LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Όλα τα μέρη που πρέπει να επισκεφθείς την άνοιξη στη Θεσσαλονίκη

Νέα και παλιότερα μαγαζιά

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 2/5/2019 | 10:22

Όλα τα μέρη που πρέπει να επισκεφθείς την άνοιξη στη Θεσσαλονίκη

H άνοιξη ήρθε κι εσύ θα μείνεις μέσα; Να μερικά μαγαζιά για να υποδεχτείς τη νέα εποχή στη Θεσσαλονίκη!

Αέλιος Πέτρα

Με απίθανη θέα, το πρώτο forest restaurant της πόλης, λίγο έξω από τον Χορτιάτη, στις εγκαταστάσεις του κτήματος Παλίτζια. Γιατί αυτή η μικρή εξόρμηση εκτός της πόλης έχει εκτός των άλλων και εξαιρετικό μενού με γεύσεις που συνδυάζουν την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα και τη σύγχρονη γαστρονομία. Νέα Άφιξη!

Δες εδώ

Mανιτάρι Μαγικό

Ζωντανή μουσική κάθε βράδυ, πάντα γεμάτο από κόσμο, το Μανιτάρι Μαγικό πιάνει σχεδόν το 1/4 της πλατείας στο Μπιτ Παζάρ. Μεγάλες μερίδες και πολύ κέφι και μέσα στο μαγαζί αλλά και στα τραπεζάκια έξω!

Δες εδώ

Brusco

Μεζέδες με θέα τα κάστρα, το Brusco έχει φανατικούς θαμώνες. Αξίζει να ανέβετε ως εκεί κυρίως για τα ωραία πιάτα του και την ωραία ατμόσφαιρα στο μεγάλο και πάντα γεμάτο χώρο του.

Δες εδώ

Τράγος

Η καλύτερη επιλογή για τους πιο απαιτητικούς κρεατοφάγους! Στην αγαπημένη Στοά Ερμείον, απέναντι από το Ούζου Μέλαθρον και με πραγματικά πολύ ωραία διακόσμηση. Νέα άφιξη και μάλιστα ιδιαιτέρως καλόγουστη!

Δες εδώ

Beyond the Walls

Σε ένα από τα καλύτερα σημεία της πόλης και με τρομερό αβαντάζ την αυλή του, το Beyοnd the walls πρέπει να μπει οπωσδήποτε στην λίστα σου για την άνοιξη και για brunch και για ποτό. Δεν θα απογοητευτείς.

Δες εδώ

Στου Μήτσου

Το κρυμμένο καφενεδάκι του Μήτσου! Θα πιεις ρακί, θα ακούσεις ρεμπέτικα, θα δοκιμάσεις ανθότυρο, συκωτάκια, τραχανά και ντοματοκεφτέδες. Στην αγορά Βλάλη, δηλαδή στο Καπάνι, θα δεις τραπεζάκια έξω και κόσμο, πολύ κόσμο, από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ. Εκεί είναι το στέκι "του Μήτσου".

Δες εδώ

Νάμα

Άλλαξε, ομόρφυνε και εκεί βρίσκουν καταφύγιο οι καλοφαγάδες της πόλης - το εστιατόριο Νάμα είναι πάντα γεμάτο. Εκτός από την εκκλησία των Αγίων Αποστόλων, στα μνημεία της περιοχής συμπεριλαμβάνονται η βυζαντινή κινστέρνα, το Πρόπυλο και το οθωμανικό λουτρό Πασά Χαμάμ.

Δες εδώ