Οι δουλειές στο σπίτι που κάνουν οι άντρες και ερεθίζονται οι γυναίκες
Πιάσε το σίδερο αν θες να τη ρίξεις στο κρεβάτι...
Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 10/12/2020 | 00:41

Ο μη κερδοσκοπικός όμιλος FairShare στις ΗΠΑ πραγματοποίησε μια περίεργη έρευνα και αποτελέσματα ήταν αναπάντεχα.
Οι γυναίκες παραδέχτηκαν πως ερεθίζονται περισσότερο από έναν άνδρα που κάνει δουλειές στο σπίτι, και είναι μέτριας εμφάνισης, από ένα καλλονό που δεν βοηθάει καθόλου στα οικιακά.
Οι λόγοι που συμβαίνουν είναι κυρίως δύο:
- Ο άνδρας κάνει σeξ για να χαλαρώσει, ενώ η γυναίκα πρέπει πρώτα να χαλαρώσει για να κάνει σeξ. Και η καταστασία δεν βοηθάει στην ηρεμία των γυναικών.
- Το να βοηθάει ο άνδρας στις δουλειές του σπιτιού, δείχνει στις γυναίκες ότι τις σέβεται και τις θεωρεί και στη πράξη ισότιμες. Το να υποστηρίζεις ότι πιστεύεις στην ισότητα δεν αρκεί, και απλές καθημερινές πράξεις είναι πιο ισχυρές από τα λόγια.
Σαν δουλειές δεν θεωρείται το να ψήσεις ένα Σαββατοκύριακο στο μπαλκόνι ή να κουβαλήσεις τα ψώνια από το αμάξι στο σπίτι. Πάντα σύμφωνα με τις ερωτήσεις που απάντησαν οι γυναίκες που πήραν μέρος στην έρευνα, οι δουλειές που έρχονται πρώτες ως "αφροδισιακές", είναι το σιδέρωμα των ρούχων, το πλύσιμο των πιάτων και η ηλεκτρική σκούπα.
Πολύ μεγάλο ρολό στην όρεξη για σeξ παίζει και το να μη χαλάς την ωραία εικόνα του σπιτιού με την ακαταστασία σου....
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Η νέα επιστήμη της μακροζωίας: Οι 6 συνήθειες που συνδέονται με πιο αργή γήρανση
E-Daily 3.Left
24.07.2026
Ζούμε περισσότερο, αλλά ζούμε καλύτερα; Οι ειδικοί εξηγούν τι πραγματικά κάνει τη διαφορά
Αν υπάρχει ένα outfit που αξίζει να φορέσεις φέτος το καλοκαίρι, είναι αυτό
E-Daily 3.Left
24.07.2026
Το πιο κομψό καλοκαιρινό look που δεν αποτυγχάνει ποτέ
Η απουσία του σeξ δεν είναι αυτό που τελικά απομακρύνει το ζευγάρι
E-Daily 3.Left
24.07.2026
Το σeξ ως σύμπτωμα και όχι ως η αρχική αιτία
Η συνήθεια σχεδόν όλων των πελατών στα ξενοδοχεία που εξοργίζει το προσωπικό
E-Daily 1.Hero
24.07.2026
Το κρυφό περιβαλλοντικό αποτύπωμα
Το γιοτ 220 εκατ. ευρώ του Εμίρη του Αμπου Ντάμπι αγκυροβόλησε στην Ψαρρού
E-Daily 3.Left
Χτες
Η πολυτελής θαλαμηγός Mar, αξίας 250 εκατομμυρίων δολαρίων, έχει γίνει μαγνήτης προσοχής στον κόλπο της Ψαρρούς στη Μύκονο.
Lonely Planet: Ποιο ελληνικό νησί βρίσκεται στην κορυφή αυτών που διατηρούν την αυθεντικότητά τους
E-Daily 3.Left
Χτες
Το Lonely Planet Italia κατατάσσει τη Σάμο πρώτη στη λίστα με τα ελληνικά νησιά χωρίς μαζικά πλήθη για το 2026, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά, την ιστορία και τον αυθεντικό χαρακτήρα της.
Brookies: Η viral συνταγή που συνδυάζει brownie και cookie σε ένα εκπληκτικό γλυκό
E-Daily 3.Left
Χτες
Τραγανή επιφάνεια, λιωμένο εσωτερικό και έντονη γεύση σοκολάτας - τα brookies έχουν κατακτήσει τα social media και τώρα μπορείτε να τα φτιάξετε στο σπίτι.
Καύσωνας: Ο αόρατος εχθρός της καρδιάς – Τα σημάδια που δεν πρέπει ποτέ να αγνοήσετε
E-Daily 3.Left
Χτες
Η ζέστη «χτυπά» την καρδιά: Οι 8 κινήσεις που μπορούν να σας προστατεύσουν
Οι 10 πιο βιώσιμες πόλεις του κόσμου για το 2026 – Ποια βρέθηκε στην κορυφή
E-Daily 3.Left
Χτες
Η έρευνα αξιολόγησε συνολικά 173 πόλεις
Ξεχάστε τα milky nails: Αυτή είναι η νέα τάση που κάνει τα νύχια να δείχνουν φυσικά πανέμορφα
E-Daily 3.Left
Χτες
Με έμπνευση από τις απαλές αποχρώσεις της φράουλας και τη φιλοσοφία του «less is more», χαρίζουν στα νύχια μια υγιή, περιποιημένη όψη που ταιριάζει σε κάθε περίσταση.






