E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τσιμτσιλή σε Καινούργιου: «Όταν είσαι παρουσιάστρια με εμπειρία δεν το λες! Όταν είμαστε επαγγελματίες οφείλουμε να ξέρουμε»

«Όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς!»

Δημοσίευση 30/12/2025 | 10:37

Τσιμτσιλή σε Καινούργιου: «Όταν είσαι παρουσιάστρια με εμπειρία δεν το λες! Όταν είμαστε επαγγελματίες οφείλουμε να ξέρουμε»

Με αφορμή τη χθεσινή, ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση της Κατερίνας Καινούργιου απέναντι στη Μαίρη Συνατσάκη —που πρόσφατα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για ρεπορτάζ το οποίο προβλήθηκε πριν από τριάμισι χρόνια, την περίοδο που ήταν έγκυος, το θέμα συζητήθηκε το πρωί της Τρίτης 30/12 και στην εκπομπή Happy Day.

Ο σχολιασμός του Happy Day και η θέση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

  • Τίνα Μεσσαροπούλου: «Γιατί το πήρε τόσο στραβά η Κατερίνα;»
  • Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Νομίζω ότι είναι και η εγκυμοσύνη που είσαι λίγο πιο ευαίσθητη και τα όριά σου είναι διαφορετικά»
  • Δημήτρης Παπανώτας: «Έκανε και μια αποκάλυψη όμως η Κατερίνα. Είπε ότι η μόνη ενημέρωση που είχε για εκείνο το ρεπορτάζ το περίεργο…»
  • Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Σε αυτό έχω μια διαφωνία με την Κατερίνα, ως προς τι: Όταν είσαι με παρουσιάστρια με την εμπειρία της Κατερίνας ακόμα κι αν δεν είχες καμία ενημέρωση για το τι παίζεται στην εκπομπή σου, δεν χρειάζεται να το πεις. Το ότι η εκπομπή της είναι διαφορετική φέτος σε σχέση με πέρυσι και είναι κάτι που το είπε και ο Τσουρός στο σχόλιο του στο συμβάν, είναι κάτι που στα μάτια των συναδέλφων φαίνεται κι έχει και διαφορετικό τρόπο προσέγγισης σε όλα τα θέματα και η ίδια δεν μπλέκεται και σε λόγια, σε απαντήσεις, σε ανταπαντήσεις και δεν νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει μόνο με την εγκυμοσύνη της, είναι το στήσιμο της εκπομπής αλλά από εκεί και πέρα όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς! Δηλαδή εμένα αν μια φορά η Μαίρη (η αρχισυντάκτριά της) δε μου έχει τους τίτλους για ένα βίντεο και δω ότι είναι κάτι στον αέρα που δεν μου αρέσει θα της πω “Μαίρη μου την άλλη φορά θέλω να ξέρω”»
  • Τίνα Μεσσαροπούλου: «Έτσι όπως είναι εδώ η σκαλέτα θεωρώ πως είναι κι εκεί. Είναι όχι αναλυτική, έχει μέχρι την τελεία και το κόμμα. Μπορεί να μην πρόλαβε να το δει, εγώ το ακούω αυτό»
  • Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Στο κομμάτι με την σκαλέτα διαφωνώ γιατί όταν είμαστε επαγγελματίες και βάζουμε κάπου την υπογραφή μας οφείλουμε να ξέρουμε τι είναι αυτό αλλά συμφωνώ με την Κατερίνα ότι και η Μαίρη δίνει συνεντεύξεις συχνά, θα μπορούσε να το πει σε μία άλλη χρονική στιγμή. Το Κατερίνακι μας είναι στην πιο ωραία φάση της ζωής της και θεωρώ πως λίγο οι ορμόνες και λίγο η εγκυμοσύνη της την έκαναν να στεναχωρηθεί περισσότερο! Καλά έκανε και υπερασπίστηκε τον εαυτό της και είπε ότι θα μπορούσε να το θυμίσει σε μια διαφορετική χρονική στιγμή, δεν διαφωνώ, αλλά στο κομμάτι της εκπομπής είναι ξεκάθαρο στα μάτια και των συναδέλφων και των τηλεκριτικών και των τηλεθεατών ότι φέτος έχει μια διαφορετική προσέγγιση σίγουρα σε όλα τα θέματα».
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καλλιτέχνης από την Αυστρία γδύθηκε και άρχισε να χτυπάει καμπάνα με το σώμα της, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Η Φλορεντίνα Χόλτζινγκερ κρεμάστηκε ημίγυμνη στη Μπιενάλε για την κλιματική αλλαγή, θέλοντας να χτυπήσει «καμπανάκι» για τον «επερχόμενο κατακλυσμό»

Εβελίνα Νικόλιζα κατά του Happy Day: «Σας περνάει απ’ το μυαλό ότι βλέπουν οι γονείς μου;»

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Η Εβελίνα Νικόλιζα επέλεξε να απαντήσει δημόσια στο Happy Day και όσα ειπώθηκαν για την προσωπική της ζωή.

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος ‑ Part time το Σαββατοκύριακο

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

OPEN: «Κλείδωσε» η πρώτη εκπομπή για την επόμενη χρονιά

E-Daily 3.Left Χτες
Το κανάλι ξεκινά να φτιάχνει το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν…

Ο Σαμ Σμιθ αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό του

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής και ο Κρίστιαν Κόουαν διατηρούν σχέση τα τελευταία τρία χρόνια και φέρεται πως επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονται ένα βήμα πριν τον γάμο λίγο πριν από το φετινό Met Gala

Δανάη Μπάρκα: Αποκαλύπτει πρώτη φορά τι συνέβη πραγματικά με το Πάμε Δανάη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Δανάη Μπάρκα με αφορμή το ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη για την θεατρική της παράσταση, βρέθηκε καλεσμένη στις Rainbow Mermaids

Νότης Σφακιανάκης: Αν δεν ήταν εκείνος δεν θα υπήρχε κανένας μας, είναι το μικρό μας, το αγαπημένο μας

E-Daily 3.Left Χτες
Όταν έφυγε από την Κω και πήγε στην Αθήνα, ήμουν για έναν μήνα άρρωστη, μου έλειψε πάρα πολύ, έλεγε η αδερφή του τραγουδιστή σε συνέντευξή της

Παγώνια προκαλούν.... εμφύλιο σε ιταλικό χωριό

E-Daily 3.Left Χτες
«Δεν μας αφήνουν να κοιμηθούμε από τις κραυγές», δείτε βίντεο

Χαβιέ Μπαρδέμ για Πενέλοπε Κρουζ: Είναι απίστευτα γαμ@@@@α όμορφη

E-Daily 3.Left Χτες
Τη βλέπω να φωτογραφίζεται και λέω «είναι αυτή η γυναίκα μου; Θεέ μου είναι;»