E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Φουντώνει» η κόντρα της με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη – Ξανθιά η νέα σύντροφός του

Οι ευτυχισμένες στιγμές ανήκουν στο παρελθόν

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/6/2024 | 10:39

Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Φουντώνει» η κόντρα της με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη – Ξανθιά η νέα σύντροφός του

Παρά τη διακριτική στάση που είχε επιλέξει στην αρχή η Ζέτα Θεοδωροπούλου, σε ό,τι αφορά το διαζύγιό της με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, τελικά φαίνεται αναπόφευκτη η ανοιχτή σύγκρουση. Μόλις πρόσφατα η παίκτρια του My Style Rocks άφηνε αιχμές για την απιστία στη σχέση τους, ενώ διέψευσε ότι είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου, όπως διαμηνυόταν από πλευράς του πρώην συζύγου της.

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου της Ζέτας Θεοδωροπούλου

«Σας διασαφηνίζουμε ότι κανένα από τα δύο μέλη δεν έχει καταθέσει αγωγή διαζυγίου, ενώ δεν έχει επέλθει καμία συμφωνία σχετικά με τη λύση του γάμου τους και τα θέματα των ανήλικων τέκνων τους που είναι προαπαιτούμενα για την οποία διαδικασία συναινετικού διαζυγίου.

Ήδη τα δικηγορικά γραφεία που τους εκπροσωπούν βρισκόμαστε σε επικοινωνία και διαδικασία συζήτησης προσπαθώντας για την καλύτερη και ομαλή έκβαση της οικογενειακής τους υπόθεσης με διακριτικότητα, για ευνόητους λόγους και για το καλό των ανήλικων τέκνων τους», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος της Ζέτας Θεοδωροπούλου, Παναγιώτης Σιβίλιας.

Όπως καταλήγει: «Τέλος θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο, όπως μας δηλώνει η κ. Θεοδωροπούλου, ότι η οριστική δήλωση του κ. Ταχτσίδη προς για τετελεσμένο χωρισμό τους έγινε μόλις προσφάτως και όχι από τον Δεκέμβριο του 2023, όπως εκ παραδρομής αναφέρεται σε δημοσιεύσεις και εκπομπές».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Παράξενα Χτες
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

E-Daily 3.Left Χτες
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social Χτες
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left Χτες
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left Χτες
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής