E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χείμαρρος η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Τον χαρακτήρα μου τον έφτιαξαν τα έργα σου»

Καθένας μιλάει με τις εικόνες του. Εγώ είμαι με τα παιδιά μου, εκείνος ας είναι καλά και ας κάνει ό,τι θέλει τονίζει η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

Δημοσίευση 12/6/2024 | 15:22

Χείμαρρος η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Τον χαρακτήρα μου τον έφτιαξαν τα έργα σου»

Στο Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα παραχώρησε δηλώσεις η Ζέτα Θεοδωροπούλου, την Τετάρτη, με αφορμή τον χωρισμό από τον σύζυγο και πατέρα των παιδιών της, Παναγιώτη Ταχτσίδη.

 Μέσα σε όλα, δε, το εντυπωσιακό μοντέλο και διαγωνιζόμενη του My Style Rocks επιβεβαίωσε τους λόγους για τους οποίους και θέλησε να γνωστοποιήσει την εν λόγω εξέλιξη στον γάμο της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζέτα Θεοδωροπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν μια έκρηξη θυμού (σ.σ. η ανάρτηση στα social media), κάνω τόσους μήνες υπομονή, τρελή δεν είμαι ούτε γεννήθηκα. Όπως λέει και μια μεγάλη σκορπίνα τραγουδίστρια, τον χαρακτήρα μου τον έφτιαξαν τα έργα σου. Ο καθένας απαντάει με τις εικόνες του. Εγώ είμαι με τα παιδιά μου και ο κύριος όπου είναι, πάντως δεν είναι με τα παιδιά του».

«Αρχίζει και με φθείρει όλο αυτό το θέμα. Πλησιάζουν οι σχολικές γιορτές των παιδιών μου, την Παρασκευή έχω τον τελικό, δεν μπορώ όλη μέρα να ασχολούμαι με αυτό το θέμα. Πραγματικά δηλαδή είναι ψυχοφθόρο. Ας είναι καλά, ας είναι όπου είναι, ο καθένας μιλάει με τις εικόνες του. Εγώ είμαι με τα παιδιά μου, εκείνος ας είναι καλά και ας κάνει ό,τι θέλει».

«Για μένα είναι τελειωμένη ιστορία. Δεν έχω μέσα μου ούτε φόβο ούτε ενοχή, κοιμάμαι πάρα πολύ ήρεμη τα βράδια. Δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν. Δεν έχω στο μυαλό μου ότι το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό, δεν φοβάμαι τίποτα» πρόσθεσε, ακόμα, η Ζέτα Θεοδωροπούλου στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ποια τραγούδιστρια έκπληξη θα βρίσκεται στο πλευρό του αυτόν τον χειμώνα

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Η Ρία Ελληνίδου αναλαμβάνει τον βασικό γυναικείο ρόλο στο νέο σχήμα του «Κέντρου Αθηνών», μετά την αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή.

Βάφτισε τον γιο του ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης – Το όνομα που επέλεξαν

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην Πορταριά του Πηλίου στις 18 Ιουλίου, με θέμα τον σκίουρο και γήινες αποχρώσεις στον στολισμό.

Ο Σταύρος Φλώρος επέστρεψε και ο άνθρωπος που του έσωσε τη ζωή τον σήκωσε ξανά στην πλάτη του

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Ο Μάνος Μαλλιαρός υποδέχτηκε τον Σταύρο Φλώρο με συγκίνηση, τον μετέφερε στην πλάτη του σε δύσβατα μονοπάτια και τον αποκάλεσε «σιδερένιο».

Πήγαν διακοπές και είδαν κάτι στον τοίχο του Airbnb που τις «πάγωσε» στη θέση τους

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Δύο αδελφές από τη Γιούτα ανακάλυψαν στο ενοικιαζόμενο κατάλυμά τους στην Καλιφόρνια μια κορνιζαρισμένη φωτογραφία με τις ίδιες και μέλη της οικογένειάς τους.

Δημήτρης Πιατάς: 50 χρόνια στο θέατρο και μια αλήθεια που αρνείται κατηγορηματικά να δεχθεί

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Ο έμπειρος ηθοποιός μιλά για την τέχνη ως πράξη αντίστασης και τον ρόλο του καλλιτέχνη απέναντι στην εξουσία και την εποχή.

Ρούλα Κορομηλά: Η αιχμηρή ανάρτησή της για το τηλεοπτικό τοπίο που προκαλεί συζήτηση

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Η έμπειρη παρουσιάστρια έστρεψε τα βέλη της στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων, μιλώντας για μετριότητα, απουσία δημιουργικότητας και κρίση ταυτότητας στην ψυχαγωγία.

Λορέντζο Καριέρε: Η ηχηρή απουσία από την κηδεία ‑ Γιατί έλειπε

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Ο τραγουδιστής εξήγησε δημόσια μέσω Instagram την απουσία του, αποκαλύπτοντας ότι η σύζυγός του και ο γιος τους ήταν εκεί στη θέση του.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Υπέγραψε και αποκαλύφθηκε η νέα του τηλεοπτική στέγη μετά το MEGA

E-Daily 3.Left Χτες
Επιστροφή στις οθόνες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος εντάσσεται και επίσημα στην ομάδα του OPEN.

Απόστολος Γκλέτσος: Τι αποκάλυψε για τον χωρισμό και την επανασύνδεση με την Ιζαμπέλα Αρβανίτη

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας μίλησε ανοιχτά για τη δεύτερη ευκαιρία που έδωσαν στη σχέση τους, παραδεχόμενος ότι η ευθύνη ήταν και από τις δύο πλευρές.

Κηδεία Μάρως Κοντού: Ποιος έλειπε από το τελευταίο αντίο ‑ Η ηχηρή απουσία στο τελευταίο αντίο

E-Daily 3.Left Χτες
Η απουσία του Γιώργου Κωνσταντίνου στην εξόδιο ακολουθία της σπουδαίας ηθοποιού δεν πέρασε απαρατήρητη, με συναδέλφους να αποκαλύπτουν πόσο βαριά βιώνει την απώλειά της.

Η Ευγενία Σαμαρά στο Κιργιστάν: Ιππασία, ιαματικές πηγές και εντυπωσιακά τοπία ‑ δείτε τα νέα στιγμιότυπα

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε βίντεο και φωτογραφίες από τη δεύτερη και τρίτη ημέρα της στη χώρα της κεντρικής Ασίας, με ιππασία σε υψόμετρο 2.500 μέτρων και βουτιά σε θερμή πηγή στα 2.600 μέτρα.

Το ρύζι των ελληνικών γάμων: Η ελληνική πρωτοβουλία που αλλάζει ένα έθιμο αιώνων

E-Daily 3.Left Χτες
Κάθε χρόνο 200 τόνοι βρώσιμου ρυζιού καταλήγουν στα σκουπίδια μετά τους γάμους - μια ελληνική startup βρήκε τρόπο να στηρίξει τους παραγωγούς χωρίς να θίξει την παράδοση.