E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο αστυνομικός της Βουλής πόζαρε σαν στοργικός οικογενειάρχης και μετά βίαζε τα παιδιά του

Ασελγούσε στις κόρες του και έβαζε τον γιο του να έρχεται σε επαφή με τις αδελφές του - Οι φωτογραφίες ως υπόδειγμα οικογενειάρχη, η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία και η αποκάλυψη της φρίκης

Δημοσίευση 2/12/2024 | 12:23

Ο αστυνομικός της Βουλής πόζαρε σαν στοργικός οικογενειάρχης και μετά βίαζε τα παιδιά του

Πόζαρε αυτάρεσκα μπροστά στον φακό παριστάνοντας τον σωστό και καλό οικογενειάρχη, αναρτούσε στα social media φωτογραφίες των ανήλικων παιδιών του συνοδευόμενες με τις λέξεις «οικογένεια» και «ευτυχία» και «διαφήμιζε» τις βόλτες με τη μηχανή που έκανε με τη γυναίκα του.

Ο λόγος για τον αστυνομικό που υπηρετούσε στη Βουλή και συνελήφθη με την κατηγορία ότι βίαζε συστηματικά τα παιδιά του από την τρυφερή ηλικία των 5 ετών. Ο άνδρας, μέσω της εικόνας που καλλιεργούσε, εμφανιζόταν στους γύρω του ως υπόδειγμα οικογενειάρχη δείχνοντας πόσο «στοργικός» είναι με την γυναίκα του και τα παιδιά του. Όταν όμως το κινητό έκλεινε και η κάμερα έσβηνε έδειχνε το πραγματικό του πρόσωπο. Αυτό της φρίκης.

Τα όσα κατήγγειλε η σύζυγός τους προκαλούν ναυτία. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο αστυνομικός φέρεται από το 2016 μέχρι και τώρα τον Νοέμβριο, να την ανάγκαζε με τη χρήση σωματικής βίας να ασελγεί στα παιδιά τους, ενώ αυτός παρακολουθούσε ή και συμμετείχε στις πράξεις.

Παράλληλα ο αστυνομικός φέρεται να ασελγούσε στις 3 κόρες του από την τρυφερή ηλικία των 5 ετών και, καθώς μεγάλωναν, έφθασε στο σημείο να τις βιάζει. Και σαν να μην έφτανε αυτό, φέρεται να ανάγκαζε και τον γιο του να έρχεται σε σeξουαλική επαφή με τις ίδιες του τις αδελφές του. Πράγματα αδιανόητα και πρωτάκουστα.

Η φρικώδης υπόθεση ήρθε στο φως την Παρασκευή (29/11) και προκάλεσε σοκ στην ελληνική κοινωνία κυρίως λόγω των πολλαπλών βασανιστηρίων που φέρονται να έχουν υποστεί τα παιδιά -τρία κορίτσια και ένα αγόρι- από την τρυφερή ηλικία των 5 ετών. Το αγόρι μάλιστα πριν από τρία χρόνια, ενώ βρισκόταν στο σπίτι που διέμενε η οικογένεια, είχε πέσει από τον 4ο όροφο με τις Αρχές πλέον να επανεξετάζουν την υπόθεση αυτή προκειμένου να διαπιστώσουν αν επρόκειτο για ατύχημα ή για κάτι άλλο. Επίσης υπάρχουν αναφορές που εξετάζονται σύμφωνα με τις οποίες και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας είχε επιχειρήσει στο παρελθόν να βάλουν τέλος στη ζωή τους.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο εν λόγω αστυνομικός υπηρετούσε στην ασφάλεια της Βουλής από το 2019 παρόλο που, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ένα από τα ερωτήματα που ανακύπτουν εύλογα είναι πως γίνεται να υπηρετούσε για τόσα χρόνια ο άνθρωπος αυτός σε ένα τόσο σημαντικό πόστο χωρίς κάποιος να αντιληφθεί το παραμικρό. Τη στιγμή μάλιστα που φέρεται να μην είχε καν όπλο λόγω αυτών ακριβώς των ψυχολογικών προβλημάτων.

Η δυσώδης υπόθεση άρχισε να ξεδιπλώνεται τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου όταν η μητέρα των παιδιών κατήγγειλε τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία. Άμεσα ενεργοποιήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου και ο αστυνομικός συνελήφθη εν ώρα υπηρεσίας φρούρησης του κεντρικού κτιρίου της Βουλής.

Την επόμενη ημέρα, στις 19/11, με απόφαση του φρουράρχου της Βουλής ο συγκεκριμένος αστυνομικός εκδιώχθηκε από την υπηρεσία φύλαξης του κοινοβουλίου ενώ στις 20 Νοεμβρίου οι αρμόδιες Αρχές του επέβαλαν ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή.

Μετά την κατηγορία σε βάρος του, ο αστυνομικός φέρεται να είπε στη μητέρα του ότι θα αυτοκτονήσει, με αποτέλεσμα η ΕΛΑΣ να τον αναζητήσει και να τον οδηγήσει στο ψυχιατρείο του Στρατού. Αμέσως μετά τον εγκλεισμό του στο ψυχιατρείο στις 20/11 η σύζυγος του επισκέφθηκε ξανά το αστυνομικό τμήμα προσθέτοντας στις αρχικές καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία και τις βαρύτατες κατηγορίες του βιασμού των παιδιών τους από τον σύζυγό της.

Το «αποτρόπαιο» αυτό γεγονός οδήγησε σε νέα προανακριτική διαδικασία αλλά και σε αφαίρεση της επιμέλειας των παιδιών από τους γονείς, καθώς μεσολάβησαν αλληλοκατηγορίες μεταξύ των συζύγων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τι κάνουν στην Κύπρο με τους τόνους λαγοκέφαλου που πιάνουν κάθε χρόνο

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Η διαδικασία αυτή έχει οδηγήσει στην εξολόθρευση τεράστιων πληθυσμών λαγοκέφαλου από τις κυπριακές θάλασσες

Ανατριχιαστική υπόθεση στην Ουγγαρία: Συνελήφθη 30χρονος νοσοκόμος, ο οποίος συνέλεγε ανθρώπινα μέλη από νοσοκομείο και νεκροταφεία

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Οι αρχές ερευνούν τη μακάβρια συλλογή λειψάνων που βρέθηκε στο σπίτι και τον χώρο εργασίας του - Δείτε βίντεο

Αθώα η Παναγιώτα Βλαντή στη μήνυση του Γιώργου Κιμούλη: «Δεν κατασκεύασα κανένα γεγονός», είπε

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Με καταθέσεις Δώρας Χρυσικού και παρουσία Ζέτας Δούκα η δίκη της Παναγιώτας Βλαντή με τον Γιώργο Κιμούλη

Πριν το απόλυτο σοκ στο NBA με τη μεταγραφή στους Χιτ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκίνησε το πανελλήνιο

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Το γεύμα αγάπης που μοιράστηκε σε πάνω από 200 ανθρώπους, ανάμεσά τους και παλιοί γνώριμοι του Γιάννη από τα Σεπόλια

Φρίκη στη Βρετανία: Κοριτσάκι μόλις 2 ετών ξεψύχησε μετά από σωματική και σeξουαλική κακοποίηση που υπέστη από τη μητέρα της και τον σύντροφό της

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Η άτυχη Ίζαμπελ έφερε 21 κατάγματα στο κορμάκι της μετά από συνεχή σωματική κακοποίηση ενώ σε επικοινωνία με τη γιαγιά του παιδιού η μάνα του άφηνε υπονοούμενα ότι ο σύντροφός της είναι παιδεραστής

Έφηβη στην Ολλανδία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τους γονείς της και μοιράστηκε τις φωτογραφίες με συμμαθητές της

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Πληροφορίες από τοπικά μέσα ότι η ανήλικη φέρεται να αυτοπροσδιοριζόταν ως σκύλος

Ποια σχολεία συγχωνεύονται και ποια καταργούνται από το υπουργείο Παιδείας

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τον στρατηγικό σχεδιασμό για το σχολικό έτος 2026-2027, με ιδρύσεις, συγχωνεύσεις και ενίσχυση της Ειδικής Αγωγής.

Βλαντίμιρ Πούτιν: Είμαστε έτοιμοι για ειρηνευτικές συνομιλίες με την Ουκρανία ‑ Ο όρος που έθεσε

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Ο Ρώσος πρόεδρος επανέφερε στο τραπέζι τις συμφωνίες που είχαν συζητηθεί στην Κωνσταντινούπολη, υποστηρίζοντας ότι το Κίεβο τις είχε αποδεχθεί.

Ποιος ήταν ο «προσωπικός εχθρός» του Πούτιν που βρέθηκε νεκρός από μανιτάρια στη Ρίγα

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Ο Ρώσος δημοσιογράφος Γκριγκόρι Νεχορόσεφ, που είχε αποκαλύψει τη φερόμενη σχέση Πούτιν-Καμπάεβα, πέθανε σε ηλικία 69 ετών στη Λετονία όπου ζούσε εξόριστος.

Ποιοι απαγορεύεται να μπουν σε γνωστή παραλία λίμνης στη Γερμανία ‑ η απόφαση που σκανδαλίζει

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Οι διαχειριστές οργανωμένης παραλίας στο Χάλε της Σαξονίας-Ανχαλτ αποφάσισαν να απαγορεύουν την είσοδο σε όσους δεν μιλούν γερμανικά, επικαλούμενοι λόγους ασφαλείας.

Φωτιά σε εργοστάσιο στο Αιγάλεω: Κατέρρευσε τμήμα της οροφής

Ελλάδα 23.06.2026
Στο εσωτερικό του κτιρίου εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν πυροσβέστες, ωστόσο δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός

ΕΛΑΣ: Η «σκιώδης» κυβέρνηση του Τσίπρα – Τα ονόματα

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης – Ποιοι αναλαμβάνουν τομεάρχες