E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Φουντώνει» η κόντρα της με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη – Ξανθιά η νέα σύντροφός του

Οι ευτυχισμένες στιγμές ανήκουν στο παρελθόν

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/6/2024 | 10:39

Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Φουντώνει» η κόντρα της με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη – Ξανθιά η νέα σύντροφός του

Παρά τη διακριτική στάση που είχε επιλέξει στην αρχή η Ζέτα Θεοδωροπούλου, σε ό,τι αφορά το διαζύγιό της με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, τελικά φαίνεται αναπόφευκτη η ανοιχτή σύγκρουση. Μόλις πρόσφατα η παίκτρια του My Style Rocks άφηνε αιχμές για την απιστία στη σχέση τους, ενώ διέψευσε ότι είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου, όπως διαμηνυόταν από πλευράς του πρώην συζύγου της.

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου της Ζέτας Θεοδωροπούλου

«Σας διασαφηνίζουμε ότι κανένα από τα δύο μέλη δεν έχει καταθέσει αγωγή διαζυγίου, ενώ δεν έχει επέλθει καμία συμφωνία σχετικά με τη λύση του γάμου τους και τα θέματα των ανήλικων τέκνων τους που είναι προαπαιτούμενα για την οποία διαδικασία συναινετικού διαζυγίου.

Ήδη τα δικηγορικά γραφεία που τους εκπροσωπούν βρισκόμαστε σε επικοινωνία και διαδικασία συζήτησης προσπαθώντας για την καλύτερη και ομαλή έκβαση της οικογενειακής τους υπόθεσης με διακριτικότητα, για ευνόητους λόγους και για το καλό των ανήλικων τέκνων τους», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος της Ζέτας Θεοδωροπούλου, Παναγιώτης Σιβίλιας.

Όπως καταλήγει: «Τέλος θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο, όπως μας δηλώνει η κ. Θεοδωροπούλου, ότι η οριστική δήλωση του κ. Ταχτσίδη προς για τετελεσμένο χωρισμό τους έγινε μόλις προσφάτως και όχι από τον Δεκέμβριο του 2023, όπως εκ παραδρομής αναφέρεται σε δημοσιεύσεις και εκπομπές».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καλοκαιρινή απόδραση για τη Ρία Ελληνίδου και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον μικρό Πάρη

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Καμένα Βούρλα και Λιχαδονήσια ο προορισμός του γνωστού επιχειρηματία και της τραγουδίστριας

Ο Όζι Όσμπορν και η Σάρον θα γιόρταζαν 46 χρόνια γάμου: «Η γιορτή μιας αγάπης που ούτε ο θάνατος μπόρεσε να μειώσει»

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Κουβαλώ την αγάπη σου σε κάθε μου βήμα, έγραψε η χήρα του θρυλικού μουσικού σε μία συγκινητική ανάρτηση

Ποιος σταρ κατέκτησε ρεκόρ Γκίνες για σερί συναυλιών στο Γουέμπλεϊ

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Ο Βρετανός ποπ σταρ ολοκλήρωσε 12 sold out εμφανίσεις στο εμβληματικό στάδιο του Λονδίνου, ξεπερνώντας το επίτευγμα των Coldplay, ενώ συγκίνησε με την αναφορά του στον αδικοχαμένο Liam Payne.

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Σήμερα για μένα είναι μια πολύ κακή μέρα, αύριο θα είναι καλύτερα»

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηνάς Κλήμη στο MAD TV ήταν νωρίτερα σήμερα (6/7) η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα αποφοίτησε από το σχολείο: Τα τρυφερά λόγια για τη μητέρα της

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα την πιο αγνή αγάπη και από τους δυο σας, έγραψε σε μια συγκινητική ανάρτηση η Βικτώρια Δέλλα

Τρύφωνας Σαμαράς: Τι έγραψε για τον Νίκο Κοκλώνη ένα χρόνο μετά από την τραγική απώλεια

Social 06.07.2026
Ο διάσημος κομμωτής στάθηκε στο πλευρό του στενού του φίλου με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για τα ένα χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του.

Η Κέιτ Χάντσον «λατρεύει» τη Σκιάθο και επιστρέφει σχεδόν κάθε χρόνο

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Η Κέιτ Χάντσον μοιράστηκε στιγμές από τις καλοκαιρινές διακοπές της στο ελληνικό νησί, εκφράζοντας την αγάπη της για την Ελλάδα.

Ελένη Φουρέιρα: Δείτε τι της πέταξαν στη σκηνή και δεν μπορούσε να το πιστέψει

Social 06.07.2026
Ένας φανατικός θαυμαστής της ετοίμασε μία χειροποίητη έκπληξη που την άφησε κυριολεκτικά άφωνη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Κατράκειο Θέατρο.

Πέγκυ Ζήνα: Τι είπε για όσους λένε σήμερα ότι «γεμίζουν γήπεδα» και γιατί δεν θέλει την κόρη της στη μουσική

TV Buzz 06.07.2026
Η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις υπερεκτιμημένες σύγχρονες επιτυχίες, τις μαγικές στιγμές με Σφακιανάκη και Μητροπάνο, αλλά και τους λόγους που την κάνουν να ανησυχεί για τον χώρο της νύχτας.

Γιώργος Μυλωνάκης: Η πρώτη βραδινή έξοδος με τη Τίνα Μεσσαροπούλου μετά την περιπέτεια υγείας

Social 06.07.2026
Ποια ήταν η πρώτη φράση που είπε στη Τίνα Μεσσαροπούλου όταν βρήκε ξανά τη φωνή του

Φανερά αδυνατισμένη η Adele, δείτε την εμφάνισή της στο βρετανικό Γκραν Πρι της F1

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Η Adele παρακολούθησε τον αγώνα στο Σίλβερστοουν φορώντας t-shirt του Λάντο Νόρις, με την αλλαγή στην εμφάνισή της να τραβά αμέσως τα βλέμματα.