E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

TEDxPatras 2022 ‑ Metamorphosis

Κάντε κράτηση τώρα της δικής σας θέσης και ελάτε να ζήσουμε μαζί την εμπειρία του TEDxPatras!

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/8/2022 | 11:13

TEDxPatras 2022 ‑ Metamorphosis
ΠΑΤΡΑ
Ημερομηνία: 8/10/2022
ΟΚΤ 2022
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Ωρα προσέλευσης: 11:30

από 21 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Το TEDxPatras επιστρέφει για έκτη φορά πιο διευρυμένο στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 για να ανακαλύψει τις μεταμορφώσεις και τις προοπτικές που προσφέρουν στον σύγχρονο κόσμο όπως στην τεχνολογία, την εκπαίδευση, τις ανθρώπινες σχέσεις, την τέχνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός στην πόλη της Πάτρας επιστρέφει ξανά με ανατρεπτικές ιδέες, συγκινητικές ιστορίες και αληθινές ιστορίες χαρίζοντας μια αξέχαστη εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Περισσότεροι από 12 ομιλητές, 3 performances, fireside charts με εξειδικευμένα στελέχη και μοναδικά workshops οργανωμένα από 45 και πλέον εθελοντές συνθέτουν μια εκδήλωση που δεν πρέπει να χάσετε.

Περισσότερες πληροφορίες: 2022.tedxpatras.com

Μεταμόρφωση: η μετάβαση-με φυσικά ή υπερφυσικά μέσα- ενός προσώπου, πράγματος ή έννοιας σε μια εντελώς διαφορετική μορφή. Το απόλυτο σύμβολο της αισιοδοξίας: η κάμπια που θα ζήσει ως χρυσαλίδα πριν την τελική της μορφή, πριν το "μετά" της πεταλούδας.

Στη ζωή έχουμε διαφορετικές εμπειρίες μεταμόρφωσης- συλλογικές, ατομικές, βαθιά προσωπικές. Είτε πρόκειται για ένα γεγονός είτε για μια ευρύτερη χρονική περίοδο, όλοι έχουμε περάσει ή μπορεί να περάσουμε από τη δική μας μεταμόρφωση. Η μεταμόρφωση μπορεί να προκύψει είτε με αιφνίδιο χαρακτήρα είτε μέσα από έναν σταδιακό μετασχηματισμό.

H επιστροφή του TEDxPatras για το 2022 μας καλεί να κάνουμε μια άσκηση γύρω και μέσα μας, ένα ταξίδι για να συνειδητοποιήσουμε ότι το μονοπάτι που ακολουθούμε είναι συνυφασμένο με την αλλαγή. Να εξερευνήσουμε και να διαδώσουμε νέες αισιόδοξες προοπτικές μεταμόρφωσης χωρίς να ξεχνάμε το σημείο εκκίνησης. Είμαστε η μνήμη, η προοπτική και η δράση.

Διανύοντας δύο χρόνια αλλαγών άνευ προηγουμένου, στον σύγχρονο κόσμο, η έννοια της "μεταμόρφωσης" ενσαρκώνει τις διαφοροποιήσεις, τις μεταβάσεις και τις προκλήσεις που επηρεάζουν τη σημερινή τεχνολογία, την εκπαίδευση, τις ανθρώπινες σχέσεις, την τέχνη, την ψυχαγωγία για το άτομο και την κοινωνία. Η μεταμόρφωση δίνει ελπίδα. Εμπνέει για νέα κίνητρα ανακάλυψης και γνώσης. Προσφέρει άπειρες δυνατότητες και νέες προοπτικές. Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα;

Το TEDxPatras στηρίζεται στο ενδιαφέρον των θεατών και των συνεργατών του και στην μεγάλη ομάδων εθελοντών που με το πάθος και το μεράκι τους μεταφέρουν στην κοινότητα ιδέες που αξίζει να διαδοθούν. 

Με την αγορά του εισιτηρίου εξασφαλίζεται η συμμετοχή σας σε όλο το πρόγραμμα του TEDxPatras 2022, η πρόσβασή σας στις ομιλίες και τις συζητήσεις στην Κεντρική και Εναλλακτική σκηνή καθώς και στις παράλληλες δράσεις. Η αγορά εισιτηρίου παρέχει, επίσης, την πρόσβαση σε φαγητό και σε όλες τις εκπλήξεις και παροχές των συνεργατών μας. Η κράτηση των θέσεων διατίθεται με την πρακτική μη αριθμενων θέσεων “free seating”.

Η εγγραφή σε συγκεκριμένες δράσεις και στα workshops θα πραγματοποιηθεί με διαδικασία προεγγραφής σε όσους διασφαλίσουν έγκαιρα το εισιτήριο τους.

Οι κατηγορίες εισιτηρίων για το TEDxPatras 2022 είναι:

  • Student - Φοιτητικό: 20€
  • Early Bird - 25€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων και μέχρι εξαντλήσεως έως 31/8/2022) SOLD OUT
  • Standard - Γενική είσοδος: 30€
  • Late Bird - Γενική είσοδος: 35€
  • Donors - Ειδική είσοδος 100€

Τα εισιτήρια Ειδικής Εισόδου (Donors) απευθύνονται στους θεατές που πιστεύουν στις ιδέες και μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες και τα ίδια οράματα για την τοπική και την παγκόσμια αλλαγή. Ως TEDxPatras Donor μπορείτε να βοηθήσετε ακόμα περισσότερο την εκδήλωση, ώστε να συνεχίσει να διαδίδει ιδέες, μηνύματα μέσα από την έμπνευση που τροφοδοτούν οι προσκεκλημένοι ομιλητές. Το εισιτήριο Ειδικής Εισόδου (Donors) εξασφαλίζει την πρόσβαση στις πρόβες των ομιλητών (7/10), την πρόσκληση στο Speakers Cocktail την Παρασκευή το βράδυ (7/10), την εξασφάλιση μιας εμπλουτισμένης Delegate Gift Bag καθώς και την αναφορά του ονόματός σας στο έντυπο του προγράμματος!

Το Φοιτητικό Εισιτήριο (Student) απευθύνεται αποκλειστικά σε φοιτητές (ΑΕΙ, ΤΕΙ, Στρατιωτικών Σχολών, Σχολών Εμπορικού Ναυτικού, Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και Σχολών Σωμάτων Ασφαλείας) με έγκυρη Φοιτητική Ταυτότητα. Κατά την εγγραφή σας την ημέρα του TEDxPatras, θα σας ζητηθεί να εμφανίσετε το Student Pass, για να ολοκληρώσετε την εγγραφή και την είσοδό σας.

Οδηγός αγοράς εισιτηρίων: https://bit.ly/3zdjglp.

Πληροφορίες για την πολιτική απορρήτου και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων: https://tedxpatras.com/home/privacy-policy/.

Σημαντικές πληροφορίες για τους συμμετέχοντες:

  • Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 10:00. Το πρώτο session ξεκινά στις 11:30. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας το ηλεκτρονικό εισιτήριο με το QR κώδικα. 
  • Ελάτε νωρίτερα για να περιηγηθείτε στους χώρους και να απολαύσετε το πρωινό επιμελημένο από τους συνεργάτες του TEDxPatras.
  • Η ειδική διαπίστευση είναι το pass σας για όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.
  • Η βιντεοσκόπηση των ομιλιών σε όλες τις σκηνές του συνεδρίου δεν επιτρέπεται. Η φωτογράφιση επιτρέπεται χωρίς φλας.
  • Η κατανάλωση φαγητού και ποτού δεν επιτρέπεται στους εσωτερικούς χώρους του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών. Η κατανάλωση γευμάτων επιτρέπεται μόνο στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της εκδήλωσης.
  • Το TEDxPatras είναι smoke-free event. Το κάπνισμα επιτρέπεται μόνο στους εξωτερικούς χώρους.
  • Η κράτηση των θέσεων διατίθεται με την πρακτική μη αριθμενων θέσεων “free seating”. Τα προσωπικά αντικείμενα που βρίσκονται στις αίθουσες των ομιλιών θα απομακρύνονται μετά το τέλος του κάθε session.
  • Σημειώνεται ότι επιπλέον οδηγίες για τους χώρους του συνεδρίου αναφορικά με την COVID-19 ενδέχεται να ανανεωθούν ανάλογα με την ισχύουσα ΚΥΑ πριν την ημέρα του TEDxPatras το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022.
ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανακοίνωση προβολών Horrorant Film Festival 2024!

Σινεμά 25.04.2024
ΕΛΙΖΕαπό 18/04 έως 28/047

Έρχεται το Hobby Festival 2024

Cityλάιφ Χτες
ΠΑΛΙΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΟΣΥαπό 26/04 έως 28/04

Flea Market

Cityλάιφ Χτες
ΔΕΘ - HELEXPOαπό 27/04 έως 28/04

#JobDay Δήμου Παύλου Μελά

Cityλάιφ 22.04.2024
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ26/04

Vinyl Market

Cityλάιφ 21.04.2024
ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 26/04 έως 28/04

Η Πεντάμορφη και το Τέρας ‑ Κλασικό Μπαλέτο

Θέατρο+Χορός 19.04.2024
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ - ΘΕΑΤΡΟΝ ΑΙΘ. ΑΝΤΙΓΟΝΗαπό 17/05 έως 19/0515

In‑Edit Countdown

Σινεμά 16.04.2024
ΣΙΝΕΜΑ ΒΑΚΟΥΡΑαπό 17/04 έως 27/046

#JobDay Δήμων Ωραιοκάστρου ‑ Δέλτα

Urban 09.04.2024
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ17/04