E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο αστυνομικός της Βουλής πόζαρε σαν στοργικός οικογενειάρχης και μετά βίαζε τα παιδιά του

Ασελγούσε στις κόρες του και έβαζε τον γιο του να έρχεται σε επαφή με τις αδελφές του - Οι φωτογραφίες ως υπόδειγμα οικογενειάρχη, η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία και η αποκάλυψη της φρίκης

Δημοσίευση 2/12/2024 | 12:23

Ο αστυνομικός της Βουλής πόζαρε σαν στοργικός οικογενειάρχης και μετά βίαζε τα παιδιά του

Πόζαρε αυτάρεσκα μπροστά στον φακό παριστάνοντας τον σωστό και καλό οικογενειάρχη, αναρτούσε στα social media φωτογραφίες των ανήλικων παιδιών του συνοδευόμενες με τις λέξεις «οικογένεια» και «ευτυχία» και «διαφήμιζε» τις βόλτες με τη μηχανή που έκανε με τη γυναίκα του.

Ο λόγος για τον αστυνομικό που υπηρετούσε στη Βουλή και συνελήφθη με την κατηγορία ότι βίαζε συστηματικά τα παιδιά του από την τρυφερή ηλικία των 5 ετών. Ο άνδρας, μέσω της εικόνας που καλλιεργούσε, εμφανιζόταν στους γύρω του ως υπόδειγμα οικογενειάρχη δείχνοντας πόσο «στοργικός» είναι με την γυναίκα του και τα παιδιά του. Όταν όμως το κινητό έκλεινε και η κάμερα έσβηνε έδειχνε το πραγματικό του πρόσωπο. Αυτό της φρίκης.

Τα όσα κατήγγειλε η σύζυγός τους προκαλούν ναυτία. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο αστυνομικός φέρεται από το 2016 μέχρι και τώρα τον Νοέμβριο, να την ανάγκαζε με τη χρήση σωματικής βίας να ασελγεί στα παιδιά τους, ενώ αυτός παρακολουθούσε ή και συμμετείχε στις πράξεις.

Παράλληλα ο αστυνομικός φέρεται να ασελγούσε στις 3 κόρες του από την τρυφερή ηλικία των 5 ετών και, καθώς μεγάλωναν, έφθασε στο σημείο να τις βιάζει. Και σαν να μην έφτανε αυτό, φέρεται να ανάγκαζε και τον γιο του να έρχεται σε σeξουαλική επαφή με τις ίδιες του τις αδελφές του. Πράγματα αδιανόητα και πρωτάκουστα.

Η φρικώδης υπόθεση ήρθε στο φως την Παρασκευή (29/11) και προκάλεσε σοκ στην ελληνική κοινωνία κυρίως λόγω των πολλαπλών βασανιστηρίων που φέρονται να έχουν υποστεί τα παιδιά -τρία κορίτσια και ένα αγόρι- από την τρυφερή ηλικία των 5 ετών. Το αγόρι μάλιστα πριν από τρία χρόνια, ενώ βρισκόταν στο σπίτι που διέμενε η οικογένεια, είχε πέσει από τον 4ο όροφο με τις Αρχές πλέον να επανεξετάζουν την υπόθεση αυτή προκειμένου να διαπιστώσουν αν επρόκειτο για ατύχημα ή για κάτι άλλο. Επίσης υπάρχουν αναφορές που εξετάζονται σύμφωνα με τις οποίες και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας είχε επιχειρήσει στο παρελθόν να βάλουν τέλος στη ζωή τους.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο εν λόγω αστυνομικός υπηρετούσε στην ασφάλεια της Βουλής από το 2019 παρόλο που, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ένα από τα ερωτήματα που ανακύπτουν εύλογα είναι πως γίνεται να υπηρετούσε για τόσα χρόνια ο άνθρωπος αυτός σε ένα τόσο σημαντικό πόστο χωρίς κάποιος να αντιληφθεί το παραμικρό. Τη στιγμή μάλιστα που φέρεται να μην είχε καν όπλο λόγω αυτών ακριβώς των ψυχολογικών προβλημάτων.

Η δυσώδης υπόθεση άρχισε να ξεδιπλώνεται τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου όταν η μητέρα των παιδιών κατήγγειλε τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία. Άμεσα ενεργοποιήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου και ο αστυνομικός συνελήφθη εν ώρα υπηρεσίας φρούρησης του κεντρικού κτιρίου της Βουλής.

Την επόμενη ημέρα, στις 19/11, με απόφαση του φρουράρχου της Βουλής ο συγκεκριμένος αστυνομικός εκδιώχθηκε από την υπηρεσία φύλαξης του κοινοβουλίου ενώ στις 20 Νοεμβρίου οι αρμόδιες Αρχές του επέβαλαν ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή.

Μετά την κατηγορία σε βάρος του, ο αστυνομικός φέρεται να είπε στη μητέρα του ότι θα αυτοκτονήσει, με αποτέλεσμα η ΕΛΑΣ να τον αναζητήσει και να τον οδηγήσει στο ψυχιατρείο του Στρατού. Αμέσως μετά τον εγκλεισμό του στο ψυχιατρείο στις 20/11 η σύζυγος του επισκέφθηκε ξανά το αστυνομικό τμήμα προσθέτοντας στις αρχικές καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία και τις βαρύτατες κατηγορίες του βιασμού των παιδιών τους από τον σύζυγό της.

Το «αποτρόπαιο» αυτό γεγονός οδήγησε σε νέα προανακριτική διαδικασία αλλά και σε αφαίρεση της επιμέλειας των παιδιών από τους γονείς, καθώς μεσολάβησαν αλληλοκατηγορίες μεταξύ των συζύγων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ένοχος για σeξουαλική κακοποίηση και δολοφονία του θετού βρέφους του ο ομοφυλόφιλος δάσκαλος: «Σκοτώστε με…»

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Σαράντα τραύματα στον 13 μηνών Πρέστον και καταδίκη και για τους δύο συντρόφους

Μπόνι Τάιλερ: Εξήλθε από το τεχνητό κώμα – Η κατάστασή της παραμένει σοβαρή

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Η τραγουδίστρια, 75 ετών, υπέστη καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης

Δράμα: Αστυνομικός μαχαίρωσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Ένα από τα δύο παιδιά της οικογένειας κάλεσε την αστυνομία

Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Με ταξί αποχώρησε από το σπίτι του και επέστρεψε στη φυλακή

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή του, ο «Λάμπρος» της 17Ν επιστρέφει στο σωφρονιστικό κατάστημα

Η απόφαση του Παναθηναϊκού για τον Αταμάν

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ

Βρετανία: Σύλληψη 44χρονου οκτώ χρόνια αφού έσπρωξε γυναίκα μπροστά σε λεωφορείο

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Συνελήφθη ένας άνδρας που κατηγορείται ότι πριν οκτώ χρόνια παρά λίγο να τραυματίσει σοβαρά μία γυναίκα την οποία έσπρωξε μέσα στον δρόμο

Πάτρα: Ανδρας έσπασε την πόρτα και επιτέθηκε στη μητέρα του ‑ Την περιέλουσε με οινόπνευμα

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Ο 56χρονος κρατείται στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής

Το Ιράν «έχασε» τον πόλεμο αλλά κερδίζει στις διαπραγματεύσεις: Τα παγωμένα asset, τα 300 δισ. ανοικοδόμησης και τα διόδια

Κόσμος 15.06.2026
ΗΠΑ και Ιράν κατέληξαν σε προκαταρκτική συμφωνία για παύση των εχθροπραξιών, άνοιγμα του Ορμούζ και 60ήμερες διαπραγματεύσεις

Επιστρέφει στη φυλακή ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Ο Αρειος Πάγος αναίρεσε την απόφαση για αποφυλάκιση του πολυϊσοβίτη

Αίγιο: Καταρρέει το σενάριο του Ιταλού ‑ Βρέθηκαν «κατασκευασμένα» αποτυπώματα

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Στοιχεία που βρέθηκαν στη μονοκατοικία «μαρτυρούν» την ερασιτεχνική προσπάθεια του δράστη να σκηνοθετήσει τη σκηνή του εγκλήματος

Καρχαρίας ‑ «φάντασμα» καταγράφηκε ζωντανός – Επιστήμονες μιλούν για μοναδική ανακάλυψη

E-Daily 3.Left 15.06.2026
Ένα «ζωντανό απολίθωμα» ηλικίας 125 εκατομμυρίων ετών