E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τη φοροδιαφυγή στον γάμο της: «Είναι καρφωτή από κάποια που ζηλεύει»

«Δεν θα έκανα ποτέ κακό στον τόπο όπου γεννήθηκα»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 27/1/2024 | 18:19

Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τη φοροδιαφυγή στον γάμο της: «Είναι καρφωτή από κάποια που ζηλεύει»

Θέση για το θέμα που έχει προκύψει με τον γάμο της με τον Νεκτάριο Λεμονίδη, ο οποίος μπήκε στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ για φορολογικά ζητήματα, πήρε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών και στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη.

Αρχικά δήλωσε πως σοκαρίστηκε, όταν άκουσε τη λέξη «φοροδιαφυγή». «Στην αρχή, µε τον σύζυγό µου πάθαµε σοκ στο άκουσµα της λέξης “φοροδιαφυγή”, αλλά µετά, όταν µιλήσαµε µε τον δικηγόρο µας, Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, ηρεµήσαµε, γιατί δεν έχουµε κάνει κάποιο έγκληµα. Εγώ αγαπώ την Ελλάδα, είµαι Ελληνίδα πολίτης, πληρώνω όλους µου τους φόρους και τις υποχρεώσεις µου στο κράτος. Είµαι νόµιµη. Είµαι γέννηµα-θρέµµα Ελληνίδα και δεν θα έκανα ποτέ κακό στον τόπο όπου γεννήθηκα. Από την ηλικία των 15 ετών δουλεύω, και µάλιστα σκληρά, έχω κάνει τις σπουδές µου και όλο αυτό που συµβαίνει γύρω από το όνοµά µου µού φαίνεται πρωτόγνωρο και τραγελαφικό. Εκανα έναν υπέροχο γάµο και, λόγω της αναγνωρισιµότητάς µου, υπήρχαν κάποιες εταιρείες που ήθελαν να διαφηµιστούν», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως η ίδια στις δηλώσεις της επέλεξε πολύ προσεκτικά τα ρήματα που χρησιμοποίησε, τονίζοντας πως μπορεί ο γάμος της να άξιζε 50.000, όμως δεν πλήρωσε ολόκληρο το ποσό.

«∆εν έχω καταλάβει πού είναι το κακό, από τη στιγµή που υπάρχουν τα συµφωνητικά και τα παραστατικά της συνεργασίας µας. ∆εν είµαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία επώνυµη που κάνει συνεργασίες, είτε ανταλλακτικά είτε µε έκπτωση. Θέλω να τονίσω ότι, όταν δίνω τηλεοπτικές συνεντεύξεις, πρέπει να ακούνε προσεκτικά τις λέξεις και τα ρήµατα που χρησιµοποιώ. Εγώ δήλωσα ότι “ο γάµος κοστίζει γύρω στις 50.000” όχι ότι “πλήρωσα 50.000”. Αλλο τι κοστίζει, άλλο τι πληρώνω εγώ», ανέφερε.

Η δημοσιογράφος συμπλήρωσε επίσης: «Επίσης, όταν είπα ότι ο άνδρας µου είναι κιµπάρης και γαλαντόµος και ότι τα πληρώνει όλα, δεν είπα ότι πλήρωσε το κόστος του γάµου. Επειδή κάποια ήταν ανταποδοτικά και κάποια εκπτωτικά, ο άνδρας µου πλήρωσε την έκπτωση, όχι τη διαφήµιση, ούτε το συνολικό κόστος του γάµου. Ο σύζυγός µου στην αρχή τροµοκρατήθηκε, αλλά µετά, επειδή κατάλαβε ότι όλα αυτά γίνονται για τα νούµερα της τηλεθέασης, αντιλήφθηκε ότι ο δικηγόρος µας µπορεί να το διαχειριστεί. Εγώ πιστεύω ότι όλο αυτό είναι “καρφωτή” από κάποια γκόµενα που ζηλεύει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Κατερίνα Καραβάτου εξομολογείται: «Δεν νομίζω ότι θα παντρευόμουν ξανά»

Tabloid 04.07.2025
«Τον Χρήστο Φερεντίνο τον αγαπώ πολύ και μου έχει φερθεί συγκλονιστικά», δήλωσε μεταξύ άλλων

Ανακοίνωσε τις αλλαγές στο Πρωινό ο Γ. Λιάγκας μετά το τέλος του Καλημέρα Ελλάδα

Media 04.07.2025
Αυλαία ρίχνει για αυτή τη σεζόν και το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα να κάνει ανακοινώσεις για την ερχόμενη σεζόν

Παντρεύεται ο Απόστολος Λύτρας: «Θα είναι οι δύο κόρες στον γάμο μου και όχι η μικρότερη»

Tabloid 04.07.2025
Έναν χρόνο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό στην πρώην σύζυγό του, ο Απόστολος Λύτρας παντρεύεται σήμερα, Παρασκευή 4 Ιουλίου τη νέα του σύντροφό, Δώρα Παπαδοπούλου

Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιώργος Παπαδάκης στο φινάλε του «Καλημέρα Ελλάδα»

TV Buzz 04.07.2025
«Με κάνατε να νιώσω άνθρωπος της διπλανής πόρτας

Τέλος τα βαμμένα μαλλιά για τον Ρον Μος ‑ Τα άφησε λευκά!

Tabloid 04.07.2025
Ο «Ριτζ Φόρεστερ» από τη σαπουνόπερα «Τόλμη και Γοητεία» αποφάσισε να αφήσει πλέον λευκά τα μαλλιά του

Στον ΣΚΑΪ η Τατιάνα Στεφανίδου

Media 04.07.2025
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του σταθμού

Καλημέρα Ελλάδα: Τελευταία μέρα για τον Γιώργο Παπαδάκη στην εκπομπή ‑ Δείτε το βίντεο

TV Buzz 04.07.2025
Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της

Katy Perry‑Orlando Bloom: Χώρισαν και επίσημα μετά από 8 χρόνια γάμου

Tabloid 04.07.2025
Με επίσημη ανακοίνωση του, το πρώην, πλέον, ζευγάρι έριξε τους τίτλους τέλους

Κάιλι Τζένερ: Με λεοπάρ μπικίνι και κεράσια στην Τοσκάνη ‑ Δείτε φωτογραφίες

Tabloid 04.07.2025
Οι εικόνες δημιούργησαν νέα ερωτήματα για τις αισθητικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί

Khloe Kardashian: Ανοίγει τα χαρτιά της για τις αισθητικές επεμβάσεις – Τι έχει κάνει πραγματικά

Tabloid 04.07.2025
«Υπάρχουν πολλές λύσεις πριν καταφύγουμε στο νυστέρι»

Ο Harry Styles φιλήθηκε με μυστηριώδη γυναίκα κι όλοι ψάχνουν ποια είναι!

Tabloid 04.07.2025
Το φιλί που έβαλε φωτιά στο ίντερνετ: Ο Harry Styles και η «άγνωστη» του Glasto