E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Περισσός: Τρόμος για παρέα κοριτσιών στον σταθμό ΗΣΑΠ ‑ 31χρονος έβγαλε πριόνι και τις απείλησε

Κατά την διάρκεια του περιστατικού στον χώρο υπήρχε σεκιούριτι, ο οποίος δεν έκανε τίποτα!

Δημοσίευση 11/9/2024 | 08:33

Περισσός: Τρόμος για παρέα κοριτσιών στον σταθμό ΗΣΑΠ ‑ 31χρονος έβγαλε πριόνι και τις απείλησε

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν κορίτσια στον σταθμό ΗΣΑΠ του Περισσού με έναν 31χρονο να τις απειλεί με πριόνι ενώ παράλληλα τις έβριζε χυδαία.

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν μία νεαρή γυρνούσε σπίτι της, και μόλις πήγε να ανέβει τις κυλιόμενες σκάλες, ένας άνδρας την προσέγγισε βρίζοντάς την. Η κοπέλα δεν έδωσε σημασία, ανέβηκε πάνω για να περιμένει το τρένο, ωστόσο ο 31χρονος την ακολούθησε και συνέχισε να την βρίζει.

Μάλιστα σε κάποια στιγμή την πλησίασε, έβγαλε το κινητό του μπροστά της, πήρε έναν φίλο του τηλέφωνο και του είπε να την περιμένουν στην επόμενη στάση και την απείλησε ότι θα της κάνουν χυδαία πράγματα.


Την απειλούσε με πριόνι
Στη συνέχεια, αφού η κοπέλα έφτασε στις αποβάθρες, ο 31χρονος έβγαλε το κινητό του και τη φωτογράφισε. Εκείνη του ζήτησε να διαγράψει τη φωτογραφία αλλά ο άνδρας την αγνόησε και συνέχισε τις βρισιές.

Σύμφωνα με εκπομπή του MEGA, στην απέναντι πλευρά της αποβάθρας ήταν μία παρέα κοριτσιών που είδε τι συνέβη και έτρεξε προς την κοπέλα που δεχόταν ύβρεις, προκειμένου να τη βοηθήσει. Ο 31χρονος όμως, δεν έδωσε σημασία, συνέχισε να βρίζει και τις ίδιες.

Ανέφερε πως θα φύγει και θα επιστρέψει σε 5 λεπτά, πράγμα το οποίο όντως έκανε. Όταν μετά από κάποια λεπτά επέστρεψε και στο σημείο είχε μαζευτεί αρκετός κόσμος, ο οποίος προέτρεπε τον άνδρα να διαγράψει τις φωτογραφίες.

Τότε, τα πράγματα ξέφυγαν για τα καλά όταν 31χρονος έβγαλε από το σακίδιό του ένα πριόνι και ξεκίνησε να προσεγγίζει τις κοπέλες!

Στο σημείο επικράτησε πανικός, με τον 31χρονο, να φεύγει φοβισμένος μετά από λίγα λεπτά. Έπειτα από λίγη ώρα εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Σημειώνεται πως, κατά την διάρκεια του περιστατικού στον χώρο υπήρχε σεκιούριτι, ο οποίος δεν έκανε τίποτα.

Ο 31χρονος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοιες υποθέσεις, είχε γίνει προσπάθεια να κλειστεί σε ψυχιατρική κλινική ωστόσο δεν το είχαν καταφέρει οι Αρχές, και κυκλοφορούσε ελεύθερος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πανσέληνος Μαΐου: Πότε θα εμφανιστεί το φεγγάρι των λουλουδιών στον ουρανό

Ελλάδα 20.04.2026
Φέτος τον Μάιο, ο ουρανός θα «φωτιστεί» από δύο πανσελήνους

Το «Όσκαρ της επιστήμης» απονεμήθηκε σε ομάδα που ανέπτυξε θεραπεία για αποκατάσταση της χαμένης όρασης

Tech + Science 20.04.2026
Πρωτοποριακές έρευνες έλαβαν το βραβείο Breakthrough για τις βιοεπιστήμες

13χρονη έπεσε από το μπαλκόνι σχολείου στο Χαϊδάρι: Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Ελλάδα 20.04.2026
To περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του διαλείμματος και αποδίδεται σε ατύχημα

Θεσσαλονίκη: Υποχώρησε τοιχίο στους Στάβλους Παπάφη ‑ Αυτοκίνητο έπεσε στο κενό

Ελλάδα 20.04.2026
Υπάρχει κίνδυνος για περαιτέρω υποχώρηση του εδάφους - Στο σημείο έχει προκληθεί όρυγμα ύψους 20 μέτρων

Σεισμός ‑ μαμούθ 7,5 Ρίχτερ στην Ιαπωνία: Τσουνάμι «χτύπησαν» τις ακτές της χώρας

Κόσμος 20.04.2026
Η δόνηση ήταν τόσο σφοδρή, που συγκλόνισε τα ψηλά κτίρια μέχρι το Τόκιο, σε απόσταση εκατοντάδων χιλιομέτρων

Έρχεται κακοκαιρία με βροχές και βουτιά της θερμοκρασίας: Τι λένε οι μετεωρολόγοι

Καιρός 20.04.2026
Οι περιοχές που επηρεάζονται από τα φαινόμενα

Ρόδος: Ελεύθερος μέχρι τη δίκη στο Εφετείο ο 70χρονος γυναικολόγος που είχε καταδικαστεί

Ελλάδα 20.04.2026
Ο 70χρονος αρνείται τις κατηγορίες για ασέλγεια και βιασμό 21 ασθενών

Μακελειό στη Λουιζιάνα: Οκτώ νεκρά παιδιά από πυροβολισμούς

Κόσμος 20.04.2026
Πώς ο πατέρας εκτέλεσε τα 7 παιδιά του και ακόμη ένα

Νεκρή 51χρονη που έπεσε από τον 2ο όροφο του Υπουργείου Τουρισμού

Ελλάδα 20.04.2026
Πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν υπάλληλος του Υπουργείου

Φορολογικές δηλώσεις: Ποιοι πληρώνονται και ποιοι χρωστούν

Οικονομία 20.04.2026
Ποια τα SOS για τις τροποποιητικές