E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η αιμομικτική αίρεση «τα παιδιά του Θεού» και η «ευχαριστήρια επιστολή» στον αστυνομικό της Βουλής

«Πονεμένο παιδί το προσηλύτισαν νωρίς, ήξερα ότι πήγαινε συχνά εκεί στου Ζωγράφου γιατί τους έβλεπα»

Δημοσίευση 3/12/2024 | 11:06

Η αιμομικτική αίρεση «τα παιδιά του Θεού» και η «ευχαριστήρια επιστολή» στον αστυνομικό της Βουλής

Η αιμομικτική αίρεση «τα παιδιά του Θεού» έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον αστυνομικό της Βουλής, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε τα παιδιά του, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης 3 Δεκεμβρίου η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι Αρχές ψάχνουν εμπλοκή του αστυνομικού στην αιμομικτική σέχτα «Children of God». «Σήμερα θα κατατεθεί ένα έγγραφο, με το οποίο η αίρεση ευχαριστεί τον κατηγορούμενο αστυνομικό», ανέφερε η παρουσιάστρια Ανθή Βούλγαρη στον αέρα της εκπομπής.

Στην εκπομπή μίλησε ο Ανδρέας Καραγιάννης, εκδότης του ekklisiaonline, με την ιστοσελίδα να κάνει επίσης λόγο για άμεση σύνδεση με αίρεση στου Ζωγράφου, επικαλούμενο αρχιμανδρίτη.

«Υπάρχουν πάνω από 500 αιρέσεις διαχρονικά στην Ελλάδα οι οποίες αποτελούν μάστιγα γιατί δυστυχώς παρασύρουν τον κόσμο σε διαφόρων ειδών εγκλήματα πολλές φορές. Πολλά εξ αυτών έχουν αποκαλυφθεί, πολλά όχι», είπε στο Mega ο κ. Καραγιάννης.

«Είχαμε την παρέμβαση του αρχιμανδρίτη, κ. Διονυσίου Φωτόπουλου, ο οποίος επί χρόνια ήταν υπεύθυνος γραφείων αιρέσεων και παραθρησκειών σε μητροπόλεις, ο οποίος αναγνώρισε τον φερόμενο ως δράστη αυτής της αποτρόπαιας ιστορίας μέσα από λίστες τις οποίες είχαν παραδώσει από τις συγκεκριμένες αιρέσεις σε γραφεία, ως ευχαριστήρια επιστολή για υπηρεσίες που ενδεχομένως παρείχε ο συγκεκριμένος άνθρωπος σε αυτές τις αιρέσεις. Αυτήν τη λίστα θα την καταθέσει επισήμως στον εισαγγελέα ο ιερέας».

Σύμφωνα με τον κ. Καραγιάννη, «υπάρχουν ορισμένες αιρέσεις παραθρησκευτικές οι οποίες δρουν από το ΄78 στην Ελλάδα, πολλάκις έχει η Εκκλησία της Ελλάδας καταφερθεί εναντίον τους καταγγέλλοντάς τες. Κάθε διμηνία η Εκκλησία της Ελλάδας εκδίδει ένα συγκεκριμένο έντυπο το οποίο τις κατονομάζει έτσι ώστε να προφυλαχθούν οι πιστοί από αυτές, οι οποίες μέσα τα μέλη τους λειτουργούν, μερικές φορές, με μία αντικοινωνική η οποία ενδεχομένως εξελίσσεται και σε εγκληματική συμπεριφορά. Η δομή των συγκεκριμένων παραθρησκευτικών οργανώσεων, επειδή ακριβώς είναι μυστική, βασίζεται στον αποκρυφισμό. Υπάρχει μια πολύ ισχυρή ιεραρχική δομή, υπάρχει μία δυσπιστία σε οτιδήποτε άλλο γύρω από το κοινωνικό σύνολο, είναι αυτοί οι άνθρωποι μια ομάδα γύρω από τους αρχηγούς αυτής της σέχτας της παραθρησκευτικής και δρουν μερικές φορές χωρίς καθόλου ηθικούς φραγμούς».

Όπως είπε ο ίδιος, «σε πάρα πολλές περιπτώσεις έχουν αιμομικτικές σχέσεις αλλά και εγκληματικές συμπεριφορές».

Για την αίρεση που φαίνεται να άνηκε ο 45χρονος αστυνομικός, σημείωσε: «Αρχικά λειτουργούσε ως νόμιμη. Πλέον μετονομάστηκε σε “Οικογένεια του θεού”, μετά κρίθηκε παράνομη γιατί παρενέβη η Εκκλησία μας και τώρα λειτουργούν ως παραρτήματα χωρίς όμως αυτά να έχουν άδεια. Αυτό το οποίο καταγγέλλει ο συγκεκριμένος αρχιμανδρίτης είναι ότι στου Ζωγράφου υπάρχει ακόμα και σήμερα τέτοιο παράρτημα και κάνει λόγο ότι υπάρχουν ακόμα και άλλοι άνθρωποι από τα σώματα ασφαλείας, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, οι οποίοι ενδεχομένως να έχουν σχέσεις με τον συγκεκριμένο χώρο».

Σύμφωνα με όσα γραφει το ekklisiaonline, ο αρχιμανδρίτης ανέφερε, «δεν έχει τελειώσει η παλιά εγκληματική – αορετική οργάνωση “Παιδιά του Θεού ΜΩ” στην Αθήνα, την οποία η Εκκλησία μας έχει καταγγείλει από το 1978 και ευθύνεται για χιλιάδες εγκλήματα και στην Ελλάδα. Τα γραφεία αιρέσεων και παραθρησκειών κάθε μήνα εκδίδουν οδηγίες με τις οποίες εφιστούν την προσοχή στους πιστούς τι να αποφεύγουν από τις εγκληματικές αιρέσεις».

Ο αρχιμανδρίτης συνεχίζει: «Γνωρίζω το συγκεκριμένο πρόσωπο αρκετά χρόνια από όταν ήταν μικρός. Πονεμένο παιδί το προσηλύτισαν νωρίς, ήξερα ότι πήγαινε συχνά εκεί στου Ζωγράφου γιατί τους έβλεπα, το παλιό μου διαμέρισμα είναι ακριβώς απέναντι. Πάντα βράδυ βρισκόντουσαν, πάντα νύχτα.

Του είχαν δαιμονοποιήσει στο μυαλό με πλύση εγκεφάλου κάθε τι το οποίο βρισκόταν έξω από την ὄργάνωσή του. Απαιτούσαν ολοκληρωτική υπακοή σʼ αὐτόν και απομόνωση από τον υπόλοιπο κόσμο. Μόνη ἐξαίρεση ἐνδοκοσμικής παρουσίας αποτελούν οι προσπάθειες των μελών να διαδώσουν τίς ἰδέες τῆς κίνησης. Η κίνηση έχει αυστηρή ιεραρχική δομή. Παλιά τα μέλη ζούσαν σε κοινότητες.

Γνωρίζω και άλλους από τα σώματα ασφαλείας που είναι μέλη, πλέον λειτουργεί παράνομα και έχει αλλάξει όνομα, λειτουργούν σαν τους Ιεχωβάδες».

Σημειώνεται πως σήμερα, Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί, στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται επικαλούμενος ψυχολογικά προβλήματα, ο αστυνομικός για σωρεία βαρύτατων αδικημάτων σχετικά με τη σeξουαλική κακοποίηση και το βιασμό των παιδιών του.

Ο ανακριτής θα μεταβεί στο νοσοκομείο προκειμένου να λάβει την απολογία του αστυνομικού, μετά τις καταγγελίες της συζύγου και συναδέλφου του για όσα βίωναν τα παιδιά τους τα τελευταία χρόνια, μέσα στο σπίτι τους. Σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και για αυτό παραμένει φρουρούμενος στο νοσοκομείο.

Ο αστυνομικός κατηγορείται για 11 αδικήματα, τα περισσότερα σε βαθμό κακουργήματος, ενδεικτικό της σοβαρότητας της υπόθεσης. Οι κατηγορίες αφορούν: βιασμό, βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων από οικείο κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών κατά ανηλίκων από ανιόντα κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, πορνογραφία ανηλίκων, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατ´ εξακολούθηση, ενδοοικογενειακή βία κατά ανηλίκων κατ´ εξακολούθηση και κατά συρροή, ενδοοικογενειακή παράνομη βία ενώπιον ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, ενδοοικογενειακή παράνομη βία κατά ανηλίκου κατ´ εξακολούθηση και κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία κατ´ εξακολούθηση.

Η ανάρτηση Καλλιακμάνη για την αίρεση «Τα παιδιά του Θεού»

Μέσω TikTok, ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήνων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, με αφορμή τα όσα φρικτά έρχονται στη δημοσιότητα με τον αστυνομικό της Βουλής, ανέφερε χθες:

«Αυτές τις μέρες ζούμε την απόλυτη φρίκη μαθαίνοντας για όλα αυτά που γίνονταν από έναν αστυνομικό στην οικογένειά του, όταν αυτός ασελγούσε στις κόρες του, βίαζε τις κόρες του, όταν υποχρέωνε τον γιο του να βιάζει και να ασελγεί στις αδερφές του, αλλά και να έρχεται σε επαφή με τη μητέρα του…

Αρχικά η μητέρα κατήγγειλε την κακοποίησή της τον Φεβρουάριο και στη συνέχεια η ίδια κατήγγειλε όσα γίνονταν στο σπίτι στο Ανηλίκων…

Να δούμε όμως, όλο αυτό με τι προσομοιάζει!

@george.kalliakmanis #police #investigation #policeman #crime #sexualcrime #sexualcrimes #childrenofgod #childrenofgodcultsurvivor #stopviolence #stopviolenceagainstwomen #greece #tik_tok #george_kalliakmanis #georgekalliakmanis #kalliakmanis ♬ πρωτότυπος ήχος - george.kalliakmanis
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συναγερμός από το FBI: Το Ιράν ετοιμάζει μαζικές επιθέσεις στο Λος Αντζελες με drones

Κόσμος Χτες
Η ενημέρωση του FBI προσέθετε ότι «δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για τον χρόνο, τη μέθοδο, τον στόχο ή τους δράστες της φερόμενης επίθεσης»

Στενά του Ορμούζ: Βίντεο ντοκουμέντο από επίθεση σε ταϊλανδέζικο φορτηγό πλοίο

Κόσμος Χτες
Το πλοίο χτυπήθηκε περίπου 11 ναυτικά μίλια βόρεια του Ομάν, με την πρόσκρουση να προκαλεί πυρκαγιά στο κατάστρωμα

Θρήνος στη Λάρισα: Εντοπίστηκε νεκρή 54χρονη γυναίκα

Ελλάδα Χτες
Οι Αρχές αστυνομία και ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της

Τραμπ για Ιράν: Τους χτυπήσαμε πιο σκληρά από ό,τι έχει χτυπηθεί ποτέ χώρα – Δεν έχουμε τελειώσει

Κόσμος Χτες
Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο Αμερικανός πρόεδρος σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο

Θεσσαλονίκη: 10χρονο παιδί υπέστη καρδιακή ανακοπή σε κολυμβητήριο

Ελλάδα Χτες
Χάρη στην άμεση και συντονισμένη παρέμβαση των διασωστών, το παιδί επανήλθε και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο

Κορονοϊός: Νέα μελέτη υποστηρίζει ότι η πραγματική προέλευση του ίσως δεν είναι αυτή που πιστεύαμε

Κόσμος Χτες
Τα πρώτα περιστατικά της νόσου καταγράφηκαν στα τέλη του 2019 στην κινεζική πόλη Wuhan, κοντά σε μια μεγάλη αγορά θαλασσινών και ζωντανών ζώων

ΔΟΕ: Γιατί χρησιμοποίησε το «μπαζούκα» των 400 εκατ. βαρελιών πετρελαίου

Ελλάδα Χτες
Οι αγορές παρέμειναν απαθείς, τουλάχιστον προς το παρόν, στην ανακοίνωση του ΔΟΕ

Τροχαίο στην Εύβοια: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων, δύο τραυματίες

Ελλάδα Χτες
Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο επιβαίνοντες

Σπείρα Ρομά στη Λάρισα: Απέσπασαν 710.000 ευρώ από πατέρα βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

Ελλάδα Χτες
Δόλωμα σε όλες τις περιπτώσεις, σε Θεσσαλία, Κυκλάδες κι περιοχές της Αττικής, ήταν η δήθεν πώληση χρυσών λιρών σε τιμή ιδιαίτερα χαμηλή

Βομβαρδίστηκε το data center κρατικής τράπεζας στο Ιράν, στόχος να μην πληρωθούν στρατός και Φρουροί της Επανάστασης

Κόσμος Χτες
Η ίδια τράπεζα, όπως και άλλη μία κρατική, υπέστησαν χθες μεγάλης κλίμακας κυβερνοεπίθεση

Στη φυλακή η Ελένη Ζαρούλια, καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια για τη Χρυσή Αυγή

Ελλάδα Χτες
Είχε αφεθεί ελεύθερη αλλά μετά την απόφαση του Εφετείου η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου οδηγείται στη φυλακή - Απορρίφθηκε το αίτημά της για μετατροπή της ποινής της σε χρηματική