδιά του Θεού» και η «ευχαριστήρια επιστολή» στον αστυνομικό της Βουλής

Η αιμομικτική αίρεση «τα παιδιά του Θεού» έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον αστυνομικό της Βουλής, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε τα παιδιά του, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης 3 Δεκεμβρίου η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι Αρχές ψάχνουν εμπλοκή του αστυνομικού στην αιμομικτική σέχτα «Children of God». «Σήμερα θα κατατεθεί ένα έγγραφο, με το οποίο η αίρεση ευχαριστεί τον κατηγορούμενο αστυνομικό», ανέφερε η παρουσιάστρια Ανθή Βούλγαρη στον αέρα της εκπομπής.

Στην εκπομπή μίλησε ο Ανδρέας Καραγιάννης, εκδότης του ekklisiaonline, με την ιστοσελίδα να κάνει επίσης λόγο για άμεση σύνδεση με αίρεση στου Ζωγράφου, επικαλούμενο αρχιμανδρίτη.

«Υπάρχουν πάνω από 500 αιρέσεις διαχρονικά στην Ελλάδα οι οποίες αποτελούν μάστιγα γιατί δυστυχώς παρασύρουν τον κόσμο σε διαφόρων ειδών εγκλήματα πολλές φορές. Πολλά εξ αυτών έχουν αποκαλυφθεί, πολλά όχι», είπε στο Mega ο κ. Καραγιάννης.

«Είχαμε την παρέμβαση του αρχιμανδρίτη, κ. Διονυσίου Φωτόπουλου, ο οποίος επί χρόνια ήταν υπεύθυνος γραφείων αιρέσεων και παραθρησκειών σε μητροπόλεις, ο οποίος αναγνώρισε τον φερόμενο ως δράστη αυτής της αποτρόπαιας ιστορίας μέσα από λίστες τις οποίες είχαν παραδώσει από τις συγκεκριμένες αιρέσεις σε γραφεία, ως ευχαριστήρια επιστολή για υπηρεσίες που ενδεχομένως παρείχε ο συγκεκριμένος άνθρωπος σε αυτές τις αιρέσεις. Αυτήν τη λίστα θα την καταθέσει επισήμως στον εισαγγελέα ο ιερέας».

Σύμφωνα με τον κ. Καραγιάννη, «υπάρχουν ορισμένες αιρέσεις παραθρησκευτικές οι οποίες δρουν από το ΄78 στην Ελλάδα, πολλάκις έχει η Εκκλησία της Ελλάδας καταφερθεί εναντίον τους καταγγέλλοντάς τες. Κάθε διμηνία η Εκκλησία της Ελλάδας εκδίδει ένα συγκεκριμένο έντυπο το οποίο τις κατονομάζει έτσι ώστε να προφυλαχθούν οι πιστοί από αυτές, οι οποίες μέσα τα μέλη τους λειτουργούν, μερικές φορές, με μία αντικοινωνική η οποία ενδεχομένως εξελίσσεται και σε εγκληματική συμπεριφορά. Η δομή των συγκεκριμένων παραθρησκευτικών οργανώσεων, επειδή ακριβώς είναι μυστική, βασίζεται στον αποκρυφισμό. Υπάρχει μια πολύ ισχυρή ιεραρχική δομή, υπάρχει μία δυσπιστία σε οτιδήποτε άλλο γύρω από το κοινωνικό σύνολο, είναι αυτοί οι άνθρωποι μια ομάδα γύρω από τους αρχηγούς αυτής της σέχτας της παραθρησκευτικής και δρουν μερικές φορές χωρίς καθόλου ηθικούς φραγμούς».

Όπως είπε ο ίδιος, «σε πάρα πολλές περιπτώσεις έχουν αιμομικτικές σχέσεις αλλά και εγκληματικές συμπεριφορές».

Για την αίρεση που φαίνεται να άνηκε ο 45χρονος αστυνομικός, σημείωσε: «Αρχικά λειτουργούσε ως νόμιμη. Πλέον μετονομάστηκε σε “Οικογένεια του θεού”, μετά κρίθηκε παράνομη γιατί παρενέβη η Εκκλησία μας και τώρα λειτουργούν ως παραρτήματα χωρίς όμως αυτά να έχουν άδεια. Αυτό το οποίο καταγγέλλει ο συγκεκριμένος αρχιμανδρίτης είναι ότι στου Ζωγράφου υπάρχει ακόμα και σήμερα τέτοιο παράρτημα και κάνει λόγο ότι υπάρχουν ακόμα και άλλοι άνθρωποι από τα σώματα ασφαλείας, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, οι οποίοι ενδεχομένως να έχουν σχέσεις με τον συγκεκριμένο χώρο».

Σύμφωνα με όσα γραφει το ekklisiaonline, ο αρχιμανδρίτης ανέφερε, «δεν έχει τελειώσει η παλιά εγκληματική – αορετική οργάνωση “Παιδιά του Θεού ΜΩ” στην Αθήνα, την οποία η Εκκλησία μας έχει καταγγείλει από το 1978 και ευθύνεται για χιλιάδες εγκλήματα και στην Ελλάδα. Τα γραφεία αιρέσεων και παραθρησκειών κάθε μήνα εκδίδουν οδηγίες με τις οποίες εφιστούν την προσοχή στους πιστούς τι να αποφεύγουν από τις εγκληματικές αιρέσεις».

Ο αρχιμανδρίτης συνεχίζει: «Γνωρίζω το συγκεκριμένο πρόσωπο αρκετά χρόνια από όταν ήταν μικρός. Πονεμένο παιδί το προσηλύτισαν νωρίς, ήξερα ότι πήγαινε συχνά εκεί στου Ζωγράφου γιατί τους έβλεπα, το παλιό μου διαμέρισμα είναι ακριβώς απέναντι. Πάντα βράδυ βρισκόντουσαν, πάντα νύχτα.

Του είχαν δαιμονοποιήσει στο μυαλό με πλύση εγκεφάλου κάθε τι το οποίο βρισκόταν έξω από την ὄργάνωσή του. Απαιτούσαν ολοκληρωτική υπακοή σʼ αὐτόν και απομόνωση από τον υπόλοιπο κόσμο. Μόνη ἐξαίρεση ἐνδοκοσμικής παρουσίας αποτελούν οι προσπάθειες των μελών να διαδώσουν τίς ἰδέες τῆς κίνησης. Η κίνηση έχει αυστηρή ιεραρχική δομή. Παλιά τα μέλη ζούσαν σε κοινότητες.

Γνωρίζω και άλλους από τα σώματα ασφαλείας που είναι μέλη, πλέον λειτουργεί παράνομα και έχει αλλάξει όνομα, λειτουργούν σαν τους Ιεχωβάδες».

Σημειώνεται πως σήμερα, Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί, στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται επικαλούμενος ψυχολογικά προβλήματα, ο αστυνομικός για σωρεία βαρύτατων αδικημάτων σχετικά με τη σeξουαλική κακοποίηση και το βιασμό των παιδιών του.

Ο ανακριτής θα μεταβεί στο νοσοκομείο προκειμένου να λάβει την απολογία του αστυνομικού, μετά τις καταγγελίες της συζύγου και συναδέλφου του για όσα βίωναν τα παιδιά τους τα τελευταία χρόνια, μέσα στο σπίτι τους. Σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και για αυτό παραμένει φρουρούμενος στο νοσοκομείο.

Ο αστυνομικός κατηγορείται για 11 αδικήματα, τα περισσότερα σε βαθμό κακουργήματος, ενδεικτικό της σοβαρότητας της υπόθεσης. Οι κατηγορίες αφορούν: βιασμό, βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων από οικείο κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών κατά ανηλίκων από ανιόντα κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, πορνογραφία ανηλίκων, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατ´ εξακολούθηση, ενδοοικογενειακή βία κατά ανηλίκων κατ´ εξακολούθηση και κατά συρροή, ενδοοικογενειακή παράνομη βία ενώπιον ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, ενδοοικογενειακή παράνομη βία κατά ανηλίκου κατ´ εξακολούθηση και κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία κατ´ εξακολούθηση.

Η ανάρτηση Καλλιακμάνη για την αίρεση «Τα παιδιά του Θεού»

Μέσω TikTok, ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήνων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, με αφορμή τα όσα φρικτά έρχονται στη δημοσιότητα με τον αστυνομικό της Βουλής, ανέφερε χθες:

«Αυτές τις μέρες ζούμε την απόλυτη φρίκη μαθαίνοντας για όλα αυτά που γίνονταν από έναν αστυνομικό στην οικογένειά του, όταν αυτός ασελγούσε στις κόρες του, βίαζε τις κόρες του, όταν υποχρέωνε τον γιο του να βιάζει και να ασελγεί στις αδερφές του, αλλά και να έρχεται σε επαφή με τη μητέρα του…

Αρχικά η μητέρα κατήγγειλε την κακοποίησή της τον Φεβρουάριο και στη συνέχεια η ίδια κατήγγειλε όσα γίνονταν στο σπίτι στο Ανηλίκων…

Να δούμε όμως, όλο αυτό με τι προσομοιάζει!

@george.kalliakmanis #police #investigation #policeman #crime #sexualcrime #sexualcrimes #childrenofgod #childrenofgodcultsurvivor #stopviolence #stopviolenceagainstwomen #greece #tik_tok #george_kalliakmanis #georgekalliakmanis #kalliakmanis ♬ πρωτότυπος ήχος - george.kalliakmanis
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λουτσέσκου από το νοσοκομείο: «Είμαι καλά τώρα, έχω αναρρώσει πλήρως»

Αθλητικά Νέα 29.03.2026
Καθησυχαστικά είναι τα νέα για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη στην τελευταία προπόνηση της Ρουμανία, με ιστοσελίδα της χώρας του να φιλοξενεί τις πρώτες του δηλώσεις από το νοσοκομείο

Η σοκαριστική στιγμή του πιο βίαιου νοκ‑άουτ που άφησε την αθλήτρια να πνίγεται

Αθλητικά Νέα 29.03.2026
Οι εικόνες της αθλήτριας με το βλέμμα στο κενό έκαναν τον γύρο του κόσμου

Απαγορεύτηκε η είσοδος του καθολικού Πατριάρχη Ιεροσολύμων στον Πανάγιο Τάφο την Κυριακή Βαΐων

Κόσμος 29.03.2026
«Για πρώτη φορά εδώ και αιώνες, εμποδίστηκε στους ηγέτες της Εκκλησίας να τελέσουν τη Λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων στον Ναό του Πανάγιου Τάφου» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Λατινικού Πατριαρχείου Ιεροσολύμων

Ταϊλάνδη: Παρουσιαστές γδύθηκαν στον αέρα ακολουθώντας τις οδηγίες της κυβέρνησης για τον καύσωνα

Κόσμος 29.03.2026
Οι παρουσιαστές του ενημερωτικού μαγκαζίνο, άρχισαν να γδύνονται στον αέρα και όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, το βίντεο έγινε viral

Κακοποίηση μωρού 10 μηνών στην Πάτρα: Οι τραγικές συνθήκες διαβίωσης – «Το δάγκωσαν τα ξαδέρφια του» λέει η μητέρα

Ελλάδα 29.03.2026
Ιατροδικαστής μιλά για κακοποίηση ή παραμέληση, η 18χρονη μητέρα σε καταυλισμό Ρομά, καταγγελίες για εγκληματική αμέλεια

Καραμπόλα πέντε οχημάτων στην Παραλιακή ‑ Προβλήματα στην κυκλοφορία

Ελλάδα 29.03.2026
Το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος της οδού Ήβης Αθανασιάδου

Αστυνομικές επιχειρήσεις σε οικισμούς σε Ίλιον, Ασπρόπυργο, Αχαρνές και Ελευσίνα

Ελλάδα 29.03.2026
Σκοπός των ευρείας κλίμακας επιχειρήσεων ήταν η πρόληψη και αντιμετώπιση κάθε μορφής παράνομης δραστηριότητας

Επεισόδιο τα ξημερώματα στα Εξάρχεια: 114 προσαγωγές

Ελλάδα 29.03.2026
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα μια ομάδα περίπου 30 ατόμων, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια σε διμοιρία των ΜΑΤ

Κατέρρευσε ο Λουτσέσκου κατά τη διάρκεια της προπόνησης ‑ Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Αθλητικά Νέα 29.03.2026
Περιπέτεια με την υγεία του αντιμετωπίζει ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος κατέρρευσε στην προπόνηση της Εθνικής Ρουμανίας

Λουκέτο σε αλυσίδα καφέ στο Ιράν επειδή τα ποτήρια παρέπεμπαν στον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ

Κόσμος 29.03.2026
Στη διακοσμητική εικόνα του ποτηριού απεικονιζόταν μία άδεια καρέκλα, που ερμηνεύτηκε ως απουσία ηγεσίας

Ξύπνησαν μνήμες Κραν Μοντανά ‑ Στις φλόγες κλαμπ με 750 θαμώνες κοντά στο Στρασβούργο

Κόσμος 29.03.2026
Αγνωστα τα αίτια της πυρκαγιάς - Πρόλαβαν να απομακρυνθούν οι θαμώνες και το προσωπικό, τρεις ελαφρά τραυματίες