LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Harry Potter: Εικόνες από τη νέα ταινία

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της νέας ταινίας, σε σενάριο J.K. Rowling

Δημοσίευση 12/11/2015 | 00:02

Harry Potter: Εικόνες από τη νέα ταινία

Ανήκετε στο φανατικό κοινό του ταινιών «Harry Potter»; Ετοιμαστείτε για μια spin-off ταινία! Το αμερικανικό περιοδικό «Entertainment Weekly» εξασφάλισε τις πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του φιλμ, με τίτλο «Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται» (Fantastic Beasts And Where To Find Them) και μας βάζει στον μαγικό του κόσμο. Αυτό είναι το σεναριακό ντεμπούτο στον κινηματογράφο για τη συγγραφέα της επιτυχημένης σειράς βιβλίων J.K. Rowling, η οποία υπογράφει την ιστορία μιας ταινίας εμπνευσμένης από τον χαρακτήρα του Newt Scamander, και αναφέρεται στο εγχειρίδιο της Σχολής του Χόγκουαρτς.

Η υπόθεση

Βρισκόμαστε στο 1926. Σύμφωνα με το σενάριο, ο Newt Scamander έρχεται στη Νέα Υόρκη από την Αγγλία, κρατώντας μία μαγική βαλίτσα που χωρά διάφορα υπερφυσικά πλάσματα. Όταν η βαλίτσα ανοίξει, τα τέρατα θα ελευθερωθούν και τότε θα αρχίσει ένα ταξίδι μαγισσών. 

Σκηνοθέτης του εγχειρήματος είναι ο David Yates, ο οποίος υπέγραψε άλλωστε και τις τελευταίες τέσσερις ταινίες του «Harry Potter».
Πρωταγωνιστούν οι Eddie Redmayne, Colin Farrell, Samantha Morton, Ezra Miller, Katherine Waterston, Jon Voight και πολλοί ακόμη.

Η ταινία αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες στις 17 Νοεμβρίου του 2016 και μέχρι τότε, η κυρία Rowling έχει τουλάχιστον έναν χρόνο να μας πουλάει πληροφορίες.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

10 τραγούδια για τον Απρίλιο

Πριν 11 ώρες
Ξεκινάμε αλλά δεν συνεχίζουμε με ψέματα

Η ταινία του Luther δεν είναι σαν τη σειρά

Πριν 11 ώρες
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα περάσεις καλά

Unbelievable: Μια σειρά που επιτέλους λέει την αλήθεια για την σeξουαλική κακοποίηση

Χτες
Καταιγιστικός ρυθμός - Για να τη δεις σε ένα Σαββατοκύριακο

Nicolas Cage: Γιατί οι φανς τον χαστούκιζαν όταν τον έβλεπαν στον δρόμο

Πριν 3 μέρες
Η εξομολόγηση του ηθοποιού σε νέα του συνέντευξη

The Last of Us: Αξίζει πράγματι η σειρά για την οποία μιλάει όλος ο κόσμος;

Πριν 3 μέρες
Το μόνο κακό είναι ότι δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα περιμένουμε τη δεύτερη σεζόν

Οι ελληνικές σειρές που δεν ήξερες οτι βασίστηκαν σε βιβλία

Πριν 4 μέρες
Αξίζει να τις παρακολουθήσεις!

Εγκαίνια για τη σύγχρονη εικαστική έκθεση στα Brown Ηotels σε συνεργασία με την Art Athina

Πριν 5 μέρες
Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία ελλήνων δημιουργών, εκπροσώπων τύπου και εκπροσώπων της Αrt Athina και των Brown Hotels

Τζάστιν Μπίμπερ: Αποσύρεται από τη μουσική

Πριν 5 μέρες
«Ο ψυχολόγος του, του είπε πως όλο αυτό τον κάνει δυστυχισμένο, θέλει να φύγει από τα φώτα της δημοσιότητας»

Τι θα διαβάσουμε στη «σχεδία» Απριλίου;

Πριν 5 μέρες
Η «σχεδία» της φιλαναγνωσίας και της ομογένειας
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο e-daily.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.