E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αλεξάνδρου ‑ Κόλαφος για Χατζίδου και Παύλου: «Έκαναν το χειρότερο, να κάνω μήνυση;»

«Ήταν φίλοι μου και με ενόχλησε ότι το συνέχισαν», λέει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 4/10/2023 | 15:38

Αλεξάνδρου ‑ Κόλαφος για Χατζίδου και Παύλου: «Έκαναν το χειρότερο, να κάνω μήνυση;»

Κόλαφος ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τον Ετεοκλή Παύλου, την Ελένη Χατζίδου και τη Σίσσυ Χρηστίδου, στις δηλώσεις του στην εκπομπή «Fay’s Time» και τη Σοφία Ραφτοπούλου.

Αφορμή, για τους δύο πρώτους, ήταν τα όσα είπαν και πρόβαλαν στο Breakfast για τον γιο τους, σχετικά με τη βάφτιση και το όνομα. Όσον αφορά την παρουσιάστρια του Mega, αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο διακοπής της συνεργασίας του και ότι ο ίδιος δεν είχε ενημερωθεί μέχρι τελευταία στιγμή.

«Δεν μάθαμε ποιος διέρρευσε το προσκλητήριο, γενικά είναι πάρα πολύ άκομψο όλο αυτό. Όλες οι εκπομπές χειρίστηκαν το θέμα πάρα πολύ άσχημα. Όλες οι εκπομπές ξέρουν ότι δε θέλω να δείχνω το παιδί μου γιατί δεν είναι η επιλογή του. Κάποιες εκπομπές κρύφτηκαν στα λόγια “κάναμε ένα τέλειο βίντεο και σας ευχηθήκαμε”. Αυτά είναι λόγια του κ…λου, είναι ό,τι χειρότερο. Όλοι αυτοί που κουνάνε το δάχτυλο και ηθικολογούνε στους άλλους, κάνουν τα χειρότερα στους συνεργάτες. Τους έζησα. Ηθικολογούν για όλους τους άλλους κι όταν κλείνουν οι κάμερες είναι οι χειρότεροι», είπε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε στη συνέχεια: «Ο Ετεοκλής και η Ελένη βγάλανε το προσκλητήριο κανονικά, ενώ είχαμε συναντηθεί στις Μαλδίβες κι ήξεραν ότι με έχει ενοχλήσει το ότι ειπώθηκε το όνομα του παιδιού μου πριν το ανακοινώσω στην οικογένειά μου. Ήταν φίλοι μου και με ενόχλησε ότι το συνέχισαν. Θα μπορούσε κάλλιστα ο Ετεοκλής να με ρωτήσει αν θα έχω θέμα που θα έπαιζε το προσκλητήριο και μου είπε ότι δεν το είδε. Αυτά τα πράγματα με ενοχλούν χειρότερα. Προσβάλλουν την οικογένειά μου. Να κάνω μήνυση; Και; Υποτίθεται ότι θέλουν σεβασμό κι έκαναν το χειρότερο, έβγαλαν το προσκλητήριο του παιδιού μου. Αυτό γυρνάει πίσω; Για μένα ήταν πολύ μεγάλο πράγμα. Μου χάλασε τη διάθεση γιατί έχω πει σε έναν – έναν ότι δε θέλω να μιλάνε για το παιδί μου».


Όσον αφορά τη Σίσσυ Χρηστίδου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέφερε: «Δεν της έστειλα καλή επιτυχία, δεν έχουμε την καλύτερη επικοινωνία, χάλασε το θέμα. Εξαφανίστηκε. Δεν μου απάντησε ποτέ σε τηλέφωνα και μηνύματα για το τι θα κάνουμε. Έφτασα τον Οκτώβριο να διαπραγματεύομαι την ίδια εκπομπή. Έμαθα τον Σεπτέμβριο ότι δεν θα είμαι στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Ήταν δύσκολο όλο αυτό. Μου είπε θα μου απαντήσει μάλλον την Παρασκευή. Μάλλον αυτή η Παρασκευή με τις 27 ώρες, δεν έχει έρθει ακόμη αυτή η απάντηση.

Δεν είμαι απογοητευμένος. Κάθε χρόνο ακούω “ο Δημήτρης είναι καλό παιδί, δε θα μιλήσει”. Πρέπει όμως κάποια στιγμή να μιλάμε για τους άλλους κι για όλα αυτά που κάνουν. Όλοι αυτοί που κουνάνε το χέρι τους δεξιά και αριστερά, κάνουν χειρότερα πράγματα. Κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε κι εμείς που δουλεύουμε. Πρέπει να πεις αυτό που σε ενοχλεί.

Θα ήταν πιο ντόμπρο να μου έλεγε η Σίσσυ ότι δε θα συνεχίσω, θα ήθελες εσύ να ενημερωνόσουν τον Σεπτέμβριο και να έψαχνες για δουλειά; Δεν αποχαιρέτησα τον κόσμο, δεν είπα ευχαριστώ για την συνεργασία, δεν μίλησα με τους συναδέλφους μου για να τους πω ευχαριστώ. Έχει μείνει αναπάντητο το ερώτημα για εμένα. Κι για τον κόσμο φαίνεται περίεργο. Ξεκινά η σεζόν και βλέπουν ένα άλλο άτομο στη τηλεόραση, εγώ τι θα απαντήσω; Μου φαίνονται όλα περίεργα, κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τέλος εποχής για Katy Perry και Orlando Bloom; Όλη η αλήθεια πίσω από τις φήμες χωρισμού

Celebrity Stories 15.06.2025
Το αν ο χωρισμός τους είναι οριστικός ή απλώς μια φάση αποστασιοποίησης μένει να φανεί

White Lotus με happy end: Η σχέση της Meghann Fahy με τον συμπρωταγωνιστή της

Celebrity Stories 15.06.2025
Η ιστορία της σχέσης τους

Νατάσσα Μποφίλιου: «Δεν θα μπορούσα ποτέ να σταθώ δίπλα σε έναν φασίστα»

Tabloid Χτες
«Η μουσική μας θέλουμε να είναι καταφύγιο για κάθε πλάσμα» λέει μεταξύ άλλων η Νατάσσα Μποφίλιου

Αφιέρωμα στον Βασίλη Καρρά: Μια νύχτα γεμάτη μνήμες της ψυχής του λαϊκού τραγουδιού

Social Χτες
Η συναυλία φόρος τιμής στον αείμνηστο καλλιτέχνη δεν αποτέλεσε απλώς μια μουσική εκδήλωση αλλά έναν βαθιά συναισθηματικό αποχαιρετισμό

Κατερίνα Γιουλάκη: Με ένα συγκινητικό σκίτσο την αποχαιρετά ο Γιώργος Γαλίτης ‑«Ανεβείτε στο Ρετιρέ»

Social Χτες
«Περάστε και ανεβείτε στο Ρετιρέ» μια τρυφερή και έξυπνη αναφορά στη σειρά του MEGA που της χάρισε μεγάλη αναγνωρισιμότητα και καθιέρωσε την τηλεοπτική της παρουσία

Blake vs Taylor: Φιλία, εκβιασμός και χαμένες συμμαχίες στο Hollywood

Celebrity Stories Χτες
Νέες εκρηκτικές αποκαλύψεις βάζουν φωτιά στη μέχρι πρότινος αδιαμφισβήτητη φιλία

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Η πρώτη δήλωση μετά τη σύλληψη

Tabloid Προχτές
«Είμαι λάθος και το παραδέχομαι δημόσια»

Κατερίνα Γιουλάκη: Το αντίο του Mega στην πρωταγωνίστρια του Ρετιρέ

Tabloid Προχτές
Σήμερα πραγματοποιήθηκε η κηδεία της

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η αποκάλυψη για τον Βασίλη Καρρά την τελευταία φορά που τον είδε

Tabloid Προχτές
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Πάολα μίλησαν στο Πρωινό

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Έκανε spoiler μεγατόνων για τον Αγιο έρωτα

Tabloid Προχτές
Η σχέση του με την θρησκεία, τα σχόλια και τα παρακάλια της Καινούργιου