E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τσιμτσιλή για Καινούργιου: Όταν είμαστε επαγγελματίες και βάζουμε την υπογραφή μας κάπου, οφείλουμε να ξέρουμε τι είναι αυτό

«Όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου, ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς»

Δημοσίευση 30/12/2025 | 13:42

Τσιμτσιλή για Καινούργιου: Όταν είμαστε επαγγελματίες και βάζουμε την υπογραφή μας κάπου, οφείλουμε να ξέρουμε τι είναι αυτό

Με αφορμή τη δημόσια τοποθέτηση της Κατερίνας Καινούργιου απέναντι στη Μαίρη Συνατσάκη για ένα παλαιότερο τηλεοπτικό ρεπορτάζ που είχε προβληθεί κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της τελευταίας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε την αντίδραση της παρουσιάστριας.

Συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη είχε κάνει unfollow την Κατερίνα Καινούργιου έπειτα από την προβολή του ρεπορτάζ όπου πρώην σύντροφοι της YouTuber σχολίαζαν την είδηση της εγκυμοσύνης της. Η Καινούργιου είχε δηλώσει ότι δεν γνώριζε για την προβολή του θέματος στην εκπομπή της, εκφράζοντας ότι ένιωσε άβολα όταν είδε τις δηλώσεις για πρώτη φορά στον «αέρα».

Όπως ανέφερε σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όταν είσαι μια παρουσιάστρια με την εμπειρία και τη διαδρομή της Κατερίνας, ακόμα κι αν δεν είχες καμία ενημέρωση για το τι παίζεται στην εκπομπή σου, δεν χρειάζεται να το πεις. Το ότι η εκπομπή της είναι διαφορετική φέτος σε σχέση με πέρυσι, είναι κάτι που το είπε και ο Τσουρός στο σχόλιό του, είναι κάτι που στα μάτια των συναδέλφων φαίνεται, ότι έχει τελείως διαφορετικό τρόπο προσέγγισης σε όλα τα θέματα. Και η ίδια δεν μπλέκεται και σε λόγια, σε απαντήσεις, σε ανταπαντήσεις. Και δεν νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει μόνο με την εγκυμοσύνη της. Είναι το στήσιμο της εκπομπής. Αλλά από κει και πέρα, όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου, ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς. Και λες, δηλαδή αν εμένα μια φορά η Μαίρη Παλιαλέξη δεν μου έχει τους τίτλους για ένα βίντεο και δω ότι είναι κάτι στον αέρα που δεν μου αρέσει, θα της πω “Μαίρη μου, την άλλη φορά θέλω να ξέρω”. Θέλω να δω».

«Ακούω αυτό που λέει η Κατερίνα, σου λέω, στο κομμάτι αυτό με τη σκαλέτα έχω αυτή τη διαφωνία, γιατί όταν είμαστε επαγγελματίες και βάζουμε την υπογραφή μας κάπου, οφείλουμε να ξέρουμε τι είναι αυτό. Αλλά συμφωνώ με την Κατερίνα ότι και η Μαίρη δίνει συνέντευξη, συχνά θα μπορούσε να το πει σε μια άλλη χρονική στιγμή», πρόσθεσε η ίδια.

«Το Κατερινάκι μας είναι στην πιο ωραία φάση της ζωής της, και νομίζω ότι όντως λίγο και οι ορμόνες, λίγο και η εγκυμοσύνη την έκαναν να στεναχωρηθεί περισσότερο. Καλά έκανε και υπερασπίστηκε τον εαυτό της και είπε ότι θα μπορούσε να το θυμίσει σε μια άλλη χρονική στιγμή, δεν διαφωνώ. Στο κομμάτι της εκπομπής σου λέω, θεωρώ ότι είναι ξεκάθαρο στα μάτια και των συναδέλφων και των τηλεκριτικών και των τηλεθεατών ότι φέτος έχει μια διαφορετική προσέγγιση σε όλα τα θέματα», σημείωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Stranger Things: Στον αέρα το teaser trailer για το τελευταίο επεισόδιο

Tabloid 30.12.2025
Η τελευταία μάχη στο Χόκινς προαναγγέλλεται μέσα από το τελικό trailer της σειράς

Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Βαλαβανίδης

Tabloid 30.12.2025
Νοσηλεύεται εδώ και δώδεκα ημέρες

Υπόθεση Diddy: Οι γιοι του ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ με τη δική τους πλευρά της ιστορίας

Tabloid 30.12.2025
Οι γιοι του Sean «Diddy» Combs έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της σειράς τους

Τσιμτσιλή για Καινούργιου: Όταν είμαστε επαγγελματίες και βάζουμε την υπογραφή μας κάπου, οφείλουμε να ξέρουμε τι είναι αυτό

TV Buzz 30.12.2025
«Όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου, ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς»

Δημήτρης Κόκοτας: Δεν έχει αλλάξει κάτι σημαντικά, είναι σε μία σταθερά καλή κατάσταση, είπε η σύζυγός του

Tabloid 30.12.2025
Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να μας φέρει τον Δημήτρη σπίτι μας υγιή και δυνατό, πρόσθεσε η Κατερίνα Κόκοτα

Τσιμτσιλή σε Καινούργιου: «Όταν είσαι παρουσιάστρια με εμπειρία δεν το λες! Όταν είμαστε επαγγελματίες οφείλουμε να ξέρουμε»

TV Buzz 30.12.2025
«Όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς!»

Ο Brooklyn Beckham μπλόκαρε τους γονείς του στο Instagram: Τι συνέβη (πάλι)

Tabloid 30.12.2025
Η ιστορία πίσω από την ένταση στην οικογένεια

Μια Gen Z πριγκίπισσα: Ποια είναι η Πριγκίπισσα Leonor της Ισπανίας

Celebrity Stories 30.12.2025
Ένα σύγχρονο βασιλικό πρότυπο