E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ζέτα Θεοδωροπούλου – Παναγιώτης Ταχτσίδης: Διαμάχη για τη διατροφή των παιδιών

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα του ALPHA και μίλησε για το διαζύγιο της

Δημοσίευση 4/11/2024 | 14:50

Ζέτα Θεοδωροπούλου – Παναγιώτης Ταχτσίδης: Διαμάχη για τη διατροφή των παιδιών

Υπενθυμίζουμε ότι, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και ο αθλητής, έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, και πήραν διαζύγιο λίγο πριν το καλοκαίρι, καθώς, όπως ανακοίνωσε και η ίδια, ανάμεσα τος μπήκε ένα τρίτο πρόσωπο. Όπως έχει αναφέρει το μοντέλο και έχει γίνει γνωστό, ο πρώην σύζυγό της που μένει στη Ρουμανία όπου αγωνίζεται με την ομάδα ΤΦΡ Κλουζ, διατηρούσε παράλληλη σχέση με μοντέλο με αποτέλεσμα να χωρίσουν οριστικά.

Η ίδια τονίζει μάλιστα, πως λόγω του τρίτου προσώπου στη σχέση τους και πως ο Παναγιώτης Ταχτσίδης δεν ήταν παρών σε σημαντικά γεγονότα, αλλά ούτε και στην ανατροφή των παιδιών τους. Ενώ, αυτή τη στιγμή παλεύουν να βρουν ένα κοινό έδαφος για το ποιος θα αναλάβει τη διατροφή τους.

Τι είπε η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου λοιπόν, σήμερα στη συνέντευξη της, αποκάλυψε σχετικά με το διαζύγιο της: «Γενικά, είμαι άνθρωπος που τα συναισθήματά μου είναι δικά μου, εγώ τα γέννησα, εγώ τα αλλάζω, και εγώ τα καταστρέφω. Πλέον δεν έχω αισθήματα για τον πρώην άντρα μου, και δε θέλω να μιλήσω για αυτόν. Θα μιλήσουμε για εμάς. Δεν κατηγορώ κανέναν, δεν αισθάνομαι τίποτα γι αυτόν τον άνθρωπο, πλέον τον αγαπώ σαν πατέρα των παιδιών μου και μόνο.

Τίποτα άλλο. Το διαδικαστικό είναι ότι είχαμε κάποιο ραντεβού το καλοκαίρι, και δεν είχε έρθει, λόγω της δουλειάς του δεν ξέρω. Δεν έχει προχωρήσει. Συναίνεση υπάρχει όταν δύο άνθρωποι αποφασίζουν ότι δεν ταιριάζουν και συμφωνείς, από εκεί και πέρα δε συμφωνούσα. Στην υπομονή φαίνονται και οι πειθαρχημένοι χαρακτήρες. Εγώ τα έδωσα όλα.

Δίνει αυτά που πρέπει για τα παιδιά. Και ίσως και εκεί να διαφωνούμε, και ίσως να μην είναι και συναινετικό. Διαφωνούμε στη διατροφή, ναι. Γιατί σαν άνθρωποι ο κάθε ένας έχει τραβήξει τον δρόμο του. Οπότε από τη στιγμή που δε μας μένει και δε μας δένει κάτι άλλο πέρα από τους γονείς, πρέπει και εγώ να διεκδικήσω αυτά που μου αξίζουν.

Γενικά ο Πάνος είναι άνθρωπος που δε βγάζει τη προσωπική του ζωή παραέξω, εγώ είμαι άτομο που εκφράζομαι μέσα από τα social. Έχω tattoo ναι, αλλά και να το σβήσω, δε φεύγει από τη ζωή μου. Είναι ο πλούτος μου, μου χάρισε τρία παιδιά. Η σχέση μας είναι τυπική. Τα παιδιά τα βλέπει μέσα από βιντεοκλήση, ή από κοντά όταν γυρνάει από το εξωτερικό. Μίλησα με ψυχολόγο για το πως να το επικοινωνήσω στα παιδιά ναι. Εγώ, άργησα πολύ να το χωνέψω, η καρδιά είναι δύσκολο πράγμα.

Μου πήρε πολλούς μήνες. Ισχύει ότι είχαμε βγει σε ένα μαγαζί, όχι μαζί, είμαι ένας άνθρωπος που δε μου αρέσει να με αγγίζουν, μιας και είπες για το tattoo, ήρθε κάποιος και μου έπιασε το χέρι, και με ρώτησε ποιος είναι αυτός που γράφει το χέρι μου. Ο Πάνος με είδε, δε χρειάζεται μετά από τόσα χρόνια να πούμε κάποια πράγματα, είδε τη ματιά μου και κατάλαβε ότι δε μου άρεσε αυτό και ήρθε να με υπερασπιστεί.

Όχι, δε θα γυρνούσα, ο μόνος λόγο να γυρνάμε πίσω είναι για να παρκάρεις. Είχα ξαναδώσει δεύτερη ευκαιρία, για εμένα έχει τελειώσει μέσα μου. Ξέρω ότι με θαυμάζει σαν γυναίκα και σαν μητέρα των παιδιών του, γι αυτό και με διάλεξε. Μετά από 9 χρόνια γάμου είπαμε ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες στιγμές, αλλά μέχρι εκεί.

Δεν έχω κάποιον να προσέχει τα παιδιά, είναι δυσεύρετες οι κοπέλες, και δεν έχω βοήθεια από τους γονείς μου γιατί και εκείνοι αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα υγείας και έχουμε και ένα 24ωρο καφέ, οπότε η μαμά όποτε δεν είναι στον μπαμπά, είναι στο μαγαζί. Εντάξει προσπαθώ καθημερινά να τα βγάλω εις πέρας και τα καταφέρνω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το βίντεο της Ρίας Ελληνίδου με το... φίδι του Δημήτρη Αλεξάνδρου ‑ «Ρία αγάπη μου»

E-Daily 3.Left 29.04.2026
«Με τη μικρή Ρία δεν μας πλησιάζει κανείς» έγραψε η τραγουδίστρια

Λίζα Κούντροου: Μίλησε για την «σκληρή» συμπεριφορά των ανδρών σεναριογράφων στα «Φιλαράκια»

Tabloid Χτες
Σε παλαιότερη αγωγή, η Amanda Lyle είχε υποστηρίξει πως οι σεναριογράφοι έκαναν συχνά σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια

Ο κιθαρίστας των Deep Purple αποκάλυψε ότι είναι θαυμαστής της Έλενας Παπαρίζου!

E-Daily 3.Left Χτες
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά το Number One είναι το αγαπημένο του τραγούδι!

Ιλένια Ουίλιαμς: Λύγισε σην κάμερα – «Όταν είπα “άντε γειά”, δεν είχα στον ήλιο μοίρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια Ιλένια Ουίλιαμς βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον» το πρωινό της Τρίτης 28 Απριλίου, όπου έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη

Eurovision 2026: Αυτός θα είναι ο ρόλος της Παρθένας Χοροζίδου στη σκηνή με τον Akyla

E-Daily 3.Left Χτες
Για τη συμμετοχή της στο φετινό διαγωνισμό οπού θα βρίσκεται στο πλευρό του Akyla, μίλησε η Παρθένα Χοροζίδου αποκαλύπτοντας τον ρόλο της

Χριστίνα Πολίτη: Αντέδρασε σε ερώτηση για την Αννα Βίσση – Πώς απαντά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης

E-Daily 3.Left Χτες
Η Χριστίνα Πολίτη σήμερα, Τρίτη 28 Απριλίου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1 και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Φαίη Σκορδά για Αλέξανδρο Αθανασιάδη: «Έγινε ντόρος χθες αλλά πέρυσι δεν μας έδωσε κανείς σημασία»

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Αθανασιάδη έγινε εχθές

Η συγγνώμη του Τζίμι Κίμελ στον Ντόναλντ και την Μελάνια Τραμπ: «Ήταν ένα ελαφρύ σατιρικό αστείο»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Πρώτη Κυρία χαρακτήρισε το σκετς του Κίμελ που προβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη ως «μισαλλόδοξο και βίαιο», ενώ ο Λευκός Οίκος προέτρεψε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC να απολύσει τον κωμικό.