E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ηλεία: «Γεννήθηκε με καρκίνο, καλύτερα να έφευγε τότε παρά έτσι», συγκλονίζει η μητέρα της 11χρονης

Συγκλονισμένη από την άγρια δολοφοvία της 11χρονης κόρης της από τον 37χρονο θείο της στην Ηλεία είναι η μητέρα του κοριτσιού

Δημοσίευση 11/6/2024 | 08:38

Ηλεία: «Γεννήθηκε με καρκίνο, καλύτερα να έφευγε τότε παρά έτσι», συγκλονίζει η μητέρα της 11χρονης

Συγκλονισμένη είναι η ελληνική κοινώνα έπειτα από όσα διαδραματίστηκαν στο χωριό Μυρτιά της Ηλείας με τη δολοφovία ενός παιδιού μόλις 11 ετών από τα χέρια του θείου του. H ανήλικη που έπεσε θύμα άγριας δολοφovίας στο χωριό της Ηλείας, είχε εξαφανιστεί από το βράδυ της Κυριακής όταν επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του θείου του και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο ξάδερφος της μητέρας της 11χρονης ομολόγησε ότι σκoτωσε το παιδί. Μάλιστα, ο 37χρονος δε δίστασε το πρωί της Δευτέρας να πάει μαζί με τη σύζυγό του στο σπίτι της ξαδέρφης του για να της συμπαρασταθεί.

Το παιδί βρέθηκε άγρια δολοφονημένο σε χωράφι στην περιοχή Καταράχι, ανάμεσα στα Λεχαινά και την Αρετή Ηλείας.

Η μητέρα της άτυχης κοπέλας είπε χαρακτηριστικά «11 χρονών τι θα τράβηξε, τι θάvατο θα είχε». Η ίδια περιέγραψε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ότι η μικρή είχε πλύνει το αυτοκίνητο του ανθρώπου που θα γινόταν στη συνέχεια δολoφόνος της ενώ αποκάλυψε ότι το κορίτσι είχε περάσει καρκίνο στο συκώτι σε μικρότερη ηλικία.

«Το μόνο που είπε η αστυνομία είναι ότι “το κορίτσι μου είναι σε αποθήκη σκοτωμένο”. Χίλιες φορές να μου το έφερνε ο θεός, να ήταν ζωντανό και να ήταν ανάπηρο. Έντεκα χρονών τι τράβηξε, τι θάvατο θα είχε; Ήταν και πρώτος μου ξάδερφος. Αυτό το αυτοκίνητο που είχε ο θείος το είχαμε εμείς πρώτα. Το είχε ο σύζυγός μου και το πούλησε. Και η Βασούλα μου του το έπλυνε. Ήμουν μπροστά, δεν άκουσα να της πει κάτι, να της κάνει κάποιο νόημα που να μου κινήσει την περιέργεια», είπε η μητέρα της 11χρονης στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

«Έφυγε αυτός, έφυγε και ο ανιψιός μου που ήμασταν εκεί, μου λέει η κορούλα μου "μαμά πάω μέχρι τον παππούλη μου". Εγώ πήγα σπίτι, τώρα αν δεν πήγε μέχρι τον πεθερό μου, δεν ξέρω… Τι να πω; Με εμένα η κόρη μου ήταν μέχρι τις 21:10. Μέχρι τις 21:30 οι κάμερες τον δείχνουν στο φούρνο να περνάει από το φαρμακείο να έρχεται στο σπίτι», περιέγραψε.

«Από το φαρμακείο και μετά χάνονται τα ίχνη του και βρίσκονται μετά το νηπιαγωγείο. Χωρίς να έχει μπει στο αυτοκίνητο. Πήγαινε σιγά. Το είδαμε με καθαρή εικόνα αυτό το αμάξι πέρασε την ώρα που πέρασε η Βασιλική», συμπλήρωσε.

«Αυτό το κοριτσάκι όταν γεννήθηκε είχε πρόβλημα, είχε καρκίνο στο συκώτι. Έκατσα 3 μήνες στο Ρίο. Καλύτερα να μου το έπαιρνε ο θεός όταν ήταν άρρωστο παρά αυτό το πράγμα. Το παιδί μου είναι vεκρό. Να πω τι; Να ζητήσω βοήθεια σε τι; Για να το κηδέψω; Δεν έχω λόγια να πω κάτι. Εγώ ήθελα βοήθεια από όλο το κόσμο να το βρω ζωντανό. Τώρα να πω τι; Θα μου το φέρουν πίσω; Να το ζωντανέψω;», τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η απόφαση που θα μπορούσε να φέρει τον Μέσι εκτός εθνικής Αργεντινής

Αθλητικά Νέα 06.02.2026
Η απόφαση συνδέεται άμεσα με το νομικό πλαίσιο της λεγόμενης «patria potestad», που ισχύει στην Αργεντινή έως τα 18 έτη

Ανήλικος έβαλε φωτιά στον κολλητό του, ενώ οι φίλοι του γελούσαν και τον βιντεοσκοπούσαν

Κόσμος 06.02.2026
Το θύμα έκρυψε αρχικά την αλήθεια από τους γονείς του, αλλά το βίντεο αποκάλυψε την αλήθεια

Κορωπί: Αστυνομικός έσωσε ηλικιωμένους φτιάχνοντας σκοινί από σεντόνια ‑ «Δεν σε αφήνω»

Ελλάδα 06.02.2026
Η περιγραφή του άνδρα που γλύτωσε από τα ορμητικά νερά

Καλαμάτα: Οργή με διαφημιστικό σποτ για το καρναβάλι ‑ «Κατάπτυστο για το γυναικείο φύλο»

Ελλάδα 06.02.2026
«Δεν υπάρχει λόγος να το κατεβάσουμε» απαντά ο πρόεδρος της καρναβαλικής επιτροπής Καλαμάτας

Μητέρα στον Βόλο κατηγορείται για εμπλοκή σε υπόθεση παιδικής ποpνογραφίας με θύμα την ανήλικη κόρη της

Ελλάδα 06.02.2026
Η γυναίκα οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης και ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα

Ο Κακούσης παραιτείται από τη δημοσιογραφία για όσο εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου και δηλώνει αθώος

Ελλάδα 06.02.2026
Ο ίδιος με ανάρτησή του γνωστοποιεί ότι δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του και πως όλες οι συναλλαγές που είχε με το ΙΝΕ ΓΣΕΕ είχαν νόμιμη αιτία

Τσικνοπέμπτη: Πότε δεν θα γίνεται ντελίβερι ‑ Απεργούν διανομείς

Ελλάδα 06.02.2026
24ωρη απεργία έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι διανομείς στην efood για την Τσικνοπέμπτη - Ποιοι θα συμμετάσχουν

Βιολάντα: Ολοκληρώθηκε η έρευνα της πυροσβεστικής

Ελλάδα 06.02.2026
Σε τρία σημεία είχε διάβρωση ο σωλήνας του προπανίου

Σκάνδαλο σε ξενοδοχεία: Μετέδιδαν live σε παγκόσμια μετάδοση ζευγάρια σε προσωπικές στιγμές χωρίς να το γνωρίζουν

Κόσμος 06.02.2026
Οι διαχειριστές των εφαρμογών ισχυρίζονταν ότι μετέδιδαν ζωντανά εικόνα από περισσότερες από 180 κάμερες σε ξενοδοχεία

Υπουργείο Μεταφορών: 100 ευρώ το πρόστιμο για το εισιτήριο – Όσοι συλλαμβάνονται για γκράφιτι, θα τα καθαρίζουν οι ίδιοι

Ελλάδα 06.02.2026
Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου του υπουργείου Μεταφορών για τον εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση των μεταφορών