E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πιο τολμηροί εpαστές οι Αμερικάνοι από τους Ευρωπαίους

Αυτό απέδειξε πρόσφατη έρευνα

Δημοσίευση 31/8/2017 | 15:10

Πιο τολμηροί εpαστές οι Αμερικάνοι από τους Ευρωπαίους

O Xιού Χέφνερ, ιδρυτής του "Playboy", δήλωσε πρόσφατα ότι έχει κάνει σeξ με χίλιες γυναίκες. Η αφοπλιστική ειλικρίνειά του είναι ενδεικτική του ευρύτερου κλίματος στις ΗΠΑ. Οι Αμερικανοί είναι πιο τολμηροί στο σeξ απ' ότι οι Ευρωπαίοι, σύμφωνα με έρευνα του ιστότοπου «DrEd.com» που διεξήχθη σε δείγμα συνολικά 1000 ατόμων.

Οι συντάκτες της μελέτης διαπίστωσαν πως, οι συμπολίτες του Ντόναλντ Τραμπ είναι είναι πιο απελευθερωμένοι στα... σεντόνια απ' ότι οι κάτοικοι της γηραιάς ηπείρους.

Οι ερωτηθέντες κλήθηκαν να αποκαλύψουν το σeξουαλικό τους παρελθόν -τον αριθμό των ατόμων με τα οποία είχαν σeξουαλική επαφή - αλλά και να εκφράσουν την άποψή τους για το ποιος είναι ο υψηλότερος αποδεκτός αριθμός των εpωτικών συντρόφων. Η έρευνα έδειξε ότι,οι Αμερικανοί είναι σeξουαλικά πιο έμπειροι από τους Ευρωπαίους, έχοντας λιγότερα ταμπού γύρω από το σeξ.

Στην Ευρώπη, ο μέσος όρος σeξουαλικών συντρόφων για γυναίκες και άντρες ηλικίας 20 ετών είναι τρεις. Για τις γυναίκες, ο ανώτατος επιτρεπτός- από ηθικής πλευράς- αριθμός σeξουαλικών συντρόφων είναι 10, ενώ οι άνδρες εμφανίζονται πιο συντηρητικοί.Το ισχυρό φύλο παραδέχεται ότι θα έπρεπε να έχει κάνει σeξ μάξιμουμ με επτά γυναίκες μέχρι τώρα.

Η ίδια έρευνα έδειξε επίσης ότι, πάνω από ένας στους πέντε Ευρωπαίους και Αμερικανούς παραδέχονται ότι λένε ψέμματα για τον αριθμό των εpωτικών συντρόφων τους μειώνοντάς τον αρκετά. Περισσότερα ταμπού για το σeξουαλικό τους παρελθόν έχουν οι Ευρωπαίοι.

Σχεδόν το 19% των Ευρωπαίων πιστεύει ότι ο αριθμός των σeξουαλικών συντρόφων που είχαν στη ζωή τους είναι αρκετά μεγάλος ενώ το 40% θεωρεί ότι είναι εντός του μέσου όρου. Σε ό,τι αφορά την ειλικρίνεια των δύο φύλων, το 74% των γυναικών και το 69% των ανδρών στη γηραιά ήπειρο είναι ειλικρινείς σχετικά με τις προηγούμενες σeξουαλικές εμπειρίες τους.

Επιπλέον, το 35% των Ευρωπαίων ερωτηθέντων υποστηρίζει πως η σeξουαλική εμπειρία θα πρέπει να αποκαλύπτεται στον σύντροφο πριν από το σeξ. Το 43% δηλώνει πως δεν θα πρέπει ποτέ να γνωστοποιείται ενώ το 21% υποστηρίζει ότι θα πρέπει να συζητιέται μετά το σeξ.

Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι το 20% των Ευρωπαίων μειώνουν τον αριθμό των σeξουαλικών επαφών που είχαν στο παρελθόν όταν αναφέρονται σε αυτές δημοσίως.

Τα αποτελέσματα της έρευνας στις ΗΠΑ...

Από την πλευρά τους, οι Αμερικανοί εμφανίζονται πιο απελευθερωμένοι στο θέμα του σeξ απ΄ότι οι Ευρωπαίοι.

Το 22% των Αμερικανών με μέσο όρο 16 ερωτικούς συντρόφους υποστηρίζει ότι, δημοσίως έχει την τάση να υποβαθμίζει τον πραγματικό αριθμό τους.

Το 54% των Αμερικανών υποστηρίζει ότι θα πρέπει ο/η σύντροφος να είναι ενήμερος/η για το σeξουαλικό παρελθόν του αγαπημένου του. Το 17% θεωρεί πως η σχετική ενημέρωση θα πρέπει να γίνει μετά τα εpωτικά παιχνίδια ενώ το 29% πιστεύει πως θα πρέπει να μείνει επτασφράγιστο μυστικό.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο συμπέρασμα της έρευνας είναι ότι, οι Ευρωπαίοι ανησυχούν περισσότερο από τους Αμερικανούς για το αν ο αριθμός των σeξουαλικών τους συντρόφων είναι πράγματι χαμηλός ενώ οι Αμερικανοί-άνδρες και γυναίκες- είχαν την πεποίθηση ότι είχαν κάνει σeξ με αρκετές συντρόφους.

Για το 62% των Αμερικανών, η ποσότητα μάλλον... μετράει καθώς όσο περισσότερους εpωτικούς συντρόφους έχουν, τόσο καλύτερο θεωρούν το σeξ. Το αντίστοιχο ποσοστό για τους Ευρωπαίους είναι 40%.

Τέλος, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι, τουλάχιστον το 30% των ατόμων όλων των ηλικιών - Ευρωπαίων και Αμερικανών- δήλωναν ικανοποιημένοι από τη σeξουαλική τους ζωή. Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων ηλικίας 30 και 40 ετών εξέφραζαν παράπονα για τη σeξουαλική τους ζωή: ότι βαριούνται αφού κάνουν τα ίδια και τα ίδια...

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ενοχή του οδηγού του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Ντόρας Μπακογιάννη για τον θάνατο του Ιάσονα πρότεινε ο εισαγγελέας

Ελλάδα Χτες
Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να ανακοινωθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΗΣΑΠ: Ατομα έχουν μπει στις γραμμές ‑ Ακινητοποιήθηκαν οι συρμοί

Ελλάδα Χτες
Πρόβλημα στην κυκλοφορία του ηλεκτρικού

Βασίλης Γραμμένος: «Προσπάθησε να με πνίξει»

Πολιτική Χτες
«Ο θεσμός της οικογένειας και της μητέρας είναι ιερός»

Ίδιες ή και χαμηλότερες τιμές στο φετινό «Καλάθι του Πάσχα» δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης

Ελλάδα Χτες
Η τιμή του αρνιού στα σούπερ μάρκετ κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Το ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης ανατρέπει την καταδίκη του γιατί «δεν είχε δίκαιη δίκη»

Κόσμος Χτες
Εντυπωσιακή ανατροπή στην θεμελιώδη υπόθεση της εποχής του #MeToo

FT: Δεύτερη φτωχότερη χώρα στην ευρωζώνη η Ελλάδα, παρά την ανάκαμψη

Οικονομία Χτες
Μειωμένοι κατά 30% οι πραγματικοί μισθοί στην Ελλάδα μετά την κρίση

Τέλος τα Αρλεκιν μετά από 45 χρόνια: Η συγκινητική ανακοίνωση του εκδότη

Paper Χτες
Το τέλος εποχής για τα Αρλεκιν ανακοίνωσε ο επικεφαλής των εκδόσεων, Χάρης Νικολακάκης