E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λαγονήσι: Βίντεο ‑ ντοκουμέντο από το δυστύχημα με τον διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 27/3/2023 | 17:32

Λαγονήσι: Βίντεο ‑ ντοκουμέντο από το δυστύχημα με τον διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ

Αποκαλυπτικό το βίντεο στο οποίο διακρίνεται ο 67χρονος διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, Κωνσταντίνος Χρυσάγης, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια τροχαίου που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (26/03).

Βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στη δημοσιότητα από τη στιγμή του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε την Κυριακή (26/03) στο Λαγονήσι και στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 67χρονος Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, Κωνσταντίνος Χρυσάγης.

Στα συγκλονιστικά πλάνα που προβλήθηκαν μέσα από τη συχνότητα του MEGA, φαίνεται η μηχανή του Κωνσταντίνου Χρυσαύγη να περνάει και να χάνεται στους θάμνους της παραλιακής Αθηνών- Σουνίου, ενώ στη συνέχεια μετά τη θανατηφόρα σύγκρουση, φαίνεται το σώμα του άτυχου διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ να βρίσκεται στον αέρα.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Το δυστύχημα έγινε στο 38,5 χιλιόμετρο της παραλιακής Αθηνών- Σουνίου στο Λαγονήσι, ενώ τα στοιχεία του 67χρονου θύματος, ο οποίος ήταν υπεύθυνος της κυκλοφορίας συνολικά όλου του σιδηροδρόμου, είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα Δευτέρα (27/03).

Συγκεκριμένα, η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο 67χρονος Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, με κατεύθυνση το Σούνιο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε διαδοχικά με δύο αντίρροπα κινούμενα οχήματα και συγκεκριμένα ένα Ι.Χ. φορτηγάκι και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του μοτοσικλετιστή και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού του αυτοκινήτου. 

Για την ώρα δεν έχει αποσαφηνιστεί το πώς και το γιατί ο 67χρονος βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα, ωστόσο σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει υπαιτιότητα από το μέρος των οχημάτων με τα οποία συγκρούστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από καταθέσεις, ο οδηγός έκανε προσπέραση σε ευθεία, ενώ πρώτα συγκρούστηκε με το βαν και εν συνεχεία με το Ι.Χ.

Και οι δύο τραυματίες οδηγοί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο "Γεννηματά", ενώ έρευνα και προανάκριση για τις συνθήκες του τροχαίου διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως έγγραφα που είχε υπογράψει ο ίδιος ως Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, περιλαμβάνονται στη δικογραφία για το δυστύχημα των Τεμπών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με πορεία στο κέντρο της Αθήνας γιορτάζει τα 20 χρόνια του το Athens Pride

Ελλάδα Χτες
Με την ολοκλήρωση της πορείας θα ξεκινήσουν, στις 20:30, οι προγραμματισμένες συναυλίες με παρουσιαστή των Γιώργο Καπουτζίδη - Κλειστή η Βασ. Αμαλίας

Σοκ στις ΗΠΑ: Νεκροί από ένοπλη επίθεση βουλευτής των ΗΠΑ και ο σύζυγός της

Κόσμος Χτες
«Πολιτικά υποκινούμενη δολοφονία», σύμφωνα με τον κυβερνήτη της πολιτείας

Η Κίνα παίρνει θέση στην επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν

Κόσμος Χτες
Κλιμακώνεται η ένταση

Αμαλιάδα: Τραγωδία με 27χρονη

Ελλάδα Χτες
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πόνους στην κοιλιά και πέθανε μετά από λίγες ώρες

Ερντογάν: Το Ισραήλ αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για τη σταθερότητα και την ασφάλεια της περιοχής

Κόσμος Χτες
Επικοινωνία Ερντογάν με τον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν

Πακιστάν: Θα σταθούμε δίπλα στο Ιράν

Κόσμος Χτες
Το Πακιστάν καλεί τα μουσουλμανικά κράτη να ενωθούν κατά του Ισραήλ

Μύκονος: Δις ισόβια στον εργολάβο που βίαζε κατ` επανάληψη τις ανήλικες κόρες του

Ελλάδα Χτες
Ο κατηγορούμενος, στην απολογία του, αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για εκδίκηση της συζύγου του

Μπαχτσελί για το Ισραήλ: «Η Τουρκία είναι ο τελικός στόχος»

Κόσμος Χτες
Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί τοποθετεί την Τουρκία στο επίκεντρο της σύγκρουσης

Στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα ο «ήρωας του Αράχθου» ‑ Θα του απονεμηθεί τιμητικά η ελληνική υπηκοότητα

Ελλάδα Χτες
Με εντολή του Αδωνι Γεωργιάδη, τον παρέλαβε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αρτας όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις

Χαλκιδική: Πέθανε η αστυνομικός που είχε παρασυρθεί από φορτηγό

Ελλάδα Χτες
Είχε προσπαθήσει να σταματήσει καυγά στη μέση του δρόμου