E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εργαλεία για τους άνδρες που πιάνουν τα χέρια τους

10 εργαλεία που πρέπει κάθε άντρας να έχει στην εργαλειοθήκη του

Δημοσίευση 31/5/2019 | 16:55

Εργαλεία για τους άνδρες που πιάνουν τα χέρια τους

Κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να διαθέτει μια καλά εξοπλισμένη εργαλειοθήκη με όλα τα απαραίτητα για τα μαστορέματα που προκύπτουν σε ένα νοικυριό. Παρακάτω σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα κατάλληλα εργαλεία σε μια από τα πιο προφανή έως τα πιο εξειδικευμένα. Θέλετε να εξοπλίσετε την εργαλειοθήκη σας τώρα κιόλας εύκολα και οικονομικά; Δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το νέο φυλλάδιο Leroy Merlin για τις πιο πρόσφατες προσφορές σε εργαλεία και άλλα είδη μαστορέματος.

Εδώ είναι λοιπόν τα Δέκα Εργαλεία:

10. Μετροταινία

Παρόλο που δεν είναι ένα εργαλείο μάστορα, η μετροταινία είναι η συσκευή πίσω από τη λέξη "μετρήστε δύο φορές, κόψτε μία φορά". Πάρτε λοιπόν μια ταινία 25 'και αρχίστε να μετράτε. Θέλετε να μάθετε αν ένα νέο ράφι ή αν ο νέος καναπές θα χωρέσει δίπλα στο τραπέζι της κουζίνας; Θέλετε να βάψετε τους τοίχους του σπιτιού αλλά δεν ξέρετε πόσο χρώμα να αγοράσετε; Δεν έχετε παρά να πάρετε την ταινία και να αρχίσετε το μέτρημα!

9. Κατσαβίδι

Αυτό είναι αρκετά προφανές. Τα κατσαβίδια είναι μέρος της καθημερινής μας ζωής Αυτό που δεν είναι τόσο προφανές είναι ότι χρειάζεστε παραπάνω από ένα είδη και μεγέθη. Χρησιμοποιώντας το κατσαβίδι με λάθος μέγεθος μπορεί να καταστρέψει αυτό που φτιάχνετε ή πολύ απλά να μην κάνει τη δουλειά του. Υπάρχουν πολλοί τύποι κεφαλών γι’ αυτό αποκτήστε τουλάχιστον δύο μεγέθη για κάθε τύπο κεφαλής.

8. Σφυρί

Και πάλι, αυτό είναι τόσο προφανές που ίσως δε χρειάζεται εξήγηση. Τα σφυριά έχουν πολλές χρήσεις, ακόμη και για τον μη-πολυτεχνίτη. Το χρειαζόμαστε για ένα σωρό δουλειές μέσα στο σπίτι ακόμα και για το πιο απλό όπως το να κρεμάσουμε μια φωτογραφία στον τοίχο.

7. Τανάλια

Ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για κάθε εργαλειοθήκη. Αποτελείται από δύο κινητά σκέλη, που είναι τοποθετημένα σταυρωτά το ένα επάνω στο άλλο και που καταλήγουν σε κυρτά δόντια· τη χρησιμοποιούμε για να τραβήξουμε και να βγάλουμε καρφιά.

6. Γαλλικό κλειδιού

Τα γαλλικά κλειδιά και τα ανοιχτά κλειδιά είναι τα βασικότερα των εργαλείων. Κάθε γαλλικό κλειδί έχει σταθερό μέγεθος που ταιριάζει σε ένα συγκεκριμένο μέγεθος βίδας ή μπουλονιού, και είναι αρκετά μικρά για να ταιριάζουν σε στενούς χώρους.

5. Πένσα

Η πένσα είναι ένα εργαλείο χειρός, που χρησιμοποιείται για να πιάνει σφιχτά διάφορα αντικείμενα. Πιθανότατα προήλθε από την τσιμπίδα που ήταν σε χρήση στην Ευρώπη κατά την Εποχή του Χαλκού προκειμένου να πιάνουν τα καυτά μέταλλα.[1] Χρησιμοποιείται επίσης για το λύγισμα και τη συμπίεση ποικίλων υλικών.Μοιάζει με την τανάλια, με τη διαφορά ότι εκείνη χρησιμοποιείται για κοπή και ώση και όχι για σύσφιξη. Υπάρχουν διαφορετικά είδη πένσας, με ποικίλες χρήσεις, γενικές και ειδικές.

4. Κλειδί μπουλονιού

Τα κλειδιά των υποδοχών είναι απλά κουλ. Ο αναστολέας κάνει ένα ικανοποιητικό κλικ όταν το γυρίσετε, που σας κάνει αμέσως να νιώθετε μάστορας. Όσα έχουν προέκταση είναι επίσης βολικά για σφιχτά σημεία.

3. Κοπίδι

Αυτό το εργαλείο έχει μία δουλειά και τη κάνει καλά: κόβει τα πράγματα. Καλό για τον τεμαχισμό πλαστικού, καουτσούκ, ταινίας συσκευασίας, ακόμα και χαρτιού. Πιστέψτε με, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να ανοίγεις τη συσκευασία της νέας 42άρας τηλεόρασής σου με ένα κοπίδι! Καθαρή τομή! Υπέροχο!

2. Σετ κλειδιών Allen

Τα κλειδιά Allen αυτά τα μικρά μεταλλικά σιδεράκια σε σχήμα L. Είναι απαραίτητα για τη συναρμολόγηση και το σφίξιμο των περισσότερων επίπλων και είναι πραγματικά πολύ εύκολα στη χρήση! Βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη όπως και τα κατσαβίδια.

1. Κάβουρας

Στο τέλος αυτής της συναρπαστικής λίστας δε θα μπορούσε να βρίσκεται άλλος από τον αγαπημένο μας κάβουρα! Ο κάβουρας είναι το πιο αντρικό εργαλείο χειρός στον πλανήτη. Το όνομά του το παίρνει γιατί μοιάζει με μια τεράστια δαγκάνα. Είναι τεράστιο, βαρύ, σε κόκκινο χρώμα, έχει τεράστια σαγόνια και δόντια! Τον χρησιμοποιούμε για να σφίξουμε και να ξεσφίξουμε μεταλλικά αντικείμενα.

Μη χάνετε άλλο χρόνο! Αγοράστε τώρα ό,τι χρειάζεστε και μπορείτε να ξεκινήσετε τα μαστορέματα!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Cocktail trends για το 2024

Food 23.04.2024
Ο κόσμος της mixology συνεχίζει να εξελίσσεται

Όλες οι αλλαγές στο dating, που ίσως να μην γνωρίζεις

Σχέσεις 23.04.2024
Τι έχει αλλάξει στον τρόπο που γνωρίζουμε κόσμο

Τι είναι τα προβιοτικά καλλυντικά και γιατί γίνεται τέτοιος χαμός;

Body+Mind 23.04.2024
Τα προβιοτικά συμβάλλουν σε μια πιο λαμπερή και νεανική επιδερμίδα

Οι 10 καθημερινές συνήθειες που μας κάνουν εξυπνότερους

Body+Mind Χτες
«Τα μυαλά είναι σαν τα αλεξίπτωτα… για να λειτουργήσουν πρέπει να είναι ανοιχτά», όπως λέει και διάσημο ρητό

Το μόνο μπουφάν που χρειάζεσαι την άνοιξη και το καλοκαίρι είναι αυτό

Style Χτες
Προσθέτει μια νότα casual κομψότητας σε κάθε σύνολο

Ο βασικός «ένοχος» για καρδιακά προβλήματα

Body+Mind Χτες
Πως μπορούμε να μειώσουμε την επίδραση του

Kαθάρισε το πρόσωπό σου σωστά: Πώς να το κάνεις σαν επαγγελματίας

Body+Mind Χτες
Μαθαίνουμε από τις celebs που έχουν στις ομάδες τους, τους καλύτερους beauty experts

Κόλπα στο μακιγιάζ για να φαίνονται τα μάτια σου μεγαλύτερα

Style Προχτές
Τα tips που θα κάνουν τη διαφορά