E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καναπές για το σπίτι: μάθε πώς θα κάνεις την τέλεια επιλογή

Ποιος είναι όμως ο ιδανικός καναπές για το δικό σας σαλόνι;

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗΣ Δημοσίευση 7/8/2019 | 17:55

Καναπές για το σπίτι: μάθε πώς θα κάνεις την τέλεια επιλογή
LEEROY Agency από το Pixabay

Οι καναπέδες φτιάχνουν τη διάθεση μας! Το πρώτο πράγμα που κάνουμε όλοι άλλωστε μόλις επιστρέφουμε σπίτι, είναι μια αναπαυτική «βουτιά» στον καναπέ μας μετά από μια κουραστική μέρα. Ποιος είναι όμως ο ιδανικός καναπές για το δικό σας σαλόνι; Ας δούμε τον σωστό τρόπο για να κάνετε την τέλεια επιλογή!

Ο χώρος του σαλονιού καθορίζει το μέγεθος του καναπέ

Ο καναπές γωνία είναι από τους δημοφιλέστερους και πιο άνετους καναπέδες, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα αγκαλιάζοντας την γωνία του δωματίου σας. Αν επιλέξετε καναπέ γωνία, όμως, φροντίστε να είναι όσο μεγαλύτερος γίνεται ούτως ώστε να είναι ευρύχωρους για τα άτομα που φιλοξενεί. Αν η διαρρύθμιση του σαλονιού σας δεν υποστηρίζει καναπέ γωνία, πάλι υπάρχει λύση: επιλέξτε αυτόνομα κομμάτια.

Επίσης, διαχρονικοί αλλά πάντα στη μόδα είναι οι συνδυασμοί διθέσιων με τριθέσιους καναπέδες. Κλασική επιλογή που δικαιώνει όποιον την εμπιστεύεται. Σε περίπτωση που το σαλόνι είναι μικρό, δεν χρειάζεται πανικός! Οι τριθέσιοι καναπέδες μαζί με μία ή δυο πολυθρόνες γύρω από το τραπεζάκι είναι τέλειος συνδυασμός!

Άνεση και ανθεκτικότητα είναι προτεραιότητες!

Θέλετε να αγοράσετε τον σωστό καναπέ; Δοκιμάστε τον! Ο καναπές είναι το μέρος όπου θα περνάτε τον περισσότερο χρόνο ξεκούρασης με την οικογένεια και τους φίλους σας. Επομένως πρέπει να είναι ανθεκτικός και πολύ άνετος! Γι’ αυτό τον λόγο, όσο πιο φαρδύ και άνετο κάθισμα έχει, τόσο το καλύτερο για εσάς. Επίσης, δώστε σημασία στο σχήμα της πλάτης αλλά και στα μαξιλάρια του καναπέ. Σίγουρα μόλις καθίσετε σε έναν αναπαυτικό καναπέ, θα «μιλήσει» στο σώμα και στο μυαλό σας ζητώντας να γίνει δικός σας!

Δύο σε ένα: καναπές κρεβάτι!

Πολλές φορές χρειάζεται να φιλοξενήσουμε κόσμο και τυχαίνει να μην έχουμε την άνεση μιας δεύτερης κρεβατοκάμαρας. Ένας καναπές κρεβάτι στο σαλόνι μας γίνεται η ιδανική λύση για τέτοιες περιπτώσεις! Ειδικά αν πρόκειται για ένα φοιτητικό σπίτι μικρών διαστάσεων, τότε ο καναπές κρεβάτι αποτελεί την καλύτερη επιλογή!

Προσοχή στο ύφασμα του καναπέ!

Τα υφάσματα που θα επιλέξουμε για τους καναπέδες μας είναι πολύ σημαντικό ζήτημα. Πρόκειται για ένα έπιπλο που λόγω της καθημερινής και έντονης χρήσης του, μπορεί να φθαρεί εύκολα. Είτε επιλέξετε έντονα χρώματα στο ύφασμα είτε πιο ουδέτερα, φροντίστε να είναι εύκολα στον καθαρισμό. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο κερδίζουν έδαφος τα αδιάβροχα και αλέκιαστα υφάσματα που μπορούν να καθαριστούν με μεγάλη άνεση. Αν μάλιστα τα καλύμματα του καναπέ αφαιρούνται και πλένονται στο πλυντήριο, τότε δώστε έξτρα πόντους στο συγκεκριμένο μοντέλο!

Καναπέδες σημαίνει ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ ΕΠΙΠΛΑ

Οποία κι αν είναι η ανάγκη σας για καναπέδες κάθε τύπου, τα ΕΠΙΠΛΑ ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ είναι η ιδανική επιλογή. Στην πλούσια συλλογή της εταιρίας θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από καναπέδες σε μοντέρνο ή κλασικό στυλ, διθέσιους, τριθέσιους, μεμονωμένους ή σε σετ, καναπέδες γωνία και καναπέδες κρεβάτι με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και υψηλή αισθητική.

Επισκεφθείτε τώρα τα καταστήματα ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ ΕΠΙΠΛΑ σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη, ή με ένα κλικ στο ανανεωμένο e-shop marmaridis.gr και αποκτήστε τους κορυφαίες ποιότητας καναπέδες  στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς να φτιάξεις εύκολα το δικό σου πρωτομαγιάτικο στεφάνι

Σπίτι 27.04.2024
Ο πιο ωραίος τρόπος για να νιώσεις από κοντά την πανέμορφη ανοιξιάτικη φύση!

Η καλύτερη άσκηση για να καθυστερήσουμε τη γήρανση

Body+Mind 27.04.2024
Ποια άσκηση μας κάνει βιολογικά νεότερους;

Αυτή είναι η γυμναστική που κάνει η JLO

Body+Mind Χτες
Ξεκίνα σήμερα!

Οι πιο προστατευτικές ράτσες σκύλων

Pets Χτες
Κάνουν τα πάντα για το αφεντικό τους

Ta vegan εστιατόρια στην Αθήνα που αξίζει να δοκιμάσεις

Eat + Drink Χτες
Όλα είναι πεντανόστιμα!

3 fashion trends που θα δεις πολύ στους δρόμους τώρα

Style Χτες
Δοκίμασέ τα κι εσύ και θα δεις πως θα γίνουν αγαπημένα σου

8+1 ιδέες για καλό Πάσχα στη Θεσσαλονίκη

Πάσχα Χτες
Ξεχωριστές εμπειρίες, βόλτες και ξεναγήσεις

Πώς να ξεφορτωθείς τα πράγματα που δε θες και να ανανεώσεις το χώρο σου

Σπίτι Προχτές
Το decluttering έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός αρμονικού και εμπνευσμένου περιβάλλοντος που υποστηρίζει την ευεξία σας.

5 fashion trends που θα δούμε παντού τώρα που ο ήλιος επέστρεψε για τα καλά

Style Προχτές
Κάποια ίσως σε τρομάξουν, αλλά θα τα αγαπήσεις!

Οι τροφές που προκαλούν εξάψεις

Body+Mind Προχτές
Οι τροφές που πρέπει να αποφεύγεις σε ειδικές περιπτώσεις

Ταβερνάκια με νόστιμους μεζέδες στα Δυτικά

Food Προχτές
Όμορφα στέκια για να απολαύσεις νοστιμιές σε φιλικό περιβάλλον