E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξεκινάει ο σχεδιασμός της Apple TV

Αναζήτηση του design που θα κάνει τη διαφορά

Δημοσίευση 13/12/2012 | 00:00

Ξεκινάει ο σχεδιασμός της Apple TV

Η Apple το τελευταίο διάστημα εργάζεται μαζί με τις Sharp και Foxconn στο σχεδιασμό μιας καινούριας τηλεόρασης, σύμφωνα με άρθρο που δημοσίευσε το Wall Street Journal. Οι φήμες για μία Apple TV έχουν ενταθεί τα τελευταία χρόνια, όμως οι συγκεκριμένες αποκαλύψεις είναι οι πιο αξιόπιστες πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει και έχουν να κάνουν με τη δημιουργία συστήματος τηλεόρασης από την αμερικανική εταιρεία.

Αν και όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η Apple σκέφτεσαι σοβαρά τη δημιουργία ενός τέτοιου προϊόντος, ανώνυμες πηγές αναφέρουν ότι «Το συγκεκριμένο πρότζεκτ δεν είναι ακόμα επίσημο». Μάλιστα στο συγκεκριμένο άρθρο τονίζεται ότι «Η εταιρεία μπορεί να αποφασίσει να μην προχωρήσει με τη συγκεκριμένο συσκευή». Αν τελικά η Apple προχωρήσει στην παραγωγή της τηλεόρασης, ο επί χρόνια συνεργάτης της σε θέματα υλοποίησης, η Foxconn, φαίνεται πως θα εμπλακεί στην ολοκλήρωση του έργου.

Μάλιστα η Foxconn είναι θυγατρική της Hon Hai, εταιρεία που εξαγόρασε ένα μεγάλο μέρος των μετοχών της Sharp και πήρε στον έλεγχό της τις εγκαταστάσεις στην Sakai, που είναι οι πιο ανεπτυγμένες εγκαταστάσεις παραγωγής LCD οθονών στον κόσμο. Η Foxconn χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο εργοστάσιο κατά τη διάρκεια του έτους για να κατασκευάσει συστήματα τηλεόρασης μεγαλύτερα από 60 ίντσες για λογαριασμό της Vizio.

Η συγκεκριμένη δημοσίευση έρχεται σε μία χρονική στιγμή που οι εικασίες για την τηλεόραση της Apple απασχολούν καθημερινά την ηλεκτρονική κοινότητα, άλλωστε τις προηγούμενες ημέρες ο CEO της εταιρείας, Tim Cook, δήλωσε για την επέκταση στην αγορά των τηλεοράσεων: «Πρόκειται για μία αγορά για την οποία έχουμε έντονο ενδιαφέρον» και «Οι τηλεοράσεις έχουν μείνει πίσω».

Η ικανότητα της Apple να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις είναι αδιαμφισβήτητη, αυτό που δεν είναι τόσο σίγουρο είναι το αν θα καταφέρει να κερδίσει στις διαπραγματεύσεις για τις όποιες απαραίτητες πατέντες χρειαστού, ώστε να παρέχει μία πραγματικά καινούρια εμπειρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιατί οι αγελάδες του Μαρκ Ζούκερμπεργκ πίνουν μπίρα και τρώνε ξηρούς καρπούς

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Μακριά από τη Silicon Valley, στη Χαβάη, έχει ανοίξει ένα εντελώς διαφορετικό κεφάλαιο

Το πιο μισητό άγαλμα της Κίνας ‑ Γιατί οι επισκέπτες ...φτύνουν εδώ και 800 χρόνια τον Qin Hui

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Πώς ένας πολιτικός έγινε σύμβολο προδοσίας για οκτώ αιώνες

Στη Σουηδία, τα σκουπίδια γίνονται μόδα, και μάλιστα καλή

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Την ώρα που το fast fashion κυριαρχεί

Το νησί που απαγορεύεται να πατήσει άνθρωπος

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Ο περίεργος λόγος που απαγορεύεται να μείνεις εκεί

Πάολα Ρεβενιώτη: H απίστευτη διαδρομή της από τα Μανιάτικα στη Συγγρού και η άγνωστη σχέση της με τον Κώστα Ταχτσή

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Υπήρξε μία από τις πιο εμβληματικές περσόνες της queer κοινότητας στην Ελλάδα, ζώντας μια ζωή κόντρα στο ρεύμα από τα εφηβικά της χρόνια μέχρι το τέλος της.

Ο άνθρωπος που δεν είδε ποτέ γυναίκα, αυτοκίνητο ή κινηματογράφο ‑ Η απίστευτη αληθινή ιστορία

E-Daily 3.Left Χτες
Η απίστευτη ιστορία που μοιάζει βγαλμένη από μυθιστόρημα

Ανεβάζεις βίντεο στο Facebook; Ίσως χάνεις μια ευκαιρία να βγάζεις χρήματα

E-Daily 3.Left Χτες
Δεν χρειάζεται να είσαι διάσημος influencer για να κερδίζεις από τα βίντεό σου. Αν δημιουργείς πρωτότυπο περιεχόμενο, το Facebook μπορεί να γίνει μια επιπλέον πηγή εισοδήματος.