E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σηκώθηκε πράγματι ο Μίκαελ Σουμάχερ;

Τι συμβαίνει τελικά με την υγεία του

Δημοσίευση 18/12/2018 | 19:19

Σηκώθηκε πράγματι ο Μίκαελ Σουμάχερ;

Στις 29 Δεκεμβρίου συμπληρώνονται πέντε χρόνια από την μοιραία ημέρα του 2013 που ο Μίκαελ Σουμάχερ υπέστη βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κάνοντας σκι στις Αλπεις.

Λίγες ημέρες πριν τη συμπλήρωση πέντε χρόνων από το ατύχημα, η Daily Mirror υποστηρίζει σε δημοσίευμά της ότι ο σπουδαίος οδηγός της F1 σηκώνεται από το κρεβάτι του και πλέον δεν είναι διασωληνωμένος.

Οι ειδήσεις σχετικά με την πορεία της υγείας του Σουμάχερ είναι ελάχιστες, καθώς η οικογένειά του δεν επιθυμεί να γίνεται πρωτοσέλιδο εφημερίδων. Συνεπώς, οι πληροφορίες για τη βελτίωση της υγείας του παραμένουν ανεπιβεβαίωτες.

Το περιοδικό Bravo επικαλούμενο πηγές της οικογένειάς του αναφέρει ότι ο Σουμάχερ ενδέχεται να μεταφερθεί σε εξειδικευμένη κλινική στο Ντάλας το επόμενο διάστημα προκειμένου να ακολουθήσει ειδική θεραπεία για την αποκατάσταση κρανιοεγκεφαλικών παθήσεων.

Ο επικεφαλής της Μαρκ Γουίκς, δεν επιβεβαίωσε την είδηση, και αρκέστηκε να πει στο γερμανικό περιοδικό: «Εχουμε τεράστια εμπειρία και ικανότητα στην αποκατάσταση εγκεφαλικών βλαβών. Δεν υπάρχει αντίστοιχη κλινική στην Ευρώπη που να μπορεί να κάνει όσα κάνουμε εμείς».

Το Paris Match που επικαλείται συγγενείς του οδηγού, υποστηρίζουν ότι ο οδηγός της F1 λαμβάνει θεραπεία καθημερινά από ένα επιτελείο 15 γιατρών και φυσικοθεραπευτών.

Δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου υποστηρίζουν πως το ρεπορτάζ της Mirror σχετικά με το περπάτημα του Σουμάχερ είναι ένα ακόμη fake news, καθώς δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά και αποτελεί προϊόν ψεύτικων πληροφοριών.

Στο παρελθόν έχουν ειπωθεί και γραφτεί πολλά για τον Γερμανό, κάποια δημοσιεύματα τον έχουν «πεθάνει», ενώ άλλα υποστήριξαν ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στην κανονική ζωή.

Στις 3 Ιανουαρίου του 2019, ο Σουμάχερ θα κλείσει τα 50 του χρόνια και Ferrari θα τιμήσει τα 50α του γενέθλια με μια έκθεση στο μουσείο της στη Modena με την έκθεση «Michael 50» που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Ιδρυμα Keep Fighting Foundation της οικογενείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Μη με μπλέξεις, φεύγω εγώ»: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε δικυκλιστή στη Λαμία

Ελλάδα Χτες
Η Τροχαία διερευνά τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού

Εκτός ελέγχου η φωτιά στο Λασίθι, απειλούνται σπίτια και ξενοδοχεία

Κόσμος Χτες
Έρευνες για εμπρησμό στη Χαλκιδική

Νέος μεγαλομέτοχος του Αρη και επίσημα ο Ρίτσαρντ Σιάο: Πάρτι στο Nick Galis Hall από τους οπαδούς

Αθλητικά Νέα Χτες
Εγκρίθηκε ομόφωνα η μεταβίβαση των μετοχών

Προσγείωση θρίλερ για αεροσκάφος στη Μαδέρα: Αναπηδούσε λόγω των σφοδρών ανέμων

Κόσμος Χτες
Πολλοί χαρακτηρίζουν το αεροδρόμιο της Μαδέρα ως ένα από τα πιο επικίνδυνα στην Ευρώπη

50χρονος ταμπουρώθηκε στο σπίτι του στην Αρκαδία και απειλούσε να αυτοκτονήσει

Ελλάδα Χτες
Είχε στείλει βίντεο σε 13χρονη και αναζητείται

Νέος καύσωνας από την Κυριακή: Πού θα φτάσει ο υδράργυρος στην Αθήνα

Καιρός Χτες
Η διάρκειά του θα είναι τουλάχιστον έως και την Πέμπτη

La Croix: Μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα για τους 10.000 εκ των 80.000 που έφυγαν από το Ισραήλ

Κόσμος Χτες
Η Ελλάδα, σημειώνει η γαλλική εφημερίδα, έχει αναδειχθεί σε βασικό προορισμό για τους Ισραηλινούς που επιδιώκουν να απομακρυνθούν από τον πόλεμο

Συγκλονιστική αποκάλυψη για την Κυριακή Γρίβα:Ήταν έγκυος και απέβαλε από ξυλοδαρμό του δολοφόνου

Ελλάδα Χτες
Ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα την είχε χτυπήσει και βιάσει ενώ ήταν έγκυος και απέβαλε

Με δάκρυα στα μάτια η υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας δίπλα στον Στάρμερ

Κόσμος Χτες
Για προσωπικό ζήτημα μιλά η Ντάουνινγκ Στριτ, αλλά η φημολογία για καβγά με τον Στάρμερ επιμένει – Σε υψηλούς τόνους η συνεδρίαση της «ώρας του πρωθυπουργού»