E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η «άγνωστη» στάση του σeξ που όμως οι περισσότεροι την έχουν δοκιμάσει

Μια από τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις στο Google

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/12/2023 | 00:13

Η «άγνωστη» στάση του σeξ που όμως οι περισσότεροι την έχουν δοκιμάσει
Photo by Womanizer Toys on Unsplash

Το πρέτσελ, όπως γνωρίζουμε, είναι ένα αλμυρό γερμανικό κουλούρι που έχει ταυτιστεί με την περιοχή της Βαυαρίας. Η γέννησή του έγινε τον 7ο αιώνα μέσα στην Καθολική Εκκλησία, ως ανάγκη για μια τροφή που θα ήταν ιδανική για την Μεγάλη Σαρακοστή αλλά και μιας λιχουδιάς για να επιβραβεύουν τα παιδιά που μάθαιναν τις προσευχές τους.

Ποιος θα το έλεγε στους καθολικούς κληρικούς, ότι περίπου 1,5 χιλιετία μετά, το πρέτσελ θα αποκτούσε δημοφιλία, όχι για λόγους γαστρονομίας αλλά εντελώς διαφορετικούς.

Όπως αναφέρει το Google Trends, σε τουλάχιστον 14 πολιτείες των ΗΠΑ, η «στάση πρέτσελ» βρέθηκε στην κορυφή των αναζητήσεων. Η στάση αυτή, που όπως φαίνεται είναι κάτι σαν γνωστή - άγνωστη για τους περισσότερους, έρχεται σε πέρας όταν το άτομο που βρίσκεται από κάτω ξαπλώνει στο πλάι, το άτομο από πάνω γονατίζει καβαλώντας το κάτω πόδι του/της συντρόφου και κρατώντας το άλλο, επιτρέποντας έτσι βαθύτερη διείσδυση.

@Better Health Magazine

Όπως λένε οι ειδικοί πρόκειται για μια στάση με ρομαντική διάθεση, που έχει οικειότητα, όπως το ιεραποστολικό. Όμως μπορεί να γίνει και ζωώδης και πιο πρωτόγονη, όπως το doggy. Περισσότερες πληροφορίες για αυτήν τη στάση δίνουν ο sex therapist Δρ Ian Kerner, Ph.D. και η ειδική σε θέματα σeξ Ashley Cobb.

Όπως εξηγεί Cobb, «η στάση πρέτσελ είναι επιτρέπει τη βαθύτερη διείσδυση» ενώ την χαρακτηρίζει ιδανική για παρτενέρ με μεγάλη διαφορά ύψους. Ο Δρ. Kerner συμπληρώνει πως η στάση προσφέρει περισσότερη ελευθερία κινήσεων για παιχνίδι με το στήθος ή την κλειτορίδα της συντρόφου, είτε με τα χέρια, είτε με ερωτικά βοηθήματα.

Το σημαντικότερο «προσόν» της στάσης πρέστσελ, συνεχίζει ο Kerner, είναι η «βαθιά οπτική επαφή», που προάγει την οικειότητα αλλά επιτρέπει και τη μεταφορά της έντασης που έχει το βλέμμα στη συνουσία και την απογείωση έτσι της σeξουαλικής εμπειρίας.

Φυσικά έχει και τα αρνητικά της. Απαιτεί επιδεξιότητα από τον παρτενέρ που βρίσκεται στην πάνω πλευρά, ενώ για όσους βρίσκονται κάτω η στάση του σώματος είναι λίγο άβολη έτσι όπως θα έχουν στρίψει τον κορμό τους αλλά και ίσως επώδυνη αν δεν αντέχουν την βαθιά διείσδυση ή έχουν πόνο στο ισχίο.

Επίσης, ίσως να απογοητεύσει τα άτομα που θέλουν γρήγορες εναλλαγές, εκτός αν δεν έχουν πρόβλημα να αφιερώσουν λίγα δευτερόλεπτα παραπάνω για να «ξεμπλέξουν» τα κορμιά τους για την επόμενη στάση. Άλλωστε, η στάση επιδέχεται προσαρμογές, όπως αλλαγή στη γωνία διείσδυσης αν οι παρτενέρ από κάτω φέρουν τα γόνατα πιο κοντά στο στήθος τους, αλλά και στην ένταση της πράξης αν αγκιστρώσουν το πόδι πίσω γύρω από τους παρτενέρ ώστε να ελέγχουν την κίνηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πασχαλινά κουλουράκια σε 15 λεπτά

Food 03.05.2024
Πως να φτιάξετε σωστά Πασχαλινά κουλουράκια εύκολα με επαγγελματικό αποτέλεσμα

Τα νέα bakeries της Αθήνας που ξεφουρνίζουν τις πιο νόστιμες λιχουδιές

Eat + Drink 03.05.2024
Μας τρέχουν τα σάλια με αυτές τις εικόνες!

Νέα έρευνα δείχνει πως αυτή η διατροφή προσθέτει 13 χρόνια στη ζωή σας

Body+Mind 03.05.2024
Nέα έρευνα διαπίστωσε ότι η κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών μπορεί να ενισχύσει την υγεία σας

Αυτή η παραλλαγή του γαλλικού μανικιούρ είναι τέλεια για την άνοιξη

Style Χτες
Αλλωστε, η ζωή είναι πολύ μικρή για βαρετά νύχια!

Η βιταμίνη που σβήνει τα σημάδια της γήρανσης

Body+Mind Χτες
Νέα έρευνα αλλάζει τα δεδομένα

Xάσε 5 κιλά μέχρι το καλοκαίρι με αυτή την εύκολη διατροφή

Body+Mind Προχτές
Μια αποτελεσματική μέθοδος, η υιοθέτηση ενός ισορροπημένου σχεδίου διατροφής χωρίς υπερβολές

Διαιτολόγος αποκαλύπτει ένα κόλπο για τον έλεγχο της όρεξης

Body+Mind Προχτές
Όταν θέλετε να χάσετε βάρος

Aυτό το παντελόνι χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το πιο δροσερό ανοιξιάτικο στυλ

Style Προχτές
Αυτό είναι το μοναδικό παντελόνι που θα χρειαστείς την άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι!