LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

7 Βασικές συμβουλές την ημέρα μετακόμισης

Ώστε όλα να λειτουργούν όσο πιο ομαλά γίνεται

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗΣ Δημοσίευση 10/9/2019 | 18:07

7 Βασικές συμβουλές την ημέρα μετακόμισης
Matthew Hamilton on Unsplash

Προετοιμάζεστε για μετακόμιση; Υπάρχουν πολλά βήματα για να κάνετε έλεγχο μεταξύ των αποφάσεων που θέλετε να μεταφέρετε και να εκτελέσετε με επιτυχία. Από τη συσκευασία και το σχεδιασμό για να υπολογίσετε πόσο πρόκειται να αποσυσκευάσετε και να οργανώσετε τα πάντα μόλις τελειώσετε τελικά, θα πρέπει να δημιουργήσετε μια αρκετά βαριά λίστα για να μπορέσετε τελικά να καθίσετε και να χαλαρώσετε. Ακολουθήστε τις συμβουλές της ημέρας για συμβουλές σχετικά με τον τρόπο εξασφάλισης ότι όλα λειτουργούν όσο πιο ομαλά γίνεται.

Κρατήστε μια τρέχουσα λίστα με όλα τα μικρά πράγματα που πρέπει να γίνουν

Ορισμένες εργασίες που σχετίζονται με την μετακόμιση είναι ότι έχουν έναν τρόπο συσσώρευσης μόλις το όχημα είναι στο δρόμο. Πήρατε τις τελευταίες σακούλες σκουπιδιών; Καθαρίστε το κουνούπι στο ντους που ορκίσατε ότι θα περάσετε πριν φύγετε; Αδειάσατε το ψυγείο και τον καταψύκτη; Αυτά τα μικρά αλλά σημαντικά καθήκοντα συχνά απομακρύνονται ενώ είστε επικεντρωμένοι στη συσκευασία, αλλά μπορεί να σας αφήσουν να ανακατευτείτε την τελευταία στιγμή αν δεν είστε προσεκτικοί. Αντί να προσπαθείτε να θυμηθείτε όλα τα μικρά πράγματα που πρέπει να κάνετε, κρατήστε έναν τρέχοντα κατάλογο που θα περιγράφει όλα όσα θα πρέπει να κάνετε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δώσετε προτεραιότητα στον χρόνο σας και να ξυπνήσετε λίγο νωρίτερα αν χρειαστεί, ώστε να έχετε χρόνο να κάνετε τα πάντα πριν φύγετε. Στην on line μεταφορές οι μετακομίσεις σπιτιών είναι μια για εμάς ευθύνη.

Εγκαταστήστε το παιδί ή τα κατοικίδια νωρίς το πρωί

Έχοντας παιδιά ή κατοικίδια ζώα που τρέχουν γύρω μπορεί να περιπλέξει την ημέρα μετακόμισης. Μπορεί επίσης να είναι επικίνδυνο για μικρά παιδιά. Στην ιδανική περίπτωση έχετε ήδη καταλάβει σχέδια για τα παιδιά ή τα κατοικίδια ζώα σας πριν από τη μετακίνηση της ημέρας, οπότε πρόκειται απλώς για την έγκαιρη εφαρμογή αυτών των σχεδίων. Εάν έχετε έναν φίλο ή ένα μέλος της οικογένειας που θα τα παρακολουθεί για σας, προγραμματίστε ένα pick-up ή drop-off το πρώτο πράγμα το πρωί, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε εξ ολοκλήρου σε οτιδήποτε άλλο χρειάζεται να κάνετε. Αν τα παιδιά ή τα κατοικίδια ζώα σας θα κολλήσουν, κάντε ό, τι μπορείτε για να τα κρατήσετε απασχολημένα και εκτός δρόμου.

Συσκευάστε ένα ψυγείο

Η μέρα που θα μετακομίσετε απαιτεί γενικά πολύ μεγάλη ανύψωση, η οποία με τη σειρά της απαιτεί πολλή ενέργεια. Είναι εύκολο να αποστασιοποιηθείτε και να ξεχάσετε να φάτε ή να πιείτε αρκετά, γι 'αυτό μια καλή ιδέα είναι να έχετε ένα ψυγείο γεμάτο με νερό και ένα snack. Συμπληρώστε τα με τρόφιμα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες, με χαμηλή ταλαιπωρία, όπως σάκους ξηρών καρπών και ξηρών καρπών, προκατασκευασμένα σάντουιτς και πρωτεϊνικές ράβδους. Ίσως θελήσετε επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο συσκευασίας λίγο επιπλέον για τους μεταφορείς σας.

Μην ξεχάσετε την τσάντα σας

Μια τσάντα ουσίας - που ονομάζεται επίσης "τσάντα" - είναι ένα μικρό κουτάκι, κιβώτιο ή βαλίτσα που συσκευάζετε με οτιδήποτε γνωρίζετε ότι θα χρειαστείτε την ημέρα μετακόμισης και την επόμενη μέρα, καθώς και σημαντικά έγγραφα και τιμαλφή που δεν Δεν θέλετε να βάλετε στο φορτηγό. Συμπεριλάβετε πράγματα όπως φορτιστές τηλεφώνου, είδη προσωπικής υγιεινής, φάρμακα και ένα ζευγάρι επιπλέον σετ ρούχων. Κρατήστε το στο αυτοκίνητό σας ή σε άλλο καθορισμένο μέρος όπου μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι δεν θα καταλήξει να φορτωθεί για μεταφορά. Όταν ψάχνετε για μεταφορική Αθήνα θα πρέπει να είστε έτοιμοι να κάνετε ερωτήσεις συνεπώς γράψτε τα σε ένα χαρτί.

Βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας είναι πλήρως φορτισμένο

Πιθανώς δεν θα έχετε αρκετό χρόνο για να καθίσετε στο τηλέφωνό σας παίζοντας Candy Crush την ημέρα της μετακόμισης, αλλά πρέπει να είστε ενήμεροι για την πλήρη φόρτιση. Ποτέ δεν γνωρίζετε αν μπορεί να χαθείτε στο δρόμο για τη νέα σας θέση ή να συντονίσετε το χρονοδιάγραμμα με τους μεταφορείς σας. Κρατήστε το τηλέφωνό σας συνδεδεμένο τη νύχτα πριν από τη μετακόμιση σας και αποθηκεύστε τον φορτιστή του τηλεφώνου σας στην τσάντα των βασικών σας στοιχείων, έτσι ώστε σε περίπτωση που εκκενώσετε την μπαταρία σας να ανατινάξει τη λίστα αναπαραγωγής της ημέρας, μπορείτε να την φορτίσετε εύκολα ξανά.

Αφήστε μερικά βασικά υλικά καθαρισμού

Ας ελπίσουμε ότι έχετε ήδη κάνει τον καθαρισμό σας, αλλά ακόμη και έτσι θα πρέπει να διατηρήσετε τις βασικές προμήθειες καθαρισμού διαθέσιμες για τυχόν απροσδόκητα πράγματα. Μια σκούπα, ένα και ένα δοχείο απολυμαντικών μαντηλιών θα πρέπει να επαρκούν. Ακριβώς όπως μια τσάντα πρώτης ανάγκης σας, κρατήστε τα προμήθειες καθαρισμού κάπου δεν θα φορτωθούν στο φορτηγό - το αυτοκίνητό σας ή ένα ντουλάπι θα πρέπει να είναι μια χαρά. Αφού διαγραφούν τα κουτιά και ο χώρος είναι άδειος, θα μπορείτε να δείτε αν χρειάζεται τελικός καθαρισμός.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα «οπίσθια γραφείου» και πως αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα

Body+Mind 19.04.2024
Αν δουλεύεις σε γραφείο, το θέμα σε αφορά

H Anya Taylor Joy φόρεσε το it παπούτσι της άνοιξης που διχάζει τις fashionistas

Style 19.04.2024
Οι μισές το λατρεύουν, οι μισές το σιχαίνονται!

Τα πιο νόστιμα vegan σουβλάκια στην Αθήνα που αξίζει να δοκιμάσεις

Ραδιόφωνο 19.04.2024
Είτε είσαι vegan, είτε όχι, αυτά τα σουβλάκια πρέπει οπωσδήποτε να τα δοκιμάσεις!

Το ξενοδοχείο στη Δανία που είναι σαν να κάνεις διακοπές στο Μπαλί

Ταξίδια 19.04.2024
Μια γεύση από το Μπαλί στη Σκανδιναβία

`Εξαλλοι οι Ιταλοί με τα λεγόμενα ιστορικού φαγητού για την πίτσα

Food Χτες
Το βιβλίο του «La Cucina Italiana Non Esiste – Η ιταλική κουζίνα δεν υπάρχει» προκάλεσε σάλο

Πώς να ζήσεις με κατοικίδιο, παρά τις αλλεργίες σου

Pets Χτες
Μπορείς να έχεις μια ευτυχισμένη, υγιή ζωή με τα κατοικίδια ζώα σου, ακόμα κι αν έχεις αλλεργία σε αυτά

Τα μυστικά ομορφιάς των διασήμων πέρα από τις επεμβάσεις και τις ακριβές κρέμες

Body+Mind Χτες
Bασίζονται σε συγκεκριμένες ρουτίνες ομορφιάς και μυστικά

5 urban chic airbnb στο κέντρο της Αθήνας που θα λατρέψεις

Ταξίδια Χτες
Ντιζαϊνάτα, πανέμορφα και ό,τι πρέπει για διακοπές ...στην πόλη

Τα χρώματα που επικρατούν τώρα στα trends

Style Χτες
Έντονα αλλά και πιο ουδέτερα, όλα όμως ευκολοφόρετα

Η απλή κίνηση που μειώνει το στρες, την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού

Body+Mind Χτες
Δεν κοστίζει και έχει θεαματικά αποτελέσματα