E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ταινίες της εβδομάδας: Ένα εpωτικό τρίγωνο και ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας

Από την Πέμπτη 25/4 στις αίθουσες

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Δημοσίευση 24/4/2024 | 00:07

Ταινίες της εβδομάδας: Ένα εpωτικό τρίγωνο και ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας
@MGM
ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνίες: από 25/4/2024 έως 1/5/2024
ΑΠΡ 2024
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
ΜΑΙ 2024
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031


Οι Αντίπαλοι - Χωρίς Οξυγόνο - Ζωντανό Πνεύμα - Μην Ανοίγεις την Πόρτα - Ο Τελευταίος Hρωας - Επαγγελματίας Υπνοβάτης - Σούπερ Μάγκι

Οι Αντίπαλοι (Challengers)

του Λούκα Γκουαντανίνο. Με τους Ζεντάγια, Τζος Ο' Κόνορ, Μάικ Φάιστ.

Εpωτικό Δράμα 2024, ΗΠΑ 131’

Η Τάσι είναι μια δυναμική, πρώην κορυφαία τενίστρια και νυν προπονήτρια που δεν απολογείται για τις μεθόδους της εντός και εκτός γηπέδου. Είναι παντρεμένη με έναν πρωταθλητή, ο οποίος δέχεται απανωτές ήττες. Η στρατηγική της για την ανάκαμψη του συζύγου της παίρνει αναπάντεχη στροφή όταν εκείνος έρχεται αντιμέτωπος με τον ξοφλημένο Πάτρικ, τον πρώην καλύτερο του φίλο και παλιό σύντροφο της Τάσι.

Χωρίς Οξυγόνο (Breathe)

του Στέφον Μπρίστολ. Με τους Τζένιφερ Χάντσον, Μίλα Γιόβοβιτς, Κιουβενζανέ Γουόλις, Ραούλ Καστίγιο, Σαμ Γουόρθινγκτον, Common.

Θρίλερ Επιστημονικής Φαντασίας 2024, ΗΠΑ 93’

Αφού η Γη είναι σχεδόν μη κατοικήσιμη λόγω έλλειψης οξυγόνου, μια μητέρα και η κόρη της Ζόρα αναγκάζονται να ζουν υπόγεια, με σύντομα ταξίδια στην επιφάνεια, τα οποία γίνονται δυνατά μόνο από μια πολυπόθητη στολή οξυγόνου τελευταίας τεχνολογίας την οποία είχε φτιάξει ο σύζυγος της Μάγια, Ντάριους, τον οποίο πλέον όμως θεωρεί νεκρό. Οταν ένα μυστηριώδες ζευγάρι φτάνει στο καταφύγιο, και ισχυρίζεται ότι γνωρίζει τον Ντάριους και τη μοίρα του, η Μάγια συμφωνεί να τους αφήσει να μπουν στο καταφύγιό τους. Αλλά αυτοί οι επισκέπτες δεν είναι αυτοί που ισχυρίζονται και αναγκάζουν μητέρα και κόρη να παλέψουν για την επιβίωση...

Ζωντανό Πνεύμα (Alma Viva)

της Κριστέλ Αλβες Μέιρα. Με τους Λούα Μισέλ, Ανα Παδράο, Ζακλίν Κοράδο, Καθρίν Σαλέ, Ντουάρτε Πίνα.

Δραματική 2022, Γαλλία - Πορτογαλία 88’

H Σαλομέ επιστρέφει για διακοπές στο χωριό της οικογένειάς της, που βρίσκεται στα πορτογαλικά βουνά. Αν και οι διακοπές ξεκινούν με ανέμελη ατμόσφαιρα, η γιαγιά της ξαφνικά πεθαίνει. Ενώ οι ενήλικες κατασπαράζουν ο ένας τον άλλον στην κηδεία, η Σαλομέ στοιχειώνεται από το πνεύμα εκείνης που θεωρούνταν μάγισσα.

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

των Σάκη & Αλέξανδρου Κάρπα (Unboxholics). Με τους Σάκη Κάρπα, Φωτεινή Λεβογιάννη.

Θρίλερ 2024, Ελλάδα 95’

Μακριά από τον πολιτισμό, σε ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού, μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα.Μοναδική διασωθείσα, μια νεαρή βιολόγος η οποία βρίσκει καταφύγιο στην απομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ξεκινήσουν ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Τι βρίσκεται άραγε στη σκοτεινή καρδιά του δάσους;

Ο Τελευταίος Hρωας (Shooting Blanks)

του Ζίγκα Βιρτς. Με τους Πριμόζ Πιρνάτ, Eύα Τζεσένοβετς, Aγγελική Παπούλια, Μπίνε Μάτο, Τζουρίλ Ντρέβενσεκ, Σπέλα Ρόζιν.

Μαύρη Κωμωδία 2023, Σλοβενία - Ελλάδα - Κροατία 83’

Ο μπαμπας της Βίντα, Φρανσέ, λατρεύει τον πατέρα του, ήρωα της αντίστασης στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Όταν, όμως, μια αλυσίδα γερμανικών σουπερμάρκετ σχεδιάζουν να ανοίξουν κατάστημα στην περιοχή, γκρεμίζοντας το άγαλμα του πατέρα του, ο Φρανσέ κυρήσσει πόλεμο σε αυτόν τον νέο «εχθρό». Η Βίντα δεν ενδιαφέρεται για το παρελθόν – προσπαθεί να μείνει έγκυος, ανεπιτυχώς. Ενώ περιμένει μαζί με τον άνδρα της Τόνι τα νέα από την κλινική γονιμότητας, ο Φρανσέ ηγείται τοπικής ομάδας εθελοντών που αναπαριστούν μάχες ανάμεσα σε παρτιζάνους και Ναζί, ώστε να εκφράσουν την ηχηρή τους αντίσταση στα σχέδια για την λειτουργία του σουπερμάρκετ. Η άφιξη της ελληνίδας εκπροσώπου της πολυεθνικής πυροδοτεί μία σειρά από τραγελαφικά γεγονότα.

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

του Βασίλη Ραϊση. Με τους Ελένη Γερασιμίδου, Μιχάλη Καλιότσο, Μανόλη Μαυροματάκη, Μαρία Κεχαγιόγλου, Μπέτυ Νικολέση, Άριελ Κωνσταντινίδη, Κώστα Φλωκατούλα, Γιάννη Στεφόπουλο, Κώστα Βασαρδάνη, Φώτη Θωμαϊδη, Στέλιο Ιακωβίδη.

Κωμωδία 2023, Ελλάδα 79’

Ενας αποτυχημένος ποιητής ανακαλύπτει ότι η μάνα τον έχει πλασάρει ως τοπική «Πυθία», φέρνοντας πελάτες τη νύχτα για να ακούσουν το παραμιλητό του. Μετά τον αρχικό θυμό του, αποφασίζει να πάρει στα χέρια του την επιχείρηση, μια απόφαση που τον οδηγεί στον πλήρη εκτροχιασμό.

Σούπερ Μάγκι (Combat Wombat: Double Trouble)

των Ρικάρντ Κουσό & Τάνια Βίνσεντ. Με τις φωνές των Κατερίνας Γκίργκις, Κωνσταντίνου Ρεπάνη, Σοφίας Παναηλίδου, Αφροδίτης Αντωνάκη, Βαγγέλη Στρατηγάκου, Δημήτρη Παπαδάτου, Σταύρου Σιούλη, Βασίλη Μήλιου, Γιώργου Σκουφή, Γιάννη Υφαντή.

Animation 2023, Αυστραλία 81’

H ζωή έχει γίνει λίγο πολύ απαιτητική για τη Σούπερ Μάγκι. Καθώς η εγκληματικότητα στην πόλη είναι σε ύφεση, η Σούπερ Μάγκι να περνάει τον χρόνο της βοηθώντας στην απόφραξη αποχετεύσεων και στην υποβολή φορολογικών δηλώσεων, αντί να σώζει τον κόσμο. Σίγουρα δεν είχε επιλέξει κάτι τέτοιο! Όταν μια μοχθηρή ιδιοφυΐα της τεχνολογίας απειλεί να παγιδεύσει ολόκληρη την πόλη σε μια «τέλεια» προσομοίωση metaverse, η Μάγκι και ο Σουίτι πρέπει να συνεργαστούν για να σώσουν την κατάσταση για άλλη μια φορά. Μήπως είναι και η τελευταία περιπέτεια του δυναμικού ντουέτου;

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Cobra Kai: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix η έκτη σεζόν

TV Σειρές Προχτές
Η σειρά θα είναι χωρισμένη σε τρία μέρη

5 + 1 παράξενες θεωρίες για τα Φιλαράκια που έφτιαξαν οι φαν

TV Σειρές Προχτές
Η μια πιο ακραία από την άλλη

Η παράξενη προέλευση 5 πολύ διάσημων τραγουδιών

Μουσική 30.04.2024
Δεν είναι όλα όπως τα νομίζουμε

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι

Eurovision 29.04.2024
Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο βίντεο από την πρόβα της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision

Αρλεκιν: Ποιο ήταν το πρώτο βιβλίο στην Ελλάδα και ο μοναδικός Έλληνας συγγραφέας με ψευδώνυμο

Paper 27.04.2024
Τα Αρλεκιν μας αποχαιρετούν: H ιστορία των πιο πετυχημένων βιβλίων περιπτέρου