E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ζέτα Θεοδωροπούλου – Παναγιώτης Ταχτσίδης: Διαμάχη για τη διατροφή των παιδιών

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα του ALPHA και μίλησε για το διαζύγιο της

Δημοσίευση 4/11/2024 | 14:50

Ζέτα Θεοδωροπούλου – Παναγιώτης Ταχτσίδης: Διαμάχη για τη διατροφή των παιδιών

Υπενθυμίζουμε ότι, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και ο αθλητής, έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, και πήραν διαζύγιο λίγο πριν το καλοκαίρι, καθώς, όπως ανακοίνωσε και η ίδια, ανάμεσα τος μπήκε ένα τρίτο πρόσωπο. Όπως έχει αναφέρει το μοντέλο και έχει γίνει γνωστό, ο πρώην σύζυγό της που μένει στη Ρουμανία όπου αγωνίζεται με την ομάδα ΤΦΡ Κλουζ, διατηρούσε παράλληλη σχέση με μοντέλο με αποτέλεσμα να χωρίσουν οριστικά.

Η ίδια τονίζει μάλιστα, πως λόγω του τρίτου προσώπου στη σχέση τους και πως ο Παναγιώτης Ταχτσίδης δεν ήταν παρών σε σημαντικά γεγονότα, αλλά ούτε και στην ανατροφή των παιδιών τους. Ενώ, αυτή τη στιγμή παλεύουν να βρουν ένα κοινό έδαφος για το ποιος θα αναλάβει τη διατροφή τους.

Τι είπε η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου λοιπόν, σήμερα στη συνέντευξη της, αποκάλυψε σχετικά με το διαζύγιο της: «Γενικά, είμαι άνθρωπος που τα συναισθήματά μου είναι δικά μου, εγώ τα γέννησα, εγώ τα αλλάζω, και εγώ τα καταστρέφω. Πλέον δεν έχω αισθήματα για τον πρώην άντρα μου, και δε θέλω να μιλήσω για αυτόν. Θα μιλήσουμε για εμάς. Δεν κατηγορώ κανέναν, δεν αισθάνομαι τίποτα γι αυτόν τον άνθρωπο, πλέον τον αγαπώ σαν πατέρα των παιδιών μου και μόνο.

Τίποτα άλλο. Το διαδικαστικό είναι ότι είχαμε κάποιο ραντεβού το καλοκαίρι, και δεν είχε έρθει, λόγω της δουλειάς του δεν ξέρω. Δεν έχει προχωρήσει. Συναίνεση υπάρχει όταν δύο άνθρωποι αποφασίζουν ότι δεν ταιριάζουν και συμφωνείς, από εκεί και πέρα δε συμφωνούσα. Στην υπομονή φαίνονται και οι πειθαρχημένοι χαρακτήρες. Εγώ τα έδωσα όλα.

Δίνει αυτά που πρέπει για τα παιδιά. Και ίσως και εκεί να διαφωνούμε, και ίσως να μην είναι και συναινετικό. Διαφωνούμε στη διατροφή, ναι. Γιατί σαν άνθρωποι ο κάθε ένας έχει τραβήξει τον δρόμο του. Οπότε από τη στιγμή που δε μας μένει και δε μας δένει κάτι άλλο πέρα από τους γονείς, πρέπει και εγώ να διεκδικήσω αυτά που μου αξίζουν.

Γενικά ο Πάνος είναι άνθρωπος που δε βγάζει τη προσωπική του ζωή παραέξω, εγώ είμαι άτομο που εκφράζομαι μέσα από τα social. Έχω tattoo ναι, αλλά και να το σβήσω, δε φεύγει από τη ζωή μου. Είναι ο πλούτος μου, μου χάρισε τρία παιδιά. Η σχέση μας είναι τυπική. Τα παιδιά τα βλέπει μέσα από βιντεοκλήση, ή από κοντά όταν γυρνάει από το εξωτερικό. Μίλησα με ψυχολόγο για το πως να το επικοινωνήσω στα παιδιά ναι. Εγώ, άργησα πολύ να το χωνέψω, η καρδιά είναι δύσκολο πράγμα.

Μου πήρε πολλούς μήνες. Ισχύει ότι είχαμε βγει σε ένα μαγαζί, όχι μαζί, είμαι ένας άνθρωπος που δε μου αρέσει να με αγγίζουν, μιας και είπες για το tattoo, ήρθε κάποιος και μου έπιασε το χέρι, και με ρώτησε ποιος είναι αυτός που γράφει το χέρι μου. Ο Πάνος με είδε, δε χρειάζεται μετά από τόσα χρόνια να πούμε κάποια πράγματα, είδε τη ματιά μου και κατάλαβε ότι δε μου άρεσε αυτό και ήρθε να με υπερασπιστεί.

Όχι, δε θα γυρνούσα, ο μόνος λόγο να γυρνάμε πίσω είναι για να παρκάρεις. Είχα ξαναδώσει δεύτερη ευκαιρία, για εμένα έχει τελειώσει μέσα μου. Ξέρω ότι με θαυμάζει σαν γυναίκα και σαν μητέρα των παιδιών του, γι αυτό και με διάλεξε. Μετά από 9 χρόνια γάμου είπαμε ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες στιγμές, αλλά μέχρι εκεί.

Δεν έχω κάποιον να προσέχει τα παιδιά, είναι δυσεύρετες οι κοπέλες, και δεν έχω βοήθεια από τους γονείς μου γιατί και εκείνοι αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα υγείας και έχουμε και ένα 24ωρο καφέ, οπότε η μαμά όποτε δεν είναι στον μπαμπά, είναι στο μαγαζί. Εντάξει προσπαθώ καθημερινά να τα βγάλω εις πέρας και τα καταφέρνω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιώργος Μυλωνάκης: «Είναι μαχητής», λέει η σύζυγός του ‑ Ευχαριστίες στο ιατρικό προσωπικό

E-Daily 3.Left 11.05.2026
Την ευγνωμοσύνη της εξέφρασε και για όσους στήριξαν την οικογένεια όλο αυτό το διάστημα

Η Μιρέλα Πάχου χορεύει Στέλιο Καζαντζίδη και το «Δύο πόρτες έχει η ζωή» δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 11.05.2026
Η μουσικός ανέβασε βίντεο από το καμαρίνι με την Ελένη Ράντου

Τουρκία: Μάνα με παντόφλα χώρισε δύο ομάδες αγοριών μετά από άγρια συμπλοκή ‑ Βίντεο

E-Daily 3.Left 11.05.2026
Η εκπληκτική και διασκεδαστική στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο από την κάμερα του κινητού τηλεφώνου ενός περαστικού

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποινική δίωξη σε βάρος της μετά τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση από την Έλενα Χριστοπούλου

E-Daily 3.Left 11.05.2026
Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μετά τη μήνυση που είχε υποβάλλει σε βάρος της πριν δυο περίπου χρόνια η Έλενα Χριστοπούλου

Δικαστήριο έδωσε παράταση 6 μηνών σε 54χρονη για να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας

E-Daily 3.Left 11.05.2026
Δικαστήριο έδωσε παράταση 6 μηνών σε 54χρονη γυναίκα προκειμένου να κάνει εμβρυομεταφορά και να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης

Συγκλονίζει η Τίνα Μεσσαροπούλου: «Ο σύζυγός μου είναι μαχητής» – Το επόμενο βήμα στη Γερμανία

E-Daily 3.Left 11.05.2026
Η δημοσιογράφος μοιράζεται τα ευχάριστα νέα για την κατάσταση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες για τη συνέχεια της αποκατάστασής του

Μαρία Αντωνά για Γιώργο Λιάγκα: «Είμαστε μαζί δυο χρόνια, είναι πολύ γλυκός»

E-Daily 3.Left 11.05.2026
Στο τηλεοπτικό της μέλλον, αλλά και τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα αναφέρθηκε σε δηλώσεις της η Μαρία Αντωνά

Πασχάλης Τερζής: Ευτυχισμένος στον γάμο της εγγονής του ‑ Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από 2 χρόνια

E-Daily 3.Left 11.05.2026
Έχοντας επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και συγκεκριμένα στον τόπο καταγωγής του, το Πευκοχώρι Θεσσαλονίκης, ο Πασχάλης Τερζής κάνει σπάνια εμφανίσεις

Klavdia: Τι είπε για την φετινή Eurovision και δίχασε

E-Daily 3.Left 11.05.2026
Η Φαίη Σκορδά και η ομάδα του Buongiorno εξέφρασαν σήμερα, Δευτέρα 11/5 την δυσαρέσκειά τους με την περσινή εκπρόσωπο της Ελλάδας

Eurovision 2026: Τι ετοιμάζουν στις Σέρρες για τον Akyla ‑ Η αποκάλυψη πρώην καθηγήτριάς του

E-Daily 3.Left 11.05.2026
«Αυτό που βγάζει, δεν είναι φτιαχτό για τις ανάγκες της δουλειάς του ή της περιοδείας του» τονίζει

Δήμητρα Αλεξανδράκη για τις εξαρτήσεις: Το αλκοόλ με κατέστρεψε

E-Daily 3.Left 11.05.2026
Δεν κατάφερα πράγματα, πολλά στη ζωή μου που πιστεύω ότι θα τα είχα καταφέρει, εξαιτίας του αλκοόλ, είπε το μοντέλο