E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έγκλημα στις Μοίρες: 17χρονος ήρωας έσωσε τη γιαγιά του και 3 φίλους του

Τη συγκλονιστική περιγραφή από την ώρα του εγκλήματος στις Μοίρες της Κρήτης, έκανε η μητέρα του

Δημοσίευση 17/1/2020 | 20:47

Έγκλημα στις Μοίρες: 17χρονος ήρωας έσωσε τη γιαγιά του και 3 φίλους του

Ο 17χρονος εγγονός του 79χρονου θύματος από το άγριο έγκλημα στις Μοίρες Ηρακλείου, ήταν εκείνος που με την ψυχραιμία του και τις ενέργειές του έσωσε από τις σφαίρες του δράστη τη γιαγιά του και 3 φίλους του.

Τη συγκλονιστική περιγραφή από την ώρα του εγκλήματος στις Μοίρες της Κρήτης, έκανε η μητέρα του 17χρονου μιλώντας στην εκπομπή «Κρήτη σήμερα» του Κρήτη TV.

Η κ. Ύβα Κουμαντάκη ανέφερε όσα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης (15/1) λέγοντας πως ο γιος της μετά απ΄ όλα αυτά που έζησε «δεν είναι πλέον παιδί».

Όπως περιέγραψε η μητέρα του 17χρονου όλα έγιναν όταν ο γιος της άκουσε τον 51χρονο να φωνάζει και αμέσως πήγε να ενημερώσει τον παππού του ότι κάτι δεν πάει καλά. Εκείνη την ώρα ο νεαρός βρισκόταν με άλλους τέσσερις φίλους του, σε ένα δωμάτιο το οποίο του είχε παραχωρήσει ο παππούς του.

Το παιδί αντιλήφθηκε πως άνδρας που βρίσκεται έξω από το σπίτι τους είναι ο εν διαστάσει σύζυγος της γυναίκας, η οποία νοικιάζει ένα από τα διαμερίσματα στο κτίριο που ανήκει στον παππού του.

«Πες μου τι θέλεις να κάνουμε;», ήταν τα λόγια του παιδιού στον παππού του, ενώ του ζητούσε να μη βγει έξω στο μπαλκόνι.

Ο 79χρονος βγήκε από την πόρτα για να συζητήσει με τον 51χρονο, δίχως να του δίνει πληροφορίες. Ο δράστης, ο οποίος όπως αποδείχθηκε είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, άρχισε να φωνάζει και ο 17χρονος διαισθάνθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

«Το παιδί προσπάθησε εκείνη την ώρα να βγει από την πίσω πόρτα και να ενημερώσει τους τρεις φίλους του να κλειδώσουν την πόρτα», είπε η μητέρα του.

Στη συνέχεια όταν ξεκίνησαν να πέφτουν οι πυροβολισμοί ενστικτωδώς ο 17χρονος είδε τον παππού του να πέφτει ακαριαία νεκρός.

«Σκέφτηκα να την τραβήξω την γιαγιά και να κλείσω την πόρτα. Άκουγα τους πυροβολισμούς και δεν ήξερα πόσα θύματα θα έχουμε», ήταν τα λόγια του 17χρονου στη μητέρα του μετά το τραγικό περιστατικό.

Αυτή η κίνηση του 17χρονου ήταν καθοριστική για να σωθεί η γιαγιά του, αλλά και οι τέσσερις φίλοι του, καθώς στη συνέχεια ο δράστης επέστρεψε στο σπίτι και γάζωσε το κτίριο αδειάζοντας ουσιαστικά πάνω του όσες σφαίρες του είχαν απομείνει.

Σε περίπτωση που ο νεαρός δεν είχε τραβήξει τη γιαγιά του και δεν είχε ενημερώσει τους φίλους του, είναι πολύ πιθανό να υπήρχαν κι άλλα θύματα από την οργή του δράστη.

Μάλιστα ο 17χρονος είχε την ψυχραιμία να καλέσει την αστυνομία, όπως επίσης και το ασθενοφόρο για να παραλάβει την αιμόφυρτη γιαγιά του.

Δείτε όλα όσα είπε η μητέρα του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Euroleague: Έχασε την ευκαιρία ο Παναθηναϊκός, δεύτερη ήττα από την Βαλένθια στο ΟΑΚΑ και η σειρά σε πέμπτο ματς

Αθλητικά Νέα Χτες
Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν ξανά από την Ισπανική ομάδα με 89-86 και η σειρά είναι στο 2-2

Ουκρανός βασάνιζε τους συγκρατούμενούς του σε φυλακή του Ντονέτσκ, κατηγορείται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Του είχε ανατεθεί να αποσπά ομολογίες -Τους χτυπούσε, τους έκανε βασανιστήρια, χρησιμοποιούσε σeξουαλική βία και άλλες απάνθρωπες, εξευτελιστικές πράξεις

Αμερικανικές δυνάμεις χτυπούν δύο ιρανικά τάνκερ που παραβίασαν τον αποκλεισμό ‑ Βίντεο της επίθεσης

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η Ουάσιγκτον έχει αναχαιτίσει συνολικά 4 πλοία για προσπάθεια παραβίασης των αμερικανικών περιορισμών

Ανακαλύφθηκε γιγαντιαίο ρουμπίνι 11.000 καρατιών ‑ Αξίζει εκατομμύρια

E-Daily 3.Left Χτες
Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ρουμπίνια που έχουν βρεθεί

Βόλος: Προφυλακιστέος ο επίδοξος ληστής που ξυλοκόπησε και χτύπησε με σίδερο 55χρονο

Ελλάδα Χτες
Προφυλακιστέος κρίθηκε 48χρονος στον Βόλο, ο οποίος κατηγορείται ότι επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά 55χρονο στην πυλωτή πολυκατοικίας, σε περιστατικό που συνέβη τον περασμένο Φεβρουάριο και οδήγησε στη σύλληψή του μήνες αργότερα

Θεσσαλονίκη: Λύκος εμφανίστηκε στα Μετέωρα ‑ Καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το άγριο ζώο καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας σπιτιού να κινείται στους δρόμους της περιοχής, πιθανότατα αναζητώντας τροφή ή κατεύθυνση προς πιο φυσικό περιβάλλον

Προφυλακίστηκε ο 25χρονος για τον ξυλοδαρμό του 17χρονου με αυτισμό στη Νέα Φιλαδέλφεια – «Ντρέπομαι, ντρέπομαι»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο νεαρός στην απολογία του εμφανίστηκε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του

Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από πτώση από πολυκατοικία 29χρονος στο Ρέθυμνο, πηδούσε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι

E-Daily 2.TopNews Χτες
O νεαρός έμενε μαζί με τη σύντροφό του σε Airbnb στον 5ο όροφο πολυκατοικίας και φέρεται να κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών

Κρήτη: Η ΑΑΔΕ στέλνει μαζικά ειδοποιητήρια και ζητά από αγρότες επιστροφές από επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕ

Ελλάδα Χτες
Μάλιστα η ΑΑΔΕ ζητά την άμεση καταβολή των επιστροφών από τους αγρότες