E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ηλεία: Προσπάθησε να τη βιάσει, η Βασιλική τον απείλησε πως θα το πει στις γονείς της και τότε τη σκoτωσε με το κατσαβίδι

Δε χωράει ανθρώπινος νους την αρρωστημέvη δράση του 37χρονου δράστη της δολοφovίας της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία

Δημοσίευση 11/6/2024 | 11:02

Ηλεία: Προσπάθησε να τη βιάσει, η Βασιλική τον απείλησε πως θα το πει στις γονείς της και τότε τη σκoτωσε με το κατσαβίδι

Ο 37χρονος, θείος μάλιστα της Βασιλικής, ομολογώντας τη στυγερή δολοφovία του μόλις 11 ετών μικρού κοριτσιού από την Ηλεία, παραδέχτηκε ότι πριν τη σκoτώσει προσπάθησε να τη βιάσει.

Η μικρή Βασιλική αντιστεκόταν και μόλις του είπε πως θα αποκαλύψει στους γονείς της την αποτρόπαια πράξη του 37χρονου, τότε εκείνος τη σκoτωσε με το κατσαβίδι, προκαλώντας της θανάσιμα τραύματα.

«Τη σκότωσα με το κατσαβίδι. Δε θυμάμαι που το πέταξα» είπε ο φοvιάς της Αγγελικής, που κρατάει το στόμα του κλειστό για το που βρίσκεται το ματωμένο κατσαβίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί στο χωράφι της Ηλείας ήταν αποκρουστική. Το κοριτσάκι ήταν πνιγμένο στο αίμα, σε σημείο που ακόμα και ο ιατρoδικαστής που έσπευσε στο σημείο να μην μπορεί να καταλάβει πόσες «κατσαβιδιές» δέχτηκε.

Οι πληροφορίες λένε ότι εκτός από το λαιμό υπάρχουν και τραύματα στα χέρια – εκτιμούν πως είναι αμυντικά και το παιδί πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή για να σώσει τη ζωή του – ενώ αυτό που δεν μπορούν να διευκρινίσουν είναι αν ο 37χρόνος σεσημασμένος και καταδικασθείς για τον βιασμo ενός 14χρονου κοριτσιού (το βiασε το 2017, το 2020 έγινε το δικαστήριο και το Μικτό Ορκωτό Ζακύνθου τον καταδίκασε σε 9 χρόνια κάθειρξη όμως εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους δίνοντας απλά το παρών στην Αστυνομία) κακοποίησε σ ε ξ ο υ α λ ι κ ά το κορίτσι πριν το πάει στο χωράφι ή δεν πρόλαβε να εκτελέσει το αρρωστημέvo σχέδιο του.

Και αυτό γιατί η μικρή φορούσε τα ρούχα της (ένα φουστάνι) και το εσώρουχό της. Το σίγουρο είναι ότι μέσα σε επόμενες ώρες, και μετά την ιατροδικαστική εξέταση οι αστυνομικοί θα μπορούν να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το αποκρουστικό και αποτρόπαιο σκηνικό στα χωράφια της Ηλείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πρωτοφανής επέμβαση στην Κίνα: Γιατροί «έσωσαν» το αυτί γυναίκας, τοποθετώντας το προσωρινά στο πόδι της

Κόσμος 30.12.2025
Γιατί η ομάδα των χειρούργων επέλεξε το πόδι της γυναίκας να «φιλοξενήσει» προσωρινά το αυτί

Αδιανόητο βίντεο: Αδερφές ξυλοκόπησαν φίλη τους και την άφησαν αναίσθητη στη μέση του δρόμου

Κόσμος 30.12.2025
Μέσα σε 13 λεπτά από την επίθεση οι δύο γυναίκες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από την αστυνομία

Χαλκίδα: 13χρονος στο νοσοκομείο λόγω κατανάλωσης αλκοόλ σε χριστουγεννιάτικο γλέντι

Ελλάδα 30.12.2025
Οι γονείς του τον μετέφεραν στο νοσοκομείο και έπειτα συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο

Στον «πάγο» η βόρεια Ελλάδα: Πού έδειξε το θερμόμετρο ‑8,6 βαθμούς Κελσίου

Κόσμος 30.12.2025
Αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν έπεσε η θερμοκρασία στην Κεντρική Μακεδονία

Τέλη κυκλοφορίας 2026: Εκπνέει η προθεσμία ‑ Δεν θα δοθεί παράταση

Ελλάδα 30.12.2025
Αν οι οδηγοί δεν είναι συνεπείς θα βρεθούν αντιμέτωποι με «τσουχτερά» πρόστιμα

Τραγωδία στα Ανω Λιόσια: Νεκρός άνδρας που παρασύρθηκε από τον προαστιακό

Ελλάδα 30.12.2025
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Γρίπη: Ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων ‑ Πάνω από 500 εισαγωγές σε ένα 24ωρο

Ελλάδα 30.12.2025
«Καμπανάκι» από τους ειδικούς για ενίσχυση των προληπτικών μέτρων

Βαρδούσια: Αργός και αγωνιώδης ο θάνατος των 4 ορειβατών

Ελλάδα 30.12.2025
Νέα στοιχεία για την τραγωδία, πώς τους καταπλάκωσε το χιόνι