E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τσιμτσιλή σε Καινούργιου: «Όταν είσαι παρουσιάστρια με εμπειρία δεν το λες! Όταν είμαστε επαγγελματίες οφείλουμε να ξέρουμε»

«Όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς!»

Δημοσίευση 30/12/2025 | 10:37

Τσιμτσιλή σε Καινούργιου: «Όταν είσαι παρουσιάστρια με εμπειρία δεν το λες! Όταν είμαστε επαγγελματίες οφείλουμε να ξέρουμε»

Με αφορμή τη χθεσινή, ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση της Κατερίνας Καινούργιου απέναντι στη Μαίρη Συνατσάκη —που πρόσφατα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για ρεπορτάζ το οποίο προβλήθηκε πριν από τριάμισι χρόνια, την περίοδο που ήταν έγκυος, το θέμα συζητήθηκε το πρωί της Τρίτης 30/12 και στην εκπομπή Happy Day.

Ο σχολιασμός του Happy Day και η θέση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

  • Τίνα Μεσσαροπούλου: «Γιατί το πήρε τόσο στραβά η Κατερίνα;»
  • Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Νομίζω ότι είναι και η εγκυμοσύνη που είσαι λίγο πιο ευαίσθητη και τα όριά σου είναι διαφορετικά»
  • Δημήτρης Παπανώτας: «Έκανε και μια αποκάλυψη όμως η Κατερίνα. Είπε ότι η μόνη ενημέρωση που είχε για εκείνο το ρεπορτάζ το περίεργο…»
  • Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Σε αυτό έχω μια διαφωνία με την Κατερίνα, ως προς τι: Όταν είσαι με παρουσιάστρια με την εμπειρία της Κατερίνας ακόμα κι αν δεν είχες καμία ενημέρωση για το τι παίζεται στην εκπομπή σου, δεν χρειάζεται να το πεις. Το ότι η εκπομπή της είναι διαφορετική φέτος σε σχέση με πέρυσι και είναι κάτι που το είπε και ο Τσουρός στο σχόλιο του στο συμβάν, είναι κάτι που στα μάτια των συναδέλφων φαίνεται κι έχει και διαφορετικό τρόπο προσέγγισης σε όλα τα θέματα και η ίδια δεν μπλέκεται και σε λόγια, σε απαντήσεις, σε ανταπαντήσεις και δεν νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει μόνο με την εγκυμοσύνη της, είναι το στήσιμο της εκπομπής αλλά από εκεί και πέρα όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς! Δηλαδή εμένα αν μια φορά η Μαίρη (η αρχισυντάκτριά της) δε μου έχει τους τίτλους για ένα βίντεο και δω ότι είναι κάτι στον αέρα που δεν μου αρέσει θα της πω “Μαίρη μου την άλλη φορά θέλω να ξέρω”»
  • Τίνα Μεσσαροπούλου: «Έτσι όπως είναι εδώ η σκαλέτα θεωρώ πως είναι κι εκεί. Είναι όχι αναλυτική, έχει μέχρι την τελεία και το κόμμα. Μπορεί να μην πρόλαβε να το δει, εγώ το ακούω αυτό»
  • Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Στο κομμάτι με την σκαλέτα διαφωνώ γιατί όταν είμαστε επαγγελματίες και βάζουμε κάπου την υπογραφή μας οφείλουμε να ξέρουμε τι είναι αυτό αλλά συμφωνώ με την Κατερίνα ότι και η Μαίρη δίνει συνεντεύξεις συχνά, θα μπορούσε να το πει σε μία άλλη χρονική στιγμή. Το Κατερίνακι μας είναι στην πιο ωραία φάση της ζωής της και θεωρώ πως λίγο οι ορμόνες και λίγο η εγκυμοσύνη της την έκαναν να στεναχωρηθεί περισσότερο! Καλά έκανε και υπερασπίστηκε τον εαυτό της και είπε ότι θα μπορούσε να το θυμίσει σε μια διαφορετική χρονική στιγμή, δεν διαφωνώ, αλλά στο κομμάτι της εκπομπής είναι ξεκάθαρο στα μάτια και των συναδέλφων και των τηλεκριτικών και των τηλεθεατών ότι φέτος έχει μια διαφορετική προσέγγιση σίγουρα σε όλα τα θέματα».
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μάκης Δελαπόρτας για Βασίλη Λογοθετίδη: Η γυναίκα του ερωτεύτηκε τον δάσκαλο οδήγησης και πήγαν να αυτοκτονήσουν

TV Buzz 09.03.2026
Έπεσαν σε έναν γκρεμό και σκοτώθηκε εκείνος ενώ εκείνη δεν σκοτώθηκε, εξήγησε ο ηθοποιός

Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Γιατί μου το λες αυτό, είμαι ηλίθιος;»

TV Buzz 09.03.2026
Με αφορμή τις δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη

Justin Bieber: Εκνευρίστηκε και πέταξε μπουκάλι νερού σε παπαράτσι

Tabloid 09.03.2026
Το περιστατικό καταγράφηκε έξω από εστιατόριο στο Λος Αντζελες

Χάρης Ρώμας: «Σκηνοθέτης βγαίνει σαν ιερή αγελάδα και ό,τι τσιτάτο πει είναι ξαφνικά θέσφατο»

Tabloid 09.03.2026
Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Happy Day στον ALPHA, σήμερα Δευτέρα 9/3, όπου μίλησε για όλους και για όλα

Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά για τον σκηνοθέτη και το πλάνο με το σάντουιτς – «Δεν ντρέπεστε με αυτά που γράφετε;»

Tabloid 09.03.2026
Στην αμήχανη στιγμή που συνέβη στην εκπομπή της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, στην έναρξη της «Super Κατερίνα»

Η πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo με Φερεντίνο και Καραβάτου που διχάζει τα social media

Social 09.03.2026
«Πέθανα στο γέλιο», «πόσο ψεύτικο και στημένο»

H Τσάπελ Ρόουν ξαναχτύπησε με διαφανές φόρεμα

Tabloid 09.03.2026
Περίπου έναν μήνα μετά την τόπλες εμφάνισή της στα Grammy που προκάλεσε μεγάλη συζήτηση, η νεαρή τραγουδίστρια ξαναχτύπησε

Το τηλεοπτικό φαινόμενο με τα πιο ταραχώδη παρασκήνια ‑ Σκάνδαλα, απολύσεις και αγωγές που συγκλόνισαν το Χόλιγουντ

Celebrity Stories 09.03.2026
Από καβγάδες μεταξύ πρωταγωνιστριών μέχρι δικαστικές μάχες εκατομμυρίων

Ο μυστηριώδης ήχος που ακούνε μόνο λίγοι άνθρωποι – Το φαινόμενο που προβληματίζει επιστήμονες εδώ και δεκαετίες

Παράξενα 09.03.2026
Ένας ανεξήγητος βόμβος σαν μακρινή μηχανή ντίζελ ακούγεται αδιάκοπα σε μια πόλη των ΗΠΑ, αλλά μόνο ένα μικρό ποσοστό κατοίκων μπορεί να τον αντιληφθεί

Η «απεγνωσμένη» σταρ: Από παιδικό τραύμα και σκανδαλώδη διαζύγια, μέχρι κόντρες στο σετ και σκοτεινά μυστικά

Celebrity Stories 09.03.2026
Κέρδισε τη φήμη, αλλά πλήρωσε το τίμημα στην προσωπική της ζωή

Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία με τη μητέρα της, τη γιαγιά της και την κόρη της και το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Tabloid Χτες
Μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση πραγματοποίησε η Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, τιμώντας τις γυναίκες της ζωής της μέσα από μια οικογενειακή φωτογραφία

«Έλα στην Αθήνα και θα καταλάβεις» – Η Λυρική απαντά στον Τιμοτέ Σαλαμέ

Tabloid Χτες
H Εθνική Λυρική Σκηνή απάντησε στην δήλωση του Τιμοτέ Σαλαμέ πως «κανείς δεν ενδιαφέρεται για την όπερα και το μπαλέτο»