E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ηλεκτρονικό τσιγάρο και αξεσουάρ ‑ Ποια είναι τα πιο σημαντικά

Δημοσίευση 18/2/2022 | 12:11

Ηλεκτρονικό τσιγάρο και αξεσουάρ ‑ Ποια είναι τα πιο σημαντικά

Τα αξεσουάρ ατμίσματος είναι πολύ σημαντικά όταν πρόκειται να βελτιώσετε την εμπειρία σας. Τα drip tips, γνωστά και ως επιστόμια, διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων, σχημάτων και υλικών. Τα περισσότερα από αυτά έχουν σχήμα βάζου και έχουν σχεδιαστεί για να χωρούν στο στόμα σας. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς οι άκρες σταγόνων μπορούν να σπάσουν εύκολα και να προκαλέσουν πολύ πόνο και ενόχληση. Επομένως, θα πρέπει να τα χρησιμοποιείτε μόνο όταν είναι απαραίτητο.

Όσον αφορά τα ηλεκτρονικά τσιγάρα, υπάρχουν διάφοροι τύποι αξεσουάρ ατμίσματος που μπορείτε να αγοράσετε. Τα πιο δημοφιλή περιλαμβάνουν το αξεσουάρ sub-ohm. Αυτό σημαίνει ότι ατμίζετε κάτω από αντίσταση ωμ. Αυτό επιτρέπει ένα παχύρρευστο, γευστικό φούσκωμα και μεγάλη ποσότητα ατμού. Επιπλέον, είναι επίσης δυνατό να αγοράσετε έναν εξατομικευμένο ατμοποιητή για τη συσκευή σας.

Ένας άλλος τρόπος για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο είναι να αγοράσετε ένα ποιοτικό τανκ. Μπορείτε να αγοράσετε μια δεξαμενή από οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής ή κατάστημα ατμίσματος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά για να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο άτμισμα. Μια τυπική δεξαμενή ηλεκτρονικού τσιγάρου μπορεί να χωρέσει 6 ml χυμού, που είναι επαρκής για αρκετές ώρες ατμίσματος. Ορισμένες δεξαμενές διαθέτουν ακόμη και απευθείας είσοδο ροής αέρα για ακριβή έλεγχο της ροής αέρα.

Η δεξαμενή ατμίσματος είναι απαραίτητο μέρος του ηλεκτρονικού σας τσιγάρου. Τα περισσότερα ηλεκτρονικά τσιγάρα διαθέτουν επιστόμιο που αφαιρείται. Αυτά ονομάζονται drip tips και αποτελούν κρίσιμο συστατικό της συσκευής σας vape. Υπάρχει μια ποικιλία από γεύσεις και στυλ για μια μοναδική εμφάνιση. Τα επιστόμια μπορείτε να τα αγοράσετε σε οποιοδήποτε κατάστημα ηλεκτρονικού τσιγάρου ή ιστοσελίδα που προσφέρει γενικά προϊόντα ατμίσματος

Η μπαταρία είναι ένα άλλο σημαντικό αξεσουάρ. Πολλοί καπνιστές ηλεκτρονικών τσιγάρων επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν ένα κανονικό σετ ατμίσματος με αξεσουάρ ατμίσματος. Το πιο συνηθισμένο εξάρτημα είναι η δεξαμενή sub-ohm, η οποία σημαίνει "under-ohm" στο λεξικό. Το αποτέλεσμα είναι μια ζεστή, γευστική ρουφηξιά και μια τεράστια ποσότητα ατμού. Ανεξάρτητα από την προτίμησή σας, είναι βέβαιο ότι θα βρείτε έναν ατμοποιητή που να ταιριάζει στο στυλ και τον προϋπολογισμό σας.

Ενώ οι περισσότεροι καπνιστές ηλεκτρονικών τσιγάρων χρησιμοποιούν ένα κανονικό σετ ατμού με δεξαμενή κάτω από ωμ, υπάρχουν πολλοί άλλοι τύποι αξεσουάρ ατμίσματος. Ορισμένοι χρήστες ηλεκτρονικών τσιγάρων επιλέγουν ένα ντεπόζιτο sub-ohm, το οποίο είναι ένας τύπος ηλεκτρονικού τσιγάρου που σας επιτρέπει να ατμίζετε κάτω από ένα Ohm. Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο sub-ohm παράγει έναν ζεστό, γευστικό ατμό.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά αξεσουάρ διαθέσιμα σε ηλεκτρονικά καταστήματα όπως το Alter Smoke για να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο άτμισμα. Ένα καλό ρεζερβουάρ είναι βασικό μέρος της εμπειρίας σας στο άτμισμα και μπορείτε να το αποκτήσετε από οπουδήποτε. Παρά τους διαφορετικούς τύπους ηλεκτρονικών τσιγάρων, είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό αξεσουάρ για τις ανάγκες σας. Εάν είστε στην αγορά για ένα νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι έχετε το σωστό.

Εκτός από έναν ατμοποιητή sub-ohm, υπάρχουν πολλά άλλα αξεσουάρ που μπορείτε να αγοράσετε για να προσαρμόσετε τα ηλεκτρονικά σας τσιγάρα. Συνήθως, τα επιστόμια είναι τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ ηλεκτρονικού τσιγάρου. Εκτός από επιστόμια, τα ηλεκτρονικά τσιγάρα διαθέτουν και φορτιστές. Μερικοί από τους φορτιστές είναι απλά καλώδια USB, ενώ άλλοι είναι ειδικά κατασκευασμένοι για να φιλοξενούν τις μπαταρίες ατμίσματος. Οι φορτιστές μπορούν να δείχνουν την κατάσταση φόρτισης και είναι συμβατοί με τις πιο κοινές συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων.

Τέλος, η βιομηχανία ηλεκτρονικών τσιγάρων έχει αναπτύξει επίσης μια σειρά αξεσουάρ. Το JUUL είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο τύπου USB που χρησιμοποιεί λοβούς γεύσης που περιέχουν τόση νικοτίνη όσο ένα πακέτο τσιγάρα. Το Suorin Drop είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο σε σχήμα σταγόνας που χωράει άνετα στην παλάμη του χεριού. Το Pen Pal Stealth Vaporizer είναι ένα στυλό γραφής με εθιστικό στρίψιμο.

Υπάρχουν ηλεκτρονικά τσιγάρα και αξεσουάρ για όλες τις ανάγκες και για όλα τα budget. Το θέμα είναι να επιλέξουμε αυτά που μας ευχαριστούν και μας χαρίζουν στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανδρέας Σπυρόπουλος: Με φρέσκες ιδέες και δυναμισμό για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Πρόσωπα 26.04.2024
Οι εκλογές είναι η ευκαιρία μας να διαμορφώσουμε το μέλλον μας.

Ο Γερουσιαστής των ΗΠΑ που θέλει να επαναφέρει την μονομαχία με πιστόλια

Stories 26.04.2024
Μαι μεσαιωνική πρακτική που ίσως θα επιστρέψει;

Ο διάσημος φωτογράφος που βίαζε και σκότωνε μοντέλα στα 70s

Stories 26.04.2024
«Μάγευε» τα θύματά του για να τα αποπλανήσει

Ποια είναι η Caitlin Clark που αλλάζει το μέλλον του μπάσκετ για τις γυναίκες

Πρόσωπα Χτες
Αναμόρφωσε πλήρως το κολεγιακό μπασκετικό τοπίο

Το γκράφιτι που άλλαξε τον κόσμο

Νέα Εποχή Χτες
Μερικά από τα πιο διάσημα έργα street art που λάτρεψε ο κόσμος

5 πολιτικοί που δολοφονήθηκαν τον 21ο αιώνα

Πρόσωπα Χτες
Για διάφορους λόγους

Αντρας που έφυγε από την Αγγλία το 2008, εγκλωβίστηκε στην Αιθιοπία για 16 χρόνια

Stories Προχτές
Εχασε το ταξιδιωτικό του έγγραφο για τους πρόσφυγες και δεν μπορούσε να επιστρέψει στην οικογένειά του

Η συγγραφέας που υπερασπίζεται τους άντρες και κάνει πάταγο στη Βρετανία

Stories Προχτές
Είναι κι αυτοί θύματα της πατριαρχίας

Αυτό το νησί έχει την καλύτερη παραλία στον κόσμο

Περιβάλλον Προχτές
Σύμφωνα με τους Travel Experts, αξίζει να το επισκεφτείς!