E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαθητής πήγε στο σχολείο του με αεροβόλο γιατί του έκαναν bullying

Είχε δεχθεί άγριο bullying από μαθητές της γ’ γυμνασίου

Δημοσίευση 24/3/2022 | 09:09

Μαθητής πήγε στο σχολείο του με αεροβόλο γιατί του έκαναν bullying

Μαθητής της Α’ Γυμνασίου, εντοπίστηκε στον χώρο του σχολείου έχοντας μαζί του αεροβόλο όπλο, το οποίο φέρεται να είχε πάρει κρυφά από τον αδελφό του. Το παιδί, σύμφωνα με καταγγελίες, δεχόταν bullying από μεγαλύτερους συμμαθητές του και να τον είχαν παρενοχλήσει στο παρελθόν.

Το παιδί, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, φέρεται να είχε στην κατοχή του το αεροβόλο ακόμα και κατά την διάρκεια του διαλείμματος, ενώ προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση όταν οι γονείς πληροφορήθηκαν το γεγονός. Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η Αστυνομία και έπειτα από έρευνα εντοπίστηκε το αεροβόλο όπλο στον χώρο του.

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι το 13χρονο παιδί κουβαλούσε μαζί του το αεροβόλο γιατί ένιωθε απειλή από μεγαλύτερους μαθητές. Είχε δεχθεί άγριο bullying από μαθητές της γ’ γυμνασίου και το οικογενειακό του περιβάλλον είχε ενημερώσει το σχολείο για την βίαιη συμπεριφορά των παιδιών. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η διεύθυνση του σχολείου δεν έγινε κάτι και ο εκφοβισμός συνεχιζόταν, με το παιδί να νιώθει – όπως υποστηρίζει το περιβάλλον του – ότι πρέπει να προστατευτεί μόνο του.

Ο σύλλογος διδασκόντων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται να συνεδριάσει και προσανατολίζεται στην απομάκρυνση του παιδιού από το σχολείο. Σύμφωνα με μαρτυρίες άλλων γονιών, πρόκειται για ένα συνεσταλμένο παιδί που δεν έχει δώσει αφορμές.

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία και μετά από εντολή εισαγγελέα ο 13χρονος μαθητής αφέθηκε ελεύθερος. Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Κόπτση, Γενικό Γραμματέα του Υπ. Παιδείας ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί επισκέφθηκαν σήμερα το σχολείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γαλλία: Τεράστια πυρκαγιά έξω από το Παρίσι ‑ Επιβάτης σε αεροπλάνο καταγράφει τον πύρινο εφιάλτη

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής χαρακτηρίζεται «εξαιρετικά σφοδρή», ενώ μέχρι το επόμενο πρωί είχε ήδη κάνει στάχτη περίπου 8.000 στρέμματα γης

Τραμπ: Επαναφέρουμε τον ναυτικό αποκλεισμό του Ιράν ‑ Τέλος 20% στα φορτία μέσω Ορμούζ

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Τα χρήματα θα πηγαίνουν στον αμερικανικό στρατό

Ταϊλάνδη: Βίντεο δείχνει ανθρώπους να γλιτώνουν την τελευταία στιγμή από τη φωτιά σε μπυραρία

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Συνολικά 63 άτομα μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία εκ των οποίων τα 22 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση

Ηθικά και νομικά περιττή η προφυλάκιση των αστυνομικών που πυροβόλησαν τον 20χρονο, λέει ο δήμαρχος Αργους‑Μυκηνών

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Αναφερόμενος στο τραγικό περιστατικό, σημείωσε ότι ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του, γεγονός που, όπως είπε, δεν επιδέχεται καμία σχετικοποίηση

Το ελληνικό διαβατήριο είναι πλέον διαθέσιμο ψηφιακά στην εφαρμογή Gov.gr Wallet

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Έχετε πλέον τη δυνατότητα χρήσης για ταυτοποίηση και ταξιδιωτικούς σκοπούς εντός Ελλάδας

Ρωσία: Δείτε τι συνέβη όταν βγήκε εκτός ελέγχου πολυβόλο σε στρατιωτική άσκηση

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Ένας στρατιώτης παραλίγο να χάσει τη ζωή του όταν ένα πολυβόλο ξέφυγε από τον έλεγχο κατά τη διάρκεια δοκιμής νέου οπλικού συστήματος στη Ρωσία.

Τραγωδία στην Καστοριά: Τι συνέβη με το 4χρονο αγοράκι που έπεσε σε πισίνα και πώς αντέδρασαν οι γιατροί

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Ο παππούς εντόπισε το παιδάκι στον πάτο της πισίνας και το ανέσυρε αναίσθητο - διακομίστηκε εκτάκτως στο «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης.

Μουντιάλ 2026: Ποιος αποφάσισε μόνος του να ακυρώσει την κόκκινη του Μπαλογκάν και γιατί προκάλεσε σάλο

Αθλητικά Νέα 13.07.2026
Η απόφαση για την άρση της αποβολής του Αμερικανού επιθετικού ελήφθη αποκλειστικά από τον πρόεδρο της πειθαρχικής επιτροπής της FIFA, χωρίς να συμμετάσχουν τα υπόλοιπα 17 μέλη.

Σαμ Νιλ: Τι αποκάλυψε η οικογένειά του για τον αιφνίδιο θάνατό του σε ηλικία 78 ετών

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Ο διάσημος ηθοποιός του «Jurassic Park» έφυγε από τη ζωή στο Σίδνεϊ, λίγους μήνες αφότου είχε ανακοινώσει ότι είχε νικήσει τον καρκίνο.

Εικόνες αποκάλυψης στην Κίνα: Ο τυφώνας Μπάβι βύθισε πόλεις κάτω από δύο μέτρα νερού, δρόμοι έγιναν ποτάμια

Κόσμος 13.07.2026
Κόκκινος συναγερμός για πλημμύρες, αποκλεισμένοι κάτοικοι, ακυρώσεις δρομολογίων και κλειστά σχολεία σε πολλές επαρχίες