E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η ηθοποιός που χάλασε την καριέρα της επειδή η πλαστική στη μύτη ήταν πολύ επιτυχημένη

Ένα πολύ σπάνιο περιστατικό

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Δημοσίευση 23/2/2022 | 16:45

Η ηθοποιός που χάλασε την καριέρα της επειδή η πλαστική στη μύτη ήταν πολύ επιτυχημένη
@vanityfair.com

Ίσως το όνομα Jennifer Grey να σας λέει κάτι. Αλλά δεν θα είστε πολλοί. Πόσοι είστε που θυμάστε πως λένε το κορίτσι που μαθαίνει χορό στο «Dirty Dancing» από τον Patrick Swayze; Λίγοι…

Αυτό που ίσως δεν ξέρατε είναι πως η καριέρα της δεν τελείωσε εκεί. Πέρασε όμως από 40 κύματα και ποτέ δεν έφτασε τις υποσχέσεις που είχε δηλώσει η ερμηνεία της στην εν λόγω ταινία. Γιατί συνέβη αυτό; Μα για μια πλαστική επέμβαση. Και μάλιστα άκρως επιτυχημένη.

@people.com

Πριν από αυτή τη μεγάλη επιτυχία, που κόστισε 6 εκατομμύρια δολάρια και έβγαλε 200, είχε εμφανιστεί στην επίσης πασίγνωστη ταινία «Ferris Bueller’s Day Off», στο πλευρό του Matthew Broderick, με τον οποίο είχε συνάψει και σχέση.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία λοιπόν, αποφάσισε να κάνει πλαστική στη μύτη της. Πίστευε πως ήταν το τελευταίο εμπόδιο για να απογειωθεί. Αλλά μετά από δυο επεμβάσεις, κάτι πολύ παράξενο συνέβη: το πρόσωπο της έδειχνε εντελώς διαφορετικό. Όχι παραμορφωμένο, αλλά διαφορετικό. Σαν να έβλεπες δηλαδή άλλον άνθρωπο.

Όντως το 1995, εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο της σειράς «Friends», ως η πρώην κυρία επί των τιμών της Rachel και νυν αρραβωνιαστικιά του πρώην της Barry, η γνωστή Mindy. Μια πανέμορφη γυναίκα στα 34 της τότε, που όμως δεν μας θύμιζε απολύτως τίποτα. Το μυαλό των περισσότερων δεν πήγε στη σταρ του «Dirty Dancing», που γυρίστηκε 7 χρόνια νωρίτερα.

Η καριέρα της δεν θα ήταν ποτέ η ίδια, αλλά δεν εξαφανίστηκε εντελώς. Το 2012 σε μια συνέντευξή της αστειεύτηκε λέγοντας πως «Μπήκα στο χειρουργείο ως διασημότητα και βγήκα ανώνυμη», είπε. «Σαν να μπήκα σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων ή έγινα αόρατη. Ήταν μια πλαστική μύτης από την κόλαση. Θα είμαι πάντα μια ηθοποιός που ήταν διάσημη κάποτε, που όμως κανείς δεν αναγνωρίζει λόγω μιας πλαστικής στη μύτη», συμπλήρωσε.

Τα προηγούμενα χρόνια εμφανιζόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα κυρίως σε τηλεοπτικές σειρές, επιτυχημένες και μη. Αλλά δεν έκανε ποτέ την καριέρα που προδιαγραφόταν στα τέλη της δεκαετίας του ’80. Βέβαια, δεν είχε ποτέ χρηματικό πρόβλημα, αφού το «Dirty Dancing» συνέχισε να πληρώνει πάντα.

Το 2013 κέρδισε το «Dancing with the Stars». Σήμερα είναι 60 ετών, έχει αποκτήσει μια κόρη και πλέον έχει πάρει απόφαση ότι έγινε. Πάντως, εμείς δεν βλέπουμε αναγκαιότητα πλαστικής. Η Jennifer Grey ήταν πάντα όμορφη.

@biography.com

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τέλος τα Αρλεκιν μετά από 45 χρόνια: Η συγκινητική ανακοίνωση του εκδότη

Paper Χτες
Το τέλος εποχής για τα Αρλεκιν ανακοίνωσε ο επικεφαλής των εκδόσεων, Χάρης Νικολακάκης

O Γιάννης Καραγιάννης έχει δισκάδικο σε ταράτσα και μας υποδέχεται για τη Record Store Day

Rec Mode 21.04.2024
Record Store Day: Η γιορτή που λατρεύουν οι μουσικόφιλοι επιστρέφει και πάλι στις 20 Απριλίου

Eκείνη τον έβρισκε ανώριμο, εκείνος αχώνευτη: Κι όμως έπαιξαν σε μια ταινία που έκανε πάταγο

Σινεμά 20.04.2024
Μόλις και μετά βίας μιλούσαν μεταξύ τους όταν δεν γύριζαν σκηνές μαζί...

Maestro: Νέο απόσπασμα από τον δεύτερο κύκλο στη δημοσιότητα

TV Σειρές 18.04.2024
Ο νέος κύκλος του Maestro θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου

Baby Reindeer: Η καλύτερη σειρά της χρονιάς

TV Σειρές 18.04.2024
Πάτα το play, κλείσε κινητό και απόλαυσε την

Όλα τα No.1 τραγούδια της δεκαετίας του ’90

Μουσική 16.04.2024
Μια πολύ σημαντική δεκαετία για την μουσική