E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily
Καρέ-Καρέ: Το νέο podcast για τον Ελληνικό Κινηματογράφο

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Εγώ φεύγω» ‑ Αποχώρησε on air από το πλατό του ΣΚΑΪ

«Ήταν η πιο σύντομη συνέντευξη της ζωής μου» είπε η παρουσιάστρια Φαίη Μαυραγάνη

Δημοσίευση 18/10/2025 | 11:35

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Εγώ φεύγω» ‑ Αποχώρησε on air από το πλατό του ΣΚΑΪ

Ένα σύντομο αλλά έντονο επεισόδιο καταγράφηκε το πρωί του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής της Φαίης Μαυραγάνη στον ΣΚΑΪ. Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου αποχώρησε αιφνιδίως από το στούντιο, διακόπτοντας τη συνέντευξη λίγα μόλις λεπτά μετά την έναρξή της.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στον αέρα η παρουσιάστρια, η συνέντευξη είχε προγραμματιστεί για τις 8:00, ωστόσο η καλεσμένη προσήλθε περίπου στις 8:20.

Αφορμή για την κλιμάκωση της έντασης αποτέλεσε ερώτηση της παρουσιάστριας για την επικείμενη κυκλοφορία του βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα με τίτλο «Ιθάκη». Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αντέδρασε άμεσα, λέγοντας: «Αν συνεχίσετε να με ρωτάτε, θα φύγω» τονίζοντας πως υπάρχουν άλλα ζητήματα τα οποία απασχολούν την κοινωνία. Λίγο αργότερα, όταν τέθηκε και το όνομα του Πάνου Ρούτσι, η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» απέφυγε εκ νέου να τοποθετηθεί, άφησε το μικρόφωνο και αποχώρησε από το πλατό χωρίς πρόσθετες εξηγήσεις.

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, η Φαίη Μαυραγάνη επανήλθε στο πλατό και τοποθετήθηκε επί του περιστατικού, υπογραμμίζοντας τον ρόλο της δημοσιογραφικής έρευνας και των ερωτήσεων στον δημόσιο διάλογο. «Δεν είναι δουλειά των πολιτικών να μας υπαγορεύουν τις ερωτήσεις. Εμείς ρωτάμε ό,τι θεωρούμε δημοσιογραφικά σημαντικό, και ο καλεσμένος μπορεί να επιλέξει αν θα απαντήσει ή όχι. Η κυρία Κωνσταντοπούλου αποφάσισε να αποχωρήσει», ανέφερε. Προσέθεσε δε, με χιουμοριστική διάθεση: «Ήταν η πιο σύντομη συνέντευξη της ζωής μου».

Το περιστατικό έληξε εκεί, χωρίς περαιτέρω ανταλλαγή δηλώσεων στον αέρα. Η εκπομπή συνέχισε το πρόγραμμά της, ενώ μέχρι το τέλος της μετάδοσης δεν υπήρξε νεότερη τοποθέτηση από την πλευρά της καλεσμένης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απίστευτο σκηνικό στο Ηράκλειο: Έβαψαν τη... μισή διάβαση επειδή είχε παρκαρισμένο αυτοκίνητο!

Ελλάδα Χτες
Η αποστολή τους... δεν κύλησε ακριβώς όπως είχε σχεδιαστεί

Κεφαλονιά: Σοκάρει το βίντεο της βάναυσης κακοποίησης 13χρονης από 17χρονη

Ελλάδα Χτες
Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων

Τραγωδία με 60χρονη στον Βόλο: Πνίγηκε την ώρα που έτρωγε μπανάνα και πέθανε

Ελλάδα Χτες
Η γυναίκα κατέρρευσε μπροστά στον σύζυγό της

Συνελήφθη πρόεδρος ομάδας της Super League – Βρέθηκαν φωτοβολίδες, κοντάρια και κράνη στο γήπεδο

Ελλάδα Χτες
Κατασχέθηκαν 17 φωτοβολίδες, 7 κοντάρια, σωλήνας εκτόξευσης βολών και 3 κράνη

Στο φάσμα του αυτισμού ο 22χρονος φερόμενος ως συνεργός του διπλού φονικού στη Μεσσηνία – Έκανε χρήση ναρκωτικών

Ελλάδα Χτες
«Ήταν ένα παιδί που από μικρή ηλικία ήταν εύκολο να το χειραγωγήσεις, να το κατευθύνεις»

Επίδομα θέρμανσης: Πώς και πότε θα γίνουν οι αιτήσεις ‑ Τα εισοδηματικά κριτήρια

Οικονομία Χτες
Η πρώτη δόση, που καλύπτει το 60% του επιδόματος, θα καταβληθεί πριν από τις γιορτές. Το ποσό κυμαίνεται από 100 έως 1.200 ευρώ

ΗΠΑ: Εκατομμύρια Αμερικανοί στους δρόμους κατά των πολιτικών του Τραμπ

Κόσμος Χτες
«Ο πρόεδρος πιστεύει ότι έχει απόλυτη εξουσία. Αλλά στην Αμερική δεν έχουμε βασιλιάδες» τονίζουν

Εκτέλεση στη Νότια Καρολίνα για τον δολοφόνο που έγραψε με το αίμα του θύματος «πιάστε με αν μπορείτε»

Κόσμος Χτες
Ο 44χρονος Στίβεν Μπράιαντ θα εκτελεστεί στις 14 Νοεμβρίου, δύο δεκαετίες μετά τη φρικτή δολοφονία που συγκλόνισε την αμερικανική κοινή γνώμη

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι: Ρήξη χιαστού ο Παπαγιάννης, εκτός για οκτώ μήνες

Αθλητικά Νέα Χτες
Το χειρότερο σενάριο, δυστυχώς, επιβεβαιώθηκε για τον Γιώργο Παπαγιάννη, καθώς, όπως γνωστοποίησε η Αναντολού Εφές, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο και θα μείνει εκτός για οκτώ μήνες.

Eurostat: Αυξημένη η φτώχεια και ο κοινωνικός αποκλεισμός στην Ελλάδα

Ελλάδα Χτες
5 ελληνικές περιφέρειες συγκαταλέγονται στις περιοχές της ΕE όπου πάνω από το ένα τρίτο του πληθυσμού βρίσκεται σε κίνδυνο φτώχειας

Νέα στοιχεία για τον θάνατο χήρας υπουργού στο Κολωνάκι ‑ Οι ενδείξεις για εμπρησμό στο σπίτι της

Ελλάδα Χτες
Ο φάκελος της υπόθεσης ανοίγει ξανά και περνά στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών