E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Γιατί σταμάτησα να βγαίνω με 20χρονα μοντέλα»

Ο γοητευτικός Dan Rochkind εξηγεί

Δημοσίευση 18/4/2017 | 15:47

«Γιατί σταμάτησα να βγαίνω με 20χρονα μοντέλα»

Ο γοητευτικός Dan Rochkind δε χρειάζεται να κάνει και πολλά όταν βγαίνει στην «αγορά» της Νέας Υόρκης για την αναζήτηση συντρόφων.

Ο 40χρονος είναι εμφανίσιμος, διαθέτει ένα αρκετά γυμνασμένο σώμα, εργάζεται ως στέλεχος και κινείται σε μια από τις πιο απλησίαστες οικονομικά, περιοχές το Upper East Side του Μανχάταν.

Πριν από 10 περίπου χρόνια, στα 30 του, σαγήνευε όποια ελεύθερη καλλονή κυκλοφορούσε στην πόλη. «Μπορούσα να έχω όποια ήθελα», λέει στην New York Post. «Γνώρισα μερικούς πολύ όμορφους ανθρώπους, αλλά πάντα στόχευα στα πιο καυτά κορίτσια...».

Μάλιστα έβγαινε τρία ραντεβού την εβδομάδα και όλα με 20χρονα ξανθά μοντέλα. Σύντομα ωστόσο συνειδητοποίησε ότι το να βγαίνεις αποκλειστικά με τέτοια κορίτσια, τα πράγματα δεν έχουν την κατάληξη που θα ήθελε. Τις έβρισκε επιπόλαιες, εγωίστριες και ανούσιες.

«Οι όμορφες γυναίκες που δέχονται απεριόριστη προσοχή, αποκτούν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους. Τελικά, βαρέθηκα να πηγαίνω για φαγητό μαζί τους γιατί δε μπορούσαν να πάρουν μέρος σε κάποια συζήτηση», σημειώνει.

Η στροφή του Rochkind σε πιο «γήινες» γυναίκες, συναντά και έναν απρόσμενο σύμμαχο: σύμφωνα με έρευνες των πανεπιστημίων Χάρβαρντ, La Verne και Santa Clara οι όμορφοι άνθρωποι έχουν μεγάλες πιθανότητες να εμπλακούν σε ασταθείς σχέσεις. Οι ερευνητές, στο ένα σκέλος της έρευνας, μελέτησαν 20 κορυφαίες γυναίκες ηθοποιούς και βρήκαν ότι είχαν προβληματικούς γάμους. Σε ένα άλλο σκέλος, γυναίκες έκριναν την ελκυστικότητα 238 αντρών, βάση των σχολικών τους φωτογραφιών. Οι πιο όμορφοι άντρες, τελικά ήταν αυτοί που είχαν τα μεγαλύτερα ποσοστά διαζυγίου.

Θέλοντας να αποφύγει μια τέτοια μοίρα, ο Rochkind άρχισε να βγαίνει με την Carly Spindel, που δεν θυμίζει τα bikini models που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, παρόλα αυτά είναι πανέμορφη. Ο δεσμός τους μετρά ήδη δύο χρόνια και σύντομα θα ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η γνωριμία τους, θυμίζει άλλες εποχές: η μητέρα της Spindel είναι... προξενήτρα και διοικεί το γραφείο «Serious Matchmaking». «Του έδωσα την κάρτα μου στο γυμναστήριο και του είπα ότι έχω για εκείνον το τέλειο κορίτσι», θυμάται η Janis Spindel. «Οι πετυχημένοι άντρες που διαθέτουν και γυμνασμένο σώμα, είναι αρκετά επιλεκτικοί με τις γυναίκες όμως τελικά αυτό που θέλουν είναι μια γυναίκα με περιεχόμενο», συμπληρώνει η ίδια. «Είναι κάποια που μπορείς να πάρεις στο σπίτι σου και να την πάρεις αγκαλιά... Είναι πολύ γοητευτική, όχι ιδιαίτερα ψηλή για μοντέλο αλλά είναι πολύ όμορφη και αρκετά χαριτωμένη από όσες έχω βγει», δηλώνει ο Rochkind.

Και επειδή όλα τα νομίσματα έχουν δύο όψεις, ο αντίλογος έρχεται δια στόματος ενός μοντέλου. Η 22χρονη Isabell Giardini κατάγεται από την Ιταλία και μόλις υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων. «Όταν οι άντρες βλέπουν μια όμορφη γυναίκα, συγκεντρώνονται στην εξωτερική της εμφάνιση και στο πως θα την κάνουν δική τους, οπότε δε θέλουν να εμβαθύνουν και να τη γνωρίσουν καλύτερα. Έτσι, στο τέλος ενός ραντεβού αναρωτιούνται 'αυτό το κορίτσι είναι όμορφο αλλά κενό...», εξηγεί.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυτή είναι η γυμναστική που κάνει η JLO

Body+Mind 26.04.2024
Ξεκίνα σήμερα!

Οι πιο προστατευτικές ράτσες σκύλων

Pets 26.04.2024
Κάνουν τα πάντα για το αφεντικό τους

Ta vegan εστιατόρια στην Αθήνα που αξίζει να δοκιμάσεις

Eat + Drink 26.04.2024
Όλα είναι πεντανόστιμα!

3 fashion trends που θα δεις πολύ στους δρόμους τώρα

Style 26.04.2024
Δοκίμασέ τα κι εσύ και θα δεις πως θα γίνουν αγαπημένα σου

8+1 ιδέες για καλό Πάσχα στη Θεσσαλονίκη

Πάσχα 26.04.2024
Ξεχωριστές εμπειρίες, βόλτες και ξεναγήσεις

Πώς να ξεφορτωθείς τα πράγματα που δε θες και να ανανεώσεις το χώρο σου

Σπίτι Χτες
Το decluttering έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός αρμονικού και εμπνευσμένου περιβάλλοντος που υποστηρίζει την ευεξία σας.

5 fashion trends που θα δούμε παντού τώρα που ο ήλιος επέστρεψε για τα καλά

Style Χτες
Κάποια ίσως σε τρομάξουν, αλλά θα τα αγαπήσεις!

Οι τροφές που προκαλούν εξάψεις

Body+Mind Χτες
Οι τροφές που πρέπει να αποφεύγεις σε ειδικές περιπτώσεις

Ταβερνάκια με νόστιμους μεζέδες στα Δυτικά

Food Χτες
Όμορφα στέκια για να απολαύσεις νοστιμιές σε φιλικό περιβάλλον

Spring Nail Trends: Τι παίζει στα nail salons αυτή την εποχή

Style Προχτές
Πάρε ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σου

Η ελληνική πόλη ‑ φάντασμα στην Ιταλία που προκαλεί δέος από τότε που έχει ερημώσει

Ταξίδια Προχτές
Μπορείς να την επισκεφτείς, αλλά όχι να μείνεις