E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Έφτιαξε δικό της κόμμα ώστε να υποστηρίξει το «πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια»

Ποιο είναι το μανιφέστο της

Δημοσίευση 23/3/2023 | 20:59

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Έφτιαξε δικό της κόμμα ώστε να υποστηρίξει το «πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια»

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά το πολιτικό της «διαζύγιο» της από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο βρήκε τη νέα της «στέγη» την οποία και δημιούργησε. Η πολιτεύτρια ανακοίνωσε μέσω των social media πως ίδρυσε νέο πολιτικό κόμμα το οποίο ονομάζεται «ΠΑΤΡΙΔΑ». Μάλιστα όπως τονίζει η ίδια «ερχόμαστε δυνατά για το μέλλον μας, την Πατρίδα μας και τα παιδιά μας».

Στο μανιφέστο της, η Αφροδίτη Λατινοπούλου επαναλαμβάνει συνεχώς πως «έχουμε βαρεθεί» και τα «βάζει» με τα κακώς κείμενα της κοινωνίας ενώ τονίζει πως τόσο η ίδια όσο και συνυποψήφιοι της στο κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ» είναι Έλληνες και νέοι άνθρωποι.

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου ακούγεται να λέει στο βίντεο με το οποίο ανακοίνωσε το νέο κόμμα: «Έχουμε βαρεθεί σαράντα χρόνια να ψηφίζουμε διαφορετικά υποτίθεται κόμματα που καταλήγουν να ασκούν ολόιδιες πολιτικές. Έχουμε βαρεθεί άλλα να υπόσχονται τα κόμματα προεκλογικά και άλλα να κάνουν μετεκλογικά. Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε τις πόλεις μας παραδομένες στη βρόμα, την ανασφάλεια και την εγκληματικότητα. Έχουμε βαρεθεί τα κέντρα εξουσίας να νοιάζονται περισσότερο για όσους μπαίνουν λαθραία στη χώρα μας, να τους μοιράζουν αφειδώς ΑΜΚΑ και επιδόματα σε βάρος των Ελλήνων πολιτών. Έχουμε βαρεθεί να πληρώνουμε του κόσμου τους φόρους για να πηγαίνουν οι κόποι σε επιδόματα δήθεν ευπαθών ομάδων και να στερούμαστε πόρους και παροχές όλοι οι υπόλοιποι. Έχουμε βαρεθεί όλα τα κόμματα του Κοινοβουλίου να υιοθετούν το άθλιο αριστερό αφήγημα της ορθοπολιτικής ατζέντας προσπαθώντας να βαφτίσουν το κρέας ψάρι και κυνηγώντας όποιον τους χαλάει τη σούπα.

Έχουμε βαρεθεί οι εγκληματίες να μπαινοβγαίνουν από τις φυλακές λες και πάνε από το σπίτι τους στο εξοχικό και τούμπαλιν ή να μην καταδικάζονται καθόλου χάρη σε ένα νομικό σύστημα και μια δικαιοσύνη που κλείνει τα μάτια πολλές φορές προς αυτόν που έχει τα λεφτά αλλά αποφασίζει να βγάλει σε πλειστηριασμό μέσα σε μια νύχτα τα σπίτια δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων.

Έχουμε βαρεθεί να έχουμε διαλυμένα δημόσια σχολεία, δημόσια νοσοκομεία και δρόμους κα να μη νοιάζεται κανείς. Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε να διώκεται η θρησκεία μας και οι δράστες να το κάνουν ανενόχλητοι χωρίς να βρίσκονται ποτέ. ΄Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε την αστυνομία να θέλει να κάνει τη δουλειά της και να μην την αφήνουν τα πολιτικά κέντρα. Έχουμε βαρεθεί διαχρονικά την κάλυψη στα παραμύθια της αριστεράς μην τυχόν και φτερνιστεί και κρυώσουμε. Έχουμε βαρεθεί να μας πνίγει ένα κράτος Φρανκεστάιν στους φόρους στερώντας μας το δικαίωμα να αναπνεύσουμε. Έχουμε βαρεθεί να ψάχνουμε κρεβάτι στην εντατική για τους δικούς μας ανθρώπους και να χρειαζόμαστε κάποιον ισχυρό να μας βοηθήσει για να το βρούμε. Έχουμε βαρεθεί να μην υπάρχει πουθενά διαφάνεια και αξιοκρατία.

Έχουμε βαρεθεί πολιτικούς υπεύθυνους – ανεύθυνους για τραγωδίες να αναλαμβάνουν μέρος στις εκλογές σα να μην συμβαίνει τίποτα. Έχουμε βαρεθεί να είμαστε η νέα γενιά που είναι μονίμως παραγκωνισμένη απαξιωμένη και με 700 ευρώ στο έλεος του Θεού προσπαθώντας να επιβιώσει αξιοπρεπώς αυτόνομα και να κάνει οικογένεια.

Έχουμε βαρεθεί να αναγκαζόμαστε να φεύγουμε στο εξωτερικό αφού εδώ μας στερούν το μέλλον. Έχουμε βαρεθεί να μας στερούν την αξιοπρέπειά μας και να ζητιανεύουμε για να τη βρούμε. Έχουμε βαρεθεί να μην έχουμε ουσιαστικές επιλογές στην κάλπη και πάντα να ψηφίζουμε τον λιγότερο ανίκανο για να αποδειχθεί μετά το ίδιο ανίκανος με αυτόν που έφυγε.

Ως εδώ, φτάνει.

Τώρα έχουμε επιλογή. Στις επόμενες εκλογές επιλογή υπάρχει και έχει όνομα. ΠΑΤΡΙΔΑ.

Για να βάλουμε φρένο στην κατηφόρα της χώρας μας. Η ΠΑΤΡΙΔΑ είναι το κόμμα που υπηρετεί το συμφέρον της Ελλάδας. Συγκροτείται από Έλληνες και Ελληνίδες στην πλειοψηφία νέους , πολίτες της διπλανής πόρτας, αξιόλογους και άφθαρτους.

Ζούμε την καθημερινότητα, υπηρετούμε την κοινή λογική. Αγαπάμε την πατρίδα μας, το θεσμό της οικογένειας, τη θρησκεία μας και αγωνιζόμαστε απέναντι στο σύστημα της διαπλοκής για το καλύτερο μέλλον που μας αξίζει και αυτή τη φορά δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να απέχουμε από τις κάλπες ή να ψηφίσουμε λευκό δυναμώνοντας τα συστημικά κόμματα».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρία Ζαχάροβα: Κατηγορεί Μακρόν, Μερτς και Στάρμερ για χρήση ναρκωτικών

Κόσμος 11.05.2025
«Την τύχη της Ευρώπης αποφασίζουν εξαρτημένοι»

Πρόστιμο 400 ευρώ αν δεν έχετε αυτό το χαρτί στο αυτοκίνητο

Ελλάδα 11.05.2025
Ποιο είναι αυτό το χαρτί - πού θα το βρείτε

Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Δεν ισχύουν όσα είπε ο Κασσελάκης για συνεργασία»

Πολιτική 11.05.2025
«Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε», δήλωσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας

Τραγωδία στην Ηλεία: Nεκρός 4χρονος που έπεσε στη χαράδρα στη Νέδα

Ελλάδα 11.05.2025
Κατέληξε ο 4χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά όταν κατά τη διαρκεια πεζοπορίας έπεσε μαζί με τον πατέρα του σε χαράδρα στη Νέδα, στα σύνορα Ηλείας και Μεσσηνίας

Νέα Σμύρνη: Το άγνωστο οικογενειακό δράμα πίσω από τη δολοφονία του 45χρονου από τον πατέρα του

Ελλάδα 11.05.2025
Ο πατέρας του άνδρα μαχαίρωσε τον άτυχο 45χρονο στο λαιμό

Πάπας Λέων: Η πρώτη προσευχή του στο Βατικανό – «Τέλος ο πόλεμος, ποτέ ξανά»

Κόσμος 11.05.2025
«Κουβαλώ στην καρδιά μου τα βάσανα του αγαπημένου ουκρανικού λαού» σημείωσε

Αγρίνιο: Ποινικές διώξεις για τους 40 θανάτους στη ΜΕΘ του νοσοκομείου την περίοδο της πανδημίας

Ελλάδα 11.05.2025
Κακουργηματικές διώξεις κατά μελών της διοίκησης και της νοσηλευτικής υπηρεσίας

Ρόδος: Ανδρας θάφτηκε ζωντανός κάτω από χώματα

Ελλάδα 11.05.2025
Στο σημείο έχουν σπεύσει 12 πυροσβέστες, οι οποίοι επιχειρούν με κάθε μέσο για να προσεγγίσουν το σημείο και να απεγκλωβίσουν τον άνδρα

«Fake news τα περί απαγόρευσης λειτουργίας ψησταριών σε πανηγύρια» – Δεν έχει αλλάξει καμία ρύθμιση λέει η ΝΔ

Ελλάδα 11.05.2025
«Αυτό που προβλέπεται εδώ και πολλά χρόνια είναι ότι η προσφορά φαγητού θα πρέπει να γίνεται από πωλητές που φέρουν την κατάλληλη άδεια»

Ζελένσκι: Πρώτα εκεχειρία, μετά συνομιλίες με τη Ρωσία

Κόσμος 11.05.2025
Ο Πούτιν πρότεινε άμεσες διαπραγματεύσεις την Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη ενώ Ευρωπαίοι και Τραμπ μιλούσαν για εκεχειρία από τη Δευτέρα

Οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: Πατέρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον γιο του

Ελλάδα 11.05.2025
Οι αστυνομικοί βρήκαν νεκρό μέσα σε λίμνη αίματος τον 45χρονο

Επίδειξη ισχύος από την Τουρκία: Επιτυχημένο δοκιμαστικό πλήγμα του κατευθυνόμενου πυραύλου ATMACA, τουρκικής κατασκευής

Κόσμος 11.05.2025
«Αλλη μια πρωτιά στη Γαλάζια Πατρίδα» αναφέρεται στην ανάρτηση του τουρκικού υπουργείου Αμυνας