E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο αστυνομικός της Βουλής πόζαρε σαν στοργικός οικογενειάρχης και μετά βίαζε τα παιδιά του

Ασελγούσε στις κόρες του και έβαζε τον γιο του να έρχεται σε επαφή με τις αδελφές του - Οι φωτογραφίες ως υπόδειγμα οικογενειάρχη, η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία και η αποκάλυψη της φρίκης

Δημοσίευση 2/12/2024 | 12:23

Ο αστυνομικός της Βουλής πόζαρε σαν στοργικός οικογενειάρχης και μετά βίαζε τα παιδιά του

Πόζαρε αυτάρεσκα μπροστά στον φακό παριστάνοντας τον σωστό και καλό οικογενειάρχη, αναρτούσε στα social media φωτογραφίες των ανήλικων παιδιών του συνοδευόμενες με τις λέξεις «οικογένεια» και «ευτυχία» και «διαφήμιζε» τις βόλτες με τη μηχανή που έκανε με τη γυναίκα του.

Ο λόγος για τον αστυνομικό που υπηρετούσε στη Βουλή και συνελήφθη με την κατηγορία ότι βίαζε συστηματικά τα παιδιά του από την τρυφερή ηλικία των 5 ετών. Ο άνδρας, μέσω της εικόνας που καλλιεργούσε, εμφανιζόταν στους γύρω του ως υπόδειγμα οικογενειάρχη δείχνοντας πόσο «στοργικός» είναι με την γυναίκα του και τα παιδιά του. Όταν όμως το κινητό έκλεινε και η κάμερα έσβηνε έδειχνε το πραγματικό του πρόσωπο. Αυτό της φρίκης.

Τα όσα κατήγγειλε η σύζυγός τους προκαλούν ναυτία. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο αστυνομικός φέρεται από το 2016 μέχρι και τώρα τον Νοέμβριο, να την ανάγκαζε με τη χρήση σωματικής βίας να ασελγεί στα παιδιά τους, ενώ αυτός παρακολουθούσε ή και συμμετείχε στις πράξεις.

Παράλληλα ο αστυνομικός φέρεται να ασελγούσε στις 3 κόρες του από την τρυφερή ηλικία των 5 ετών και, καθώς μεγάλωναν, έφθασε στο σημείο να τις βιάζει. Και σαν να μην έφτανε αυτό, φέρεται να ανάγκαζε και τον γιο του να έρχεται σε σeξουαλική επαφή με τις ίδιες του τις αδελφές του. Πράγματα αδιανόητα και πρωτάκουστα.

Η φρικώδης υπόθεση ήρθε στο φως την Παρασκευή (29/11) και προκάλεσε σοκ στην ελληνική κοινωνία κυρίως λόγω των πολλαπλών βασανιστηρίων που φέρονται να έχουν υποστεί τα παιδιά -τρία κορίτσια και ένα αγόρι- από την τρυφερή ηλικία των 5 ετών. Το αγόρι μάλιστα πριν από τρία χρόνια, ενώ βρισκόταν στο σπίτι που διέμενε η οικογένεια, είχε πέσει από τον 4ο όροφο με τις Αρχές πλέον να επανεξετάζουν την υπόθεση αυτή προκειμένου να διαπιστώσουν αν επρόκειτο για ατύχημα ή για κάτι άλλο. Επίσης υπάρχουν αναφορές που εξετάζονται σύμφωνα με τις οποίες και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας είχε επιχειρήσει στο παρελθόν να βάλουν τέλος στη ζωή τους.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο εν λόγω αστυνομικός υπηρετούσε στην ασφάλεια της Βουλής από το 2019 παρόλο που, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ένα από τα ερωτήματα που ανακύπτουν εύλογα είναι πως γίνεται να υπηρετούσε για τόσα χρόνια ο άνθρωπος αυτός σε ένα τόσο σημαντικό πόστο χωρίς κάποιος να αντιληφθεί το παραμικρό. Τη στιγμή μάλιστα που φέρεται να μην είχε καν όπλο λόγω αυτών ακριβώς των ψυχολογικών προβλημάτων.

Η δυσώδης υπόθεση άρχισε να ξεδιπλώνεται τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου όταν η μητέρα των παιδιών κατήγγειλε τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία. Άμεσα ενεργοποιήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου και ο αστυνομικός συνελήφθη εν ώρα υπηρεσίας φρούρησης του κεντρικού κτιρίου της Βουλής.

Την επόμενη ημέρα, στις 19/11, με απόφαση του φρουράρχου της Βουλής ο συγκεκριμένος αστυνομικός εκδιώχθηκε από την υπηρεσία φύλαξης του κοινοβουλίου ενώ στις 20 Νοεμβρίου οι αρμόδιες Αρχές του επέβαλαν ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή.

Μετά την κατηγορία σε βάρος του, ο αστυνομικός φέρεται να είπε στη μητέρα του ότι θα αυτοκτονήσει, με αποτέλεσμα η ΕΛΑΣ να τον αναζητήσει και να τον οδηγήσει στο ψυχιατρείο του Στρατού. Αμέσως μετά τον εγκλεισμό του στο ψυχιατρείο στις 20/11 η σύζυγος του επισκέφθηκε ξανά το αστυνομικό τμήμα προσθέτοντας στις αρχικές καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία και τις βαρύτατες κατηγορίες του βιασμού των παιδιών τους από τον σύζυγό της.

Το «αποτρόπαιο» αυτό γεγονός οδήγησε σε νέα προανακριτική διαδικασία αλλά και σε αφαίρεση της επιμέλειας των παιδιών από τους γονείς, καθώς μεσολάβησαν αλληλοκατηγορίες μεταξύ των συζύγων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε η Κάθριν Ο’Χάρα, η μητέρα του Κέβιν από την αγαπημένη ταινία «Μόνος στο Σπίτι»

Κόσμος Χτες
Έφυγε σε ηλικία 71 ετών έχοντας αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, με καριέρα που εκτείνεται σε περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες.

Βιολάντα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Δύο εκρήξεις μέσα σε 6 δευτερόλεπτα

Ελλάδα Χτες
Nέες αποκαλύψεις φέρνουν στο φως σοβαρές παραλείψεις, αλλά και καταγγελίες για αδιαφορία απέναντι σε προειδοποιητικά σημάδια που –όπως φαίνεται– είχαν εκδηλωθεί πολύ πριν από τη φονική έκρηξη.

«Ο Μπιλ Γκέιτς κόλλησε ΣΜΝ από Ρωσίδες – Έκανε θεραπεία κρυφά από τη Μελίντα»: Αποκαλυπτικά έγγραφα του Έπσταϊν

Κόσμος Χτες
«Μου ζητήθηκε να κάνω πράγματα που ξεπερνούν τα όρια του παράνομου», φέρεται να είπε σύμβουλος του Γκέιτς

Βιολάντα: Το πρόβλημα με τις δεξαμενές και το 2020, η απουσία ελέγχων στις εγκαταστάσεις και η έγκριση επιδοτήσεων και φοροαπαλλαγών

Ελλάδα Χτες
Πολλαπλασιάζονται τα ερωτήματα για τη «Βιολάντα» – Ελλείψεις στους ελέγχους, κανονικά οι επιδοτήσεις

ΔΟΑΕ: Η Ουκρανία είναι η μεγαλύτερη απειλή στον κόσμο για την πυρηνική ασφάλεια – Συνεδρίασε το Συμβούλιο κυβερνητών

Κόσμος Χτες
Η ρωσική πλευρά επέκρινε τη διεξαγωγή της συνεδρίασης, θεωρώντας ότι «υποκινήθηκε μόνο για πολιτικούς λόγους χωρίς καμιά πραγματική ανάγκη»

Ολυμπιακός: Τιμωρία μιας αγωνιστικής στον Βεζένκοφ για το επεισόδιο με τον Πετρόπουλο

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε με μια αγωνιστική τον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού και με πρόστιμο τον καλαθοσφαιριστή του Κολοσσού

Τραγωδία στη Ρόδο: Στα χέρια του 39χρονου επιλοχία εξερράγη η χειροβομβίδα που σκότωσε τον 19χρονο Ραφαήλ

Ελλάδα Χτες
Εξερράγη στο δεξί χέρι του 39χρονου όπου προκάλεσε τον ακρωτηριασμό του και σε πολύ κοντινή απόσταση από τον 19χρονο όπου η διασπορά των θραυσμάτων τον έπληξε σε όλο του το σώμα, τραυματίζοντας τον θανάσιμα

Τεράστιος Τζόκοβιτς «αποκαθήλωσε» τον Σίνερ και οδεύει στα 38 του προς τον 11ο τίτλο του στο Australian Open

Αθλητικά Νέα Χτες
Μυθική ανατροπή του 38χρονου «Νόλε» επί του Σίνερ και ραντεβού με τον Αλκαράθ στον τελικό - Ο Σέρβος κυνηγά το 25ο Grand Slam

Διαβατήρια: Το ΣτΕ «φρενάρει» τις απορρίψεις λόγω παλιάς ταυτότητας

Ελλάδα Χτες
Η υπόθεση αφορά πολίτη, ο οποίος το 2015 είχε ανανεώσει κανονικά το διαβατήριό του, προσκομίζοντας αστυνομική ταυτότητα που είχε εκδοθεί τον Μάιο του 1972

Αποκάλυψη για την εξαφάνιση της Λόρας, είχε βγάλει εισιτήριο για το εξωτερικό

Ελλάδα Χτες
Η ΕΛΑΣ πιστεύει ότι βρίσκεται στη Γερμανία

Σε ιδιώτες τα πετρέλαια της Βενεζουέλας για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια, νέος νόμος στη σκιά του Τραμπ

Κόσμος Χτες
Η Ροντρίγκες υπέγραψε νόμο για ιδιωτικοποίηση της παραγωγής πετρελαίου, την ώρα που οι ΗΠΑ χαλαρώνουν τις κυρώσεις - Το 2006 ο Ούγκο Τσάβες είχε επιβάλει όλα τα μεγάλα έργα της αγοράς πετρελαίου να περνούν στην κρατική PDVSA