E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η γυναίκα με το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο

H Annie Hawkins-Turner βγάζει εκατομμύρια φορώντας σουτιέν No 102ZZZ

Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ Δημοσίευση 7/9/2022 | 00:00

Η γυναίκα με το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο
Instagram

Η Annie Hawkins-Turner (η οποία είναι περισσότερο γνωστή με το ψευδώνυμο, Norma Stitz) γιορτάζει 31 χρόνια από τότε που μετέτρεψε το γιγάντιο, φυσικό στήθος της σε μια επιτυχημένη και κερδοφόρα επιχείρηση.

Το 63χρονο fetish-model από την Atlanta της Georgia κατέχει το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες για το εντυπωσιακά πληθωρικό της ντεκολτέ από το 1999. Τα απίστευτα μεγάλα στήθη της ζυγίζουν 30 κιλά το καθένα και έχουν μήκος πάνω 13,5 μ. το καθένα, ενώ εξακολουθούν να αναπτύσσονται.

To στήθος της Annie άρχισε να αναπτύσσεται όταν ήταν ακόμα σε ηλικία πέντε ετών και στα εννιά είχαν ήδη μέγεθος 36D.

«Όταν ήμουν έφηβη πάλευα με το γεγονός ότι το στήθος μου συνέχιζε να μεγαλώνει και να μεγαλώνει», δηλώνει. «Τελικά διαγνώστηκα με γιγαντομαστία, μια κατάσταση που περιλαμβάνει αργή, προοδευτική ανάπτυξη του ιστού του μαστού και γι' αυτό το στήθος μου συνεχίζει να μεγαλώνει ακόμα και σήμερα». Η Annie ονομάστηκε «κορίτσι με το στήθος της φάλαινας» από τους συνομηλίκους της και φοβόταν ότι τα αγόρια ήθελαν να βγουν ραντεβού μόνο λόγω του μεγάλου στήθους της.

Ωστόσο, το 1991 γνώρισε τον «έρωτα της ζωής μου», Allen Turner, έναν αξιωματικό της πολεμικής αεροπορίας που ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερος της. «Προς έκπληξή μου ανακάλυψα ότι ο Allen αγαπούσε τις μεγάλες γυναίκες και πίστευε ότι το στήθος μου ήταν υπέροχο», είπε. «Παρά τη διαφορά ηλικίας τα πήγαμε πολύ καλά. Ενίσχυσε την αυτοπεποίθησή μου, μου έλεγε συνεχώς ότι ήμουν όμορφη και αποδεχόταν εμένα και τα ..."παιδιά" μου».

Μετά από πέντε χρόνια σχέσης, το ζευγάρι παντρεύτηκε και ο Allen ενθάρρυνε την Άννι να αρχίσει να εκμεταλλεύεται στο έπακρο το υπερμέγεθες στήθος της. «Με ενθάρρυνε να στείλω μερικές φωτογραφίες σε ένα εξειδικευμένο περιοδικό ένα χρόνο αφότου γνωριστήκαμε και ... πλημμύρισα από αιτήματα», είπε. «Ήταν ένα περιοδικό που παρουσίαζε λευκές γυναίκες και εμφανίστηκα, σπάζοντας, υποθέτω, ακόμα ένα ρεκόρ».

Η καριέρα της Annie άνθισε από εκεί - δημιούργησε έναν ιστότοπο και ζήτησε από τους άνδρες να θαυμάσουν τα "κορίτσια" της. Μέσα σε μήνες είχε πάνω από ένα εκατομμύριο συνδρομητές και έβγαλε 40.000 λίρες τον πρώτο της χρόνο. Η Annie πιστώνει την επιτυχία της στον Allen και λέει ότι χωρίς αυτόν δε θα είχε πετύχει την καριέρα που έχει.

Δυστυχώς, o Allen πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα το 2003, αλλά η Annie συνέχισε την επιχείρησή της, όπου βλέπει το μοντέλο της, να κάνει διαλέξεις και να κάνει ξεχωριστές εμφανίσεις.

Οι γιατροί συμβούλεψαν την Annie, η οποία φοράει μέγεθος 22 και το στήθος της είναι 1.707 εκ (δηλαδή, 17 μέτρα περίπου), να κάνει μείωση του μαστού, αλλά εκείνη αρνήθηκε.

«Δε θέλω να τα βάλω με τη φύση. Καθώς το στήθος μου μεγάλωνε, οι μύες στην πλάτη μου αναπτύχθηκαν και τους υποστήριξαν», είπε.
«Μπορώ να οδηγήσω μόνο ένα 4x4 τζιπάκι και χρειάζομαι ένα μεγαλύτερο κάθισμα στο αεροπλάνο. Πρέπει να είμαι πολύ προσεκτική όταν κατεβαίνω σκάλες για να μην πέσω».

Η Annie, δεν μπορεί να κοιμηθεί ανάσκελα γιατί το βάρος μπορεί να τη σκοτώσει, πρέπει να κάνει sex με συγκεκριμένους τρόπους και δεν έχει θηλάσει ποτέ τα παιδιά της – τον ​​Darius και την Clara – για να μην τα πνίξει.

Αισθάνεται, όμως, ότι αυτές οι ταλαιπωρίες δεν έχουν σημασία γιατί αυτό το στήθος της έχει ... κερδίσει πάνω από ένα εκατομμύριο λίρες.

"Με αυτά τα πελώρια στήθη, μπόρεσα να σπουδάσω τα παιδιά μου στα καλύτερα κολέγια, να αγοράσω ωραία σπίτια και να ταξιδέψω τον κόσμο. Είμαι η κυρία του εαυτού μου".

Η Annie λέει ότι τα παιδιά της είναι περήφανα γι' αυτήν, αλλά μερικές φορές «θυμώνουν» όταν οι θαυμαστές την κοιτάζουν. Συμπληρώνει τώρα 31 χρόνια ως ...boob-preuner και έχει ξεκινήσει την παγκόσμια αναζήτηση της σε παγκόσμιο βεληνεκές για μοντέλα με το ίδιο μεγάλα φυσικά στήθη.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι έρευνες που θα αλλάξουν την ιατρική

Νέα Εποχή 28.04.2024
Ελπιδοφόρα μηνύματα

Πώς ένα μέντιουμ, η Ελένη Ζακυνθινού οδήγησε την αστυνομία στην εξιχνίαση μιας υπόθεσης το 1934

Ιστορικά 28.04.2024
«Πώς ένα μέντιουμ οδήγησε τας αστυνομικάς αρχάς εις την ανακάλυψιν δύο διαρρηκτών»

Βίλα Μαργαρίτα, η έπαυλη των Αθηνών που δεν υπάρχει πια

Ιστορικά 28.04.2024
Βρισκόταν στη συνοικία των Αμπελοκήπων

Πώς η Βιέννη κράτησε τις τιμές των κατοικιών της σε λογικά επίπεδα και γκρέμισε τα ταμπού

Stories 28.04.2024
Τι είναι τα Gemeindebau που κάνουν τη Βιέννη να ξεχωρίζει στον ευρωπαϊκό χάρτη για τη σταθερότητα της πολιτικής της στη στέγαση

Γιατί οι γυναίκες στη Νότια Κορέα αρνούνται να βγαίνουν με άνδρες

Stories 28.04.2024
Ο πόλεμος των φύλων στη Νότια Κορέα

Η ηθοποιός Jean Spangler εξαφανίστηκε μια νύχτα. Το μόνο που βρήκαν ήταν ένα σημείωμα

Πρόσωπα 28.04.2024
Η περίπτωση της Jean Spangler, της επίδοξης ηθοποιού που εξαφανίστηκε χωρίς ίχνη το 1949

Οι κήποι των celebrities που έγιναν viral

Αρχιτεκτονική Χτες
Αν έχεις χρήματα όλα είναι κάπως πιο εύκολα

Οι χώρες με το χαμηλότερο IQ παγκοσμίως

Νέα Εποχή Χτες
Ο παγκόσμιος μέσος όρος IQ είναι 82,12

Ο ερασιτέχνης αστρονόμος που τελικά ανακάλυψε έναν πλανήτη

Ιστορικά Χτες
Αλλά δεν τον ονόμασε αυτός

Tι συνέβη τη μέρα που έγινε το μεγάλο κραχ της Wall Street

Ιστορικά Χτες
Η Χρηματιστηριακή Κρίση του 1929 ήταν η πιο καταστροφική του χρηματιστηρίου στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών