E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σε σοβαρή κατάσταση 48χρονος από τη διαρροή μονοξειδίου σε ξενοδοχείο στη Φλώρινα

Τι είπε ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ για το συμβάν σε ξενοδοχείο στο Λιμνοχώρι της Φλώρινας

Δημοσίευση 27/10/2024 | 10:58

Σε σοβαρή κατάσταση 48χρονος από τη διαρροή μονοξειδίου σε ξενοδοχείο στη Φλώρινα

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί από τις πρώτες πρωϊνές ώρες σε ξενοδοχείο της Φλώρινας και ειδικότερα στην περιοχή Λιμνοχώρι, αφού 14 άτομα χρειάστηκε να διακομισθούν εσπευσμένα στο νοσοκομείο ύστερα από διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα.

Ορισμένα από τα άτομα βρίσκονταν σε λιπόθυμη ή ημιλιπόθυμη κατάσταση λόγω αναθυμιάσεων που πιθανότατα προήλθαν από το σύστημα θέρμανσης. Οι πελάτες του ξενοδοχείου διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα τόσο στο νοσοκομείο της Φλώρινας όσο και στην Πτολεμαϊδα.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τον Μιχάλη Γιαννάκο, πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ αναφορικά με τη διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα στην ξενοδοχειακή μονάδα στο Λιμνοχώρι Φλώρινας για να ενημερωθεί για την κατάσταση των νοσηλευομένων.

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο εννέα ασθενείς διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο της Φλώρινας με συμπτώματα δηλητηρίασης, ωστόσο βρίσκονται πλέον σε καλή κατάσταση και είναι θέμα χρόνου να λάβουν εξιτήριο.

Ο ίδιος τόνισε πως ακόμη 6 άτομα μεταφέρθηκαν στην Πτολεμαϊδα και ο ένας εξ' αυτών, ένας 48χρονος άνδρας βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Κοζάνης και είναι διασωληνομένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η εικόνα της υγείας του πρόκειται να εκτιμηθεί τις επόμενες ώρες.

Ακόμη, όπως περιέγραψε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ η γυναίκα του άτυχου 48χρονου επίσης νοσηλεύεται, στο νοσοκομείο της Πτολεμαϊδας σε επίσης σοβαρή κατάσταση ωστόσο δεν κρίνεται αναγκαία η διασωλήνωση της στη ΜΕΘ, με τον κύριο Γιαννάκο να τονίζει πως η γυναίκα βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Οι υπόλοιποι τέσσερις νοσηλεύονται επίσης στο νοσοκομείο Πτολεμαϊδας ωστόσο όλοι τους βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Σημειώνεται πως το ξενοδοχείο είναι νεοσύστατο καθώς λειτουργεί εδώ και δύο μήνες, ωστόσο μετά τη διαρροή ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και το ξενοδοχείο έκλεισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βρετανία: Μικροσκοπικό ρωμαϊκό φυλαχτό σε σχήμα φαλλού εντοπίστηκε σε λέσχη κρίκετ

E-Daily 2.TopNews 04.05.2026
Ο χώρος που εντοπίστηκε το εύρημα φέρεται να ήταν η έδρα ενός αρχαίου λουτρού

Πιάστηκαν στα χέρια μετά από τροχαίο – Συνελήφθη 25χρονος

E-Daily 2.TopNews 04.05.2026
Ο συλληφθείς φέρεται από κοινού με τον συνεπιβάτη του να επιτέθηκαν σε 20χρονο

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 16χρονος που κατανάλωσε αλκοόλ σε μπαρ στα Λαδάδικα

Ελλάδα 04.05.2026
Συνελήφθη ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος τα ξημερώματα

Γιατί χιόνισε τον Μάιο;

E-Daily 3.Left 04.05.2026
Το ακραίο φαινόμενο των τελευταίων 40 ετών που «ανατρέπει» τα δεδομένα του καιρού στην Ευρώπη

Πετρέλαιο: Υποχωρούν οι τιμές, αλλά παραμένουν πάνω από τα 100 δολάρια το βαρέλι

Οικονομία 04.05.2026
Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα ξεκινήσουν προσπάθειες για να βοηθήσουν τα πλοία που έχουν παγιδευτεί στα Στενά του Ορμούζ

Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione, Γιάννης Κολοτούρας, σε ηλικία 48 ετών

E-Daily 2.TopNews 04.05.2026
Θλίψη στον χώρο της ελληνικής μόδας