E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βασιλόπιτες στην Αθήνα: Βρήκαμε τα μέρη με τις πιο εντυπωσιακές για φέτος!

Εντυπωσιακές, διαφορετικές και σίγουρα νόστιμες!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ Δημοσίευση 28/12/2021 | 17:31

Βασιλόπιτες στην Αθήνα: Βρήκαμε τα μέρη με τις πιο εντυπωσιακές για φέτος!

Βασιλόπιτα! Το σύμβολο της Πρωτοχρονιάς και το κέικ που περιμένουν όλοι με ανυπομονησία για να μάθουν αν θα είναι η τυχερή τους χρονιά! Η στιγμή που κόβεται ενωτίων όλων μετά από ένα γιορτινό γεύμα είναι μια στιγμή που είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την πρώτη μέρα του χρόνου και πάντα μας φέρνει τις καλύτερες μνήμες!

Και μπορεί να μην ξέρουμε αν θα είναι η τυχερή σας χρονιά (το ευχόμαστε για όλους) όμως μπορούμε να σας πούμε που θα βρείτε τις πιο εντυπωσιακές και ταυτόχρονα νόστιμες βασιλόπιτες στην Αθήνα! Ζαχαροπλαστέια και φούρνοι που βάζουν όλο το μεράκι του για να πετύχουν ένα αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάζει εσάς και τους καλεσμένους σας!

Mokpo 

Στη γειτονιά του Χαλανδρίου το Mokpo φτιάχνει δημιουργικά cakes που εντυπωσιάζουν τους πάντες μέσα και έξω! Τούρτες και γλυκά για όλες τις περιστάσεις και σε άριστη ποιότητα που αντιλαμβάνεσαι με το που βάλεις το κουτάλι σου, σε ένα από τα λαχταριστά κομμάτια τους! Στο ίδιο στυλ και οι φετινές βασιλόπιτες! Χρωματιστές, αισιόδοξες με ένα δικό τους χαρακτήρα και με καταπληκτική γεύση. 

Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου B 8, Χαλάνδρι 

Fresh Patisserie

Σε 14 σημεία σε όλη την Αττική, τα ζαχαροπλαστεία Fresh όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έχουν πολύ όμορφες γιορτινές προτάσεις σε βασιλόπιτες. Βασιλόπιτα αμυγδάλου με 0% ζάχαρη ή βασιλόπιτα πολίτικη με ξύσμα πορτοκαλιού και μαστίχα; Οι επιλογές είναι αρκετές και η εξυπηρέτηση πάντα άριστη. Στα Fresh επίσης, θα βρείτε και ένα σωρό ακόμα υποδειγματικά γλυκά για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας! 


Bon Bon Fait Maison

Θα μπορούσε άνετα να είναι σε ένα από γραφικά δρομάκια του Παρισιού και να εντυπωσιάζει τους περαστικούς με τη βιτρίνα του. Το ζαχαροπλαστείο του Κρίτωνα Πουλή με τα φημισμένα Canele και τις αφράτες νουγκατίνες έχει και εντυπωσιακές βασιλόπιτες όπως αυτή εδώ της παρακάτω φωτογραφίας, διακοσμημένη με τραγανές μαρέγκες, Αν λοιπόν, θέλετε να κάνετε εντύπωση στο τέλος ενός γιορτινού δείπνου, αυτή εδώ η βασιλόπιτα ταιριάζει απόλυτα με την περίσταση οπτικά και έχει απίθανη γεύση και υπέροχα αρώματα!


Πετράκη 30, Αθήνα


Cap Cap

H αγάπη του Cap Cap για τα παραμυθένια γλυκά είναι γνωστή και κάπως έτσι είναι κάθε χρόνο και οι βασιλόπιτες που φτιάχνει! Παραμυθένιες με μυρωδιές από ανθόνερο και πικραμύγδαλο και με γεύση που τους κερδίζει όλους! Δε θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από τη λίστα μας με τις πιο εντυπωσιακές βασιλόπιτες της Αθήνας. 

Πανόρμου 26, Αθήνα


Αφοι Ασημακόπουλοι

Εμφανισιακά είναι κάτι που έχεις ξαναδεί και θα ξαναδείς όμως γευστικά είναι πραγματικά εντυπωσιακή! Αφράτη, μαστιχωτή με τέλεια υφή και γεύση. Η γνωστή πια βασιλόπιτα που βρίσκεις στο συγκεκριμένο μαγαζί πολλές δεκαετίες τώρα και για πολλές ακόμα ευχόμαστε! 

Χαρ. Τρικούπη 82, Αθήνα


Couel 

Στο ίδιο μοτίβο και αυτό το ιστορικό μαγαζί που στέκει στο ίδιο σημείο από το 1974. Η Πολίτικη βασιλόπιτα του, με μαχλέπι και μαστίχα που κάνει τον ουρανίσκο να ταξιδεύει σε μοσχομυριστά μέρη, είναι μια βασιλόπιτα που κάθε χρόνο μας εντυπωσιάζει. Ελάτε νωρίς, γιατί εδώ τα προϊόντα εξαντλούνται γρήγορα! 

Ασκληπιού 109, Αθήνα

Nouvelle 

Για εσένα που θέλεις τη βασιλόπιτα cake με τη ζάχαρη άχνη να παριστάνει το χιόνι και με τα διάφορα σχέδια από πάνω της, τότε θα έρθεις εδώ! Σε αυτό το -επίσης ιστορικό- ζαχαροπλαστείο του Παλαιού Φαλήρου, που από το 1982 έχει ψήσει χιλιάδες βασιλόπιτες και έχει χαρίσει απεριόριστες γλυκές και χαρούμενες στιγμές με τα φλουριά του! Εδώ είναι η δικιά σου βασιλόπιτα! 

Λεωφ. Αμφιθέας 168, Παλαιό Φάληρο

Φύσις

Στο αγαπημένο μας και new age ζαχαροπλαστείο Φύσις θα βρεις βασιλόπιτα vegan, χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη και με επικάλυψη από αρωματική κρέμα βανίλιας. Μια προσεγμένη και καλά μελετημένη βασιλόπιτα λοιπόν που αξίζει να έχει χώρο στο τραπέζι σας! 

Λεωφ. Μεσογείων 450, Αγ. Παρασκευή 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυτή είναι η γυμναστική που κάνει η JLO

Body+Mind 26.04.2024
Ξεκίνα σήμερα!

Οι πιο προστατευτικές ράτσες σκύλων

Pets 26.04.2024
Κάνουν τα πάντα για το αφεντικό τους

Ta vegan εστιατόρια στην Αθήνα που αξίζει να δοκιμάσεις

Eat + Drink 26.04.2024
Όλα είναι πεντανόστιμα!

3 fashion trends που θα δεις πολύ στους δρόμους τώρα

Style 26.04.2024
Δοκίμασέ τα κι εσύ και θα δεις πως θα γίνουν αγαπημένα σου

8+1 ιδέες για καλό Πάσχα στη Θεσσαλονίκη

Πάσχα 26.04.2024
Ξεχωριστές εμπειρίες, βόλτες και ξεναγήσεις

Πώς να ξεφορτωθείς τα πράγματα που δε θες και να ανανεώσεις το χώρο σου

Σπίτι Χτες
Το decluttering έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός αρμονικού και εμπνευσμένου περιβάλλοντος που υποστηρίζει την ευεξία σας.

5 fashion trends που θα δούμε παντού τώρα που ο ήλιος επέστρεψε για τα καλά

Style Χτες
Κάποια ίσως σε τρομάξουν, αλλά θα τα αγαπήσεις!

Οι τροφές που προκαλούν εξάψεις

Body+Mind Χτες
Οι τροφές που πρέπει να αποφεύγεις σε ειδικές περιπτώσεις

Ταβερνάκια με νόστιμους μεζέδες στα Δυτικά

Food Χτες
Όμορφα στέκια για να απολαύσεις νοστιμιές σε φιλικό περιβάλλον

Spring Nail Trends: Τι παίζει στα nail salons αυτή την εποχή

Style Προχτές
Πάρε ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σου

Η ελληνική πόλη ‑ φάντασμα στην Ιταλία που προκαλεί δέος από τότε που έχει ερημώσει

Ταξίδια Προχτές
Μπορείς να την επισκεφτείς, αλλά όχι να μείνεις