E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ηλεία: «Γεννήθηκε με καρκίνο, καλύτερα να έφευγε τότε παρά έτσι», συγκλονίζει η μητέρα της 11χρονης

Συγκλονισμένη από την άγρια δολοφοvία της 11χρονης κόρης της από τον 37χρονο θείο της στην Ηλεία είναι η μητέρα του κοριτσιού

Δημοσίευση 11/6/2024 | 08:38

Ηλεία: «Γεννήθηκε με καρκίνο, καλύτερα να έφευγε τότε παρά έτσι», συγκλονίζει η μητέρα της 11χρονης

Συγκλονισμένη είναι η ελληνική κοινώνα έπειτα από όσα διαδραματίστηκαν στο χωριό Μυρτιά της Ηλείας με τη δολοφovία ενός παιδιού μόλις 11 ετών από τα χέρια του θείου του. H ανήλικη που έπεσε θύμα άγριας δολοφovίας στο χωριό της Ηλείας, είχε εξαφανιστεί από το βράδυ της Κυριακής όταν επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του θείου του και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο ξάδερφος της μητέρας της 11χρονης ομολόγησε ότι σκoτωσε το παιδί. Μάλιστα, ο 37χρονος δε δίστασε το πρωί της Δευτέρας να πάει μαζί με τη σύζυγό του στο σπίτι της ξαδέρφης του για να της συμπαρασταθεί.

Το παιδί βρέθηκε άγρια δολοφονημένο σε χωράφι στην περιοχή Καταράχι, ανάμεσα στα Λεχαινά και την Αρετή Ηλείας.

Η μητέρα της άτυχης κοπέλας είπε χαρακτηριστικά «11 χρονών τι θα τράβηξε, τι θάvατο θα είχε». Η ίδια περιέγραψε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ότι η μικρή είχε πλύνει το αυτοκίνητο του ανθρώπου που θα γινόταν στη συνέχεια δολoφόνος της ενώ αποκάλυψε ότι το κορίτσι είχε περάσει καρκίνο στο συκώτι σε μικρότερη ηλικία.

«Το μόνο που είπε η αστυνομία είναι ότι “το κορίτσι μου είναι σε αποθήκη σκοτωμένο”. Χίλιες φορές να μου το έφερνε ο θεός, να ήταν ζωντανό και να ήταν ανάπηρο. Έντεκα χρονών τι τράβηξε, τι θάvατο θα είχε; Ήταν και πρώτος μου ξάδερφος. Αυτό το αυτοκίνητο που είχε ο θείος το είχαμε εμείς πρώτα. Το είχε ο σύζυγός μου και το πούλησε. Και η Βασούλα μου του το έπλυνε. Ήμουν μπροστά, δεν άκουσα να της πει κάτι, να της κάνει κάποιο νόημα που να μου κινήσει την περιέργεια», είπε η μητέρα της 11χρονης στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

«Έφυγε αυτός, έφυγε και ο ανιψιός μου που ήμασταν εκεί, μου λέει η κορούλα μου "μαμά πάω μέχρι τον παππούλη μου". Εγώ πήγα σπίτι, τώρα αν δεν πήγε μέχρι τον πεθερό μου, δεν ξέρω… Τι να πω; Με εμένα η κόρη μου ήταν μέχρι τις 21:10. Μέχρι τις 21:30 οι κάμερες τον δείχνουν στο φούρνο να περνάει από το φαρμακείο να έρχεται στο σπίτι», περιέγραψε.

«Από το φαρμακείο και μετά χάνονται τα ίχνη του και βρίσκονται μετά το νηπιαγωγείο. Χωρίς να έχει μπει στο αυτοκίνητο. Πήγαινε σιγά. Το είδαμε με καθαρή εικόνα αυτό το αμάξι πέρασε την ώρα που πέρασε η Βασιλική», συμπλήρωσε.

«Αυτό το κοριτσάκι όταν γεννήθηκε είχε πρόβλημα, είχε καρκίνο στο συκώτι. Έκατσα 3 μήνες στο Ρίο. Καλύτερα να μου το έπαιρνε ο θεός όταν ήταν άρρωστο παρά αυτό το πράγμα. Το παιδί μου είναι vεκρό. Να πω τι; Να ζητήσω βοήθεια σε τι; Για να το κηδέψω; Δεν έχω λόγια να πω κάτι. Εγώ ήθελα βοήθεια από όλο το κόσμο να το βρω ζωντανό. Τώρα να πω τι; Θα μου το φέρουν πίσω; Να το ζωντανέψω;», τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Προβλήματα με το Instagram – Χρήστες δεν μπορούν να στείλουν μήνυμα

Tech + Science 11.03.2026
Χιλιάδες αναφορές για τεχνικά προβλήματα με το Instagram παγκοσμίως

Πέθανε ο Γιώργος Μαρίνος

Ελλάδα 11.03.2026
Τα τελευταία χρόνια της ζωής του είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας

Ο ΔΟΕ εισηγείται άνευ προηγουμένου αποδέσμευση στρατηγικών αποθεμάτων πετρελαίου

Κόσμος 11.03.2026
Θα αποδεσμευτούν πάνω από τα 182 εκατομμύρια βαρέλια

Αναστασία Ντραγκομίροβα: Θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο 5αθλο

Αθλητικά Νέα 11.03.2026
Η 23χρονη αθλήτρια που γράφει ιστορία με μια ξεχωριστή εκπροσώπηση

ΗΠΑ: 12χρονη πέθανε μετά από καβγά με κοπέλα στον δρόμο, bullying καταγγέλλει η μητέρα της

Κόσμος 11.03.2026
Σύμφωνα με όσα ακούγονται στο βίντεο, ο καβγάς ξεκίνησε αφού τα δύο κορίτσια διώχθηκαν από το σχολικό λεωφορείο

Τραμπ: Υπονοεί σύντομο τέλος στον πόλεμο με το Ιράν εν μέσω πιέσεων από το πετρέλαιο και τις εκλογές

Κόσμος 11.03.2026
Οι αυξήσεις στις τιμές της ενέργειας και η πτώση της στήριξης των Αμερικανών ενισχύουν τα σενάρια αναζήτησης εξόδου από τη σύγκρουση

Το Ιράν ετοιμάζει ναυτικές νάρκες για να μπλοκάρει τα Στενά του Ορμούζ

Κόσμος Χτες
Ο χειρότερος εφιάλτης για την παγκόσμια οικονομία - Στα Στενά του Ορμούζ παραμένουν εγκλωβισμένα περί τα 3.200 τάνκερ - Προειδοποίηση από Τραμπ

Στασιμοπληθωρισμός 2.0: Πώς το πετρέλαιο μας γυρίζει βίαια στη δεκαετία του ’70

Οικονομία Χτες
Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή εκτοξεύει το πετρέλαιο, αναζωπυρώνει τον στασιμοπληθωρισμό και φέρνει τις κεντρικές τράπεζες σε αδιέξοδο, θυμίζοντας τη δεκαετία του ’70