E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ηλεία: Προσπάθησε να τη βιάσει, η Βασιλική τον απείλησε πως θα το πει στις γονείς της και τότε τη σκoτωσε με το κατσαβίδι

Δε χωράει ανθρώπινος νους την αρρωστημέvη δράση του 37χρονου δράστη της δολοφovίας της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία

Δημοσίευση 11/6/2024 | 11:02

Ηλεία: Προσπάθησε να τη βιάσει, η Βασιλική τον απείλησε πως θα το πει στις γονείς της και τότε τη σκoτωσε με το κατσαβίδι

Ο 37χρονος, θείος μάλιστα της Βασιλικής, ομολογώντας τη στυγερή δολοφovία του μόλις 11 ετών μικρού κοριτσιού από την Ηλεία, παραδέχτηκε ότι πριν τη σκoτώσει προσπάθησε να τη βιάσει.

Η μικρή Βασιλική αντιστεκόταν και μόλις του είπε πως θα αποκαλύψει στους γονείς της την αποτρόπαια πράξη του 37χρονου, τότε εκείνος τη σκoτωσε με το κατσαβίδι, προκαλώντας της θανάσιμα τραύματα.

«Τη σκότωσα με το κατσαβίδι. Δε θυμάμαι που το πέταξα» είπε ο φοvιάς της Αγγελικής, που κρατάει το στόμα του κλειστό για το που βρίσκεται το ματωμένο κατσαβίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί στο χωράφι της Ηλείας ήταν αποκρουστική. Το κοριτσάκι ήταν πνιγμένο στο αίμα, σε σημείο που ακόμα και ο ιατρoδικαστής που έσπευσε στο σημείο να μην μπορεί να καταλάβει πόσες «κατσαβιδιές» δέχτηκε.

Οι πληροφορίες λένε ότι εκτός από το λαιμό υπάρχουν και τραύματα στα χέρια – εκτιμούν πως είναι αμυντικά και το παιδί πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή για να σώσει τη ζωή του – ενώ αυτό που δεν μπορούν να διευκρινίσουν είναι αν ο 37χρόνος σεσημασμένος και καταδικασθείς για τον βιασμo ενός 14χρονου κοριτσιού (το βiασε το 2017, το 2020 έγινε το δικαστήριο και το Μικτό Ορκωτό Ζακύνθου τον καταδίκασε σε 9 χρόνια κάθειρξη όμως εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους δίνοντας απλά το παρών στην Αστυνομία) κακοποίησε σ ε ξ ο υ α λ ι κ ά το κορίτσι πριν το πάει στο χωράφι ή δεν πρόλαβε να εκτελέσει το αρρωστημέvo σχέδιο του.

Και αυτό γιατί η μικρή φορούσε τα ρούχα της (ένα φουστάνι) και το εσώρουχό της. Το σίγουρο είναι ότι μέσα σε επόμενες ώρες, και μετά την ιατροδικαστική εξέταση οι αστυνομικοί θα μπορούν να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το αποκρουστικό και αποτρόπαιο σκηνικό στα χωράφια της Ηλείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

OpenAI: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το νέο μοντέλο GPT‑Rosalind

Tech + Science Χτες
Το νέο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης πήρε το όνομά του από τη Rosalind Franklin, τη Βρετανίδα επιστήμονα που έγινε γνωστή για τον ρόλο της στην ανακάλυψη της δομής του DNA

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ ντελαπάρισε στην Κρήτη από τους θυελλώδεις ανέμους

Ελλάδα Χτες
Οι άνεμοι έχουν προκαλέσει σημαντικά προβλήματα

Τέμπη: Βρέθηκε νεκρός ελεγκτής που κατηγορούνταν για παράβαση καθήκοντος

Ελλάδα Χτες
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΕ ΕΜΔΥΔΑΣ

Brexit: Πάνω από τους μισούς Βρετανούς υποστηρίζουν την επανένταξη στην ΕΕ, δέκα χρόνια μετά το δημοψήφισμα

Κόσμος Χτες
Η αυξανόμενη στήριξη των Βρετανών για επανένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, φέρνει το Εργατικό Κόμμα αντιμέτωπο με πολιτικά διλήμματα, καθώς η «προσεκτική στάση» του κινδυνεύει να του κοστίσει σε ψηφοφόρους

Το Ιράν δεσμεύτηκε να μην κλείσει ποτέ ξανά τα Στενά του Ορμούζ, λέει ο Τραμπ: «Είναι μία υπέροχη μέρα για τον κόσμο»

Κόσμος Χτες
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε ότι το στρατηγικής σημασίας πέρασμα δεν θα χρησιμοποιείται πλέον ως εργαλείο πίεσης σε βάρος της διεθνούς κοινότητας

Κεφαλονιά: Βίντεο ντοκουμέντο ‑ Η στιγμή που ο 26χρονος αρσιβαρίστας σηκώνει περιπολικό

Ελλάδα Χτες
Και όμως ο πρώην αρσιβαρίστας κυκλοφορούσε ελεύθερος

Αγγλία: 7χρονη με αυτισμό εντοπίστηκε νεκρή σε λίμνη ‑ Συνελήφθη για ανθρωποκτονία η παιδοκόμος της

Κόσμος Χτες
Η 30χρονη συνελήφθη με την υποψία ανθρωποκτονίας από βαριά αμέλεια και παραμέλησης ανηλίκου

Youth Pass 2026 αίτηση: Πώς θα λάβουν οι δικαιούχοι το voucher των €300

Οικονομία Χτες
«Τρέχει» η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων

Στο νοσοκομείο η Μαρέβα Γκραμπόφσκι ‑ Μητσοτάκη

Ελλάδα Χτες
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη είναι καλά στην υγεία της