E-Daily

Υγιεινές συνήθειες ζωής που μάθαμε από την Βρετανική Βασιλική Οικογένεια

Μπορείτε να δοκιμάσετε να υιοθετίσετε και εσείς κάποιες από αυτές και να ζείτε με καλύτερο τρόπο

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ

15/11/2021 | 21:14

Photo via Harper's Bazaar

Λόγω της πολυάσχολης ρουτίνας τους και των πολλών δημοσίων εμφανίσεων, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, πρέπει να προσέχουν την υγεία τους. Γι' αυτό και έχουν υιοθετήσει πολλές υγιεινές συνήθειες όλα αυτά τα χρόνια. Είτε κάνετε γιόγκα, είτε τρώτε αυγά για πρωινό, είτε γυμνάζεστε τακτικά, αυτές οι συνήθειες μπορούν να σας βοηθήσουν να ζήσετε πιο υγιεινά.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε για κάποιες από τις υγιεινές συνήθειες της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που μπορείτε να ενσωματώσρτε και εσείς στη ζωή σας.

Η Meghan Markle κάνει γιόγκαΚατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης το 2016, για το Best Health Magazine, η Δούκισσα του Σάσεξ αποκάλυψε ότι κάνει γιόγκα σχεδόν όλη της τη ζωή. Αν και η Meghan παραδέχτηκε ότι δεν της άρεσε και πολύ αυτή η άσκηση, στην αρχή που την είχε ξεκινήσει, έχοντας καθηγήτρια την μαμά της, ενώ στην ενήλικη ζωή της, άρχισε να κάνει τακτικά hot yoga.

Η βασίλισσα Ελισάβετ λατρεύει να τρώει μαύρη σοκολάταΣύμφωνα με τον πρώην βασιλικό σεφ Darren McGrady, η βασίλισσα αγαπά τη μαύρη σοκολάτα. Ωστόσο, δεν είναι μεγάλη οπαδός άλλων τύπων σοκολάτας, προτιμώντας να τρώει αυτές που έχουν  περιεκτικότητα σε κακάο 60% ή μεγαλύτερη. Η μαύρη σοκολάτα είναι μια πολύ πιο υγιεινή εναλλακτική λύση για γλυκό και έχει πολλά αποδεδειγμένα οφέλη για την υγεία. Μεταξύ αυτών είναι και η μείωση της αρτηριακής πίεσης, καθώς και η βελτίωση της λειτουργίας του εγκεφάλου.

Η Kate Middleton καταναλώνει άφθονη ωμή τροφήΗ Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι μεγάλη λάτρης των ωμών τροφίμων. Τα αγαπημένα της περιλαμβάνουν σεβίτσε, γκότζι μπέρι και σαλάτα καρπούζι. Η συχνή κατανάλωση ωμών τροφών, ειδικά φρούτων και λαχανικών, επιτρέπει στο σώμα σας να παίρνει περισσότερα θρεπτικά συστατικά και επομένως, μπορεί να σας δώσει περισσότερη ενέργεια, καθαρότερο δέρμα και καλύτερη πέψη.

Το αγαπημένο πρωινό του πρίγκιπα Καρόλου είναι ένα πιάτο από αυγά

Σε ένα tweet του 2020, το Clarence House μοιράστηκε μια από τις αγαπημένες συνταγές του πρίγκιπα Καρόλου, τα Cheesy Baked Eggs. Η συνταγή μπορεί να γίνει με αυγά, κάθε είδους βρετανικό τυρί, σπανάκι, ντομάτες και διπλή κρέμα. Τα αυγά είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, βιταμίνης Β2 και σεληνίου και ως εκ τούτου αποδεικνύονται μια πολύ χορταστική και θρεπτική επιλογή πρωινού.

Ο πρίγκιπας William απολαμβάνει μια σύντομη αλλά αποτελεσματική προπόνησηΟ πρίγκιπας William διατηρείται σε καλή φόρμα ακολουθώντας μια προπόνηση 11 λεπτών, που δεν απαιτεί εξοπλισμό και δημιουργήθηκε για τη Βασιλική Καναδική Πολεμική Αεροπορία. Ο παππούς του, πρίγκιπας Φίλιππος, ακολουθούσε επίσης αυτή την ρουτίνα, που αποτελείται από πέντε ασκήσεις που στοχεύουν σε όλες τις μυϊκές ομάδες.

Ο πρίγκιπας Harry πίνει φρέσκο ​​χυμό και παίρνει συμπληρώματαΑπό τη σχέση του με τη Meghan, ο πρίγκιπας Harry φέρεται να ακολουθεί έναν πολύ πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Του αρέσει να ξυπνάει νωρίς το πρωί και να ξεκινά τη μέρα του με καλή προπόνηση και φυσικό χυμό από λαχανικά. Λαμβάνει επίσης συμπληρώματα που συνιστώνται από διατροφολόγο.

Η πριγκίπισσα Diana απολάμβανε τη γυμναστική για να βελτιώσει την ψυχική της υγείαΣύμφωνα με την πρώην personal trainer της Jenni Rivett, η πριγκίπισσα Diana δεν έκανε γυμναστική μόνο για να παραμείνει σε φόρμα, αλλά και για να βελτιώσει τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική της υγεία. Μια τακτική ρουτίνα προπόνησης έχει πολλά αποδεδειγμένα οφέλη για το μυαλό και την ψυχή, όπως είναι η μείωση του άγχους και του στρες και η βοήθεια με τα προβλήματα αϋπνίας και μνήμης.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα πιο αφράτα πασχαλινά τσουρέκια με ίνες

Food 29.04.2024
Όλα τα tips για να φτιάξετε αφράτο και πεντανόστιμο τσουρέκι

Λινό παντελόνι: Είναι αυτό που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το πιο δροσερό ανοιξιάτικο στυλ

Style 29.04.2024
Αυτό είναι το μοναδικό παντελόνι που θα χρειαστείς την άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι!

4 συμβουλές για καλύτερη διάθεση στη δουλειά

Body+Mind 29.04.2024
Μάθε πώς θα περνάς καλά στη δουλειά σου κάθε μέρα!

Νιώθεις το πρόσωπό σου πρησμένο; Να πώς θα το καταπολεμήσεις

Body+Mind 29.04.2024
Υπάρχει λύση, αρκεί να ακούσεις το σώμα σου

Πώς θα σωθείς από τις παρανυχίδες και τα πετσάκια που σου χαλάνε το μανικιούρ

Body+Mind Χτες
Τι μπορεί να κάνεις λάθος και δεν τα ξεφορτώνεσαι

Πως θα απαλλαγείς από την δυσκοιλιότητα

Body+Mind Χτες
Μυστικά κατά της δυσκοιλιότητος

Ο νόστιμος ξηρός καρπός που θα σταματήσει τις λιγούρες σου

Food Χτες
Έχει επίδραση στο κέντρο αυτοελέγχου του εγκεφάλου

Λαύκος: Το ελληνικό χωριό που απαγορεύονται τα αυτοκίνητα

Ταξίδια Χτες
Το πανέμορφο χωριό του Πηλίου που πρέπει να επεισκεφθείς