E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ελεύθερος ο μουσικός που τσιμέντωσε την 36χρονη σύζυγό του στη Φιλοθέη

Μετά από 7 χρόνια στη φυλακή

Δημοσίευση 3/11/2015 | 18:05

Ελεύθερος ο μουσικός που τσιμέντωσε την 36χρονη σύζυγό του στη Φιλοθέη

Ελεύθερος κυκλοφορεί εδώ και ένα μήνα τουλάχιστον ο 43χρονος μουσικός που το 2008 δολοφόνησε και τσιμέντωσε τη γυναίκα του στη Φιλοθέη. Μια υπόθεση που είχε καθηλώσει το πανελλήνιο.

Ο σύζυγος και δολοφόνος της 36χρονης Παναγιώτας Μαζαράκη, από τις αρχές Σεπτεμβρίου απολαμβάνει την ελευθερία του καθώς το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε 20 χρόνια κάθειρξη και να αφεθεί ελεύθερος μόλις επτά χρόνια μετά τη δολοφονία της συζύγου του και μητέρας των δύο παιδιών του.

Ο δικηγόρος του δολοφόνου, Αδαμάντιος Μπασαράς, μιλώντας στο protothema.gr, είπε: «Ο εντολέας μου προσφάτως αποφυλακίσθηκε και πλέον βιώνει εκτός φυλακής τις συνέπειες της πράξης του. Σέβεται απολύτως τις ισορροπίες που δημιουργήθηκαν και με κανέναν τρόπο δεν θα επιδιώξει να προσεγγίσει τα παιδιά του. Θα συνεχίσει να τους προσφέρει από μακριά, με την ελπίδα ότι ίσως στο μέλλον θελήσουν να τον συναντήσουν».

Η μητέρα της άτυχης σολίστ με δάκρυα στα μάτια δηλώνει εξοργισμένη αλλά και πληγωμένη από τη Δικαιοσύνη, πώς άφησε ελεύθερο τον δολοφόνο της κόρης της.

Το χρονικός της υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Η Παναγιώτα Μαζαράκη από μικρή είχε ιδιαίτερη κλίση στη μουσική. Μεγαλώνοντας ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική και μάλιστα δεν αργούν να έρθουν και οι πρώτες διακρίσεις. Στη διαδρομή γνωρίζει τον μέλλοντα σύζυγό της, καθηγητή μουσικής, εξαιρετικό ταλέντο επίσης. Επρόκειτο για έναν ευγενικό νέο από πολύ καλή οικογένεια της Αθήνας. Στη συνέχεια έρχεται ο γάμος και τα δυο παιδιά, συνθέτοντας το παζλ της απόλυτης ευτυχίας.

Ξαφνικά, όμως, το σκηνικό αλλάζει. Διαφωνίες ανάμεσα στο ζευγάρι δημιουργούν σύννεφα στη σχέση τους με αποτέλεσμα την τραγικότερη εξέλιξη: Το χέρι του συζύγου αφαιρεί τη ζωή της άτυχης Παναγιώτας.

Η Παναγιώτα, το Σεπτέμβριο του 2008 εξαφανίζεται. Και ενώ την ψάχνουν όλοι, μετά από κάποιες μέρες, ο σύζυγός της σπάει και ομολογεί ότι την δολοφόνησε και εν συνεχεία την τσιμέντωσε σε πάρκο δίπλα στο σπίτι τους, στη Φιλοθέη.

Στην απολογία του ο δράστης περιέγραψε αναλυτικά πώς έγιναν όλα. Υποστήριξε πως έπειτα από έναν καβγά τους, χτύπησε με ένα σίδερο την Παναγιώτα Μαζαράκη στο κεφάλι και στη συνέχεια, αφού το θύμα σωριάστηκε στο πάτωμα, της έβγαλε τα ματωμένα ρούχα, έπλυνε το άψυχο σώμα της στην μπανιέρα και την τύλιξε με δύο σακούλες και ένα σεντόνι. Έπειτα δοκίμασε να τη θάψει, αρχικά στο φρεάτιο του ασανσέρ και μετά κάτω από το σπίτι του σκύλου, στο σπίτι τους.

Καθώς οι προσπάθειές του έπεσαν στο κενό, ο καθηγητής μουσικής έβαλε το πτώμα της στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου και το πέταξε σε κάδο σκουπιδιών στην Παιανία.

Λίγες ώρες αργότερα επέστρεψε, πήρε ξανά τη σορό και την μετέφερε δίπλα στο σπίτι τους, στο πάρκο Πικιώνη, όπου την έθαψε. Μάλιστα σκέπασε τον αυτοσχέδιο «τάφο» με τσιμέντο και πέτρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετά κτηνοτρόφος τα 450 πρόβατά του, όλα ντόπιας ιστορικής φυλής

Ελλάδα 06.12.2025
Εκατοντάδες ζώα της φυλής του Ρουμλουκίου θα θανατωθούν λόγω της ευλογιάς

Βρετανία: Διαδηλωτές πέταξαν φαγητό στο Αυτοκρατορικό Στέμμα του Κράτους‑ Tέσσερις συλλήψεις

Κόσμος 06.12.2025
Πρόκειται για το στέμμα που φόρεσε ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ καθώς έφευγε από την τελετή στέψης του το 2023

Οργή Μασκ μετά το πρόστιμο στο X: Καταργήστε την Ευρωπαϊκή Ένωση

Κόσμος 06.12.2025
Tι έγραψε ο δισεκατομμυριούχος

Τι ακολουθεί μετά τον Byron: Ερχεται έντονος και επίμονος αντικυκλώνας, λέει ο Θ. Κολυδάς

Καιρός 06.12.2025
Η προοπτική του καιρού την ερχόμενη εβδομάδα

Τροχαίο για την Πηγή Δεβετζή με αυτοκίνητο που τούμπαρε στην Εγνατία Οδό

Ελλάδα 06.12.2025
Μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο - Το ατύχημα σημειώθηκε σε τούνελ πάνω από το Παληό Καβάλας

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο

Ελλάδα 06.12.2025
Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς που έκλεισαν με εντολή ΕΛ.ΑΣ. χωρίς στάση

Τραγωδία στην Ζάκυνθο: Νεκρό παιδί 18 μηνών μετά από επίθεση σκύλου

Ελλάδα 06.12.2025
Το παιδί βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του

Οικογενειάρχης μετά από 3,5 χρόνια ο μοναχικός κύκνος της Καστοριάς που είχε χάσει το ταίρι του

Ελλάδα 06.12.2025
Ο κύκνος της Καστοριάς βρήκε ξανά την ελπίδα και την αγάπη στην Ιωάννινα με τη νέα του οικογένεια

Λαμία: Σοβάδες έπεσαν στο κεφάλι περαστικού ‑ Διακομίστηκε στο νοσοκομείο

Ελλάδα 06.12.2025
Η συνεχή βροχή έφερε προβλήματα στα παλιά κτήρια

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός αθλητής μπάσκετ με αμαξίδιο σε θανατηφόρο τροχαίο στη Σούδα

Ελλάδα 06.12.2025
Ο 45χρονος που κινούνταν με το αναπηρικό του αμαξίδιο, στην οδό Αγίου Νικολάου, στην Σούδα, φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε σταθμευμένο ΙΧ