E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η αιμομικτική αίρεση «τα παιδιά του Θεού» και η «ευχαριστήρια επιστολή» στον αστυνομικό της Βουλής

«Πονεμένο παιδί το προσηλύτισαν νωρίς, ήξερα ότι πήγαινε συχνά εκεί στου Ζωγράφου γιατί τους έβλεπα»

Δημοσίευση 3/12/2024 | 11:06

Η αιμομικτική αίρεση «τα παιδιά του Θεού» και η «ευχαριστήρια επιστολή» στον αστυνομικό της Βουλής

Η αιμομικτική αίρεση «τα παιδιά του Θεού» έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον αστυνομικό της Βουλής, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε τα παιδιά του, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης 3 Δεκεμβρίου η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι Αρχές ψάχνουν εμπλοκή του αστυνομικού στην αιμομικτική σέχτα «Children of God». «Σήμερα θα κατατεθεί ένα έγγραφο, με το οποίο η αίρεση ευχαριστεί τον κατηγορούμενο αστυνομικό», ανέφερε η παρουσιάστρια Ανθή Βούλγαρη στον αέρα της εκπομπής.

Στην εκπομπή μίλησε ο Ανδρέας Καραγιάννης, εκδότης του ekklisiaonline, με την ιστοσελίδα να κάνει επίσης λόγο για άμεση σύνδεση με αίρεση στου Ζωγράφου, επικαλούμενο αρχιμανδρίτη.

«Υπάρχουν πάνω από 500 αιρέσεις διαχρονικά στην Ελλάδα οι οποίες αποτελούν μάστιγα γιατί δυστυχώς παρασύρουν τον κόσμο σε διαφόρων ειδών εγκλήματα πολλές φορές. Πολλά εξ αυτών έχουν αποκαλυφθεί, πολλά όχι», είπε στο Mega ο κ. Καραγιάννης.

«Είχαμε την παρέμβαση του αρχιμανδρίτη, κ. Διονυσίου Φωτόπουλου, ο οποίος επί χρόνια ήταν υπεύθυνος γραφείων αιρέσεων και παραθρησκειών σε μητροπόλεις, ο οποίος αναγνώρισε τον φερόμενο ως δράστη αυτής της αποτρόπαιας ιστορίας μέσα από λίστες τις οποίες είχαν παραδώσει από τις συγκεκριμένες αιρέσεις σε γραφεία, ως ευχαριστήρια επιστολή για υπηρεσίες που ενδεχομένως παρείχε ο συγκεκριμένος άνθρωπος σε αυτές τις αιρέσεις. Αυτήν τη λίστα θα την καταθέσει επισήμως στον εισαγγελέα ο ιερέας».

Σύμφωνα με τον κ. Καραγιάννη, «υπάρχουν ορισμένες αιρέσεις παραθρησκευτικές οι οποίες δρουν από το ΄78 στην Ελλάδα, πολλάκις έχει η Εκκλησία της Ελλάδας καταφερθεί εναντίον τους καταγγέλλοντάς τες. Κάθε διμηνία η Εκκλησία της Ελλάδας εκδίδει ένα συγκεκριμένο έντυπο το οποίο τις κατονομάζει έτσι ώστε να προφυλαχθούν οι πιστοί από αυτές, οι οποίες μέσα τα μέλη τους λειτουργούν, μερικές φορές, με μία αντικοινωνική η οποία ενδεχομένως εξελίσσεται και σε εγκληματική συμπεριφορά. Η δομή των συγκεκριμένων παραθρησκευτικών οργανώσεων, επειδή ακριβώς είναι μυστική, βασίζεται στον αποκρυφισμό. Υπάρχει μια πολύ ισχυρή ιεραρχική δομή, υπάρχει μία δυσπιστία σε οτιδήποτε άλλο γύρω από το κοινωνικό σύνολο, είναι αυτοί οι άνθρωποι μια ομάδα γύρω από τους αρχηγούς αυτής της σέχτας της παραθρησκευτικής και δρουν μερικές φορές χωρίς καθόλου ηθικούς φραγμούς».

Όπως είπε ο ίδιος, «σε πάρα πολλές περιπτώσεις έχουν αιμομικτικές σχέσεις αλλά και εγκληματικές συμπεριφορές».

Για την αίρεση που φαίνεται να άνηκε ο 45χρονος αστυνομικός, σημείωσε: «Αρχικά λειτουργούσε ως νόμιμη. Πλέον μετονομάστηκε σε “Οικογένεια του θεού”, μετά κρίθηκε παράνομη γιατί παρενέβη η Εκκλησία μας και τώρα λειτουργούν ως παραρτήματα χωρίς όμως αυτά να έχουν άδεια. Αυτό το οποίο καταγγέλλει ο συγκεκριμένος αρχιμανδρίτης είναι ότι στου Ζωγράφου υπάρχει ακόμα και σήμερα τέτοιο παράρτημα και κάνει λόγο ότι υπάρχουν ακόμα και άλλοι άνθρωποι από τα σώματα ασφαλείας, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, οι οποίοι ενδεχομένως να έχουν σχέσεις με τον συγκεκριμένο χώρο».

Σύμφωνα με όσα γραφει το ekklisiaonline, ο αρχιμανδρίτης ανέφερε, «δεν έχει τελειώσει η παλιά εγκληματική – αορετική οργάνωση “Παιδιά του Θεού ΜΩ” στην Αθήνα, την οποία η Εκκλησία μας έχει καταγγείλει από το 1978 και ευθύνεται για χιλιάδες εγκλήματα και στην Ελλάδα. Τα γραφεία αιρέσεων και παραθρησκειών κάθε μήνα εκδίδουν οδηγίες με τις οποίες εφιστούν την προσοχή στους πιστούς τι να αποφεύγουν από τις εγκληματικές αιρέσεις».

Ο αρχιμανδρίτης συνεχίζει: «Γνωρίζω το συγκεκριμένο πρόσωπο αρκετά χρόνια από όταν ήταν μικρός. Πονεμένο παιδί το προσηλύτισαν νωρίς, ήξερα ότι πήγαινε συχνά εκεί στου Ζωγράφου γιατί τους έβλεπα, το παλιό μου διαμέρισμα είναι ακριβώς απέναντι. Πάντα βράδυ βρισκόντουσαν, πάντα νύχτα.

Του είχαν δαιμονοποιήσει στο μυαλό με πλύση εγκεφάλου κάθε τι το οποίο βρισκόταν έξω από την ὄργάνωσή του. Απαιτούσαν ολοκληρωτική υπακοή σʼ αὐτόν και απομόνωση από τον υπόλοιπο κόσμο. Μόνη ἐξαίρεση ἐνδοκοσμικής παρουσίας αποτελούν οι προσπάθειες των μελών να διαδώσουν τίς ἰδέες τῆς κίνησης. Η κίνηση έχει αυστηρή ιεραρχική δομή. Παλιά τα μέλη ζούσαν σε κοινότητες.

Γνωρίζω και άλλους από τα σώματα ασφαλείας που είναι μέλη, πλέον λειτουργεί παράνομα και έχει αλλάξει όνομα, λειτουργούν σαν τους Ιεχωβάδες».

Σημειώνεται πως σήμερα, Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί, στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται επικαλούμενος ψυχολογικά προβλήματα, ο αστυνομικός για σωρεία βαρύτατων αδικημάτων σχετικά με τη σeξουαλική κακοποίηση και το βιασμό των παιδιών του.

Ο ανακριτής θα μεταβεί στο νοσοκομείο προκειμένου να λάβει την απολογία του αστυνομικού, μετά τις καταγγελίες της συζύγου και συναδέλφου του για όσα βίωναν τα παιδιά τους τα τελευταία χρόνια, μέσα στο σπίτι τους. Σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και για αυτό παραμένει φρουρούμενος στο νοσοκομείο.

Ο αστυνομικός κατηγορείται για 11 αδικήματα, τα περισσότερα σε βαθμό κακουργήματος, ενδεικτικό της σοβαρότητας της υπόθεσης. Οι κατηγορίες αφορούν: βιασμό, βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων από οικείο κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών κατά ανηλίκων από ανιόντα κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, πορνογραφία ανηλίκων, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατ´ εξακολούθηση, ενδοοικογενειακή βία κατά ανηλίκων κατ´ εξακολούθηση και κατά συρροή, ενδοοικογενειακή παράνομη βία ενώπιον ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, ενδοοικογενειακή παράνομη βία κατά ανηλίκου κατ´ εξακολούθηση και κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία κατ´ εξακολούθηση.

Η ανάρτηση Καλλιακμάνη για την αίρεση «Τα παιδιά του Θεού»

Μέσω TikTok, ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήνων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, με αφορμή τα όσα φρικτά έρχονται στη δημοσιότητα με τον αστυνομικό της Βουλής, ανέφερε χθες:

«Αυτές τις μέρες ζούμε την απόλυτη φρίκη μαθαίνοντας για όλα αυτά που γίνονταν από έναν αστυνομικό στην οικογένειά του, όταν αυτός ασελγούσε στις κόρες του, βίαζε τις κόρες του, όταν υποχρέωνε τον γιο του να βιάζει και να ασελγεί στις αδερφές του, αλλά και να έρχεται σε επαφή με τη μητέρα του…

Αρχικά η μητέρα κατήγγειλε την κακοποίησή της τον Φεβρουάριο και στη συνέχεια η ίδια κατήγγειλε όσα γίνονταν στο σπίτι στο Ανηλίκων…

Να δούμε όμως, όλο αυτό με τι προσομοιάζει!

@george.kalliakmanis #police #investigation #policeman #crime #sexualcrime #sexualcrimes #childrenofgod #childrenofgodcultsurvivor #stopviolence #stopviolenceagainstwomen #greece #tik_tok #george_kalliakmanis #georgekalliakmanis #kalliakmanis ♬ πρωτότυπος ήχος - george.kalliakmanis
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ολυμπιακός ‑ Λεουβέν 1‑1: Χαλαρό φιλικό με γκολάρα Λουίζ και δύο τραυματισμούς

Αθλητικά Νέα Χτες
Φτωχό πρώτο μέρος με απειλές από τη Λέουβεν - ισοπαλία στο τέλος παρά το φανταστικό τέρμα του Αντρέ Λουίζ

Διώξη για ανθρωποκτονία από ενδεχόμενο δόλο στους τρεις συλληφθέντες για την εμπρηστική επίθεση με θύμα τη Βάγια Νέστορα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Πήραν προθεσμία να απολογηθούν την προσεχή Τρίτη - Λυπούμαστε για ό,τι συνέβη, ο εντολέας μου δεν γνωρίζει τους συγκατηγορούμενούς του, ισχυρίστηκε ο δικηγόρος του 24χρονου που φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στην οδό Παπαδιαμάντη

Μουντιάλ 2026: Πέθανε ο Τζέιντεν Ανταμς – Σε σοκ η Νότια Αφρική

E-Daily 2.TopNews Χτες
Είχε πάρει μέρος σε τρία παιχνίδια του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου

Πυρκαγιά στο Περιβολάκι Θεσσαλονίκης: Ήχησε το 112 – Δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
Οι αρχές ζητούν από τους κατοίκους να παραμείνουν σε εγρήγορση και να τηρούν τις οδηγίες που εκδίδονται

Θρίλερ σε πτήση της Ryanair από τη Θεσσαλονίκη: Τι συνέβη πραγματικά μέσα στο αεροσκάφος

E-Daily 2.TopNews Χτες
Επιβάτης παραλίγο να αναρροφηθεί έξω από το Boeing 737 μετά την αποκόλληση παραθύρου - ο 61χρονος νοσηλεύεται με εγκαύματα από τριβή.

Όλα όσα αλλάζουν για τα ακίνητα με το ΜΙΔΑ: Ανάσα για τα προβληματικά, μεταβατική περίοδος πριν τα πρόστιμα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Πιλοτική εφαρμογή για διορθώσεις σε Ε9 και Κτηματολόγιο, αγροτεμάχια και εκκρεμείς κτηματογραφήσεις πριν ξεκινήσουν οι διασταυρώσεις και οι κυρώσεις

Ο μοναδικός Νορβηγός που αρνείται να κάνει κουπί για τον Χάαλαντ: «Είναι χαζό και ιστορικά λάθος»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η Νορβηγία βρίσκεται για πρώτη φορά στα προημιτελικά Μουντιάλ και ο πανηγυρισμός με τις «κινήσεις κωπηλασίας» έχει γίνει viral - ένας όμως φίλαθλος αρνείται πεισματικά να συμμετάσχει

«3 ευρώ εισιτήριο για βρέφος 17 μηνών»: Το απίστευτο beach bar στην Ιταλία που χρέωσε παιδί

Κόσμος Χτες
Ένας πατέρας αναγκάστηκε να καταβάλει 3 ευρώ για την είσοδο της 17μηνης κόρης του σε γνωστή παραλία της Ιταλίας

Marfin: Επιστρέφει στην Ελλάδα η 46χρονη – Αρνείται κάθε εμπλοκή και θέλει να καταθέσει

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η επιστροφή της από τη Μεγάλη Βρετανία ενδέχεται να γίνει ως τη Δευτέρα, ώστε την Τρίτη να εμφανιστεί μπροστά στην ανακρίτρια

Καύσωνας στην Ευρώπη: Ποιες χώρες θα αγγίξουν τους 42 βαθμούς και τι περιμένει την Ελλάδα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο ισχυρός υποτροπικός αντικυκλώνας και οι επιπτώσεις του στη Μεσόγειο

Ανακαινίζω 2026: Τι πρέπει να προσέξουν οι δικαιούχοι αναφορικά με την υποχρέωση ενεργειακής αναβάθμισης του ακινήτου

E-Daily 3.Left Χτες
Το πρόγραμμα δεν χρηματοδοτεί μόνο αισθητικές αλλαγές - η ενεργειακή αναβάθμιση είναι ουσιαστική προϋπόθεση συμμετοχής