E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έγκυος γυναίκα πέθανε από κορωνοϊό αλλά οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν το μωρό

H κατάσταση του παιδιού είναι κρίσιμη και βρίσκεται σε μονάδα αυξημένης φροντίδας

Δημοσίευση 7/4/2020 | 20:39

Έγκυος γυναίκα πέθανε από κορωνοϊό αλλά οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν το μωρό

Η τύχη στάθηκε σκληρή για την 33χρονη Viviane Albuquerque από τη Βραζιλία. Ήταν για δεύτερη φορά έγκυος στο τρίτο της παιδί (τα δυο προηγούμενα ήταν δίδυμα) και ενώ βρισκόταν στην 32η εβδομάδα κύησης, άγνωστο πως, κόλλησε κορωνοϊό. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε σε λίγες μόλις ημέρες.

Μπήκε στην εντατική και λίγο πριν ξεψυχήσει οι γιατροί πήραν με καισαρική το μωρό. Η Viviane πέθανε ελάχιστα λεπτά αργότερα. Η τοπική εφημερίδα Folha de Pernambuco αναφέρει πως η κατάσταση του παιδιού (που γεννήθηκε 2 κιλά) είναι κρίσιμη και βρίσκεται σε μονάδα αυξημένης φροντίδας, αφού η καρδιά του είναι αδύναμη.

Όπως δήλωσε συντετριμμένος ο σύζυγος της Joao Silva: «Η Viviane ήταν υπόδειγμα μητέρας. Σε λίγους μήνες είχε προγραμματίσει να πάρει και το πτυχίο της από τη Νομική. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Δεν τα καταφέραμε.»

Τώρα ο πατέρας μαζί με τα δυο του παιδιά, βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι ενώ περιμένει και τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να δει εάν το νεογέννητο είναι ή όχι θετικό στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Πανεπιστημίου Johns Hopkins, η Βραζιλία έχει καταγράψει 12.232 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις κορωναϊού με 566 θανάτους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαμντάνι για τη συνάντηση με τον Τραμπ: «Έχω πολλές διαφωνίες με τον πρόεδρο, αλλά δεν πρόκειται για εμένα»

Κόσμος Χτες
«Πρόκειται για τη σχέση μεταξύ της πόλης της Νέας Υόρκης και του Λευκού Οίκου», πρόσθεσε

Πέθανε στα 63 ο Gary «Mani» Mounfield των Stone Roses και Primal Scream

Πολιτισμός Χτες
Ο Mounfield υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Stone Roses, συγκροτήματος που καθόρισε τον λεγόμενο ήχο του «Madchester»

Καισαριανή: Εμπρησμός σε γνωστό μπαρ

Ελλάδα Χτες
«Πόλεμο συμφερόντων» βλέπει η ΕΛΑΣ

Πολική νύχτα στην Αλάσκα: Η πόλη που δεν θα δει ήλιο για δύο μήνες

Κόσμος Χτες
Βίντεο από την τελευταία ανατολή για το 2025

Σάλος στις ΗΠΑ: Έξι Δημοκρατικοί καλούν τον στρατό να μην υπακούει σε παράνομες διαταγές

Κόσμος Χτες
«Η προδοσία τιμωρείται με θάνατο» λέει ο Τραμπ

Το Grok του Έλον Μασκ αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα

Κόσμος Χτες
Ξεκίνησε έρευνα στη Γαλλία

Θεσσαλονίκη: Τρίχρονο αγοράκι έπεσε από τις κερκίδες του Ποσειδώνιου Κολυμβητηρίου

Ελλάδα Χτες
Διακομίστηκε με τραύμα στο κεφάλι στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου

Ισπανία: Η Meta καταδικάστηκε για «αθέμιτο ανταγωνισμό»

Κόσμος Χτες
Αποζημίωση 540 εκατ. ευρώ σε ΜΜΕ

Πειραιάς: 34χρονος γρονθοκόπησε οδηγό ταξί επειδή αρνήθηκε να τον μεταφέρει

Ελλάδα Χτες
Ο 34χρονος μπήκε σε ταξί που οδηγούσε 51χρονος και απαίτησε να μεταφερθεί στον προορισμό του

Πέθανε ο Πάνος Μαρινόπουλος

Ελλάδα Χτες
Την τελευταία του πνοή άφησε ο επιχειρηματίας