E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Περισσός: Τρόμος για παρέα κοριτσιών στον σταθμό ΗΣΑΠ ‑ 31χρονος έβγαλε πριόνι και τις απείλησε

Κατά την διάρκεια του περιστατικού στον χώρο υπήρχε σεκιούριτι, ο οποίος δεν έκανε τίποτα!

Δημοσίευση 11/9/2024 | 08:33

Περισσός: Τρόμος για παρέα κοριτσιών στον σταθμό ΗΣΑΠ ‑ 31χρονος έβγαλε πριόνι και τις απείλησε

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν κορίτσια στον σταθμό ΗΣΑΠ του Περισσού με έναν 31χρονο να τις απειλεί με πριόνι ενώ παράλληλα τις έβριζε χυδαία.

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν μία νεαρή γυρνούσε σπίτι της, και μόλις πήγε να ανέβει τις κυλιόμενες σκάλες, ένας άνδρας την προσέγγισε βρίζοντάς την. Η κοπέλα δεν έδωσε σημασία, ανέβηκε πάνω για να περιμένει το τρένο, ωστόσο ο 31χρονος την ακολούθησε και συνέχισε να την βρίζει.

Μάλιστα σε κάποια στιγμή την πλησίασε, έβγαλε το κινητό του μπροστά της, πήρε έναν φίλο του τηλέφωνο και του είπε να την περιμένουν στην επόμενη στάση και την απείλησε ότι θα της κάνουν χυδαία πράγματα.


Την απειλούσε με πριόνι
Στη συνέχεια, αφού η κοπέλα έφτασε στις αποβάθρες, ο 31χρονος έβγαλε το κινητό του και τη φωτογράφισε. Εκείνη του ζήτησε να διαγράψει τη φωτογραφία αλλά ο άνδρας την αγνόησε και συνέχισε τις βρισιές.

Σύμφωνα με εκπομπή του MEGA, στην απέναντι πλευρά της αποβάθρας ήταν μία παρέα κοριτσιών που είδε τι συνέβη και έτρεξε προς την κοπέλα που δεχόταν ύβρεις, προκειμένου να τη βοηθήσει. Ο 31χρονος όμως, δεν έδωσε σημασία, συνέχισε να βρίζει και τις ίδιες.

Ανέφερε πως θα φύγει και θα επιστρέψει σε 5 λεπτά, πράγμα το οποίο όντως έκανε. Όταν μετά από κάποια λεπτά επέστρεψε και στο σημείο είχε μαζευτεί αρκετός κόσμος, ο οποίος προέτρεπε τον άνδρα να διαγράψει τις φωτογραφίες.

Τότε, τα πράγματα ξέφυγαν για τα καλά όταν 31χρονος έβγαλε από το σακίδιό του ένα πριόνι και ξεκίνησε να προσεγγίζει τις κοπέλες!

Στο σημείο επικράτησε πανικός, με τον 31χρονο, να φεύγει φοβισμένος μετά από λίγα λεπτά. Έπειτα από λίγη ώρα εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Σημειώνεται πως, κατά την διάρκεια του περιστατικού στον χώρο υπήρχε σεκιούριτι, ο οποίος δεν έκανε τίποτα.

Ο 31χρονος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοιες υποθέσεις, είχε γίνει προσπάθεια να κλειστεί σε ψυχιατρική κλινική ωστόσο δεν το είχαν καταφέρει οι Αρχές, και κυκλοφορούσε ελεύθερος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ραφήνα: Δεμένα τα πλοία την Παρασκευή λόγω 24ωρης απεργίας των ναυτεργατών

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι ναυτικοί στο λιμάνι της Ραφήνας αύριο Παρασκευή (3/7). Δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια.

Συνελήφθη υπεύθυνος μπαρ στο Γκάζι για πώληση αλκοόλ σε ανήλικους

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Bρέθηκαν τέσσερις ανήλικοι 15-17 ετών στους οποίους είχε επιτραπεί η είσοδος και τους είχε χορηγηθεί αλκοόλ.

Πέθανε η ηθοποιός Τζένη Ζαχαροπούλου

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Ενοίκια: Πότε ο ιδιοκτήτης ΔΕΝ έχει δικαίωμα να σας ζητήσει αύξηση – Δείτε τι λέει ο νόμος

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Η ΕΕΚΕ υπενθυμίζει ότι οι αυξήσεις στα ενοίκια επιτρέπονται μόνο όταν προβλέπονται ρητά από τη σύμβαση ή τη νομοθεσία, καλώντας ενοικιαστές και ιδιοκτήτες να ελέγχουν προσεκτικά τους όρους των μισθώσεών τους.

Η οικογενειακή τραγωδία της Αφροδίτης Νέστορα: Είχε χάσει και την αδερφή της το 2021

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Δεν είναι η πρώτη φορά που η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας καλείται να διαχειριστεί ένα τόσο βαρύ προσωπικό πένθος

Πώληση ακινήτου ακόμη και με χρέη στην εφορία: Οι νέοι κανόνες για τις μεταβιβάσεις

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Το νέο πλαίσιο μεταβιβάσεων ακινήτων αλλάζει τα δεδομένα για κατασχέσεις, κληρονομιές και γονικές παροχές, με κεντρικό ρόλο για τον συμβολαιογράφο.

Φρικτό τέλος: Νεκρό από λύσσα 11χρονο αγόρι ‑ Είχε ξυπνήσει με νυχτερίδα πάνω του

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Ένα 11χρονο αγόρι από τον Καναδά έχασε τη ζωή του από λύσσα, αφού ξύπνησε με νυχτερίδα πάνω στη μύτη και το στόμα του χωρίς η οικογένειά του να αναζητήσει άμεσα ιατρική βοήθεια.

ΗΠΑ ‑ Βοσνία 2‑0: Πρόκριση στους «16» με δέκα παίκτες

Αθλητικά Νέα 02.07.2026
Η εθνική ομάδα των ΗΠΑ κατέκτησε την πρώτη της νίκη σε νοκ άουτ φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου εδώ και 24 χρόνια, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα από το 64`

Βέλγιο ‑ Σενεγάλη 3‑2 παρ. (2‑2 κ.α.): Η μεγάλη ανατροπή του Μουντιάλ στέλνει τους Red Devils στους «16»!

Αθλητικά Νέα 02.07.2026
Πέναλτι στο 120΄+5΄ έδωσε την πρόκριση στο Βέλγιο - «Ανάσταση» μέσα σε τρία λεπτά από το 0-2

Τέλος οι ΜΚΟ στη νομική καθοδήγηση των μεταναστών: Θα παίρνουν 250€ για κάθε αιτούντα που επιλέγει να φύγει από τη χώρα

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Με κοινή υπουργική απόφαση Παπαθανάση, Φλωρίδη και Πλεύρη αποκλείονται οι ΜΚΟ και η ενημέρωση αιτούντων ασύλου περνά αποκλειστικά σε πιστοποιημένους δικηγόρους με ειδικό μητρώο.

Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα ‑ Τι έγραφαν τα μηνύματα μεταξύ των μηχανικών;

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Νέα στοιχεία μετά την κατάρρευση της πολυκατοικίας στα Πετράλωνα έρχονται στο φως. Τι έγραφαν τα μηνύματα μεταξύ των μηχανικών;

«Eίπαμε για πλάκα πως ήταν αλιγάτορας»: Η ανατριχιαστική μαρτυρία για τη γυναίκα που κατασπαράχθηκε στη Φλόριντα

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για τις τελευταίες στιγμές της 31χρονης Μπρίτανι Κλαρκ, η οποία έχασε τη ζωή της έπειτα από επίθεση αλιγάτορα σε ποτάμι της Φλόριντα μπροστά στα μάτια του συντρόφου της