E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο αστυνομικός της Βουλής πόζαρε σαν στοργικός οικογενειάρχης και μετά βίαζε τα παιδιά του

Ασελγούσε στις κόρες του και έβαζε τον γιο του να έρχεται σε επαφή με τις αδελφές του - Οι φωτογραφίες ως υπόδειγμα οικογενειάρχη, η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία και η αποκάλυψη της φρίκης

Δημοσίευση 2/12/2024 | 12:23

Ο αστυνομικός της Βουλής πόζαρε σαν στοργικός οικογενειάρχης και μετά βίαζε τα παιδιά του

Πόζαρε αυτάρεσκα μπροστά στον φακό παριστάνοντας τον σωστό και καλό οικογενειάρχη, αναρτούσε στα social media φωτογραφίες των ανήλικων παιδιών του συνοδευόμενες με τις λέξεις «οικογένεια» και «ευτυχία» και «διαφήμιζε» τις βόλτες με τη μηχανή που έκανε με τη γυναίκα του.

Ο λόγος για τον αστυνομικό που υπηρετούσε στη Βουλή και συνελήφθη με την κατηγορία ότι βίαζε συστηματικά τα παιδιά του από την τρυφερή ηλικία των 5 ετών. Ο άνδρας, μέσω της εικόνας που καλλιεργούσε, εμφανιζόταν στους γύρω του ως υπόδειγμα οικογενειάρχη δείχνοντας πόσο «στοργικός» είναι με την γυναίκα του και τα παιδιά του. Όταν όμως το κινητό έκλεινε και η κάμερα έσβηνε έδειχνε το πραγματικό του πρόσωπο. Αυτό της φρίκης.

Τα όσα κατήγγειλε η σύζυγός τους προκαλούν ναυτία. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο αστυνομικός φέρεται από το 2016 μέχρι και τώρα τον Νοέμβριο, να την ανάγκαζε με τη χρήση σωματικής βίας να ασελγεί στα παιδιά τους, ενώ αυτός παρακολουθούσε ή και συμμετείχε στις πράξεις.

Παράλληλα ο αστυνομικός φέρεται να ασελγούσε στις 3 κόρες του από την τρυφερή ηλικία των 5 ετών και, καθώς μεγάλωναν, έφθασε στο σημείο να τις βιάζει. Και σαν να μην έφτανε αυτό, φέρεται να ανάγκαζε και τον γιο του να έρχεται σε σeξουαλική επαφή με τις ίδιες του τις αδελφές του. Πράγματα αδιανόητα και πρωτάκουστα.

Η φρικώδης υπόθεση ήρθε στο φως την Παρασκευή (29/11) και προκάλεσε σοκ στην ελληνική κοινωνία κυρίως λόγω των πολλαπλών βασανιστηρίων που φέρονται να έχουν υποστεί τα παιδιά -τρία κορίτσια και ένα αγόρι- από την τρυφερή ηλικία των 5 ετών. Το αγόρι μάλιστα πριν από τρία χρόνια, ενώ βρισκόταν στο σπίτι που διέμενε η οικογένεια, είχε πέσει από τον 4ο όροφο με τις Αρχές πλέον να επανεξετάζουν την υπόθεση αυτή προκειμένου να διαπιστώσουν αν επρόκειτο για ατύχημα ή για κάτι άλλο. Επίσης υπάρχουν αναφορές που εξετάζονται σύμφωνα με τις οποίες και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας είχε επιχειρήσει στο παρελθόν να βάλουν τέλος στη ζωή τους.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο εν λόγω αστυνομικός υπηρετούσε στην ασφάλεια της Βουλής από το 2019 παρόλο που, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ένα από τα ερωτήματα που ανακύπτουν εύλογα είναι πως γίνεται να υπηρετούσε για τόσα χρόνια ο άνθρωπος αυτός σε ένα τόσο σημαντικό πόστο χωρίς κάποιος να αντιληφθεί το παραμικρό. Τη στιγμή μάλιστα που φέρεται να μην είχε καν όπλο λόγω αυτών ακριβώς των ψυχολογικών προβλημάτων.

Η δυσώδης υπόθεση άρχισε να ξεδιπλώνεται τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου όταν η μητέρα των παιδιών κατήγγειλε τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία. Άμεσα ενεργοποιήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου και ο αστυνομικός συνελήφθη εν ώρα υπηρεσίας φρούρησης του κεντρικού κτιρίου της Βουλής.

Την επόμενη ημέρα, στις 19/11, με απόφαση του φρουράρχου της Βουλής ο συγκεκριμένος αστυνομικός εκδιώχθηκε από την υπηρεσία φύλαξης του κοινοβουλίου ενώ στις 20 Νοεμβρίου οι αρμόδιες Αρχές του επέβαλαν ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή.

Μετά την κατηγορία σε βάρος του, ο αστυνομικός φέρεται να είπε στη μητέρα του ότι θα αυτοκτονήσει, με αποτέλεσμα η ΕΛΑΣ να τον αναζητήσει και να τον οδηγήσει στο ψυχιατρείο του Στρατού. Αμέσως μετά τον εγκλεισμό του στο ψυχιατρείο στις 20/11 η σύζυγος του επισκέφθηκε ξανά το αστυνομικό τμήμα προσθέτοντας στις αρχικές καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία και τις βαρύτατες κατηγορίες του βιασμού των παιδιών τους από τον σύζυγό της.

Το «αποτρόπαιο» αυτό γεγονός οδήγησε σε νέα προανακριτική διαδικασία αλλά και σε αφαίρεση της επιμέλειας των παιδιών από τους γονείς, καθώς μεσολάβησαν αλληλοκατηγορίες μεταξύ των συζύγων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ισπανία – Γαλλία 2‑0: «Ταύροι» σεληνιασμένοι, πάτησαν τους «τρικολόρ» και έκλεισαν θέση στον τελικό!

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Για πρώτη φορά σε 16 χρόνια η Ισπανία διεκδικεί τον τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου - στον τελικό την περιμένουν Αγγλία ή Αργεντινή

ΗΠΑ: Μυστήριο με το παράσιτο που προκαλεί «εκρηκτική διάρροια» και έχει μολύνει πάνω από 3.000 ανθρώπους

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η ασθένεια σπάνια είναι θανατηφόρα, όμως τα συμπτώματά της μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονα και παρατεταμένα

Το απίστευτο σκηνικό στη Λήμνο – Έκανε SUP και του έκοψαν κλήση – Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η ελληνική νομοθεσία προβλέπει συγκεκριμένους κανόνες για όσους επιλέγουν να κάνουν SUP

Τουρισμός για Όλους: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για το νέο πρόγραμμα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η αναπροσαρμογή των εισοδηματικών κριτηρίων στο νέο Τουρισμός για Ολους – Πώς θα υποβληθούν οι αιτήσεις

Ποιο ηφαίστειο «ξύπνησε» μετά από 700.000 χρόνια και τι εντόπισαν οι δορυφόροι κάτω από την κορυφή του

E-Daily 3.Left Χτες
Δορυφόροι ραντάρ ανίχνευσαν ανύψωση εδάφους 9 εκατοστών στο ηφαίστειο Ταφτάν του Ιράν, αναζωπυρώνοντας την ανησυχία των επιστημόνων για ένα σύστημα που παρέμενε σιωπηλό για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια.

Ελληνικό άγημα παρήλασε στην Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι, όπως το 1919 – Οι συγκινητικές φωτογραφίες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η φετινή παρέλαση για την Ημέρα της Βαστίλης πραγματοποιήθηκε παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Marfin: Προφυλακιστέοι οι δύο 42χρονοι για την εμπρηστική επίθεση

Ελλάδα Χτες
Οι δύο 42χρονοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες, μεταξύ άλλων, για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή, απόπειρα ανθρωποκτονίας, έκρηξη και κατασκευή ή κατοχή εκρηκτικών υλών.

Μουντιάλ 2026: Ο Σκαλόνι εκνευρίστηκε, ο Μέσι πειθάρχησε (Video)

E-Daily 3.Left Χτες
Η εντυπωσιακή στιγμή με τους παίκτες της Αργεντινής να τρέχουν στο πούλμαν μόλις ο προπονητής τους έκανε παρατήρηση για καθυστέρηση στην αναχώρηση της αποστολής – Μεταξύ αυτών και ο Λιονέλ Μέσι!

Στο σκοτάδι ξανά η Κούβα, τρίτο γενικό μπλακάουτ μέσα σε διάστημα εννέα ημερών

Κόσμος Χτες
Το μπλακ-άουτ άφησε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα περίπου 10 εκατομμύρια ανθρώπους

Κατηγορούν τη Meta για απολύσεις μέσω AI: Στο στόχαστρο του αλγορίθμου έγκυες και εργαζόμενοι με αναπηρίες

E-Daily 3.Left Χτες
Εκπρόσωπος της Meta δήλωσε ότι οι κατηγορίες στερούνται νομικής βάσης - Η εταιρεία φέτος ανακοίνωσε ότι σχεδίαζε να απολύσει το 10% εργατικού δυναμικού της παγκοσμίως, σχεδόν 8.000 άτομα