E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το μυστικό σeξι δωμάτιο στο καμπαρέ Moulin Rouge που διατίθεται μόνο για ένα ευρώ

Μέσω Airbnb

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 26/5/2022 | 00:37

Το μυστικό σeξι δωμάτιο στο καμπαρέ Moulin Rouge που διατίθεται μόνο για ένα ευρώ
@airbnb.com

Η πλατφόρμα ενοικιαζόμενων κατοικιών Airbnb, αποκάλυψε μια σeξι και απομονωμένη διαμονή, ακριβώς μέσα στον εμβληματικό κόκκινο ανεμόμυλο του καμπαρέ Moulin Rouge στο Παρίσι. Όπως αναφέρει η πλατφόρμα «έχει σχεδιαστεί πολυτελώς για να μεταφέρει τους επισκέπτες πίσω στο χρόνο στα τέλη του 19ου αιώνα».

Το μυστικό δωμάτιο βρίσκεται στο ιστορικό αξιοθέατο του Παρισιού και διατίθεται για μόλις 1 ευρώ τη βραδιά. Όπως είπε ο εκπρόσωπος της εταιρείας, το εσωτερικό του ανεμόμυλου έχει μετατραπεί σε μπουντουάρ της Belle Epoque, την εποχή που άνθισαν τα καμπαρέ.

Μερικοί τυχεροί καλεσμένοι λοιπόν, θα έχουν την ευκαιρία να κοιτάξουν πίσω από τις κουρτίνες, να έχουν πρόσβαση στα παρασκήνια και το θέατρο, να φάνε ένα παραδοσιακό γαλλικό γεύμα αποτελούμενο από τρία πιάτα, να έχουν τις καλύτερες θέσεις στην περίφημη παράσταση Féerie, αλλά και μια διανυκτέρευση στον ανεμόμυλο. Κι όλα αυτά έναντι μόλις 1 ευρώ.

«Η παρουσία σε μια παράσταση στο Moulin Rouge προσφέρει μια απόδραση από την καθημερινότητα και μια απίστευτη βύθιση στη γοητεία και το μεγαλείο του French Music Hall», δήλωσε η ίσως κορυφαία χορεύτρια του Moulin Rouge, Claudine Van Den Bergh, η οποία θα έχει και τον ρόλο της οικοδέσποινας. «Το εσωτερικό του αγαπημένου μας ανεμόμυλου εμπνευσμένο από την Belle Époque θα μεταφέρει τους επισκέπτες στην εποχή από την οποία αναδύθηκε αυτό το διαχρονικό καμπαρέ».

Βέβαια οι διαμονές θα είναι περιορισμένες. Για την ακρίβεια θα υπάρξουν μόλις τρεις διανυκτερεύσεις, για δυο άτομα η καθεμία, στις 13, 20 και 27 Ιουνίου.

Το Moulin Rouge βρίσκεται στην καρδιά της Μονμάρτης και είναι γνωστό ως το μέρος που γεννήθηκε το γαλλικό Cancan, ίσως του πιο γνωστού καμπαρέ του κόσμου αλλά και παραστάσεων που σημάδεψαν την Belle Epoque.

Για να αναδημιούργησει την ατμόσφαιρα της εποχής, η Airbnb συνεργάστηκε με τον διάσημο Γάλλο ιστορικό του 19ου αιώνα, Jean-Claude Yon, για να καταφέρει να κάνει όσο πιο αυθεντικό το εσωτερικό του ανεμόμυλου και όσο γίνεται πιο κοντά στην πραγματικότητα του παρελθόντος.

«Η εποχή της Belle Époque ήταν μια εποχή που άνθισε ο γαλλικός πολιτισμός και οι τέχνες –και κανένα ορόσημο δεν είναι πιο εμβληματικό για εκείνη την περίοδο από το Moulin Rouge», είπε ο Yon. «Αυτό το μυστικό δωμάτιο μέσα στον διάσημο ανεμόμυλο του καμπαρέ έχει σχεδιαστεί για να σας μεταφέρει σε ένα αυθεντικό ταξίδι πίσω στο χρόνο για να γνωρίσετε τη γαλλική πρωτεύουσα των τεχνών και των απολαύσεων σε μια στιγμή στην ιστορία».

Ο ανεμόμυλος κατασκευάστηκε το 1889, για να χαιρετίσει την αγροτική προέλευση της τοποθεσίας και ανακατασκευάστηκε 30 χρόνια αργότερα, μετά από μια πυρκαγιά. Τώρα είναι η πρώτη φορά που θα ανοίξει για το κοινό.

Στο μυστικό αυτό δωμάτιο, οι επισκέπτες θα βρουν ένα πανέμορφο μπουντουάρ με χαρακτηριστικά art nouveau, όπως μια χάρτινη μινιατούρα, γκαρνταρόμπα με αντικείμενα από την Belle Epoque και μια ιδιωτική βεράντα όπου οι επισκέπτες μπορούν να πιούν ένα κοκτέιλ, πριν ή μετά την παράσταση. Η πλατφόρμα για τις κρατήσεις άνοιξε στις 17 Μαΐου στις 7 μ.μ.

Πηγή φωτογραφιών: airbnb.com

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς θα σωθείς από τις παρανυχίδες και τα πετσάκια που σου χαλάνε το μανικιούρ

Body+Mind 28.04.2024
Τι μπορεί να κάνεις λάθος και δεν τα ξεφορτώνεσαι

Πως θα απαλλαγείς από την δυσκοιλιότητα

Body+Mind 28.04.2024
Μυστικά κατά της δυσκοιλιότητος

Ο νόστιμος ξηρός καρπός που θα σταματήσει τις λιγούρες σου

Food 28.04.2024
Έχει επίδραση στο κέντρο αυτοελέγχου του εγκεφάλου

Λαύκος: Το ελληνικό χωριό που απαγορεύονται τα αυτοκίνητα

Ταξίδια 28.04.2024
Το πανέμορφο χωριό του Πηλίου που πρέπει να επεισκεφθείς

Πώς να φτιάξεις εύκολα το δικό σου πρωτομαγιάτικο στεφάνι

Σπίτι Χτες
Ο πιο ωραίος τρόπος για να νιώσεις από κοντά την πανέμορφη ανοιξιάτικη φύση!

Αυτές είναι οι απαραίτητες πρωτεΐνες και βιταμίνες για το δέρμα σου

Body+Mind Χτες
Ανάλογα τις ανάγκες σου, βάλτα στην καθημερινότητά σου

Tελικά κάθε πότε πρέπει να κόβουμε τα μαλλιά μας;

Body+Mind Χτες
Εξαρτάται από κάποιους παράγοντες

Η καλύτερη άσκηση για να καθυστερήσουμε τη γήρανση

Body+Mind Χτες
Ποια άσκηση μας κάνει βιολογικά νεότερους;

Αυτή είναι η γυμναστική που κάνει η JLO

Body+Mind Προχτές
Ξεκίνα σήμερα!

Οι πιο προστατευτικές ράτσες σκύλων

Pets Προχτές
Κάνουν τα πάντα για το αφεντικό τους