E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιάννης Πάριος: Καμιά φορά είναι ατυχία για τα παιδιά μου να έχουν πατέρα τον Πάριο

Η εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του Γιάννη Πάριου στη Φαίη Σκορδά. Η αναφορά στην οικογένεια και τα παιδιά του.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 4/7/2025 | 20:12

Γιάννης Πάριος: Καμιά φορά είναι ατυχία για τα παιδιά μου να έχουν πατέρα τον Πάριο

Μία συνέντευξη από καρδιάς παραχώρησε ο Γιάννης Πάριος στη Φαίη Σκορδά για το φινάλε του “Buongiorno” στο MEGA. Οι έρωτες της ζωής του, οι γάμοι, τα λάθη, οι θυσίες, τα παιδιά του αλλά και οι βιογραφικές ταινίες για μεγάλους καλλιτέχνες ήταν μερικά από τα θέματα που συζήτησε ο μεγάλος Έλληνας ερμηνευτής με τη γνωστή παρουσιάστρια.

Αρχικά, ο ίδιος αποκάλυψε τον λόγο που δεν κάνει ποτέ συναυλίες στην Πάρο, καθώς όπως είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια, “ντρέπομαι να τραγουδάω μπροστά στους φίλους μου”, ενώ με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του δίσκου, ο Γιάννης Πάριος είπε πως θα μπορούσε να τον αφιερώσει τόσο στον πατέρα του, στους συμπατριώτες του αλλά και στον μουσικό παραγωγό Αχιλλέα Θεοφίλου, που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.

Ο Γιάννης Πάριος μοιράστηκε την άποψή του και για τις κινηματογραφικές ταινίες που γίνονται για τη ζωή και την καριέρα μεγάλων προσωπικοτήτων, όπως για παράδειγμα η ταινία “Υπάρχω” για τον Στέλιο Καζαντζίδη. Σε ερώτηση για το αν θα ήθελε ο ίδιος να γίνει ταινία η ζωή του, απάντησε: “Μην ακούω βλακείες, δεν μπορώ. Είμαι σίγουρος πως αν ζούσε ο Καζαντζίδης δεν θα επέτρεπε να γίνει η ταινία. Επειδή τον ήξερα καλά. Πιστεύω ότι δεν θα το επέτρεπε. Και η γυναίκα του που το έκανε, το έκανε από μεγάλη αγάπη που του είχε και από πίεση. Δεν έχω δει την ταινία, μου είπαν ότι είναι ωραία ταινία και είναι πολύ καλός ο Χρήστος Μάστορας.

Αλλά δεν θα με ενδιέφερε. Άμα φύγω εγώ από αυτή τη ζωή, θα με ρωτήσουν τα παιδιά μου αν θέλουν να το κάνουν; Κανείς δεν θα μπορεί να με ρωτήσει και εγώ δεν θα μπορώ να απαντήσω ότι δεν θέλω. Και γιατί να γίνει; Μόδα είναι αυτή; Φτάνει, φτάνει πια! Εκμεταλλευόμαστε τους ανθρώπους για να κόψουμε εισιτήρια. Φτάνει, φτάνει, φτάνει! Αυτόν τον Θεοδωράκη τον έχουν πια… Θα έλεγα τη λέξη αλλά σέβομαι την τηλεόραση. Φτάνει! Δεν το έχει ανάγκη ένας Καζαντζίδης, ένας Θεοδωράκης. Δεν έχουν ανάγκη ούτε ταινία να κάνεις, ούτε συναυλία. Δεν το έχουν ανάγκη […] Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Ποτέ! Αν καταφέρεις ως καλλιτέχνης και αφήσεις πίσω σου έργο, ας είναι και αρνητικό, και το θυμούνται μετά από χρόνια, δεν έχεις πεθάνει ποτέ”.

Έκανε παράλληλα και την αυτοκριτική του μιλώντας για τους δύο γάμους που έχει κάνει, στους οποίους, όπως εκμυστηρεύτηκε, “τα περισσότερα λάθη τα έκανα εγώ”.

“Ένας γάμος δεν εξαρτάται από έναν άνθρωπο. Τα περισσότερα λάθη τα έχω κάνει εγώ, αλλά τα μεγαλύτερα δώρα μου τα έχουν κάνει εκείνες. Τα παιδιά μου. Οπότε δεν σκέφτομαι ποιος φταίει, τι φταίει ή γιατί φταίει; Το μόνο που εύχομαι και κάθε φορά σκέφτομαι είναι να είναι καλά”, είπε μεταξύ άλλων και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να έχει αποκτήσει και μία κόρη, καθώς είναι πατέρας τεσσάρων αγοριών.

“Θυσιάζομαι για τα παιδιά μου, δεν το συζητάω. Για έναν άλλον άνθρωπο, αν είναι να σωθεί θα θυσιαστώ χωρίς να πεθάνω, αλλά για τα παιδιά μου φτάνω μέχρι θάνατο”, είπε σε μία συγκινητική αναφορά για τους γιους του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Viral Κουτσούμπας στη Βουλή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Πας τις λαχών αρχίδιον…»

Social Χτες
Μία αρχαιοελληνική ρήση χρησιμοποίησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στη Βουλή, αναφερόμενος στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, και έβαλε «φωτιά» στα social media

Γιάννης Πάριος: Καμιά φορά είναι ατυχία για τα παιδιά μου να έχουν πατέρα τον Πάριο

TV Buzz Χτες
Η εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του Γιάννη Πάριου στη Φαίη Σκορδά. Η αναφορά στην οικογένεια και τα παιδιά του.

Μπέττυ Μαγγίρα: Τι απαντά για την τηλεοπτική επιστροφή στην ΕΡΤ

TV Buzz Χτες
«Εγώ πολλά θα ήθελα να κάνω. Το βράδυ είναι κάτι μου αρέσει πολύ», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Για καλοκαιρινές διακοπές στο Μαρόκο

Social Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε στιγμιότυπα από το εξωτικό ταξίδι της στα social media

Η Κατερίνα Καραβάτου εξομολογείται: «Δεν νομίζω ότι θα παντρευόμουν ξανά»

Tabloid Χτες
«Τον Χρήστο Φερεντίνο τον αγαπώ πολύ και μου έχει φερθεί συγκλονιστικά», δήλωσε μεταξύ άλλων

Ανακοίνωσε τις αλλαγές στο Πρωινό ο Γ. Λιάγκας μετά το τέλος του Καλημέρα Ελλάδα

Media Χτες
Αυλαία ρίχνει για αυτή τη σεζόν και το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα να κάνει ανακοινώσεις για την ερχόμενη σεζόν

Παντρεύεται ο Απόστολος Λύτρας: «Θα είναι οι δύο κόρες στον γάμο μου και όχι η μικρότερη»

Tabloid Χτες
Έναν χρόνο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό στην πρώην σύζυγό του, ο Απόστολος Λύτρας παντρεύεται σήμερα, Παρασκευή 4 Ιουλίου τη νέα του σύντροφό, Δώρα Παπαδοπούλου

Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιώργος Παπαδάκης στο φινάλε του «Καλημέρα Ελλάδα»

TV Buzz Χτες
«Με κάνατε να νιώσω άνθρωπος της διπλανής πόρτας

Τέλος τα βαμμένα μαλλιά για τον Ρον Μος ‑ Τα άφησε λευκά!

Tabloid Χτες
Ο «Ριτζ Φόρεστερ» από τη σαπουνόπερα «Τόλμη και Γοητεία» αποφάσισε να αφήσει πλέον λευκά τα μαλλιά του

Στον ΣΚΑΪ η Τατιάνα Στεφανίδου

Media Χτες
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του σταθμού

Καλημέρα Ελλάδα: Τελευταία μέρα για τον Γιώργο Παπαδάκη στην εκπομπή ‑ Δείτε το βίντεο

TV Buzz Χτες
Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της

Katy Perry‑Orlando Bloom: Χώρισαν και επίσημα μετά από 8 χρόνια γάμου

Tabloid Χτες
Με επίσημη ανακοίνωση του, το πρώην, πλέον, ζευγάρι έριξε τους τίτλους τέλους