E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ηλεία: «Γεννήθηκε με καρκίνο, καλύτερα να έφευγε τότε παρά έτσι», συγκλονίζει η μητέρα της 11χρονης

Συγκλονισμένη από την άγρια δολοφοvία της 11χρονης κόρης της από τον 37χρονο θείο της στην Ηλεία είναι η μητέρα του κοριτσιού

Δημοσίευση 11/6/2024 | 08:38

Ηλεία: «Γεννήθηκε με καρκίνο, καλύτερα να έφευγε τότε παρά έτσι», συγκλονίζει η μητέρα της 11χρονης

Συγκλονισμένη είναι η ελληνική κοινώνα έπειτα από όσα διαδραματίστηκαν στο χωριό Μυρτιά της Ηλείας με τη δολοφovία ενός παιδιού μόλις 11 ετών από τα χέρια του θείου του. H ανήλικη που έπεσε θύμα άγριας δολοφovίας στο χωριό της Ηλείας, είχε εξαφανιστεί από το βράδυ της Κυριακής όταν επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του θείου του και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο ξάδερφος της μητέρας της 11χρονης ομολόγησε ότι σκoτωσε το παιδί. Μάλιστα, ο 37χρονος δε δίστασε το πρωί της Δευτέρας να πάει μαζί με τη σύζυγό του στο σπίτι της ξαδέρφης του για να της συμπαρασταθεί.

Το παιδί βρέθηκε άγρια δολοφονημένο σε χωράφι στην περιοχή Καταράχι, ανάμεσα στα Λεχαινά και την Αρετή Ηλείας.

Η μητέρα της άτυχης κοπέλας είπε χαρακτηριστικά «11 χρονών τι θα τράβηξε, τι θάvατο θα είχε». Η ίδια περιέγραψε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ότι η μικρή είχε πλύνει το αυτοκίνητο του ανθρώπου που θα γινόταν στη συνέχεια δολoφόνος της ενώ αποκάλυψε ότι το κορίτσι είχε περάσει καρκίνο στο συκώτι σε μικρότερη ηλικία.

«Το μόνο που είπε η αστυνομία είναι ότι “το κορίτσι μου είναι σε αποθήκη σκοτωμένο”. Χίλιες φορές να μου το έφερνε ο θεός, να ήταν ζωντανό και να ήταν ανάπηρο. Έντεκα χρονών τι τράβηξε, τι θάvατο θα είχε; Ήταν και πρώτος μου ξάδερφος. Αυτό το αυτοκίνητο που είχε ο θείος το είχαμε εμείς πρώτα. Το είχε ο σύζυγός μου και το πούλησε. Και η Βασούλα μου του το έπλυνε. Ήμουν μπροστά, δεν άκουσα να της πει κάτι, να της κάνει κάποιο νόημα που να μου κινήσει την περιέργεια», είπε η μητέρα της 11χρονης στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

«Έφυγε αυτός, έφυγε και ο ανιψιός μου που ήμασταν εκεί, μου λέει η κορούλα μου "μαμά πάω μέχρι τον παππούλη μου". Εγώ πήγα σπίτι, τώρα αν δεν πήγε μέχρι τον πεθερό μου, δεν ξέρω… Τι να πω; Με εμένα η κόρη μου ήταν μέχρι τις 21:10. Μέχρι τις 21:30 οι κάμερες τον δείχνουν στο φούρνο να περνάει από το φαρμακείο να έρχεται στο σπίτι», περιέγραψε.

«Από το φαρμακείο και μετά χάνονται τα ίχνη του και βρίσκονται μετά το νηπιαγωγείο. Χωρίς να έχει μπει στο αυτοκίνητο. Πήγαινε σιγά. Το είδαμε με καθαρή εικόνα αυτό το αμάξι πέρασε την ώρα που πέρασε η Βασιλική», συμπλήρωσε.

«Αυτό το κοριτσάκι όταν γεννήθηκε είχε πρόβλημα, είχε καρκίνο στο συκώτι. Έκατσα 3 μήνες στο Ρίο. Καλύτερα να μου το έπαιρνε ο θεός όταν ήταν άρρωστο παρά αυτό το πράγμα. Το παιδί μου είναι vεκρό. Να πω τι; Να ζητήσω βοήθεια σε τι; Για να το κηδέψω; Δεν έχω λόγια να πω κάτι. Εγώ ήθελα βοήθεια από όλο το κόσμο να το βρω ζωντανό. Τώρα να πω τι; Θα μου το φέρουν πίσω; Να το ζωντανέψω;», τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελβετία ‑ Καναδάς 2‑1: Πρωταθλήτριες ομίλου και στη φάση των «32»!

Αθλητικά Νέα 25.06.2026
Οι Ελβετοί κατέκτησαν την κορυφή του 2ου ομίλου, αφήνοντας τον Καναδά στη δεύτερη θέση - αποκλειστικό ρόλο έπαιξε ο Μανζάμπι

Νοσοκομείο Αττικόν: 90χρονος αποπειράθηκε να μπει στο δωμάτιο της Μάρως Κοντού με μαχαίρι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Συνελήφθη ο  υπερήλικας - Δήλωσε στον άνδρα της ασφάλειας του νοσοκομείου ότι είναι συγγενής της Μάρως Κοντού και ότι θέλει να την επισκεφθεί στο δωμάτιό της - Κίνησε υποψίες στον σεκιουριτά που έκανε έρευνα και ανακάλυψε το μαχαίρι μέσα σε ένα κουτί που υποτίθεται ότι περιείχε γλυκά

Οικογενειακή τραγωδία στην Ιταλία: Πατέρας εκτέλεσε σύζυγο και γιο ‑ «Τους ξεφορτώθηκα»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τα θύματα είναι μια 52χρονη γυναίκα και ένας 24χρονος άνδρας

«Μπαμ» από τον Παναθηναϊκό: Έντυσε στα πράσινα τον Φαλ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γάλλος σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών και ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η Γαλλία ζητά τη βοήθεια των ειδικών του καύσωνα – «Ας δούμε πως οργανώνονται οι χώρες όπως η Ελλάδα»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η συζήτηση στη Γαλλία επεκτείνεται ακόμη και στον τρόπο ένδυσης στους χώρους εργασίας

Μουντιάλ 2026: Γκανέζος πνευματιστής… έλυσε τα μάγια που έκανε στον Κέιν

E-Daily 3.Left Χτες
Είναι ξανά... ελεύθερος ο επιθετικός της Αγγλίας

Τέλος η απεργία πείνας του Αριστοτέλη Χαντζή για τα Προσφυγικά

E-Daily 2.TopNews Χτες
Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Σύνταγμα, εκπρόσωποι της κοινότητας γνωστοποίησαν ότι, ύστερα από συζήτηση αποφασίστηκε η διακοπή της κινητοποίησης αυτής της μορφής

Η 43χρονη εμπρήστρια για την φωτιά στην Κερατέα: «Θόλωσα γιατί φώναζαν τα παιδιά μου»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι αρχές εκτιμούν ότι προκάλεσε δύο διαφορετικές εστίες φωτιάς

Τραγωδία στη Λέσβο: Συγκλονίζει ο σύντροφος της 36χρονης γιατρού – «Αυτό που συνέβη είναι μία στο εκατομμύριο»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Συγκλονισμένη είναι η Λέσβος από τον θάνατο 36χρονης γιατρού του νοσοκομείου Μυτιλήνης, λίγες ημέρες αφότου έφερε στον κόσμο το παιδί της

Τραγωδία στην Τουρκία: 70χρονος Έλληνας βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο ‑ Ψάχνουν τα αίτια

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε δύο ακόμη θανάτους τουριστών στην συγκεκριμένη πόλη

Θεσσαλονίκη: Μπήκε σε κατάστημα, έκλεψε μία ισιωτική και έφυγε σαν κυρία – Δείτε το βίντεο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Θεσσαλονίκη: Ένα πρωτοφανές περιστατικό κλοπής καταγράφηκε σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στο κέντρο, με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Μυτιλήνης για τον θάνατο της 36χρονης γιατρού

Ελλάδα Χτες
«Είμαστε βαθύτατα συντετριμμένοι από την απώλεια αυτή, οι γιατροί της Μαιευτικής-Γυναικολογικής Κλινικής αλλά και όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του ΓΝ Μυτιλήνης», σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση