E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Giveaway για διαμονή στην Αστυπάλαια στο Kallichoron Art Art Boutique Hotel

Πάρε μέρος αμέσως!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ Δημοσίευση 27/3/2022 | 13:44

Giveaway για διαμονή στην Αστυπάλαια στο Kallichoron Art Art Boutique Hotel

Ένας τυχερός με την παρέα του κερδίζει super διαμονή στην Αστυπάλαια στο αγαπημένο μας Kallichoron Art Boutique Hotel.

Το δώρο περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις με το χειροποίητο και βραβευμένο πρωινό Grandma's Breakfast, μεταφορά από και προς το λιμάνι, ένα Grandma’s Basket για δύο για πικ-νικ στην παραλία και ebikes για υπέροχες βόλτες στο νησί! 

Στο Kallichoron Art Boutique Hotel θα απολαύσετε καινοτόμες υπηρεσίες, με έμφαση στην υγειονομική θωράκιση με πιστοποιημένα πρωτόκολλα υγιεινής και λειτουργίας, υπηρεσίες ανέπαφης εξυπηρέτησης με την χρήση Smart Tech και την μέγιστη δυνατή ευελιξία με το πρόγραμμα Kallichoron Travel Flex, ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε ένα ασφαλές περιβάλλον διακοπών και χαλάρωσης στο νησί της Αστυπάλαιας.

-        Το Kallichoron έχει αναπροσαρμόσει την πολιτική και τους όρους των κρατήσεων, διατηρώντας την πολιτική "Kallichoron Travel Flex", ώστε οι ταξιδιώτες να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη μέγιστη δυνατή ευελιξία στον προγραμματισμό τους ταξιδιού τους και φέτος.

-        Στο Kallichoron οργανώνονται θεματικές αποδράσεις και πακέτα διακοπών με σκοπό τη γνωριμία των επισκεπτών με την αστυπαλίτικη φύση, την πλούσια παράδοση του νησιού, τα τοπικά προϊόντα και την παραδοσιακή κουζίνα σε προνομιακές τιμές. Οπότε σπεύσατε!

-        Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε και στο Kallichoron Loyalty Club, ώστε να επωφεληθείτε από μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις από την πρώτη κιόλας κράτηση.

-        Κι επειδή δεν είναι δυνατόν να αποχωριστούμε τους τετράποδους φίλους μας στις διακοπές, οι αγαπημένοι μας φίλοι είναι ευπρόσδεκτοι κατόπιν συνεννόησης σε συγκεκριμένα δωμάτια για άνετη διαμονή.

Η ομάδα του Kallichoron είναι σε θέση να σας υποδεχτεί με ασφάλεια, χαρίζοντας αξέχαστες αυθεντικές εμπειρίες νησιώτικης φιλοξενίας στην Πεταλούδα του Αιγαίου, όπως είναι γνωστή η Αστυπάλαια λόγω του σχήματός της.

Σχετικά με το πρωινό: 

Grandma’s Breakfast: Το Kallichoron έχει υιοθετήσει την φιλοσοφία του Ελληνικού Πρωινού ως αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοξενίας που προσφέρει, προωθώντας το “Farm-to-table Dining” και την χρήση αγνών πρώτων υλών που παράγονται με τον πλέον φυσικό τρόπο. Το πρωινό, λοιπόν, σερβίρεται κάθε μέρα στη βεράντα του δωματίου σας με φόντο την υπέροχη θέα στην Χώρα της Αστυπάλαιας, όπως το έχετε διαμορφώσει εσείς με πάντα φρέσκα, χειροποίητα προϊόντα επιλεγμένα με βάση την εποχικότητα ώστε να διατηρεί την ιδιαίτερη γεύση του κάθε εποχή του χρόνου.

Το Grandma’s Breakfast επιμελείται η διατροφολόγος-διαιτολόγος Μαίρη Μιχελή (MSc) και μπορείτε να απολαύσετε σπιτικές μαρμελάδες από την κυρία Ευδοκία, αστυπαλίτικο θυμαρίσιο μέλι, ποικιλία τοπικών τυριών (χλωρή, ανθότυρο, κοπανιστή), λαμπρόπιτες και κιντρινοκούλουρα με σαφράν (το λένε ζαφορά οι ντόπιοι) που είναι αυτοφυές στην Αστυπάλαια, πουγκιά, που λέγονται οι αστυπαλίτικες τυρόπιτες και πολλά ακόμα πεντανόστιμα τοπικά εδέσματα.

Local’s Tip: Και για όσους φίλους δεν μένουν στο ξενοδοχείο, μπορούν να απολαύσουν το Grandma’s Brunch στο Kallichoron Café καθημερινά από τις 11.30 έως τις 13.00.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυτή είναι η γυμναστική που κάνει η JLO

Body+Mind 26.04.2024
Ξεκίνα σήμερα!

Οι πιο προστατευτικές ράτσες σκύλων

Pets 26.04.2024
Κάνουν τα πάντα για το αφεντικό τους

Ta vegan εστιατόρια στην Αθήνα που αξίζει να δοκιμάσεις

Eat + Drink 26.04.2024
Όλα είναι πεντανόστιμα!

3 fashion trends που θα δεις πολύ στους δρόμους τώρα

Style 26.04.2024
Δοκίμασέ τα κι εσύ και θα δεις πως θα γίνουν αγαπημένα σου

8+1 ιδέες για καλό Πάσχα στη Θεσσαλονίκη

Πάσχα 26.04.2024
Ξεχωριστές εμπειρίες, βόλτες και ξεναγήσεις

Πώς να ξεφορτωθείς τα πράγματα που δε θες και να ανανεώσεις το χώρο σου

Σπίτι Χτες
Το decluttering έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός αρμονικού και εμπνευσμένου περιβάλλοντος που υποστηρίζει την ευεξία σας.

5 fashion trends που θα δούμε παντού τώρα που ο ήλιος επέστρεψε για τα καλά

Style Χτες
Κάποια ίσως σε τρομάξουν, αλλά θα τα αγαπήσεις!

Οι τροφές που προκαλούν εξάψεις

Body+Mind Χτες
Οι τροφές που πρέπει να αποφεύγεις σε ειδικές περιπτώσεις

Ταβερνάκια με νόστιμους μεζέδες στα Δυτικά

Food Χτες
Όμορφα στέκια για να απολαύσεις νοστιμιές σε φιλικό περιβάλλον

Spring Nail Trends: Τι παίζει στα nail salons αυτή την εποχή

Style Προχτές
Πάρε ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σου

Η ελληνική πόλη ‑ φάντασμα στην Ιταλία που προκαλεί δέος από τότε που έχει ερημώσει

Ταξίδια Προχτές
Μπορείς να την επισκεφτείς, αλλά όχι να μείνεις