E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ηλεία: Η κυνική ομολογία του 37χρονου δολοφόνου της Βασιλικής – «Τη σκoτωσα με κατσαβίδι»

Δημοσίευση 10/6/2024 | 19:14

Ηλεία: Η κυνική ομολογία του 37χρονου δολοφόνου της Βασιλικής – «Τη σκoτωσα με κατσαβίδι»

«Την πήγα στο χωράφι και τη σκότωσα με κατσαβίδι» με αυτά τα λόγια ο 37χρονος θείος της 11χρονης Βασιλικής, παραδέχθηκε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, την κτηνωδiα που διέπραξε σε βάρος του κοριτσιού στην Ηλεία.

Ο δράστης (όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που παρουσιάζει το newsit.gr) αν και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του παρά τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών, δε δίνει το κίνητρο που τον οδήγησε στη σφaγή της μικρής.

Οι αστυνομικοί, αναμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή, προκειμένου να διαπιστώσουν αν το κοριτσάκι έχει κακοποιηθεί σ ε ξ ο υ α λ ι κ ά, ενώ όπως λένε «πηγές» της ΕΛ.ΑΣ, δεν είναι σίγουρο ότι το όπλο του εγκλήματος είναι αυτό που έδωσε ο δράστης.

Πρόκειται για ένα άτομο, όπως το χαρακτηρίζουν «ψύχραιμο» και κυνικό ο οποίος έχει βαρύ παρελθόν. Το 2017 συνελήφθη για βιασμo ανηλίκου κάτω των 15 ετών και από το 2020, ενώ είχε καταδικαστεί σε 9 χρόνια για τον βιασμo 14χρονης ανήλικης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ζακύνθου, εντούτοις μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, κυκλοφορούσε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να δίνει το παρών στην Αστυνομία.

Ο άνθρωπος που το βράδυ της Κυριακής, άρπαξε, κατακρεούργησε και πέταξε στα χωράφια της Ηλείας την 11χρονη Βασιλική, όπως φαίνεται σε βίντεο που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία, άρπαξε με ένα μαύρο αυτοκίνητο το κοριτσάκι όπως εκτιμούν οι αρχές για να το βιάσει και όταν εκείνο αντιστάθηκε και φοβήθηκε ότι θα τον «καρφώσει» στους γονείς της, το έσφαξε και το πέταξε σε αγροτική περιοχή στη θέση Καταράχι.

Ο ιατρoδικαστής που μετέβη στο σημείο θα δώσει απαντήσεις για το τι ακριβώς συνέβη, αν το παιδί έπεσε θύμα βιασμoύ και πώς ακριβώς στήθηκε το σκηνικό του θαvάτου.

Το ματωμένο χρονικό της Ηλείας

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής. Έντεκα λεπτά μετά τις 21:00, η μικρή Βασιλική, φεύγει από το σπίτι της στη Μυρτιά Ηλείας για να πάει στον παππού της.

Μια κάμερα, καταγράφει ένα μαύρο αυτοκίνητο που όπως αποδεικνύεται ανήκει στον θείο της να σταματάει με αναμμένα αλάρμ και το κοριτσάκι να επιβιβάζεται με τη θέλησή της.

Προφανώς, μπήκε στο όχημα γιατί αναγνώρισε τον θείο της που του είχε εμπιστοσύνη. Σε αυτό το σημείο ξεκινάει το θρίλερ.

Όπως όλα δείχνουν, ο 37χρονος, μετέφερε το παιδί σε αγροτική περιοχή και προσπάθησε να το βιάσει. Η μικρή αντιστάθηκε, πάλεψε και όταν όπως λένε οι πληροφορίες, ο 37χρονος κατάλαβε ότι θα μιλήσει και θα τον «δώσει» στους γονείς της, με ένα κατσαβίδι την κατακρεούργησε στο λαιμό.

Στη συνέχεια, παράτησε το άψυχο κορμάκι της μικρής και εξαφανίσθηκε. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας με οδηγό το βίντεο κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν τις κινήσεις του, να τον προσαγάγουν και να τον κάνουν να ομολογήσει. Αυτός είναι που υπέδειξε το σημείο που παρέσυρε και δολοφόvησε τη μικρή χωρίς όμως να δίνει τους λόγους που το έκανε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εξώδικο–φωτιά για τα Τέμπη: Ρούτσι & Καρυστιανού σε μάχη για την εκταφή θυμάτων

Ελλάδα 16.09.2025
Το παρασκήνιο πίσω από το εξώδικο Ρούτσι και Καρυστιανού για τις εκταφές

Αιτωλοακαρνανία: Σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας– Γρονθοκόπησε τη γυναίκα και την κόρη του

Ελλάδα 16.09.2025
Ο δράστης πέρασε αυτόφωρο και στη συνέχεια εξετάστηκε και από ψυχίατρους

Τραγωδία στη Βρετανία: Λάθος σύλληψη άνδρα οδήγησε τη σύντροφό του σε αυτοκτονία ‑ Μετά πέθανε κι εκείνος

Κόσμος 16.09.2025
Η έφοδος ενόπλων αστυνομικών και η σύλληψη του άνδρα προκάλεσε ισχυρό σοκ στη σύντροφό του - Ήταν μαζί από 13 ετών, λένε οι δικοί τους

Σουηδία: Συμμορίες στρατολογούν ανήλικα κορίτσια ως δολοφόνους ‑ «Διψούν για αίμα»

Ελλάδα 16.09.2025
Ανήλικα κορίτσια, στην εφηβεία, από 14 έως 17 ετών στρατολογούνται στην Δουηδία ως πληρωμένες δολοφόνοι

Ο 32χρονος που συνελήφθη για τις επιθέσεις στο Αιγάλεω είναι ο εμπρηστής του Υμηττού

Ελλάδα 16.09.2025
Μπροστά σε μία έκπληξη έφτασαν οι αστυνομικές αρχές

Τα 49 δευτερόλεπτα του τρόμου: Το βίντεο με την αρκούδα που τράβηξε ο ορειβάτης στη Δράμα πριν σκοτωθεί στη χαράδρα

Ελλάδα 16.09.2025
Η εμφάνιση και η επίθεση της αρκούδας πριν πέσει από τη χαράδρα

Ιδρύεται Ελληνικό Ταμείο Καινοτομίας & Υποδομών ‑ Συνάντηση Μητσοτάκη με αντιπρόεδρο της BlackRock

Οικονομία 16.09.2025
Κατά τη διάρκεια του Athens International Investors Summit, που διοργανώνεται από το Υπερταμείο και τη BlackRock, ανακοινώθηκε η ίδρυση του Ελληνικού Ταμείου Καινοτομίας & Υποδομών

Επίθεση του Ισραήλ και στην Υεμένη

Κόσμος 16.09.2025
Ισραηλινό πλήγμα στο λιμάνι Χοντέιντα - Βίντεο

Marian Izaguirre: Η 23χρονη influencer βρέθηκε νεκρή

Κόσμος 16.09.2025
H αινιγματική τελευταία ανάρτηση στο TikTok

Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Ρόμπερτ Ρέντφορντ σε ηλικία 89 ετών

Κόσμος 16.09.2025
Η 7η τέχνη θρηνεί την απώλεια ενός από τους μεγαλύτερους σταρ, του σπουδαίου ηθοποιού Ρόμπερτ Ρέντφορντ

Πρωταθλητές οι Έλληνες στη δυσπιστία για το πολιτικό σύστημα

Πολιτική 16.09.2025
Έρευνα του αμερικανικού ινστιτούτου Pew Research Center