E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily
Αννα Κυριακού: Από τη φτώχεια της Κατοχής μέχρι το Εθνικό Θέατρο και τις «Τρεις Χάριτες»

Απίστευτο σκηνικό στο Ηράκλειο: Έβαψαν τη... μισή διάβαση επειδή είχε παρκαρισμένο αυτοκίνητο!

Η αποστολή τους... δεν κύλησε ακριβώς όπως είχε σχεδιαστεί

Δημοσίευση 18/10/2025 | 19:40

Απίστευτο σκηνικό στο Ηράκλειο: Έβαψαν τη... μισή διάβαση επειδή είχε παρκαρισμένο αυτοκίνητο!

Τα συνεργεία του Δήμου Ηρακλείου βρέθηκαν πρόσφατα στο σημείο για να βάψουν μια διάβαση πεζών, όμως η αποστολή τους... δεν κύλησε ακριβώς όπως είχε σχεδιαστεί.

Τα συνεργεία του Δήμου Ηρακλείου πήγαν να βάψουν μια διάβαση πεζών, όμως η αποστολή τους... δεν κύλησε ακριβώς όπως είχε σχεδιαστεί. Ένα αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο ακριβώς πάνω στις λωρίδες και οι εργάτες, αντί να περιμένουν ή να ζητήσουν τη μετακίνησή του, αποφάσισαν να βάψουν μόνο ό,τι δεν εμπόδιζε το όχημα. Το αποτέλεσμα; Μισή διάβαση «ανανεωμένη» και η άλλη μισή... παραπονεμένη, σε μια εικόνα που μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να υπάρξει.

Σύμφωνα με την ανάρτηση που έγινε viral σε ομάδα του Facebook, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βρίσκεται εκεί «εδώ και μία ολόκληρη εβδομάδα», χωρίς κανείς να έχει μεριμνήσει για τη μετακίνησή του ώστε να ολοκληρωθεί η εργασία. Μάλιστα, όπως σχολίασαν χρήστες στα social media, «ίσως περιμένουν να λήξει η άδεια στάθμευσης για να συνεχίσουν το βάψιμο».

Ο Ηρακλειώτης Γιώργος Φωτεινάκης, που ανέδειξε το περιστατικό στην ομάδα «Ηράκλειο – Κουασιμόδεια Πόλη», σχολίασε με χιούμορ αλλά και πικρία:

«Θεούληδες οι μπογιατζήδες του Δήμου, θεούλης και ο ιδιοκτήτης…. Μια βδομάδα εκεί πάνω στη διάβαση... Δεν είχε κανείς από το Δήμο τη δυνατότητα να βρει τον ιδιοκτήτη άραγε; Παρέδωσαν διάβαση τώρα οι μπογιατζήδες; Τι πρέπει να γίνει για να φύγει από εκεί το αυτοκίνητο και να βάψουν το υπόλοιπο της διάβασης; Μήπως να επιληφθεί η Αρχιεπισκοπή;»

Η φωτογραφία και το σχόλιο προκάλεσαν κύμα αντιδράσεων και γέλιου στα social media, με πολλούς να κάνουν λόγο για «ελληνική εφευρετικότητα» σε όλο της το μεγαλείο. Κάποιοι μάλιστα πρότειναν να παραμείνει έτσι η διάβαση ως «καλλιτεχνική παρέμβαση» ή «σύμβολο της δημοτικής γραφειοκρατίας». Άλλοι, πιο πρακτικοί, αναρωτήθηκαν πώς είναι δυνατόν να ξεκινά συνεργείο εργασίες σε δημόσιο δρόμο χωρίς να έχει διασφαλίσει πρώτα ότι το σημείο είναι ελεύθερο.

Όπως και να έχει, η εικόνα της μισοβαμμένης διάβασης έγινε viral, αποτυπώνοντας με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο αυτό το ιδιαίτερο μείγμα χιούμορ, προχειρότητας και απίστευτης ανοχής που κάνει την ελληνική καθημερινότητα... μοναδική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απίστευτο σκηνικό στο Ηράκλειο: Έβαψαν τη... μισή διάβαση επειδή είχε παρκαρισμένο αυτοκίνητο!

Ελλάδα 18.10.2025
Η αποστολή τους... δεν κύλησε ακριβώς όπως είχε σχεδιαστεί

Κεφαλονιά: Σοκάρει το βίντεο της βάναυσης κακοποίησης 13χρονης από 17χρονη

Ελλάδα 18.10.2025
Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων

Τραγωδία με 60χρονη στον Βόλο: Πνίγηκε την ώρα που έτρωγε μπανάνα και πέθανε

Ελλάδα 18.10.2025
Η γυναίκα κατέρρευσε μπροστά στον σύζυγό της

Συνελήφθη πρόεδρος ομάδας της Super League – Βρέθηκαν φωτοβολίδες, κοντάρια και κράνη στο γήπεδο

Ελλάδα 18.10.2025
Κατασχέθηκαν 17 φωτοβολίδες, 7 κοντάρια, σωλήνας εκτόξευσης βολών και 3 κράνη

Στο φάσμα του αυτισμού ο 22χρονος φερόμενος ως συνεργός του διπλού φονικού στη Μεσσηνία – Έκανε χρήση ναρκωτικών

Ελλάδα 18.10.2025
«Ήταν ένα παιδί που από μικρή ηλικία ήταν εύκολο να το χειραγωγήσεις, να το κατευθύνεις»

Επίδομα θέρμανσης: Πώς και πότε θα γίνουν οι αιτήσεις ‑ Τα εισοδηματικά κριτήρια

Οικονομία 18.10.2025
Η πρώτη δόση, που καλύπτει το 60% του επιδόματος, θα καταβληθεί πριν από τις γιορτές. Το ποσό κυμαίνεται από 100 έως 1.200 ευρώ

ΗΠΑ: Εκατομμύρια Αμερικανοί στους δρόμους κατά των πολιτικών του Τραμπ

Κόσμος 18.10.2025
«Ο πρόεδρος πιστεύει ότι έχει απόλυτη εξουσία. Αλλά στην Αμερική δεν έχουμε βασιλιάδες» τονίζουν

Εκτέλεση στη Νότια Καρολίνα για τον δολοφόνο που έγραψε με το αίμα του θύματος «πιάστε με αν μπορείτε»

Κόσμος 18.10.2025
Ο 44χρονος Στίβεν Μπράιαντ θα εκτελεστεί στις 14 Νοεμβρίου, δύο δεκαετίες μετά τη φρικτή δολοφονία που συγκλόνισε την αμερικανική κοινή γνώμη

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι: Ρήξη χιαστού ο Παπαγιάννης, εκτός για οκτώ μήνες

Αθλητικά Νέα 18.10.2025
Το χειρότερο σενάριο, δυστυχώς, επιβεβαιώθηκε για τον Γιώργο Παπαγιάννη, καθώς, όπως γνωστοποίησε η Αναντολού Εφές, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο και θα μείνει εκτός για οκτώ μήνες.

Eurostat: Αυξημένη η φτώχεια και ο κοινωνικός αποκλεισμός στην Ελλάδα

Ελλάδα 18.10.2025
5 ελληνικές περιφέρειες συγκαταλέγονται στις περιοχές της ΕE όπου πάνω από το ένα τρίτο του πληθυσμού βρίσκεται σε κίνδυνο φτώχειας

Νέα στοιχεία για τον θάνατο χήρας υπουργού στο Κολωνάκι ‑ Οι ενδείξεις για εμπρησμό στο σπίτι της

Ελλάδα 18.10.2025
Ο φάκελος της υπόθεσης ανοίγει ξανά και περνά στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών