E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το μενού του πρίγκιπα William: Τι τρώει κάθε μέρα;

Kαι ποιο είναι το αγαπημένο γεύμα του

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 19/12/2022 | 12:06

Το μενού του πρίγκιπα William: Τι τρώει κάθε μέρα;

Βy the way, o Πρίγκιπας της Ουαλίας ονομάζεται επίσης Δούκας της Κορνουάλης, καθώς αναλαμβάνει το Δουκάτο της Κορνουάλης από τον πατέρα του -Ενώ ο τίτλος της Ουαλίας είναι ίσως πιο διάσημος παγκοσμίως, το Δουκάτο της Κορνουάλης είναι μια περιουσία 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων και περιλαμβάνει την επωνυμία Duchy Originals προϊόντων διατροφής υψηλής ποιότητας.

Αυτό σημαίνει ότι, μόλις ξεπεράσετε τους μεγάλους τίτλους και τα τεράστια κομμάτια περιουσίας που είναι επίσης συνδεδεμένα σε οποιαδήποτε βασιλική διαδοχή, ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μόλις κληρονόμησε τη μεγαλύτερη μάρκα βιολογικών τροφίμων και ποτών στο Ηνωμένο Βασίλειο!

Και μιας και μιλάμε για τρόφιμα, ξέρατε ότι το αγαπημένο γεύμα του Γουίλιαμ είναι το ψητό κοτόπουλο; Mάλιστα σε συνέντευξή του είπε πως δεν του αρέσουν καθόλου τα μπαχαρικά και λατρεύει ένα σπάνιο ελβετικό τυρί με ξηρούς καρπούς.

Ωστόσο, σε μια πρόσφατη περιοδεία στην Κορνουάλη για να ξεκινήσει το δουκάτο του, ο Πρίγκιπας έδωσε κάποιες άμεσες πληροφορίες για την καθημερινή του διατροφή, σύμφωνα με το Cornwall Live. 

Κάνει λοιπόν ένα δυνατό ξεκίνημα της ημέρας, με ένα τέλειο βρετανικό πρωινό με δύο αυγά, βουτυρωμένο τοστ ολικής αλέσεως, χυμό μήλου και τσάι με γάλα και ζάχαρη.

Όπως συμβαίνει συχνά τις εργάσιμες μέρες, τα μεσημέρια θα φάει απλώς ένα σάντουιτς "με ό,τι μπορείτε να φανταστείτε" μέσα, και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. Και πίνει πολύ καφέ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τι να φας πριν και μετά τη γυμναστική για να έχεις ενέργεια

Body+Mind Χτες
Τα σνακ που θα σε βοηθήσουν πολύ

Φεστιβάλ Καννών: Οι πιο καλοντυμένες της βραδιάς

Style Προχτές
Best dressed σε ένα από τα ωραιότερα μέρη

Τα 2 νέα μαγαζιά για να απολαύσεις το brunch σου στην Αθήνα

Eat + Drink Προχτές
Για να ξεκινήσεις όμορφα την ημέρα σου!

Bikini Ready: Τι έρχεται φέτος στις τάσεις των μαγιό

Style 14.05.2024
Το 2024, ο κόσμος των μαγιό είναι έτοιμος για μια συναρπαστική εξέλιξη